eşim evden çıkmamı istemiyor.

neden eşinizin sadece sectıgı arkadaslarla gorusmenıze
musade ediyorsunuz anlaymadım
yani bu kimin hoşuna gider ki?
tamam sectıklerıyle kafanız uyusuyor olabilir ama birazda varlıgınızı,isteklerinizi belli edin.
nasıl bu şekilde bir hayattan hoşnut kaldıgınıza anlam veremedim
o zaman sizde onun hayatında belirleyici olun.siz secin arkadaslarını musaade edermi acaba???

üstelik adam bizim evden çıkmamızı,onun istemedikleriyle görüşmemizi engellesin ki dışarda onun ne haltlar karıştırdığını öğrenmeyelim

çomu despotsunuz anlayamadım.mihribanın konusunda yanlış bir şey söylemedimki kadıncağız boşanmaktan korkuyor üç çocukla ne desetdim ayrıl boşan sana bir şey olmazmı deseydim.kadın baoşandıktan sonra sıkıntı çektiğinde yanında olamayacaksam nasıl derim boşan diye.

ne facebook'u, ne maili, ne msn'i?
gavur icadı onlar, yuva yıkıyorlar.
hiç gerek yok öyle şeylere.

eskiden bunlar yoktu, aldatma da yoktu, herkes günlük gülistanlık yaşıyordu
sosyal paylaşım siteleri çıktı, namus, ahlak bozuldu!

Ohhh ne güzel bir mantık erkek işte dışarda hayatını yaşasın kadın da evinde çocuğuyla kalsın,oldu olacak birde elektronik pranga taksın acaba bir yere gittimi diye..

Suçlu kim burada kadında tabi,baştan taviz verilirse bunlara tuvalete bile girreken haberleri olacak adamların...

Genç kızlarımıza özellikle söylüyorum seviyorum bu adama değiştiririm mantığıyla yaklaşmayın sakın,asla değişmezler bunlar..

Övunmek gibi olmasin hayatim ama benim kocam da aynen anlattigin gibi....

Neyse neyse tamam sustum bosuna banlanmaya gerek yok

bana mı despot diyosun sen kocanı bize tarif ettikten sonra, senin kafan karışmış

inanmıycaksınız ama ben geçekten tuvalete girerkende söylüyorum ama izin istemek için değil tabikiolurmu öyle şey

eşim tuvalete gireceği zaman tuvalet doluysa çok kızıyor ne zaman gitsem boş olmuyor diye bende kızmasın diye tuvaletteyim diye haber veriyorum.

sözün bittiği yerrr

şaka dimi bu?
konu açacaktın, aç bakalım oraya yazalım....

izin almak izin vermek ne demek ya
köle misiniz siz
sizin değerini bilmediğiniz özgürlüğe ve kadın haklarına orta doğu da gıptayla bakan kadınlar var
lütfen kendinize saygı duyun ve erkeklerin size bunu yapmasına izin vermeyin

şaka dimi bu?
konu açacaktın, aç bakalım oraya yazalım....

Ben de duşa girerken izin alıyorum :) Duşa girebilir miyim? Kombiyi 15 dk fazladan çalıştırabilir miyim deyu

lütfen bana şaka yaptığınızı söyleyin

içerde ne yaptığınızı felan söylüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…