Esim evden gitti az önce

Beni bir daha uzmemesi gerektigini yoksa kendisinin daha cok uzuldugunu soyluyorum.en ufak bir lafin beni yiprattigini ve kaldiramadigimi soyledim karsilikli hatalarimizi soyledik ve duzeltecegimizi de dile getirdik.insallah sizde sorunlari asarsiniz.

Arkadaşım her evde kavga olur kavgayi buyutmemek için birbirinize meydan okumamak lazim sakin olup sesiz beklemek gerekmez mi
Biri ateş ise diğeri su olmasi lazim taraflardan biri bağırıyorsa diğeri susması gerek sakinleşince de sorunların çözümü nukonuşmak gerek.

Bana cok kuralci biri gibi geliyorsunuz. Evliyse konusacak, sagliksizsa tuz yenmeyecek falan. ve esinizin de sizin kurallariniza uymasini istiyorsunuz. O da bir birey bunu kabul edin once. Konusmak istemiyebilir, bazi insan bir skintisi oldugunda bir sure icine kapanir sonra normalde doner, bazisi illa ki konusmasi lazim. Konusmak istemiyorsa konusmayin. Ama biz bayanlar rahat birakmiyoruz. Konusmak istemiyor ya ceza gibi tavirlar yemek yapmamalar utu yapmamalar. Ben boyle seylerin evlilikte bir sey cozdugunu gormedim. Tam tersi sefkat cozuyor. O da en cok kadina yakisiyor. Daha 5 ay olmus, esini iyi tanimaya calis ve oldugu gibi kabul et. Kadinin tatli diliyle guleryuzuyle sicakligiyla yaptiramayacagi sey yok bence. Ama illa benim dedigim olsun, ben hakliyim, hep ben mi alttan alcam olayina dondu mu is, iste boyle kirilmalar oluyor. Ailelerin bilmesini istememek konusunda esin cok hakli. Siz bir ailesiniz,ailede olan ailede kalir, kendi mahremiyetinize saygi duymak lazim.

Gecenin 1 inde hiçbir evli kadın evden cıkmamalı hele de tartışıp gidiyom vs gibi yuvanı kocanı hiçe sayıp cıkmamalı gece yarısı annene mi gideceksin onlar ne düşünecek bu adam naptı da bu kız bu saatte tek başına çıktı geldi diye sen o adamın karısı namususn olmaz haklıyken haksız konuma düşürmüşsün kendini,, erkekler daha çok gurur yaparlar yuvayı dişi kuş kurar derler eskiler hemen ayrılmayı filan düşünme inşallah düzelir aranız

Evlilikte olur böyle şeyler git eşinle barış dışarda kadınlar erkek diye gözü dört dönüyor..kaptirma

İnsanların çok üstüne gitmeyin, sizi bırakmamış gitmeniz için, biraz sakinleşince eve döner eski konuları açmayın insan bunalabiliyor bazen illa kötü söze gerek yok bence.

Normal bence

Bana da hemen barışıp, konuşmak isteyen insanlar garip geliyor

Bazen birkaç gün sürüyor ve eşinizin kafasını anlayabiliyorum

Şimdi konuşsam, konuşmak istemiyorum, zorlarsam da kötü/isteksiz konuşacağım diye düşünüyordur

Bugün 5.gün biz hala hic konuşmadık

Anne babasi birbirlerinden ayri takilirlar hep. Babasi annesini hep ihmal etmis.
Çok vakıf değilim konunuza ama şunu söylemek istiyorum..eşiniz babasında ne görmüşse ilişkiye yaklaşım konusunda onu uyguluyordur..ben de eşimde babasının annesine yaklaşımının %80 benzerini görüyorum zamanla anlamlandırmak daha kolay oldu benim için..tabi ki kabul edeceğiz anlamına gelmiyor bu ama her iki tarafında yetiştiği ortam,sorun çözme ya da uzak durma(!) şekli çok farklı,biz doğal olarak daha duygusal ve daha çok beklentide olan taraf oluyoruz kadınlar olarak..ama inanın ilişkiyi şekillendirecek olan taraf da biziz..sizin açınızdan bakınca çok sinir bozucu ya da değersizlik hissi yaratabilir eşinizin tepkisi ama adam yıllarca bunu görmüş,böyle bir ortamda pişmiş..onu çözmek için başka bir yol bulun demek ki sizin çözümünüz ona çok uzak..bu beklentiyle devam ederseniz mutsuz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…