eşim evden çıkmamı istemiyor.

Bu psikopatlıktan başka bişey değil..Kendine güveni olmayan, kompleksli, kafasından sürekli kötü düşünceler geçen erkek bunu yapar..Dervişin fikri neyse zikri de odur demişler.. Bu ne ya, kendisine hanım değil köle aldığını zannediyo bunlar.. Bir arkadaşın yazdığınnı okuyunca şok oldum, ne demek perdeleri iğneleyip gelince camdan niye baktın demek..şükür ki kurtulmuşsun o adamdan..

Bu kıskançlık değil tam anlamıyla psikopatlıktır ve acilen yardıma ihtiyacı var böyle insanların..

aynen canım benim ben bile o beş seneyi nasıl geçirdiğimi bilmiyorum aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor böyle insanlar çok ama kadınlar seslerini çıkaramıyorlar ben bile sesimi çıkartana kadar 5 yılım çürüdü tak diyene kadar çabalamamak lazım aslında keşke diyorum keşkeee daha önce çıkıp gitseymişim

ne guzel söylemissin nisanlim bakkala bile yollamaz diye..
evlenince nasil olacak diye düsünmene gerek yok bence..
nisanliyken bakkala bile gidemezsen
evlenince nefes bile izinli alirsin oda izin verirse tabi..

kesinlikle nişanlıyken bakkala gidemessen evliyken komşuya yollamaz çocuk olunca diye sakın şimdiden kandırma kendini
birde erkeklere asla yüz verilmiyo taviz tavizi getirir sakın unutma
arkadaşlar bu kıskançlık değil buna paranoid kişilik bozukluğu deniliyor bu konuyu araştırın ltfn.....

tebrik ediyorum sizi,Allah huzurunuzu,mutluluğunuzu eksik etmesin...
pek çok örnek var ama görmek isteyene!
ne dersek diyelim,kadınlar ancak kendi içlerinde aşabilirler bu durumu..
iki yol var zaten; ben bu insanlar daha ne kadar yaşarım?
yada yaşamak istiyor muyum?
bir söz var ya o aklıma geldi:" seçimlerimiz bizi yansıtır. " olay bu....

Onun size güveni yok ki çıkarmıyor.
Sizin de kendinize saygınız yok ki çekiyorsunuz.
Alan memnun satan memnun bize nesi?
...

her konuya böyle dalmak istemem, çok bilmişlik yapmak da istemem ama eşindeki paranoid kişilik bozukluğu. üniversitedeki profesörümün bir hastası (ünlü bir futbolcu) evden çıkınca kapıyı eşinin üstüne kitliyormuş. eşi bunu kıskançlık olarak yorumlamış başlarda. ama bu büyük bir psikolojik sorun. bence bi psikologdan yardım almalısın. kolay gelsin.

bazı kadınları cidden anlamıyorum

ben evde annemin babamın bile özgürlüğümü kısıtlamasına izin vermem

bakkala bile gidemeyecekmişim

oldu gözüm başka derdin var mı?

sen gece orda burda gez ben seni beklerim

konu sahibi ve bu tür şeyleri yaşayan kadınlar buraya yazmakla işler hallolmaz sadece yaptığınız kendi kendinize ve yakın gördüklerinize hayıflanmak,
zaten bu döngü böyle devam edip gidecek durumu çoktan kabullenmişsiniz yoksa bunca zaman göz yummazdınız,
ne demek yahu aldığım nefes bile ,perde açma kapama bile eşden gizli olmayacak,,
kadın olmayı bırakın siz bir bireysiniz karşınızdaki de gardiyanınız değil önce kendinize olan saygınızdan bu olaya dur diyin,
bu tür hastalıklı zihniyetler de çoğalmasın.

bende 10 aylık evliyim ve eşim bnmde dısarı çıkmamı istemio hatta apt. altında ki marketten ekmek bile alışlıgım yok niye böyle dediğimde burası gelişmemiş bi yermiş yok bilmem kimin gelinleri markete inio derlermiş yok açıklıgımdan dolayı laf gelirmiş dediğin giibi bnmde cevremde hep eşimin akrabaları var hiç arkadaasım yok bende kendimi çok yanlız hissediom

anlaşılan bu dertten muzdaripp çoook insan var
şimcik evli ve mutlu eşine itiraz etmiyormusun???
yani yaptıgına boyunmu egıyorsunn?

Bu kadarda olur mu be yaaaa ağzım açık kaldı

havanın neresi kötü ben bile kücücuk kızımla dısarı cıkıyorum
sen kötü havada itiraz edemiyorsun
yazın nasıl cıkacaksın pekiiii:44:

Sözun bittigi yer....

Neden izin verdin tum bunlara...

Şaka gibi resmen bunları okuyunca çıldırıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…