- Konu Sahibi omre_bedel
-
bak canım burda kimsenin haddi degıl dalga gecmek vs...
ama sımdı senın yazdıkların bazı kesime çook ama çoook tuhaf gelecek seylerr
bak mesela ne yazmıssın dıyorsun kı dızı ızleme dıyorr
yanı sımdı sen boyle yazıyorsunnn
bızde şoookdan ne yazacagımızı bılmıyoruz kii
istersen sadece ifadelerle anlasalımm
bu konunun sahibi için yada konu için demedim zaten.benim söylediğim şeyleri espriye aldınız ve hatta dalga geçtini.halbuki ben tüm samimiyetimle konu açacaktım tabi benimde sıkıldığım,beni sıkan şeyler var.mesela dizi izlememde kızar bu yüzden çok kavga ettik,bende izlemiyorum artık.bunun gibi şeyler işte.espri yapıp dalga geçeceğiniz için çekindim ben.
elmas adli kullanici
Bana acimani gerektirecek bir hal goremedim ben
O lafim sana degildi
Espri yaparak ironi yapiyorduk kendi capimizda.
Seviyeyi dusurmeyelim lutfen...
Sana bu sekilde mutlumusunuz diye sordum sadece...
Birde wc ye giderken izin almana şaşirdim...
bu çokmu abes bir şey bir çok erkek dizi izlemeyi sevmiyor.bu konuda yanılıyorsun,kimsenin haddi değil diyorsun ama bir-iki safya öncesi benimle dalga geçtiler resmen inanın çok kırıldım
ben dalga geçmeyeceğim söyleyeceklerime alınırsanız şimdiden kusura bakmayın lütfen ama size gerçekten çok kızdım....etrafınızdaki insanları sizin için eşiniz seçiyor, ne zaman dışarı çıkacağınıza ne zaman eğleneceğinize vsvs eşiniz karar veriyor, ne izleyeceğiniz onun izin sınırları içerisinde....kendi başınıza ne yapıyorsunuz Allah aşkına???? ve emin olun sadece kendinizi kandırıyorsunuz böyle hayat olmaz....ve bu şekilde mutlu iseniz neden konu açtınız niye sıkılıyorsunuz???? insanlar size buradan nasıl yardımcı olabilir mutluysanız...kişiliğinizi geri alın lütfen....
on yıl sonra da böyle olacağını mı zannediyorsunuz merak ediyorum
ben dalga geçmeyeceğim söyleyeceklerime alınırsanız şimdiden kusura bakmayın lütfen ama size gerçekten çok kızdım....etrafınızdaki insanları sizin için eşiniz seçiyor, ne zaman dışarı çıkacağınıza ne zaman eğleneceğinize vsvs eşiniz karar veriyor, ne izleyeceğiniz onun izin sınırları içerisinde....kendi başınıza ne yapıyorsunuz Allah aşkına???? ve emin olun sadece kendinizi kandırıyorsunuz böyle hayat olmaz....ve bu şekilde mutlu iseniz neden konu açtınız niye sıkılıyorsunuz???? insanlar size buradan nasıl yardımcı olabilir mutluysanız...kişiliğinizi geri alın lütfen....
on yıl sonra da böyle olacağını mı zannediyorsunuz merak ediyorum
belli kuralları vardır ama aslında beni el üstünde tutar,hiçbirzaman ailesiyle karşı karşıya getirmez beni kendisi onları uzak tutar.ağzımdan şunu istiyorum çıksa hemen yada uygun zamanda alır getiri bana halbuki ben onu öylesine istemişimdir.iraz tuhaf gelebilir ama inanın ben mutluyum.dışarı çıkmaz ne yapılacaksa birlikte yaparız,evinde içkisini içer benide ortak eder.birlikteyken hiç sıkılmayız ve başkalarına ihtiyaç duymayız.
ban durumu yok ki ortada
hakaret,küfür,şiddet,siyasi,dini içerikli yorumlar yasak
ironi değil...
inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorumama izin istemek için değil tabiki olurmu öyle şey
eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?