eşim evden çıkmamı istemiyor.

bak canım burda kimsenin haddi degıl dalga gecmek vs...
ama sımdı senın yazdıkların bazı kesime çook ama çoook tuhaf gelecek seylerr
bak mesela ne yazmıssın dıyorsun kı dızı ızleme dıyorr
yanı sımdı sen boyle yazıyorsunnn
bızde şoookdan ne yazacagımızı bılmıyoruz kii
istersen sadece ifadelerle anlasalımm

elmas adli kullanici

Bana acimani gerektirecek bir hal goremedim ben

O lafim sana degildi

Espri yaparak ironi yapiyorduk kendi capimizda.

Seviyeyi dusurmeyelim lutfen...

Sana bu sekilde mutlumusunuz diye sordum sadece...

Birde wc ye giderken izin almana şaşirdim...

bu çokmu abes bir şey bir çok erkek dizi izlemeyi sevmiyor.bu konuda yanılıyorsun,kimsenin haddi değil diyorsun ama bir-iki safya öncesi benimle dalga geçtiler resmen inanın çok kırıldım

beni dahada şoke eden senin bütün bunları benimsemiş olman
daha kas yasındasınkı kabuguna cekılmışsin böyle anlamadım kii
ıckı ıcer benıde ortak eder dıyorsun bu cokda matah bır durum degıl ki
sana her ıstedıgını şııp dıye almasıda...
butun bunları yapacak zaten yapmalıdırda
ama aynı zamanda senı hür de bırakmalı
seçimlerini kendin yapmalısınn..
tabii herkesin ilişkisi farklıı,sen kabullenmişsin zaten artık dıyecekde bır sey yokk.umarım ileriki durumlarda yasayamadıgın seylere hasret duymassn....

ben dalga geçmeyeceğim söyleyeceklerime alınırsanız şimdiden kusura bakmayın lütfen ama size gerçekten çok kızdım....etrafınızdaki insanları sizin için eşiniz seçiyor, ne zaman dışarı çıkacağınıza ne zaman eğleneceğinize vsvs eşiniz karar veriyor, ne izleyeceğiniz onun izin sınırları içerisinde....kendi başınıza ne yapıyorsunuz Allah aşkına???? ve emin olun sadece kendinizi kandırıyorsunuz böyle hayat olmaz....ve bu şekilde mutlu iseniz neden konu açtınız niye sıkılıyorsunuz???? insanlar size buradan nasıl yardımcı olabilir mutluysanız...kişiliğinizi geri alın lütfen....

on yıl sonra da böyle olacağını mı zannediyorsunuz merak ediyorum

Son düzenleme:

konuyu anlayamadığın için,ciddi bir konuda espri yapıp dalga geçtiğin için acıdım sana,o mesajarın hepsini yönetime bildireceğim nlar karar verirler ve ben wcye giderken izin aldığımı söylemedim.anlamak istediğin gibi anlamışsın.

cemre 76 mesaj kutun dolu ulaşamıyorum,boşaltırmısın

bu çokmu abes bir şey bir çok erkek dizi izlemeyi sevmiyor.bu konuda yanılıyorsun,kimsenin haddi değil diyorsun ama bir-iki safya öncesi benimle dalga geçtiler resmen inanın çok kırıldım

o sevmeyen erkek kurtlar vadısını yada kendısıne yonelık dızılerı ızlemıyormu acabaa
yada erkeklerın fenomenı maççç
erkekler bır cok seyı ıstemeyebılırler
onların ıstememesı senın uyguylacagın anlamına gelmez kii
o zaman sen keklik olursunnn cantada keklik her dedıgımı yapan bana boyun eğenn....

istedigin yere bildirebilirsin sorun yok benim icin

Ben neyi anlamak istedigim gibi anlayacagim

Sana ne gibi bir dusmanligim yada kastim olabilir ki...

Tamam wc olayini yanlis anlamis olabilirim

Ama istedigim yere cekmisim falan filannn

Bu konuyu sen acmadin

Senden once de bir suru kisi yazdi

Hatta nisanlilar yazdi

Onlari bu kararlarini verirken dikkatli olmaya davet etmek istedim...

Ayrica yonetimden korkacak olsam yazmam...

Dikkat edin olayi hakarete vardiriyorsunuz...
Istediginiz gibi anlayabilirsiniz.
Asil bu uslubunuzla siz beni kirdiniz...
Aciyorum fala falan

Acima kardesim bana...
Ayrica benim algi sorunum oldugunu dile getirdiniz resmen...

Bu size son mesajim...ne haliniz varsa gorun...

benim babam çok kısıtlardı annemi evliliğin ilk yılları felaket geçmiş sonradan hayatı görüp anladıkça değişti şimdi çok şeker anlayışlı hayatta herşey insanlar için der güvenmeyi öğrendi..bu bence özgüven eksikliği, ona bol sevgi göstererek insanlarla önce beraber görüşerek aşabilirsiniz ama asla kendinizi 4duvara hapsetmeyin bi ömür 2kişi tek başınıza geçmez psikolojik sorunlar çıkar birbirinizi hırpalarsınız

ya elmas bak hakkaten sımdı kızdım sanaa
neden en ufak bır seyde yonetıme bıldırılıyor olayy
hakaret yok kufur yok ne gerek var Allah askınaa
tadım kactı bak sımdııı

ben böyle mutluyum evet ama konuyu ben açmadım bu konuya yadığım bir yorumdan gelişti durum.ayrıca kişiliğim yerinde kaybetmedim

sen sesini cıkarttınmı tartısma oluyor diye sende susmaya alısmıssın bence dizi izlemek istemissin kavga cıkarmıs simdi izlemiyorsun hergun farklı bir yasak gelicek belkide.. bu kadar tolerans gosterme sana burda anlatılmak istenen bu aslında simdi mutlu olabilirsin ama ya sonrası esinin yaptıkları cok fazla ev icerisindeki hayatına bile karısıyor..

Son düzenleme:

elmas bunu yazıp giden sensin,ne tepki alacağın belliydi.şimdide dalga geçtiniz diyorsun

Valla burada eşiyle ilgili derdini anlatırken eşini savunuyo oluyosun üyeler yüzünden :44:

evden çıkıp herhangi bir ulaşım aracına binip bi yerden bi yere tek başına gidebilecek durumda mısın?

canım kendini anlat eşine
bu durumun evliliğinize zarar vereceğinide
çünkü yuvayı yapan dişi kuştur boşuna söylememişler
eğer sen iyi olmazsan o evde renksiz olur
eşinle yumuşak bi şekilde konuş

çünkü insan çok bunalıyor inanki
ben köyde yaşıyorum
istesem gönderir belki ama tabi bizim ortak konuşacak çok bişeyimiz yok birde zaten sürekli eşleri -abileri vs. bir arada oturuyorlar
o yüzdende öyle hadi çıkayım bi gideyim olayım yok
sadece haftada 1 gün iznimiz var onuda annemlerdi eltimlerdi geçip gidiyor işte bide uzak bi köydeyiz mırç olup geliyorum
ki bazen akşamları beraber gideriz
en çokta köyümüzdeki diğer hocalarla görüşürüz

hatta birazdan yine gidecez
hemde yürüyerek hemde dize kadar kar var
hemde 1km vardır hemde yokuş
gülsemmi ağlasammı bilmedim

bide şimdi karşımıza domuz falan çıkar diye tırsıyorumda ha:18:yada kurt yada köpek yada........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…