Eşim evdeki kapıları kırdı..şimdi ben ne yapmalıyım?

a.....ı gibiler bazen .biraz sürünsün de bidaha yapmasın. tepkiini koy

Öfke kontrolü yok tıpkı benimki gibi. Öfkesini eşyalara yansıtıyor yarın öbür gün bana sana da dönebilir. Psikolojik destek almaları şart. Benimki kabul etmiyordu sorunlu olduğunu, ben ikimiz de normal değiliz görünmemiz lazım birlikte gidelim dedim tamam dedi ama bilmiyorum inşallah vazgeçmez

Anneme anlatırım ama babama söyleyemem,babam sakin bir adam değil anlamadan beni korumak isteyecektir ve olay cok büyüyecek..onu ailesi vs dahil olsun

ailenize anlatın ki nasıl biri olduğunu bilsinler
bir sonraki kavgada kırılan sizin kolunuz bacaginiz kafanız olmasın
ben korkarım böyle psikopatlardan
inşallah çocuğunuz yoktur

• Beğen
Reactions: anu
At gibi giden it gibi dönerin ışık hızı versiyonu olmuş :deli:
Bende camları indirir öyle çıkardım o evden:KK53:

Dağıttıgı evi neden topladınız?
Çocuk gibi tepki ölçmek adı altında neden fotoğraf sildiniz? Neyse biraz uzaklaşmanız iyi gelir sanırım.

Pişmanlığı başlamış bile... Bence birkaç gün düşün, kararını ver. Hatta eşinle karşılıklı konuş.

Öfke kontrolü yok tıpkı benimki gibi. Öfkesini eşyalara yansıtıyor yarın öbür gün bana sana da dönebilir. Psikolojik destek almaları şart. Benimki kabul etmiyordu sorunlu olduğunu, ben ikimiz de normal değiliz görünmemiz lazım birlikte gidelim dedim tamam dedi ama bilmiyorum inşallah vazgeçmez
Ben de düşünüyorum istanbula döndüğümde..simdilik tek.kelime konusmak istemiyorum onunla.uzak.durmak istiyorum sadece..

Dağıttıgı evi neden topladınız?
Çocuk gibi tepki ölçmek adı altında neden fotoğraf sildiniz? Neyse biraz uzaklaşmanız iyi gelir sanırım.
Yok ev dağınık değildi,ben sadece etraftaki esyalarimi toparladim.uzun sure donmeyi dusunmedigim için olurda ben yokken annesi falan gelirse laf etmesin arkamdan diye açıkçası..simdiden iyi geldi..anne baba ile olmak baska birsey.,

O zaman ailenle güzel vakit geçir, kendine vakit ayır, dinlen. Sonrasında ararsın, hiç moralini bozma. Ben iyi olacağınıza inanıyorum.
Arkadasıma ılave olarak yenıden bı araya geldıgınızde bı aıle terapstınden destek alabılırsınız öfke kontrolu için umarım hersey ıyı olur.

Hmm..anlamış olabilir..ama bana saldırma kısmı,o biraz sıkar..ailemden çekinir.
korkmasaydı kapılara değil sana saldırırdı. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı bu davranışı.
yaptığına pişman etmeden barışma.

Back
X