eşim evden çıkmamı istemiyor.

ne sevmesi canım,onlar kendilerini bile sevemezler,sevmek ne onu bile bilmezler..
benimki latifeydi...

onlar tek basına rahatrahat gezip tozarken kadını tek biyere yollamamaları bencillikten baska birsey degil sen benim malımsın ben ne dersem o olur gibi davranıyorlar biz evlenirken erkeklerin kolesimi oluyoruz aman kocandır sozunden cıkma aman kocanın huyu boyle bu baskılar kadınları bu hale getiriyor gercekten cekilcek birsey degil insan bazen tek basına kafa dinlemek ister carsı pazar geziyim der erkek hemen dur bende gelicem cin iskencesi gibibirsey ozgurlugun kısıtlanması

Son düzenleme:
hoşlarına gidiyorsa bırakın gitsin hoşlarınaa....
ileride bir gün ahh vahhh ederler ama iş işden gecer..
gider guzelım yıllarrr...erkegının dızının dıbındee

Buna ilaveten de...
Kayinvalidem hic fikri sorulmamis,
Önemsenmemis,calismasina izin verilmemis.
Defalarca aldatilmis bir kadin...

Ve birgun esim bebek arabasini degismeye gidecekken,annesi ordan bagiriyor
Herseyi aşkitom a sorma
Baban bana bisey sormaz di...

Guler misin aglar misin?

şaka gibi hatunmuş doğrusu

maalsef belli bir süre sonra kadınlar alısıyorlar bu duruma ve onlar için normalleşiyorr
ve sonrasındada bunları ogullarına dikte etmeye calısıyorlar
onlarda ne yazık ki eşlerine
bir devir daim...

lütfen bana şaka yaptığınızı söyleyin

içerde ne yaptığınızı felan söylüyor musunuz?

senmi şaka yapıyorsun acaba içerde ne yaptığımı niye söyleyeyim niye sorsun.sadece ben çok sık tuvalete giderim bazan banyoya bazan diğer,ne tesadüfde eşim her gittiğinde ben tuvalette oluyorum oda ne çok gidiyorsun tuvalete her gittiğimde ordasın diye kızıyor bende esprisine girerken ben tuvaletteyim ya da banyodayım diye söylüyorum

kızlar bu konuyu çok fazla dalgaya aldınız. ben rahatsız oldum okudukça.

ben en çok '' nişanlıyım nişanlım izin vermiyor'' diyenlere kızıyorum. insan nasıl bile bile katlanır ve dönülmesi zor yola girer.nişanlıysan bitsin gitsin. evlenip çocuk sahibi olduktan sonra çok daha zor her şey.

sanki sokakta insanı kapıyolar. ne olacak yani. çok kızıyorum sana değil çevreye güvenmiyorum lafına. sen de çevresin demekki sen de elalemin karısına yan gözle bakıyorsun. ben bunu anlarım

ben de evliyim. asla eşim karışmaz bana. ama ikimizde birbirimizden ayrı bir faaliyet yapacaksak izin alır haberdar ederiz.
ben de arkadaşımızın eşinin sorunu tamamen psikolojik. tek çözüm uzman yardımı

Aferin kız sana.

Bu yorumun sahibi de ayrı bir tez konusu tabi.

Aferin çocuğum sana evlen o dünyada eşi benzeri bulunmaz adamla emi. Evlenki dünya zindan olsun sana bir süre sonra. Yav biz kadınlar niye böyleyiz. Hofff yarebbim.

niye eve kapanalım niye özgürlüklerimizi kısalım,bu özgürlüklerin kısılmasımı sence.biz birbirimizle mutluyuz keyif alıyoruz birlikte olmaktan haz duyuyoruz nesi kötü bunun.asosyal değiliz gelenimiz gidenimiz var ama eşim seçiyor ilişki kurduğumuz insanları şimdiye kadarda yanlış bir seçim yapmadı.eşime uyum sağlamak hoşuma gidiyor ben böyle ,biz böyle mutluyuz.bunun nesi kötü olabilir.

benim eşim de kirdigim yumurtalari sayiyor...

Hergun 2 taneye izin var...
Sukur ben haddimi bilirim 2 den fazlasi zarar e hakli adam...

sana acıyorum başka bir şey söylemeyeceğim.

aha birazdan uyarı gelir bana üyemize evcil dedin diye

senin evcil hayvanın bilgisayar kullanabiliyormu,biraz saygılı olun lütfen

cumhuriyete köleliğemi bağladın olayı,çok şaşırdım.özgüvenim tam fakat bu benim seçimim.

izin vermedi kahve içmeme
çay iç dedi
çay içiyorum
açık ve tek şekerli, aynen eşimin dediği gibi

iki cümlemde bu şekilde anlayışsız davranabildiğine göre bir konu açsam ve daha neler var yazsam izin vermeyeceğiniz belli oldu.dalgamı geçiyorsunuz siz.

Son düzenleme:

esiniz bencil bana kalırsa kendi arkadasları gelir o isterse gidersiniz ama siz bir komsuya gidemezsiniz komsunuz size gelemez bilmem ama ilerde belkide sizi bu kadar kısıtlamasına musade ettiginizicin pismanlık duyabilirsiniz mutluyum ben boyle diyorsanız sizin hayatınız Allah bozmasın tabiki ama esiniz kontrolu tamamen ele almıs despot bir birey belliki

şimdi bu konuda başlık açılırsa
biz açana ne gibi bir yorumda bulunabilirizz kii
zaten acanda baslıgının dısında bır sey yazmadııı
ancak böylee espriye vurabılırız boyle bır durumuu
baska ınsan ne yazabılırkı
tek bır sozumuzle kızın hayatında çığır açamayacagımıza göree

belli kuralları vardır ama aslında beni el üstünde tutar,hiçbirzaman ailesiyle karşı karşıya getirmez beni kendisi onları uzak tutar.ağzımdan şunu istiyorum çıksa hemen yada uygun zamanda alır getiri bana halbuki ben onu öylesine istemişimdir.iraz tuhaf gelebilir ama inanın ben mutluyum.dışarı çıkmaz ne yapılacaksa birlikte yaparız,evinde içkisini içer benide ortak eder.birlikteyken hiç sıkılmayız ve başkalarına ihtiyaç duymayız.

bu konunun sahibi için yada konu için demedim zaten.benim söylediğim şeyleri espriye aldınız ve hatta dalga geçtini.halbuki ben tüm samimiyetimle konu açacaktım tabi benimde sıkıldığım,beni sıkan şeyler var.mesela dizi izlememde kızar bu yüzden çok kavga ettik,bende izlemiyorum artık.bunun gibi şeyler işte.espri yapıp dalga geçeceğiniz için çekindim ben.

şu anda ihtiyaç duymayabilirsin ama duyacaksın,belki 3 gün sonra belki 3 yıl sonra emin ol duyacaksın.o zamanda çevrende kimse olmayacak,eşle paylaşılan farklıdır.arkadaşla paylaşılan farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…