eşim evden çıkmamı istemiyor.

Evli olan arkadaşlarımız için bişey diyemem neden çünkü artık köprü geçilmiş o yüz verilmiştir.
ama bekar olanlar sakın ha sakın bu konuda taviz vermeyin.
etrafa güvenmiyorum bahane. siz bugün buna tamam dersiniz yarın annenize de gidemezsiniz,arkadaşınız da gelemez
bu silsile uzar gider. bence sağlıklı değiller siz aynısını ondan isteyin bakalım nasılmış.
benim eşimde nişanlıyken piskopattı ama ben daha piskopat oldum.
gitme dedi gittim. işine gelirse dedim.
şimdi zaten kendi gideceğim yere karışmaz ben kırmamak adına yine de sorarım gidiyimmi derim.
ki hep sen bilirsin git der. ben ama anneme,ama alışverişe,ama arkadaşım kafam nereye eserse çıkar gezer gelirim.
bu karşılıklı güvendir. saygıdır. zorla yaptırılan şeyler de mutlaka yalan söylenir yine yapılır.

tabi canım başka isterse perdeler de kapalı olsun dışardan komşular görür filan ne malum deme
yapmayın lütfen bu ne demek arkadaş dışarı çıkınca noluyor adamlar üstümüze mi atlıyor noluyor yani
sizin hiç bişey hakkınız yok mu biraz hava almak çıkıp dolaşmak
biri de demiş nişanlım tek bakkala göndermez
bende hergün iş çıkışı büyük markete gidiyorum bakkal bile değil bak,tüh benim halime.tüh benim kocama..

bende eşim olmadan bir yere gitmiyorum bazan sıkılıyorum bu durumdan ama bazanda hoşuma gidiyor.zaten eşim genelde hep evdedir gidilecekse beraber gideriz.onuda evde bırakıp gidemem kızar çünki komşuya falanda gidemem komşuda gelemez.ama onun arkadaşları gelir eğer eşim istersede bizde gideriz.

neden izin verdiniz sizi çok sevdiği için kıskandığını mı düşündünüz??

siz evlenmeden önce kendi kendinize bir hayatınız yokmuydu??

hiiiç mi dışarı çıkmazdınız??

ya lütfen bu zamana kadar susmuşsunuz,artık konuşun anlatın...

bu sorunuda ancak konuşarak aşabilirsiniz.size mantıklı tek bir açıklama yapabileciğini sanmıyorum.

konuşmaktan korkmayın,en fazla izin vermemeye devam eder ama bir süre sonra siz hakkınızı savunduğunuz için

size daha anlayışlı olur.

Peki boyle mutlu musunuz?

Hayal ettiginiz yaşam bu mu?

hoşunuzamı gıdiyorr?
buda ilginç tabii neyse herkesin fikri zikri farklı olabilir.

bazan hoşuma gidiyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz zaten bir arkadaşımda yok.varda ortak arkadaşlarımız var benim seçtiğim özel bir arkadaşım yok.en çok mutsuz eden beni bu,eşimin istediğiyle görüşüyorum istemediğiyle görüşemiyorum.onun seçtikleriylede benim kafam uyuşuyor böyle oluncada hayatımda tek eşim olmasıyla mutlu oluyorum.

konuyu açan ben değilim ama mutluyum bazanda mutsuz oluyorum.çok sıkıyor eşimin bana düşkünlüğ.

Konuyu acanin siz olmadiginizin farkindayim...

Peki esinizle konusmayi,bu durumdan skldiginizi ara sira nefes almak istediginizi belirttiniz mi?

Yoksa hosunuza giden taraf mi daha agir basti?

eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?

ay seninle mümkün değil anlaşamazmışım diğer konudada tüylerimi diken diken ettin bu yorumunda tuz biber oldu, benimde evde gonzalesim var istediğim zaman kafesten çıkarıyorum istediğim zaman koyuyorum verirsem yiyo vermezsem bakıyo öyle, aklıma o geldi, canım benim, ama o arada ısırır beni her zaman benim dediğim olamıyo yani, kaçıp gidiyo bazen

Siz tek basiniza bir bireysiniz,akliniz fikriniz bir bakis aciniz var degil mi?

Peki neden herseye esiniz karar veriyor...
Bayan arkadaslarinizdan eşinize ne...
Sizin akliniz mantiginiz elbette vardir,kiminle arkadas olabileceginizi dusunebilirsiniz herhalde...
Cok kizdim esinize,ama daha cok buna izin veren size...

etraf kötü canım, biz yaradılıştan zayıf ve eksik etek olduğumuzdan başımıza nerde neyin gelebileceğini akıl edemeyiz

Konuyu acanin siz olmadiginizin farkindayim...

Peki esinizle konusmayi,bu durumdan skldiginizi ara sira nefes almak istediginizi belirttiniz mi?

Yoksa hosunuza giden taraf mi daha agir basti?

ilk zamanlar tepki verdim ama evde kıyametler koptu.ben sadece seni istiyorum sense benden kaçıyorsun diye diye buna ikna oldum sanırım.

etraf kötü canım, biz yaradılıştan zayıf ve eksik etek olduğumuzdan başımıza nerde neyin gelebileceğini akıl edemeyiz

tabii ki de...
biz saftirikler iki şekere bir kahveye kanıveririz maazAllah...

bu düşünce Türk kadınının geneline yapışmış bir düşünce...beni ne kadar kısıtlarsa o kadar seviyordur! yada evlendik yaa artık benim bütün e-posta hesaplarıma bakar,facebook şifremi alır,dışarı her çıkışımda haber veririm ya da otur der otururum kalk der kalkarım.. erkeklere bu at koşulası alanı asıl kadınlar sağlıyor maalesef...biraz güç ,biraz cesaret...ve genelde aşırı baskıcı erkekler de aldatma eğilimi daha fazla,neden çünkü eşim beni bu şekilde fark edemez! haa tabi bu baskıyla mutlu olanlar varsa ne ala....sonra erkek ne yaparsa yapsın kadın boşanamıyor,sonra nedir durum toplum baskısı biz baskıyı daha topluma çıkarmadan kendi içimizde kurmuşuz maalesef..

Ayy sinirlerim bozuldu ya...yorumun a da koptum...

Bu arkadasi superwoman diye bir bayan vardi hani ona benzettim.ins. 2 uyeligi degildir...

O da herkesin tepkisini cekmisti...

ilk zamanlar tepki verdim ama evde kıyametler koptu.ben sadece seni istiyorum sense benden kaçıyorsun diye diye buna ikna oldum sanırım.

kaçıyomuydun eşinden, kendi seçtiğin arkadaşların olamaz mı, hayret bişey yaa, az önce mihrbana yazmışsınya bi daha yaparsa ayrılmayı düşünürsün diye, bi daha yapacak zaten buna emin ol, siz olaya böyle baktığınız için adamlar bu kadar rahat, önce kadını sindir, kendine bağımlı hala getir, korkut, sonra dilediğin gibi at koştur

ama sizin dediğiniz gibi değil olay,burayıda işgal etmek istemiyorum fakat gerçek bunlar ve ben genelde mutluyum.mutsuz olduğum şeyler faklı.kendime ait bir konu açmayı düşünyordum zaten.orada daha detaylı anlatabilirim düşüncelerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…