Esim evden gitti az önce

olması gereken o zaten, anlaşarak ayrılmak. inşallah olmasın tabi ama..

yine de insanlar belli olmuyor. neler duyuyoruz. o svegi dolu dediğiniz insan canavara dönüveriyor boşanma döneminde. Allah muhafaza..
O asamaya gelirsek zaten karakteriyle ilgilenmem yeterince hayal kırıklığına ugramis olurum.

Seviyorum tabii ama yipraniyorum biraz da umutsuzum

biraz ayrı kalablirsin de hemen bosanmayın bence terapiste falan gitseniz yada ne bliyim guzellıkle eve cagır ve senı sevıp sevmedıgını sor eger sevıyorsa sayet bende dersin ve hangı huylarını sevmedıgını sor sende begenmedıklerını soyle karsılıklı uzlasıp anlasın sorunlarınızı çözume kavusturun eger duzelmesı için caba göstermıyorsa ayrılabılecegını de dıle getir bence konuya hakım değilim buarada ne gectı bılmıyorum aranızda canım .

Konuşmak icin gelme dedi bu yuzden cagirmam. Kendi evi de zaten burasi. Istiyorsa gelir..

öyle eve çağır konuşmak iste, sevip sevmediğini sor gibi yaklaşılıcak tipler olmazlar genelde koç erkekleri :) koçmuş damat bey..
düzdür onlar dümdüz. rasyonel.. düz mantık düşünürler hızlı karar verirler. ilerlemeyi severler aynı şeyleri konuşmak bile bayar onları. yani öyle romantik duygusal olsun, sohbetler edelim derin derin denecek felsefe yapacak adamlar değillerdir. Eylem insanıdır onlar. neyse odur, harekete geçilmelidir şeklinde bakarlar.

Bence hiç konuşma çabasına girmemeli, gerektiği kadar ihtiyaçtan konuşmalı arkadaşımız. onda konuşma ihtiyacı oluşana dek böyle olmalı.

Diğer konuda da söylemiştim buradaki diğer konulardan etkileniyorsunuz
bence biraz da buradan ayrı kalın
sorunlarınız buyutulecek bir şey değil
bence bu ayrı kalmak ise yarayacak inşallah

Adamın artık canına tak etmiş. Çok bile durdu.

Olayları bu noktaya getiren biraz sensin ne yazık ki. İdare edemiyorsun her şeyin senin kafandaki gibi ilerlemesini istiyosun. Daha ilk konularında yazmıştım adın gibi ütopiksin diye bana kızmıştın. Şimdi de kocam bana terbiyesiz dedi diyorsun ilk terbiyesiz kelimesini kendi söylemene rağmen ki bence gayet ağır bir kelime. Yani insanı kışkırtan bir yapın var bence üzgünüm..

Bak mesela bu son küsmeniz 3 günlük değilde uzun bir küsme olsaydı ve kocan senle konuşmasaydı o zaman geçireceğin bu tarzda bir cinnet etkili olurdu karşılık bulurdu. Oysa daha taze bir küslük var ve kocan sadece uykusu olduğu için yatmak istediği için her neyse o an konuşmak istemediği için konuşmamış bunu anlamayacak ne var?? Ama yok ille de o an! SENin istediğin saat ve dakikada konuşmalıydınız. Ertesi günü namümkün bekleyemezdiniz.

Son düzenleme:
Biraz ayrı kalın gerçekten. Eski konularını okudum biraz hep bi mutsuzluk tatmin olmama hep sorun hep sorun. Biraz düşün hatanın yarısı sende. Orta yol bulmaya çalış ama iyimserlikle. Çocukmusunuz siz hep küsüyorsunuz .aynı evde insan ne kadar küs kalabilirki. Çift terapistine görünmeye ikna et eşini.

E bunaldı adam kaprislerinizden. Bu daha başlangıç ayrıca. Böyle devam edin yemeğini tuzsuz yapacak koca da kaşmayacak ortada.

Eski konularına bakayım dedim, her şeyi kafaya takmışsın. Sinek neden şöyle uçtu diye konu açacaksın resmen. Oluruna bırak biraz, çok üsteleme. Kendi içinde yaşadığın buhranları etrafına yansıttığını ve negatif enerji vrdiğini düşünüyorum. Bunu değiştirmen gerekli. Her şeyi kafana takma, eşim bana bunu dedi, şunu dediyi bırak. Dur daha neler duyacaksın, sen neler söyleyeceksin sinirle.

Eger biri evden gidecekse ben de erkegin gitmesi taraftariyimdir her zaman. Adam dogru olani yapmis. Kafanizi dinleyin ikiniz de.

bizde eşimle tıpkı sizin gibiydik ilk evlilik zamanımızda. ancak artık bu tarz şeyler yaşamıyoruz. çünkü ben eşim sinirli, kırgın veya bana küsse haklıda olsam haksız da olsam o nasıl benimle konusmuyorsa bende konusmuyorum. birlikte yemek yiyoruz,çay içiyoruz tv izliyoruz aynı yatakta yatıyoruz ama tıpkı onun yaptığı gibi konusmuyorum.sonra zaten kendisi gelip konusuyor ve sakin kafayla sorunu çözüyoruz. bilmiyorum sizin aranızdaki iletişim nasıl ama erkeklerin birçoğu aynı düşünceye sahip olduğu için belki sizde de etkili olur. birde artık sevgili değilsiniz bir süre ayrı kalmak hoş değil. tabi ortada aldatma ve yalan yoksa. orası hem sizin hem eşinizin evi. siz artık ailesiniz. nasıl ki bekarken anneniz ve babanızla tartıstıgınızda bir süre ayrı kalalım demiyordunuz, eşinizede demeyin.çünkü artık siz ailesiniz.

kimi insan sorun hemen çözülsün ister kimi insan sinirim geçsin diye bekler kimi insan da ille benim istediğim gibi neticelensin ister, bunlar neyse de konuşsak da bizden bir yol olmaz diye düşünmeye başladım mı o kötü

bir uzmanla görüşseniz iyi olacak gibi. eski konularınızı okudum. Çok takıntılısınız ve bireysel yaşıyorsunuz gibi geldi bana. Önce siz sonra çift olarak bir yardım alırsanız kurtarılır bence bu ilişki başlarda çok güzeldi diye anlatmışsınız çünkü.

Evet bana kalırsa da kendi içinde problemleri var ve yardım şart

Utopikuye yanlız kalman bu psikoloji ile iyi mi? sanmıyorum ailenin desteğine ihtiyacın olabilir onlara açıl ve uzman desteği al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…