- Konu Sahibi omre_bedel
-
Bu psikopatlıktan başka bişey değil..Kendine güveni olmayan, kompleksli, kafasından sürekli kötü düşünceler geçen erkek bunu yapar..Dervişin fikri neyse zikri de odur demişler.. Bu ne ya, kendisine hanım değil köle aldığını zannediyo bunlar.. Bir arkadaşın yazdığınnı okuyunca şok oldum, ne demek perdeleri iğneleyip gelince camdan niye baktın demek..şükür ki kurtulmuşsun o adamdan..
Bu kıskançlık değil tam anlamıyla psikopatlıktır ve acilen yardıma ihtiyacı var böyle insanların..
ne guzel söylemissin nisanlim bakkala bile yollamaz diye..
evlenince nasil olacak diye düsünmene gerek yok bence..
nisanliyken bakkala bile gidemezsen
evlenince nefes bile izinli alirsin oda izin verirse tabi..
Tamam şekerrrr hemen evercez seniiiibaşlıkta isteyecem ama
3.5 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşim benim evden yalnız çıkmamı pek istemiyor.Her yere beraber gitmemizi istiyor bu da beni bazen çok bunaltıyor kendimi çok yalnız hissediyorum.eşim öğlen evden gidiyor gece geç eve geliyor ben sürekli yalnızım.burada eşimin tanıdıklarından başka kimsem yok ailem başka yerde oturuyor.hiç bir yere çıkmıyorum.ne yapabilirim bana yardım edin...
sen nasıl uygun görürsen ablacım
:ağır başlı ev kızı smileyi:
anlaşılan bu dertten muzdaripp çoook insan var
şimcik evli ve mutlu eşine itiraz etmiyormusun???
yani yaptıgına boyunmu egıyorsunn?
bende 10 aylık evliyim ve eşim bnmde dısarı çıkmamı istemio hatta apt. altında ki marketten ekmek bile alışlıgım yok niye böyle dediğimde burası gelişmemiş bi yermiş yok bilmem kimin gelinleri markete inio derlermiş yok açıklıgımdan dolayı laf gelirmişdediğin giibi bnmde cevremde hep eşimin akrabaları var hiç arkadaasım yok bende kendimi çok yanlız hissediom
eşimi arayayim bir
Izin verirse uyuyacagim
Ne de olsa benim sahibim o....
bende 10 aylık evliyim ve eşim bnmde dısarı çıkmamı istemio hatta apt. altında ki marketten ekmek bile alışlıgım yok niye böyle dediğimde burası gelişmemiş bi yermiş yok bilmem kimin gelinleri markete inio derlermiş yok açıklıgımdan dolayı laf gelirmişdediğin giibi bnmde cevremde hep eşimin akrabaları var hiç arkadaasım yok bende kendimi çok yanlız hissediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?