- Konu Sahibi omre_bedel
-
bende eşim olmadan bir yere gitmiyorum bazan sıkılıyorum bu durumdan ama bazanda hoşuma gidiyor.zaten eşim genelde hep evdedir gidilecekse beraber gideriz.onuda evde bırakıp gidemem kızar çünki komşuya falanda gidemem komşuda gelemez.ama onun arkadaşları gelir eğer eşim istersede bizde gideriz.
Peki boyle mutlu musunuz?
Hayal ettiginiz yaşam bu mu?
hoşunuzamı gıdiyorr?
buda ilginç tabii neyse herkesin fikri zikri farklı olabilir.
konuyu açan ben değilim ama mutluyum bazanda mutsuz oluyorum.çok sıkıyor eşimin bana düşkünlüğ.
bazan hoşuma gidiyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz zaten bir arkadaşımda yok.varda ortak arkadaşlarımız var benim seçtiğim özel bir arkadaşım yok.en çok mutsuz eden beni bu,eşimin istediğiyle görüşüyorum istemediğiyle görüşemiyorum.onun seçtikleriylede benim kafam uyuşuyor böyle oluncada hayatımda tek eşim olmasıyla mutlu oluyorum.
bazan hoşuma gidiyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz zaten bir arkadaşımda yok.varda ortak arkadaşlarımız var benim seçtiğim özel bir arkadaşım yok.en çok mutsuz eden beni bu,eşimin istediğiyle görüşüyorum istemediğiyle görüşemiyorum.onun seçtikleriylede benim kafam uyuşuyor böyle oluncada hayatımda tek eşim olmasıyla mutlu oluyorum.
eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?
Konuyu acanin siz olmadiginizin farkindayim...
Peki esinizle konusmayi,bu durumdan skldiginizi ara sira nefes almak istediginizi belirttiniz mi?
Yoksa hosunuza giden taraf mi daha agir basti?
etraf kötü canım, biz yaradılıştan zayıf ve eksik etek olduğumuzdan başımıza nerde neyin gelebileceğini akıl edemeyiz
ay seninle mümkün değil anlaşamazmışım diğer konudada tüylerimi diken diken ettin bu yorumunda tuz biber oldu, benimde evde gonzalesim var istediğim zaman kafesten çıkarıyorum istediğim zaman koyuyorum verirsem yiyo vermezsem bakıyo öyle, aklıma o geldi, canım benim, ama o arada ısırır beni her zaman benim dediğim olamıyo yani, kaçıp gidiyo bazen
ilk zamanlar tepki verdim ama evde kıyametler koptu.ben sadece seni istiyorum sense benden kaçıyorsun diye diye buna ikna oldum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?