Esim evden gitti az önce

Yiprandigim icin gitmek istedigimi soyledim yipraniyomusmus dedi. Bence de saygisizca niye evlendi benimle konusmayacaksa.
Öfke kızgınlık anında evden çıkıp gitmesi iyi bir şey ama konuşmamak kötü, seni anladığım nokta o konuşmuyorken ne hissettiğin. Dünyanın en menfi durumunuda yaşasanız evlilikte normal insanlar gibi konuşmak şart. Bence içten ve düzgün cümleler ile kendini ifade eden elinle bir mektup yaz. Eğer yanlış cümleler sarfettiğini düşünüyorsan özür dile, eğer haklı olduğunu düşünüyorsan madde madde nedenlerini yaz.. Ayrıca bu huyundan rahatsız olduğunu konuşmaya başladığınızda güzel bir dille söyle..

Soyledim. Ilk aylarda da yasadik bu olaylari. Degismeyecek galiba. Konusmak istemedigi icin mektup yazmak istemiyorum. Zaten sizde de ise yaramamış.

Ben hala sebebinin babası olduğunu düşünüyorum ama aklınıza hemen babasına hayran gelmesin tam tersi onun gibi olmamak için saygı görmek için onu dinlemenizi istiyor. Bunun için önce konuşması lazım ya o aşmış oraları konuşmadan anlaşmak istiyor ya zamanında sizinle konuştu sonuç alamadı bezdi. Bence sevgiyle sefkatle düzelecek gibi. Yarışta değilsiniz ki siz bunu anlayamıyor gibi. Ama benim eşim kavgaliyken bana kendiliginden hediye alsa ona sarılır yanaklarını oksardim:)

=) Babasi cok kendi halinde bir adam. Cok az kisiyle muhattap olur. Ayni odada yarim saat oturmamisizdir adamla oyle soyleyeyim. Sizli bizli konusurum hala. Odası ayridir ayri yerlerde yatarlar kv ile falan. Kv ye hic yardım etmez. Esim cok farkli babasindan ama aldığı huyları da var. Konusunca cozemeyecegimizi düşünüyor ondan konuşmuyor.

Şuan sizde durum ne mesela aynı odada misiniz uyudu mu? Acaba kv kp mi benzeyecksiniz

Soyledim. Ilk aylarda da yasadik bu olaylari. Degismeyecek galiba. Konusmak istemedigi icin mektup yazmak istemiyorum. Zaten sizde de ise yaramamış.
Bizim ki şiddetli iletişimsizlikti ve zamanla geçimsizliğe dönüştü, evet ve hiç düzelemedik, iyi ki düzelemedik..
Aynı evin içinde duvar muamelesi görmek cidden sinir bozucu..
Ama herkes bir değil diye demek istemiştim.. Kafanızda bitirdiğiniz kadar dirayetli olmanızı dilerim.. Hakkınızda hayırlısı ve güzeli olsun..

Cok tesekkur ederim

Ayri odalarda takılıyoruz.
Onlara benzemeyiz cunku ben musaade etmem
Yahu işte yukarda demedin iz mi ayrı odada yatıyor lar diye sizden bir kaç tık ilerdeler sadece aslında çokta uzak görünmüyor konumunuz. Lütfen şimdiden engel olun gidin sarılın konuşmadan da onu anladiginizi belirtin

erkekler biz kadınlar gibi değiller. Biz konuşmak istemezsekte ısrar bekleriz ve zaten dayanamaz dökülürüz. Onlar öyle değil demek ki gerçekten konuşmak istemiyor ve beklediği birşey vardır. Sakinleşmek gibi. Onun için üstüne gitme ve mesaj at eşin gelsin yoksa artık her tartışamada biri evi terkedecek.

1 ay sonra yine cozemedigimiz konudan tartisirsak? Üstünü kapatmiycam bu sefer. Benimle konusmak istemiyor ki. Ustume düşeni yaptigimi düşünüyorum..

Geldi dün. 5 gündür konusmuyoruz. Daha sakinlesemedi mi ?

Keşke
keşke gece gece üstüne gitmeseydin tamam he he de kendi bildiğini yap gene sen tamm de sus bu arada sus u sakın yanlış anlama idare mahiyetinde söylüyorum o zaten sakin olunca senin lafına gelcek erkeklere yapma dendiği zaman iki katını yaparlar birde hiç suçlama imasız bi şekilde başka bi vakit başkası üzerinden örnek ver o aa eet deyip kendi görcek

Eşin seni seviyor.hediye alıp gelmesi sana verdiği değeri gösteriyor.seni anlıyorum ama bu şekilde küslükler inan hiçbirşeyi değiştirmediği gibi ilişkiyi daha da çıkmaza sürüklüyor .evlilikte yapılan en büyük hata karşındaki kişiye yanlışını göstermek adına onunla küsmek.bu kişilikteki insanlara sadece sevgiyle ve şefkatle istediğini anlatabilirsin.sadece biraz sabır gerekiyor.inan ondan sonra herşey senin istediğin gibi olacak.eğer eşini seviyorsan evliliğinizden bu şansı esirgeme.fazla kuralcı olmak bu şekilde diretmek çözüm değil.bence eşin hatasını anladı ve senden bir adım bekliyor.git sarıl eşine.seni ne kadar sevdiğini anlayacaksın..ve sende onu kurallarından sıyrılıp anlayarak sevmeye çalış..mutluluklar :)

Niye korkuyor peki ailemin duymasindan
Ailelerin kavgayı küslüğü bilmesi gereken yer artık bitti bu iş dediğiniz yer olmalı çünkü.Sen unutursun eşin unutur ana onlar unutmaz, olay büyür.
Akıllı adam senin kocan. Siz aranızda anlaşacaksınız inanıyorum ben. Senden bir hamle gelmeden dönmüş hediye almış.İnan umrunda olmayan adam yapamaz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…