- Konu Sahibi omre_bedel
-
Valla burada eşiyle ilgili derdini anlatırken eşini savunuyo oluyosun üyeler yüzünden :44:
Valla burada eşiyle ilgili derdini anlatırken eşini savunuyo oluyosun üyeler yüzünden :44:
ben böyle mutluyum evet ama konuyu ben açmadım bu konuya yadığım bir yorumdan gelişti durum.ayrıca kişiliğim yerinde kaybetmedim
nasssıl yaniii
senmi şaka yapıyorsun acaba içerde ne yaptığımı niye söyleyeyim niye sorsun.sadece ben çok sık tuvalete giderim bazan banyoya bazan diğer,ne tesadüfde eşim her gittiğinde ben tuvalette oluyorum oda ne çok gidiyorsun tuvalete her gittiğimde ordasın diye kızıyor bende esprisine girerken ben tuvaletteyim ya da banyodayım diye söylüyorum
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.kızlar abartmışsınız o kadarlık çıkarıyor ama her gün çarşıya istemiyor ev gezmesine bir şey demez ona yalnız nereye gittiğimi bilmek ister.ben buraya gelin geldim yani burada arkadaşım çevrem falan yok bir kaç eşimin arkadaşlarının eşi var ara sıra görüşüyoruz.burada apartmanda pek komşuluk yok arkadaş çevresi edinsem dışarı çıkarım.kış oluncada çocuklada dışarı çıkmamı istemiyor bende hasta olmasın diye katlanıyorum.defalarca söylüyorum inanın bu durumu her gün şikayet ediyorum şimdi çalışmaya ikna etmeye çalışıyorum en azından dışarı hergün çıkarım.
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.kızlar abartmışsınız o kadarlık çıkarıyor ama her gün çarşıya istemiyor ev gezmesine bir şey demez ona yalnız nereye gittiğimi bilmek ister.ben buraya gelin geldim yani burada arkadaşım çevrem falan yok bir kaç eşimin arkadaşlarının eşi var ara sıra görüşüyoruz.burada apartmanda pek komşuluk yok arkadaş çevresi edinsem dışarı çıkarım.kış oluncada çocuklada dışarı çıkmamı istemiyor bende hasta olmasın diye katlanıyorum.defalarca söylüyorum inanın bu durumu her gün şikayet ediyorum şimdi çalışmaya ikna etmeye çalışıyorum en azından dışarı hergün çıkarım.
iyi işte eşiniyle arası düzelmiş oluyor.kk nın güzel bir faydası
3.5 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşim benim evden yalnız çıkmamı pek istemiyor.Her yere beraber gitmemizi istiyor bu da beni bazen çok bunaltıyor kendimi çok yalnız hissediyorum.eşim öğlen evden gidiyor gece geç eve geliyor ben sürekli yalnızım.burada eşimin tanıdıklarından başka kimsem yok ailem başka yerde oturuyor.hiç bir yere çıkmıyorum.ne yapabilirim bana yardım edin...
benim babam çok kısıtlardı annemi evliliğin ilk yılları felaket geçmiş sonradan hayatı görüp anladıkça değişti şimdi çok şeker anlayışlı hayatta herşey insanlar için der güvenmeyi öğrendi..bu bence özgüven eksikliği, ona bol sevgi göstererek insanlarla önce beraber görüşerek aşabilirsiniz ama asla kendinizi 4duvara hapsetmeyin bi ömür 2kişi tek başınıza geçmez psikolojik sorunlar çıkar birbirinizi hırpalarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?