eşim evden çıkmamı istemiyor.

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
3.5 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşim benim evden yalnız çıkmamı pek istemiyor.Her yere beraber gitmemizi istiyor bu da beni bazen çok bunaltıyor kendimi çok yalnız hissediyorum.eşim öğlen evden gidiyor gece geç eve geliyor ben sürekli yalnızım.burada eşimin tanıdıklarından başka kimsem yok ailem başka yerde oturuyor.hiç bir yere çıkmıyorum.ne yapabilirim bana yardım edin...

hayatım bende 3 ay snra evlenicem benimde nişanlım öyle bakkala yollamaz tek :s etraftan korkuomuş.Aynı dertteyiz senle. benimkide öğlen gidip gece geliyo bakalım evlenince nasıl olucak inş çocuk olduktan snra bu kdr kıskanç olmaz :(

Canım benim nişanlım da öyleydi. Ben hafta içi çalışıyorum. Hafta sonu stres atmak için dışarı çıkmak istediğimde hafta içi tüm gün dışardasın zaten diyordu.
Bende sonunda bıktım ondan. Aslında hiç bir zaman taviz vermemek gerekiyor erkeğe. Ama geç kalmış sayılmazsınız bundan sonra taviz vermeyin diyorum.

oldu canim olduuu,isterse elektronik kelepcelerden taksin kolunuza da aher adiminiz tesbit edilsin...

Bu nasil bir kisiliktir ya...ne kadar ozguvensiz esiniz,komleksli korkak...

ve size de zerre guveni itimadi yok...
Nasil izin verirsiniz bu kadarina...
Esinize degil size kizdim...
Daha en basindan boyle bir hayati kabullendiginiz icin...azicik disinizi gosterseydiniz,simdi bunlari yaşamazdiniz...

askitom bence baya bir uçarak dalmışsın konuyaa:21:
arkadasım benim sana tavsiyem bu boyle devam eder yani ancak orta yaşdan sonra değişir cevremde ornekleri var ne yazık ki...
bence bunaldıgını sıkıldıgını ıyice ifade et.onunla konusmam herseyi cozer
burdan aldıgın yanıtların ne yazık ki sana faydası olmaz
düğüm sende canm:34:

ceren 2012

Ama cok kiziyorum boyle erkeklere,bunlara izin veren kadinlara...

Konu sahibi arkadasi kirmak istemezdim ama
Insan arada daraliyor,cani disari cikmam ne bileyim yalniz kafa dinlemek,cocuguna kendine alisveris yapmak,biryerde yemek yemek,
Ne bileyim en azindan bir kahve icmek ister yahu...

Ki en dogal hakki...ev hapsi bu resmen.
Konu sahibi arkadas anne baba evinde daha ozgurdur resmen.bu ne yahu yari acik hapishane...
Sinirlerim zipladi gorunce...

arkadaşlar eşlerinizin böyle yapması normal değil.bence uzmandan yardım alın. bi arkadaş da nişanlım öyle demiş şimdiden izin vermeyin bence. herkes eşini kıskanır ama bu dediğiniz saplantı.

hayatım bende 3 ay snra evlenicem benimde nişanlım öyle bakkala yollamaz tek :s etraftan korkuomuş.Aynı dertteyiz senle. benimkide öğlen gidip gece geliyo bakalım evlenince nasıl olucak inş çocuk olduktan snra bu kdr kıskanç olmaz :(

ne guzel söylemissin nisanlim bakkala bile yollamaz diye..
evlenince nasil olacak diye düsünmene gerek yok bence..
nisanliyken bakkala bile gidemezsen
evlenince nefes bile izinli alirsin oda izin verirse tabi..

eşlerınızın boyle yapması normal deıl benım eşimde izin verır ama ben koyde oturuyorum burda adam yok sohbet edecek gezecek yerde yok tabı bende ayda bır yada uc haftada bır memleketıme gıdıyorum orda sıtres atıyorum aılemle zaman gecırıyorum sızınkılerde neden ble yapıyor aceba bence buna bı cozum bulun...

ben 1 hafta evden çıkmasam çıldırıyorum. çocuk için mi çıkmanı istemiyor. üşütür vs. gibi. yoksa çocuktan öncede mi istemiyordu.

haklısın askıtom
ve bence buna musade eden maalsef kadınlar oluyor
herhalde basda kıskanıyor dıye hoslarına gıdıyor sonrasıda malum...
basda ısyan bayragını cekmeyen bunu omur boyu ceker bu boyledır.hepımızın etrafında bunun gibi bır suru ornekler yokmu.
bir seye nasıl baslarsan oylede gider o..
kimse kendını kandırmasın evlenınce gecer,cocuk olunca gecer diyee...
nacizane tavsiyee:34:

bazı kadınlar sanki içten içe seviniyo bu duruma bence, eşim beni çok seviyo bundan mütevellit çok kıskanıyo vs...
etraftan korkuyomuş ne demek ya çocukmusunuz siz, başka bi örnek vercemde uyarı alırım diye çekiniyorum

konuyla alakalı değil ama söylemeden duramayacağım.evlendikten sonra karşınızdaki insanın değişmesini beklemek kendimizi kandırmaktır.

oldu canim olduuu,isterse elektronik kelepcelerden taksin kolunuza da aher adiminiz tesbit edilsin...

Bu nasil bir kisiliktir ya...ne kadar ozguvensiz esiniz,komleksli korkak...

ve size de zerre guveni itimadi yok...
Nasil izin verirsiniz bu kadarina...
Esinize degil size kizdim...
Daha en basindan boyle bir hayati kabullendiginiz icin...azicik disinizi gosterseydiniz,simdi bunlari yaşamazdiniz...

