- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 42
- Konu Sahibi omre_bedel
-
bende diyorum neden beeni kimse almıyo
kim napsın benim gibi dik başlı, saygısız şahsı
artık çözdüm. bi kociş bulup evimin kadıını olcam
oldu canim olduuu,isterse elektronik kelepcelerden taksin kolunuza da aher adiminiz tesbit edilsin...
Bu nasil bir kisiliktir ya...ne kadar ozguvensiz esiniz,komleksli korkak...
ve size de zerre guveni itimadi yok...
Nasil izin verirsiniz bu kadarina...
Esinize degil size kizdim...
Daha en basindan boyle bir hayati kabullendiginiz icin...azicik disinizi gosterseydiniz,simdi bunlari yaşamazdiniz...
zeboşummm bulacam ben sana koçişi annem evde kalmazsın sen
el birliğiyle everin beni ablacım
camdan kafesimde mutlu olayım bende:123:
Bazen ben eşim havalara girsin diye yapıyorum bunuAdam birden devleşiyo Polat Alemdar mübarek
Mesela akşam arkadaşlarla buluşucaz arıyorum eşimi;
-canım ben x le yemeğe gidebilir miyim
+ Nerden cıktı (ses tonu değişir, öksürür, evin reisi, benim velim moduma girer)
- Ne biley,m canım yaaa, lütfeennnnn (güccük bir gız cocugu sesiiii)
+ Peki, peki, ama bir daha böyle ani planlar yapma! Erken gel!
- Ayyy cok saol canım yaa
zaten gidebilir miyim dediğinde farklılaşıyorlar,gidiyorum dediğinde hiç ses etmiyorlar,ne fark varsa
az önce gördüm konuyu girdim bi çırpıda okuyuverdim. okadar çektimki zamanında bu konularda ben sizlerinki yine iyiymiş bile.eski eşime sormadan nerdeyse nefes almazdım bençalışmıyordum kızım vardı cesaret edipte bırakıp gidemiyordum da.. inanırmısınız bilmem ama bakkala giderken arardım bakkala gidiyorum diye 4. kattaydı evimiz asansörde yoktu 3 dk sonra evden geri arardı acaba eve geldimmi yoksa biyeremi giittim diye soluk soluğa kalırdım arayana kadar eve dönmem lazım diye :)) sabahları evden giderken perdelere iyne takardı işaret koyardı akşam eve gelince bakardı perdelere dışarı niye baktın derdi :) cam açamıyodum evi havalandıramıyodum :) bigün dedim mine manyakmısın kızım sen kızınada bakarsın kendinede nie çekiyosun ki bu adamı :) bakabiliyomuşumda 5 senedir allahıma şükür kimseye muhtaç olmadık kızımla mutlu huzurlu yaşıyoruz kendinizi ezdirmeyin ne olur ((
Havaya giriyokabarıyo bölee ahahahahha
Siz bunu başarmışsınız ne güzel,keşke diğer kadınlarımızda sizin gibi yapabilselerde özgürlğklerini kazanabilseler
izin vermedi kahve içmeme
çay iç dedi
çay içiyorum
açık ve tek şekerli, aynen eşimin dediği gibi
keşke aslında herşey cesaret bir kadının yapamayacağı hiç bişey yok biz erkeklerden daha güçlüyüz bu konuda... okadar çektim eski eşimden kimseyi istemiyorum dedim ama yine sevdim 2 yıldır taptığım bi adam vardı o eski eşim gibi değildi kıskanırdı ama kısıtlamazdı çok seviyordum halada deli gibi seviyorum4 gün önce bıraktı gitti hemde ortada hiç bi neden yokken aramamam lazım onu kendimi küçültmemem lazım off of..
izin vermedi kahve içmeme
çay iç dedi
çay içiyorum
açık ve tek şekerli, aynen eşimin dediği gibi
anaaammmm geyik topiği gibi oldu burası ne güzel ... :))
o yumruk o masaya vurulabilir mi sence?Konu sahibi bir yandan, benzer sıkıntılarını paylaşan başka arkadaşlar bir yandan. Beynim uyuşuyor resmen. Bunu kendinize neden yapıyorsunuz? "Eşiniz neden yapıyor?" demiyorum, "siz neden izin veriyorsunuz?" bile demiyorum. Bu eziyeti siz kendinize yapıyorsunuz. Bir kez vurun masaya yumruğunuzu, tek bir kez. Gerisi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?