- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Beni bir daha uzmemesi gerektigini yoksa kendisinin daha cok uzuldugunu soyluyorum.en ufak bir lafin beni yiprattigini ve kaldiramadigimi soyledim karsilikli hatalarimizi soyledik ve duzeltecegimizi de dile getirdik.insallah sizde sorunlari asarsiniz.1 haftada özlemiş demek ki. Keske barismasaydiniz sizin isiniz kolay gormezden gelinmeye dayanamayan bi adam var karşınızda. Sorunu çözüp ondan sonra sarilmanizi isterdim. Bi daha kötü seyler soylemeyeceginin sözünü aldiniz mi mesela?
Hayır dün uykum var yarın konusuruz dedi. Dunden beri tek kelime etmedik. Hala konuşmadık yani..utopikuye ne yaptınız, eşinizle konuştunuz mu?
eve geldi mi kiHayır dün uykum var yarın konusuruz dedi. Dunden beri tek kelime etmedik. Hala konuşmadık yani..
gelmiş gördüm şimdi umarım bir daha tatsızlık yaşanmaz ama huyumdan vazgeeip konuşması lazım üstüne gittikçe hiç konuşmaz aldırmıyor gibi yaptınız mı hiçeve geldi mi ki
3 gun konusmadik zaten. Hediye almış bugun onu verdi ama hala konusma çabası yok.gelmiş gördüm şimdi umarım bir daha tatsızlık yaşanmaz ama huyumdan vazgeeip konuşması lazım üstüne gittikçe hiç konuşmaz aldırmıyor gibi yaptınız mı hiç
belki konuşarak anlaşan bir aileden gelmiyordur. hediye almasının sizin için anlam ifade ettiğini belli edin nedense suan bana sevgisiz yetişmiş gibi geldi3 gun konusmadik zaten. Hediye almış bugun onu verdi ama hala konusma çabası yok.
Anne babasi birbirlerinden ayri takilirlar hep. Babasi annesini hep ihmal etmis.belki konuşarak anlaşan bir aileden gelmiyordur. hediye almasının sizin için anlam ifade ettiğini belli edin nedense suan bana sevgisiz yetişmiş gibi geldi
Tamam ayrisiniz takilin istediginiz gibi.
İşte yanlış örneklerle büyümüş aynısını size yapması ayrı yanlış acaba farkında mi annesinin haksızlığa ugradiginin?Anne babasi birbirlerinden ayri takilirlar hep. Babasi annesini hep ihmal etmis.
Illaki farkındadır da kp ayri bi olay. Benim esim centilmendir evine bağlıdır. Babasiyla cok farkli karakterleri.İşte yanlış örneklerle büyümüş aynısını size yapması ayrı yanlış acaba farkında mi annesinin haksızlığa ugradiginin?
Bugün 5.gün biz hala hic konuşmadıkNormal bence
Bana da hemen barışıp, konuşmak isteyen insanlar garip geliyor
Bazen birkaç gün sürüyor ve eşinizin kafasını anlayabiliyorum
Şimdi konuşsam, konuşmak istemiyorum, zorlarsam da kötü/isteksiz konuşacağım diye düşünüyordur
Çok vakıf değilim konunuza ama şunu söylemek istiyorum..eşiniz babasında ne görmüşse ilişkiye yaklaşım konusunda onu uyguluyordur..ben de eşimde babasının annesine yaklaşımının %80 benzerini görüyorum zamanla anlamlandırmak daha kolay oldu benim için..tabi ki kabul edeceğiz anlamına gelmiyor bu ama her iki tarafında yetiştiği ortam,sorun çözme ya da uzak durma(!) şekli çok farklı,biz doğal olarak daha duygusal ve daha çok beklentide olan taraf oluyoruz kadınlar olarak..ama inanın ilişkiyi şekillendirecek olan taraf da biziz..sizin açınızdan bakınca çok sinir bozucu ya da değersizlik hissi yaratabilir eşinizin tepkisi ama adam yıllarca bunu görmüş,böyle bir ortamda pişmiş..onu çözmek için başka bir yol bulun demek ki sizin çözümünüz ona çok uzak..bu beklentiyle devam ederseniz mutsuz olursunuzAnne babasi birbirlerinden ayri takilirlar hep. Babasi annesini hep ihmal etmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?