- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
- Konu Sahibi Manolyalarca
a.....ı gibiler bazen .biraz sürünsün de bidaha yapmasın. tepkiini koy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet,haklısına.....ı gibiler bazen .biraz sürünsün de bidaha yapmasın. tepkiini koy
Ayy evlilik öncesi de aynı vallaHayır,değildi..ne olduysa evlendikten sonra oldu..öncesinde ince ruhlu,romantik,surekli kitap okuyan,şiir yazan biriydi.simdiyse işe giden işten yorgun gelip 2 kelime konusurken uyuyan,agresif biri oldu...
Anneme anlatırım ama babama söyleyemem,babam sakin bir adam değil anlamadan beni korumak isteyecektir ve olay cok büyüyecek..onu ailesi vs dahil olsun
ailenize anlatın ki nasıl biri olduğunu bilsinler
bir sonraki kavgada kırılan sizin kolunuz bacaginiz kafanız olmasın
ben korkarım böyle psikopatlardan
inşallah çocuğunuz yoktur
Ben de düşünüyorum istanbula döndüğümde..simdilik tek.kelime konusmak istemiyorum onunla.uzak.durmak istiyorum sadece..Öfke kontrolü yok tıpkı benimki gibi. Öfkesini eşyalara yansıtıyor yarın öbür gün bana sana da dönebilir. Psikolojik destek almaları şart. Benimki kabul etmiyordu sorunlu olduğunu, ben ikimiz de normal değiliz görünmemiz lazım birlikte gidelim dedim tamam dedi ama bilmiyorum inşallah vazgeçmez
Hehe..evet başladı ama hic niyetim yok konuşmaya..At gibi giden it gibi dönerin ışık hızı versiyonu olmuş
Bende camları indirir öyle çıkardım o evden![]()
Yok ev dağınık değildi,ben sadece etraftaki esyalarimi toparladim.uzun sure donmeyi dusunmedigim için olurda ben yokken annesi falan gelirse laf etmesin arkamdan diye açıkçası..simdiden iyi geldi..anne baba ile olmak baska birsey.,Dağıttıgı evi neden topladınız?
Çocuk gibi tepki ölçmek adı altında neden fotoğraf sildiniz? Neyse biraz uzaklaşmanız iyi gelir sanırım.
Karşılıklı konuşamam şu sira..evi terkettim sehir değiştirdim,bir süre kendimi dinliycem..cok bunaldım ondan.Pişmanlığı başlamış bile... Bence birkaç gün düşün, kararını ver. Hatta eşinle karşılıklı konuş.
Karşılıklı konuşamam şu sira..evi terkettim sehir değiştirdim,bir süre kendimi dinliycem..cok bunaldım ondan.
Teşekkür ederim canım,inşallah..O zaman ailenle güzel vakit geçir, kendine vakit ayır, dinlen. Sonrasında ararsın, hiç moralini bozma. Ben iyi olacağınıza inanıyorum.
Arkadasıma ılave olarak yenıden bı araya geldıgınızde bı aıle terapstınden destek alabılırsınız öfke kontrolu için umarım hersey ıyı olur.O zaman ailenle güzel vakit geçir, kendine vakit ayır, dinlen. Sonrasında ararsın, hiç moralini bozma. Ben iyi olacağınıza inanıyorum.
Haklısınız,bunu ciddi ciddi düşünüyorum umarim olumlu karşılar..Arkadasıma ılave olarak yenıden bı araya geldıgınızde bı aıle terapstınden destek alabılırsınız öfke kontrolu için umarım hersey ıyı olur.
korkmasaydı kapılara değil sana saldırırdı. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı bu davranışı.Hmm..anlamış olabilir..ama bana saldırma kısmı,o biraz sıkar..ailemden çekinir.
Kesinlikle..barışmaya niyetim yok zaten.simdilik gayet iyiyim.korkmasaydı kapılara değil sana saldırırdı. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı bu davranışı.
yaptığına pişman etmeden barışma.
Nasil?seni ailenden kıskaniyor