eşim evden çıkmamı istemiyor.

asıl saygısız kendine saygı duymayandır
bu kadınlardaki özgüven eklsikliğini de anlamıyorum ben ya
kendinizi değerli hissetmeniz için ev hapsine mi tabi tutulmanız gerekiyor
ayyy ne çok seviyor ne çok kıskanıoyor mu diyorsunuz
bu ülkenin özgürleşmesine cumhuriyete filan gerek yokmuş aslında herkes köleliğe böyle gönüllüyse
yaptığınız sadece bir erkeğin üzerinde egosunu gücünü tatmin etmesine izin vermek

Alkışlar benden askitom_85 e gidiyorr.

az önce gördüm konuyu girdim bi çırpıda okuyuverdim. okadar çektimki zamanında bu konularda ben sizlerinki yine iyiymiş bile.eski eşime sormadan nerdeyse nefes almazdım ben çalışmıyordum kızım vardı cesaret edipte bırakıp gidemiyordum da.. inanırmısınız bilmem ama bakkala giderken arardım bakkala gidiyorum diye 4. kattaydı evimiz asansörde yoktu 3 dk sonra evden geri arardı acaba eve geldimmi yoksa biyeremi giittim diye soluk soluğa kalırdım arayana kadar eve dönmem lazım diye :)) sabahları evden giderken perdelere iyne takardı işaret koyardı akşam eve gelince bakardı perdelere dışarı niye baktın derdi :) cam açamıyodum evi havalandıramıyodum :) bigün dedim mine manyakmısın kızım sen kızınada bakarsın kendinede nie çekiyosun ki bu adamı :) bakabiliyomuşumda 5 senedir allahıma şükür kimseye muhtaç olmadık kızımla mutlu huzurlu yaşıyoruz kendinizi ezdirmeyin ne olur ((

benimde bi arkadaşım böyle ya çocukluk arkadaşımla ne zamandır görüşemiyoruz yani nişanlandığından beri nişanlısı cafede buluşmamıza izin vermiyo evde durun napcaksınız dışarda diyomuşşş. bende en sonunda tamam anladım dedim bi daha msj atmadım..

Bazen ben eşim havalara girsin diye yapıyorum bunu Adam birden devleşiyo Polat Alemdar mübarek

Mesela akşam arkadaşlarla buluşucaz arıyorum eşimi;

-canım ben x le yemeğe gidebilir miyim? (Miyim yalnız, gidicem değil)

+ Nerden cıktı (ses tonu değişir, öksürür, evin reisi, benim velim moduma girer)

- Ne biley,m canım yaaa, lütfeennnnn (güccük bir gız cocugu sesiiii)

+ Peki, peki, ama bir daha böyle ani planlar yapma! Erken gel!

- Ayyy cok saol canım yaa

Son düzenleme:

zaten gidebilir miyim dediğinde farklılaşıyorlar,gidiyorum dediğinde hiç ses etmiyorlar,ne fark varsa

Siz bunu başarmışsınız ne güzel,keşke diğer kadınlarımızda sizin gibi yapabilselerde özgürlğklerini kazanabilseler

Siz bunu başarmışsınız ne güzel,keşke diğer kadınlarımızda sizin gibi yapabilselerde özgürlğklerini kazanabilseler

keşke aslında herşey cesaret bir kadının yapamayacağı hiç bişey yok biz erkeklerden daha güçlüyüz bu konuda... okadar çektim eski eşimden kimseyi istemiyorum dedim ama yine sevdim 2 yıldır taptığım bi adam vardı o eski eşim gibi değildi kıskanırdı ama kısıtlamazdı çok seviyordum halada deli gibi seviyorum 4 gün önce bıraktı gitti hemde ortada hiç bi neden yokken aramamam lazım onu kendimi küçültmemem lazım off of..

Üzüldüm şimdii sebebsizmi gitti yoksa,inşallah düzelirisiniz sizde temennim o yönde..

Konu sahibi bir yandan, benzer sıkıntılarını paylaşan başka arkadaşlar bir yandan. Beynim uyuşuyor resmen. Bunu kendinize neden yapıyorsunuz? "Eşiniz neden yapıyor?" demiyorum, "siz neden izin veriyorsunuz?" bile demiyorum. Bu eziyeti siz kendinize yapıyorsunuz. Bir kez vurun masaya yumruğunuzu, tek bir kez. Gerisi gelecek.

anaaammmm geyik topiği gibi oldu burası ne güzel ... :))

gördüğün gibi geyik topiği olmadı burası
ironiler yaparak konunun yanlışlığına dikkat çekmeye çalışıyoruz

o yumruk o masaya vurulabilir mi sence?
mutlular çoğu o şekilde yaşamaktan..

csi

Aferim aferimm

Oglenden sonra kahve icin izin almaya bak sen....

Bende aradim sordum

2 patates 1 sogan yeter yemek icin dedi

Zaten de saymisti patatesleri giderkenn...

Dedigini yapacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…