:kkk::92: baska soylenecek bısey yok

bir soz vardir cok da hosuma gider

Sen hakkini aramazsan,al bu da senin hakkin demez sana kimse...

Bir mantiga gore esleri kendini yalniz bir yere gondermeyenler,esim daha cok seviyor beni mi diye dusunuyor acaba...
Boyle dusunmek sadece kendilerini teselli.
Kesinlikle bu tip erkekler normal degil,buna evet diyen kadinlarda normal degil....

Ben suan ev hanimiyim...ama esim ne gittigime gezdigime laf soyler ne deboyle saplantilari vardir.
Bastan hic taviz vermedim ben,o da ztn hic bu konularda baski yapmadi.yapamaz da...

Hatta arasira kendi teklif ediyor ben yarin oglumuza bakayim da sen cik kafani dagit.
Ihtiyaclarini gor,evde bunaldin iyice diye...

karıcıgım sen evde otur bır yere cıkma sakınnn!!!ama ben gunumu gun edeyım iş ortamı sosyal ortam ohhh keyf eşinin keyfiii
buda bir yerde vicdan meselesi ama ....
erkekler dısarda ve heryerde....
ama kadınlar evde cocuk baksınlar,neylerine lazım ki dısarısı...
hey Allahım daha kat edecek cok yolumuz var daha cokkk...
bas kaldırın birazcık
bas kaldırmak saygısızlık degıldır,hakkını aramaktır,itiraz etmektir.

3.5 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşim benim evden yalnız çıkmamı pek istemiyor.Her yere beraber gitmemizi istiyor bu da beni bazen çok bunaltıyor kendimi çok yalnız hissediyorum.eşim öğlen evden gidiyor gece geç eve geliyor ben sürekli yalnızım.burada eşimin tanıdıklarından başka kimsem yok ailem başka yerde oturuyor.hiç bir yere çıkmıyorum.ne yapabilirim bana yardım edin...

pardon ama bu nasıl bi mantıktır ya ??? neden tek çıkamıyosunuz ? güvenmiyo demekki size.. öyle bir kıskançlık modelimi var.. hem sen niye buna göz yumuyosunn ... bence kendini mahkum ettirmekten vazgeç ve eşini karşına alıp konuşşş...

bir soz vardir cok da hosuma gider

Sen hakkini aramazsan,al bu da senin hakkin demez sana kimse...

Bir mantiga gore esleri kendini yalniz bir yere gondermeyenler,esim daha cok seviyor beni mi diye dusunuyor acaba...
Boyle dusunmek sadece kendilerini teselli.
Kesinlikle bu tip erkekler normal degil,buna evet diyen kadinlarda normal degil....

Ben suan ev hanimiyim...ama esim ne gittigime gezdigime laf soyler ne deboyle saplantilari vardir.
Bastan hic taviz vermedim ben,o da ztn hic bu konularda baski yapmadi.yapamaz da...

Hatta arasira kendi teklif ediyor ben yarin oglumuza bakayim da sen cik kafani dagit.
Ihtiyaclarini gor,evde bunaldin iyice diye...

tamamen boyle komleksli erkeklerın yaptıgı kendılerıne karsısındakıne guven 0

bende ev hanımıyım benım eşımde salı gunu ızınlıdır, aynen o gun kuaför epılasyon ışımı hallederım cocuga bakar arkadasıma kahveye gıderım, dondugumde senın ışın cok zor be hayatım cok yorucu cocuk bakmak der, markete gıderım bırını goruyum yolda kahveye davet eder gıderım, ararım kahve ıcmeye geldım arkadasa cocuga duzgun bak derım oky rahat ol der,

kocam olması demek hayatımı arkadaslarımı kısıtlaması demek degıl, ben buna ızın vermem.. ben bı bıreyım arkadaslarım cevrem hobılerım var,, ınsanım ben ya ınsan

Son düzenleme:
karıcıgım sen evde otur bır yere cıkma sakınnn!!!ama ben gunumu gun edeyım iş ortamı sosyal ortam ohhh keyf eşinin keyfiii
buda bir yerde vicdan meselesi ama ....
erkekler dısarda ve heryerde....
ama kadınlar evde cocuk baksınlar,neylerine lazım ki dısarısı...
hey Allahım daha kat edecek cok yolumuz var daha cokkk...
bas kaldırın birazcık
bas kaldırmak saygısızlık degıldır,hakkını aramaktır,itiraz etmektir.

:46::46::46::46::46:

tamamen boyle komleksli erkeklerın yaptıgı kendılerıne karsısındakıne guven 0

bende ev hanımıyım benım eşımde salı gunu ızınlıdır, aynen o gun kuaför epılasyon ışımı hallederım cocuga bakar arkadasıma kahveye gıderım, dondugumde senın ışın cok zor be hayatım cok yorucu cocuk bakmak der, markete gıderım bırını goruyum yolda kahveye davet eder gıderım, ararım kahve ıcmeye geldım arkadasa cocuga duzgun bak derım oky rahat ol der,

kocam olması demek hayatımı arkadaslarımı kısıtlaması demek degıl, ben buna ızın vermem.. ben bı bıreyım arkadaslarım cevrem hobılerım var,, ınsanım ben ya ınsan

tabiki bizler bireyiz...ve kendi kisiliklerimiz var...

Şahsen ben anamin evinde rahatsam,evlendikten sonrada rahat olmak isterim...

O kompleksli hasta ruhlu erkekler herhalde su yonde dusunuyor...

Ben baska kadinlara nasil donup bakiyorsam,erkekler de benim karima bakar...aman aman...

Ne demisler kisi kendinden bilir işi...

Back
X