Öfke kızgınlık anında evden çıkıp gitmesi iyi bir şey ama konuşmamak kötü, seni anladığım nokta o konuşmuyorken ne hissettiğin. Dünyanın en menfi durumunuda yaşasanız evlilikte normal insanlar gibi konuşmak şart. Bence içten ve düzgün cümleler ile kendini ifade eden elinle bir mektup yaz. Eğer yanlış cümleler sarfettiğini düşünüyorsan özür dile, eğer haklı olduğunu düşünüyorsan madde madde nedenlerini yaz.. Ayrıca bu huyundan rahatsız olduğunu konuşmaya başladığınızda güzel bir dille söyle..Yiprandigim icin gitmek istedigimi soyledim yipraniyomusmus dedi. Bence de saygisizca niye evlendi benimle konusmayacaksa.
O centilmenlik değilArtizligi ben yaptim o centilmenlik yapti
Gidecek yeri yok ki ailesine gitmemis galiba konusmadigimiz icin soramadim da
Soyledim. Ilk aylarda da yasadik bu olaylari. Degismeyecek galiba. Konusmak istemedigi icin mektup yazmak istemiyorum. Zaten sizde de ise yaramamış.Öfke kızgınlık anında evden çıkıp gitmesi iyi bir şey ama konuşmamak kötü, seni anladığım nokta ne hissettiğin o konuşmuyorken. Dünyanın en menfi durumunuda yaşasanız evlilikte normal insanlar gibi konuşmak şart. Bence içten ve düzgün cümleler ile kendini ifade eden elinle bir mektup yaz. Eğer yanlış cümleler sarfettiğini düşünüyorsan özür dile, eğer haklı olduğunu düşünüyorsan madde madde nedenlerini yaz.. Ayrıca bu huyundan rahatsız olduğunu konuşmaya başladığınızda güzel bir dille söyle..
Ben hala sebebinin babası olduğunu düşünüyorum ama aklınıza hemen babasına hayran gelmesin tam tersi onun gibi olmamak için saygı görmek için onu dinlemenizi istiyor. Bunun için önce konuşması lazım ya o aşmış oraları konuşmadan anlaşmak istiyor ya zamanında sizinle konuştu sonuç alamadı bezdi. Bence sevgiyle sefkatle düzelecek gibi. Yarışta değilsiniz ki siz bunu anlayamıyor gibi. Ama benim eşim kavgaliyken bana kendiliginden hediye alsa ona sarılır yanaklarını oksardim:)Ben ondan hanlar saraylar istemiyorum. Esim mutlu olacaksa yapmaya çalışayım bazi seyleri desin istiyorum. Yapmamak icin bir sebebi var mesela onu ilk gun söylemiyor taa kavga edip küsüp gunler sonra su sebepten yapmadim diyor. Niye soylemedin diyorum. Sozume inan vardir kocamin bi bildigi de ben sana her seyi açıklamak zorunda miyim diyor.
O centilmenlik değil
Aman kimse duymasın korkusu
Yusuf yusuf yani
Bence centilmenlik ailesi duysa ne olacak umursamayan insan için.Niye korkuyor peki ailemin duymasindan
=) Babasi cok kendi halinde bir adam. Cok az kisiyle muhattap olur. Ayni odada yarim saat oturmamisizdir adamla oyle soyleyeyim. Sizli bizli konusurum hala. Odası ayridir ayri yerlerde yatarlar kv ile falan. Kv ye hic yardım etmez. Esim cok farkli babasindan ama aldığı huyları da var. Konusunca cozemeyecegimizi düşünüyor ondan konuşmuyor.Ben hala sebebinin babası olduğunu düşünüyorum ama aklınıza hemen babasına hayran gelmesin tam tersi onun gibi olmamak için saygı görmek için onu dinlemenizi istiyor. Bunun için önce konuşması lazım ya o aşmış oraları konuşmadan anlaşmak istiyor ya zamanında sizinle konuştu sonuç alamadı bezdi. Bence sevgiyle sefkatle düzelecek gibi. Yarışta değilsiniz ki siz bunu anlayamıyor gibi. Ama benim eşim kavgaliyken bana kendiliginden hediye alsa ona sarılır yanaklarını oksardim:)
Şuan sizde durum ne mesela aynı odada misiniz uyudu mu? Acaba kv kp mi benzeyecksiniz=) Babasi cok kendi halinde bir adam. Cok az kisiyle muhattap olur. Ayni odada yarim saat oturmamisizdir adamla oyle soyleyeyim. Sizli bizli konusurum hala. Odası ayridir ayri yerlerde yatarlar kv ile falan. Kv ye hic yardım etmez. Esim cok farkli babasindan ama aldığı huyları da var. Konusunca cozemeyecegimizi düşünüyor ondan konuşmuyor.
Bizim ki şiddetli iletişimsizlikti ve zamanla geçimsizliğe dönüştü, evet ve hiç düzelemedik, iyi ki düzelemedik..Soyledim. Ilk aylarda da yasadik bu olaylari. Degismeyecek galiba. Konusmak istemedigi icin mektup yazmak istemiyorum. Zaten sizde de ise yaramamış.
