eşim evden çıkmamı istemiyor.

ben böyle mutluyum evet ama konuyu ben açmadım bu konuya yadığım bir yorumdan gelişti durum.ayrıca kişiliğim yerinde kaybetmedim

kusura bakma canım konuyu tam okumamışım ama yine kusura bakma ve kızma; tuvalete giderken eşi gelip de dolu bulmasın aman kızar diye haber veren birisi kesinlikle kişiliğini ezdiriyor demektir... neyse sen mutlusun ....ama cidden merak ettim ne kadardır evlisin

anlatayım

üyenin biri konu açıyor eşiyle ilgili,ya aldatılmıştır yada kavgalıdır.anlatılana göre biz üyeler konu sahibinin eşi hakkında atıp tutmaya başlıyoruz.ne oluyorsa konu sahibinin aşkı deprteşiyor,yok benim kocam aslında iyi diyor

yaahu öyle hayat geçer mi?
her zaman eşle olmuyor herşey..
bi arkadaşınla çıkıp bi alışveriş bi çay içebilcek kadar olmalı ..
ben en çokda yalnız gezmeyi severim mesela..
etrafındaki bayanlara kötü gözle bakan erkekler bence diğer erkekleride kendileri gibi zannediyolar..
kimse adam yemiyo dışarda bunu izah etmelisin..
çocuğunda varmış alıp bi parka çıkamıcakmısın yani bumudur?

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.kızlar abartmışsınız o kadarlık çıkarıyor ama her gün çarşıya istemiyor ev gezmesine bir şey demez ona yalnız nereye gittiğimi bilmek ister.ben buraya gelin geldim yani burada arkadaşım çevrem falan yok bir kaç eşimin arkadaşlarının eşi var ara sıra görüşüyoruz.burada apartmanda pek komşuluk yok arkadaş çevresi edinsem dışarı çıkarım.kış oluncada çocuklada dışarı çıkmamı istemiyor bende hasta olmasın diye katlanıyorum.defalarca söylüyorum inanın bu durumu her gün şikayet ediyorum şimdi çalışmaya ikna etmeye çalışıyorum en azından dışarı hergün çıkarım.

Çocuk olduktan sonra nasıl olur bu kocalar çok merak ediyorum, çocuk hasta olabilir eş işteyken, hastaneye götürmek zorunda kalabilirsiniz, çocuğu parka da mı çıkarmayacakasınız, ya okul zamanı, benim aklım almıyor bu kadar kısıtlamayı, imkansız gibi bir şey.

Benim de bu şekilde yaşayan arkadaşlarım oldu onlardan yola çıkarak konuşuyorum; mesela evlenmeden önce annenin babanın izin vermediği yerlere gitmek için ne çeneler dökülür dil pabuç kadar uzatılır, özgürüm gencim diye, evlenince aa kocam izin vermez, annenin babanın tavrından utanılır ama kocanın kısıtlamaları gurur verir nedense.

Ben eşinin dizi izlemesinden, dışarı çıkmasından internette dolaştığı sitelere kadar kısıtlama getiren adamların psikolojik vakalar olduğunu düşünüyorum, ayrıca bu adamlarla mutlu olduğunu iddia eden kadınlara da pek inanmıyorum. Beni sevdiği için kısıtlıyor klişesi de züğürt tesellisinden başka bir şey değil.

gittiğinizi söylediğinize göre,neden çok kaldığınızı da sorabilir. yani ben onu gördüm

ayrıca iki tuvalet varmış, paylaşın aranızda. neden kızıyo ki...

benim koca beni boşayacak o zaman.sistitim bi başladı mı wc mekanım oluyor çünkü

inanın çok üzüldüm halinize

çocugu bırakıp çalışmana müsaade edermi??
bana hiç öyle gelmiyor ama:44::44:
anlattıklarından sonra,çalışmana müsaade etmesi bana biraz utopikk geldide

Bir kere çocuğu bütün kış evde tutmak doğru değil sözde korumak için çünkü çocuğun kış bile olsa güneşteki d vitaminlerini alabilmesi için en az 10-15 dakika direk güneşe çıkarılması lazım. D vitamini eksikliği olursa klemikleri gelişmez ayrıca d vitamini size de lazım kanserden bile koruyor hergün güneşe çıkmanız lazım. Camın kenarında durmak mesela d vitaminini geçirmez engeller direk güneşe çıkılması lazım. Aşağıdaki linki dikkatlice okuyun ve de eşinize de okutun veya anlatın lütfen. Hatta çocuk doktoruna sorun eşinizin yanındayken de ikna olsun. Ben hergün bakıcıya çocuğu dışarı apartmanın önüne 10dakika hiç değilse soğuk bile olsa çıkarttırıyorum dolaştırıyorum parkta.

xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlra okurken hem hüzünlendim hem güldüm. aklıma bizim eski kiracı geldi. kocası tam psikopattı. evden çıkmasını bırakın perde aralayamazdı. camları derdi silecem eşimden korkuyom silemiyorum. evlerinde tv yoktu. niye günahmış harammış. kızcağız devamlı evde . evin kapısı açılınca taaaaaa üst kata koku gelirdi. hiç havalanmadığı için leş gibi rutubet nem kokardı ev. ve o evde iki çocuk vardı bire de bebek. sonra ne oldu. bu kızcağız yavaş yavaş baş kaldırdı. kayınpederi çok iyiydi sağolsun. benim torunlarım izlecek tv biz gelince izleyeceğiz ne günahı dedi tv aldı eve. gelini rahat bırak dedi çıksın kız bunalacak bak bırakız gider seni falan. neyse bizim kız yavaş yavaş markete bakkala gitmeye. çocuğun aşısı var yaptırmam gerek deyip çıkmaya falan başladı. önceleri kızdı eşi ama alıştı.
kızlar güven dışarı çıkmakla alakalı birşey değildir. ya aldatma niyeti olan al sana internet 50 kez aldatır. camdan göz kırpar mektup atar yine aldatır. kimse üstüne alınmasın sakın ben o kadınlarıda anlama,ya çalışıyorum ama biraz kendinize güvenin. seven erkek kıskanır ama kapatmaz işini eve. sıkboğaz etmek kimseye yaramaz. ben o evlerde büyüyen çocuklara daha çok üzülüyorum. bu zihniteyye bir baba ile yetişen erkekte aynı olacak. kız da kenide güvensiz pasif bir birey olacak. kendiniz için olmadsa da çocuklarınız için savaşın eşlerinizle. bizim kiracı yaptıysa emin olun sizde yaparsınız. çünkü onun kocası ayrı bir psikopattı. ya evi havalandırmasına bile müsade etmiyor düşünün.
ay birde kızlar yazmadan edemeyecem. ya ben kocamdan kaynanadan şikayet ederim hep ama yazılanları okudukça valla öpesim geldi kocacımı. asla böyle karışmaları yoktur aksine o der çık gez diye :)onu evde bırakıp bekar arkadaşlarımda kalmaya bilem gittim yani o kadar. gitmemide o istemişti çok bunaldın kız kıza laflarsınız diye.
Allah yardımcınız olsun ne diyem

ay o ne yaa insan karısının dizi izlemesinede kızar mı???ilginç valla benim eşimde bazen gıcıklık yapıp göndermez ama ben altından girip üstünden çıkar gideceğim yere yine giderim.yani özetle kadın istediği herşeyi yaptırabilir eşine.isterse tabiii

kızlar elmas arkadaşımız konu açmış,
burası geyiğe dönmesin, orada fikirlerimizi paylaşalım istemiş

bilgilendireyim sizi dedim.

evet bu konuya kendi konumu karıştırmak istemedim.bir konu açtım eşinin istediğini yapmak kölelikmidir diye sorgulamak istedim.bu konu sahibinden özür dilerim.

bence bunun adı kıskançlık değil hastalık.ne demek yalnız evden çıkarmamak.niye seni bu kadar kısıtlamasına müsade ediyorsun.

mrb arakadaslar ben 6 aydir evliyim 11 ayda nisanli kaldim bu sabah dr a gittim ve depresyona girdigimi söledi sasirmadim cünkü belirtileri var 22 yasim ve sürekli ölümün care olacagini düsünüorum hatta dr gözlerime bakti ve dediki sen cok ölü bakiosun sen kac kere ölümü düsündün demeseiyle agladim sorun su: kendi ailem cok disiplinli ve cok skmazdi beni buraya geldiimden beri kafes icerisndeyim ve bu insanlarinhepsi sanki 50 sene öncesinden kalma kadin sunu yapar bunu yapar erek bunu yapar ev isi yapmaz karisna yardim etmez light olurmus falan tam kirolar yani esimle sürekli kavga ediorum ailesine laf söyletmedgi icin ama ailesi beni sikayet edince assag kosuo ve soruo sen böylemi yaaptin diye önceleri ayri eve cikmak istiordum ama simdi ayri eve ciksam bile bu adamla mutlu olurmuyum bilemeiorum doktor beni piskologa yollamak istedi yaralrim var vücudumda sinirden ve bagisklik sistemim calismior doktorlara göre ruhun aynasi ciltmis esim benim icin aglayan bi insan ama malesef annesine babasina cok benzior hep onlarin düsünceleri var hep onlar dogruyu yapio ben ve etrfataki herkes yanlis ha$a ama babasi sanki peygambermis gibisinden davraniolar cünkü babassi sürekli ben herseyi bilirim ben cok sey gördüm gecirdim dio iyice sinirlerim bozuluo kaynanamda bi kadin olarak hc kibarlik görgü bilmio napcam ya yardim edin

Kaç yıllık evlisin bu zamana kadar ipleri eline vermişsin şimdiden sonra hiçirşey yapamamşsın... Allah yardımcın olsun hayatta çekilmezz ortada güvensizlik var başka açıklaması yokk düzelmez çabalama kaderine mahkum ol bu saaten sonra

Bu yapıcı mesajınızdan dolayı sizi kutluyorum.konu sahibi ne yapabilirim diyor,bayanlar adamın ne kopleksliliğini,ne anormalliğini,ne özgüven eksikliğini,ne çapkınlığını bıraktılar...bayanın eşini aşağılamaya hakkı yok burda kimsenin..herkesin yaşam standardı tercihleri kendine özeldir...ben de tasvip etmem bu durumu ama eyvallah diyene ne denebilir...kendimize benzemeyene tahammülümüz yok bizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…