- Konu Sahibi omre_bedel
-
bazan hoşuma gidiyor birlikte güzel vakit geçiriyoruz zaten bir arkadaşımda yok.varda ortak arkadaşlarımız var benim seçtiğim özel bir arkadaşım yok.en çok mutsuz eden beni bu,eşimin istediğiyle görüşüyorum istemediğiyle görüşemiyorum.onun seçtikleriylede benim kafam uyuşuyor böyle oluncada hayatımda tek eşim olmasıyla mutlu oluyorum.
eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?
kaçıyomuydun eşinden, kendi seçtiğin arkadaşların olamaz mı, hayret bişey yaa, az önce mihrbana yazmışsınya bi daha yaparsa ayrılmayı düşünürsün diye, bi daha yapacak zaten buna emin ol, siz olaya böyle baktığınız için adamlar bu kadar rahat, önce kadını sindir, kendine bağımlı hala getir, korkut, sonra dilediğin gibi at koştur
bu düşünce Türk kadınının geneline yapışmış bir düşünce...beni ne kadar kısıtlarsa o kadar seviyordur! yada evlendik yaa artık benim bütün e-posta hesaplarıma bakar,facebook şifremi alır,dışarı her çıkışımda haber veririm ya da otur der otururum kalk der kalkarım..erkeklere bu at koşulası alanı asıl kadınlar sağlıyor maalesef...biraz güç ,biraz cesaret...ve genelde aşırı baskıcı erkekler de aldatma eğilimi daha fazla,neden çünkü eşim beni bu şekilde fark edemez! haa tabi bu baskıyla mutlu olanlar varsa ne ala....sonra erkek ne yaparsa yapsın kadın boşanamıyor,sonra nedir durum toplum baskısı biz baskıyı daha topluma çıkarmadan kendi içimizde kurmuşuz maalesef..
eşim beni o kadar çok seviyor ki; gözünden kıskanıyor. çok sevmese kıskanmaz zaten
eşim bana çok güveniyor ama karşıdaki erkeklere güvenmiyor. benimle değil sorunu
benim eşim benden başkasına asla bakmaz, zaten evden işe işten eve gider gelir.
benim eşim ola ki dışarıya çıktıysa sadece erkek arkadaşları vardır yanında, asla çapkınlık yapmaz
olur da şeytana uyarsa, suç kesinlikle eşimde değildir, kesinlikle karşıdaki kadın eşimi yoldan çıkarmıştır, hatta tecavüz etmiştir eşime, eşim çok pişman
eşimin beni çok sevdiğini, o yüzden gözünden bile kıskandığını, bana çok güvendiğini söylemiştim değil mi?
üstelik adam bizim evden çıkmamızı,onun istemedikleriyle görüşmemizi engellesin ki dışarda onun ne haltlar karıştırdığını öğrenmeyelim
çomu despotsunuz anlayamadım.mihribanın konusunda yanlış bir şey söylemedimki kadıncağız boşanmaktan korkuyor üç çocukla ne desetdim ayrıl boşan sana bir şey olmazmı deseydim.kadın baoşandıktan sonra sıkıntı çektiğinde yanında olamayacaksam nasıl derim boşan diye.
Ohhh ne güzel bir mantık erkek işte dışarda hayatını yaşasın kadın da evinde çocuğuyla kalsın,oldu olacak birde elektronik pranga taksın acaba bir yere gittimi diye..
Suçlu kim burada kadında tabi,baştan taviz verilirse bunlara tuvalete bile girreken haberleri olacak adamların...
Genç kızlarımıza özellikle söylüyorum seviyorum bu adama değiştiririm mantığıyla yaklaşmayın sakın,asla değişmezler bunlar..
bir şey eksik eşimde benimle birlikte evde herzamanoda arkadaşlarıyla yalnız çıkmaz.
inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorumama izin istemek için değil tabiki olurmu öyle şey
eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.
inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorumama izin istemek için değil tabiki olurmu öyle şey
eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.
işede gitmiyor demekki
şaka dimi bu?
konu açacaktın, aç bakalım oraya yazalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?