Ayri odalarda takılıyoruz.Şuan sizde durum ne mesela aynı odada misiniz uyudu mu? Acaba kv kp mi benzeyecksiniz
Cok tesekkur ederimBizim ki şiddetli iletişimsizlikti ve zamanla geçimsizliğe dönüştü, evet ve hiç düzelemedik, iyi ki düzelemedik..
Aynı evin içinde duvar muamelesi görmek cidden sinir bozucu..
Ama herkes bir değil diye demek istemiştim.. Kafanızda bitirdiğiniz kadar dirayetli olmanızı dilerim.. Hakkınızda hayırlısı ve güzeli olsun..
Yahu işte yukarda demedin iz mi ayrı odada yatıyor lar diye sizden bir kaç tık ilerdeler sadece aslında çokta uzak görünmüyor konumunuz. Lütfen şimdiden engel olun gidin sarılın konuşmadan da onu anladiginizi belirtinAyri odalarda takılıyoruz.
Onlara benzemeyiz cunku ben musaade etmem
Neden tartışmıştınız ki?
Bazı insanlar sakinleşmeden konuşmak istemezler belki de eşiniz bu yüzden sizi geri püskürttü.
Sakin kalıp bekleyin,eve döndüğünde de o açana kadar konuyu açmayın
erkekler biz kadınlar gibi değiller. Biz konuşmak istemezsekte ısrar bekleriz ve zaten dayanamaz dökülürüz. Onlar öyle değil demek ki gerçekten konuşmak istemiyor ve beklediği birşey vardır. Sakinleşmek gibi. Onun için üstüne gitme ve mesaj at eşin gelsin yoksa artık her tartışamada biri evi terkedecek.Az once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur ben giderim diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Ailemin ogrenmesini istemiyor hicbir meseleyi ondan kendi gitmeyi secti. Daha önce bu evden cikarsan ben de bi daha girmem demisti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?
Bu arada blöf yapmiyordum ciddi anlamda bi muddet ayri kalmak istiyorum. O gitmese ben kesin gidiyordum.
Yahu işte yukarda demedin iz mi ayrı odada yatıyor lar diye sizden bir kaç tık ilerdeler sadece aslında çokta uzak görünmüyor konumunuz. Lütfen şimdiden engel olun gidin sarılın konuşmadan da onu anladiginizi belirtin
Geldi dün. 5 gündür konusmuyoruz. Daha sakinlesemedi mi ?erkekler biz kadınlar gibi değiller. Biz konuşmak istemezsekte ısrar bekleriz ve zaten dayanamaz dökülürüz. Onlar öyle değil demek ki gerçekten konuşmak istemiyor ve beklediği birşey vardır. Sakinleşmek gibi. Onun için üstüne gitme ve mesaj at eşin gelsin yoksa artık her tartışamada biri evi terkedecek.
Bu adam konuşmayı sevmiyorsa sizi evlenmeye nasıl ikna etti o yönlerini hatırlayın böyle yaparak konuşkan olması saglnmaz ki1 ay sonra yine cozemedigimiz konudan tartisirsak? Üstünü kapatmiycam bu sefer. Benimle konusmak istemiyor ki. Ustume düşeni yaptigimi düşünüyorum..
keşke gece gece üstüne gitmeseydin tamam he he de kendi bildiğini yap gene sen tamm de sus bu arada sus u sakın yanlış anlama idare mahiyetinde söylüyorum o zaten sakin olunca senin lafına gelcek erkeklere yapma dendiği zaman iki katını yaparlar birde hiç suçlama imasız bi şekilde başka bi vakit başkası üzerinden örnek ver o aa eet deyip kendi görcekAz once gitti evden esim. Küsmüstük en son. Bu gece konusmak icin yanina gittim cevap vermiyor konusmak istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim niye evlendin konusmayacaksan dedim. Tartışmaya başladık sinirlendi iyice sesini yukseltti. Ben de terbiyesizsin dedim ağlamaya başladım. O da benden bin kat terbiyesiz ve saygısızsin bi daha gelme konusmak icin dedi gitti yatak odasina. Fenalastim aglarken montumu giydim gidecektim evden. Konusmayacaksak niye ayni evde duruyoruz ki diye düşündüm. Yipraniyorum ben bir sure ayri kalalım dedim. Sen dur ben giderim diyip birkac bir sey alıp bunu da yaşattın ya bana diyerek cikti. Ailemin ogrenmesini istemiyor hicbir meseleyi ondan kendi gitmeyi secti. Daha önce bu evden cikarsan ben de bi daha girmem demisti. Hicbir kötü soz soylemedim tartışırken o uzerime gelince dayanamayip ağladım. Aileme anlatamiyorum evde yalnizim su an. Bi daha gelme konusmak icin ne demek?niye evliyiz madem? Ne yapayım ben?
Bu arada blöf yapmiyordum ciddi anlamda bi muddet ayri kalmak istiyorum. O gitmese ben kesin gidiyordum.
Ailelerin kavgayı küslüğü bilmesi gereken yer artık bitti bu iş dediğiniz yer olmalı çünkü.Sen unutursun eşin unutur ana onlar unutmaz, olay büyür.Niye korkuyor peki ailemin duymasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?