O asamaya gelirsek zaten karakteriyle ilgilenmem yeterince hayal kırıklığına ugramis olurum.olması gereken o zaten, anlaşarak ayrılmak. inşallah olmasın tabi ama..
yine de insanlar belli olmuyor. neler duyuyoruz. o svegi dolu dediğiniz insan canavara dönüveriyor boşanma döneminde. Allah muhafaza..
Ki ben hiç küs kalmam hemen sarılırım barışırız ama dedim ya insanın keskin çizgileri vardır bilmem dayandım dayanırdım da gerekirse boşanırdım ki eşimi deli gibi seviyorum herkes bilir15 gun nasıl sabrettiniz peki
Seviyorum tabii ama yipraniyorum biraz da umutsuzum
E ayrılmışsınız işte adam gitmiş. Otur evinde sorun ne? Sana istediğin ayrı kalmayı sunmuş.Ben ciddi anlamda biraz ayri kalmak istiyorum
biraz ayrı kalablirsin de hemen bosanmayın bence terapiste falan gitseniz yada ne bliyim guzellıkle eve cagır ve senı sevıp sevmedıgını sor eger sevıyorsa sayet bende dersin ve hangı huylarını sevmedıgını sor sende begenmedıklerını soyle karsılıklı uzlasıp anlasın sorunlarınızı çözume kavusturun eger duzelmesı için caba göstermıyorsa ayrılabılecegını de dıle getir bence konuya hakım değilim buarada ne gectı bılmıyorum aranızda canım .
biraz ayrı kalablirsin de hemen bosanmayın bence terapiste falan gitseniz yada ne bliyim guzellıkle eve cagır ve senı sevıp sevmedıgını sor eger sevıyorsa sayet bende dersin ve hangı huylarını sevmedıgını sor sende begenmedıklerını soyle karsılıklı uzlasıp anlasın sorunlarınızı çözume kavusturun eger duzelmesı için caba göstermıyorsa ayrılabılecegını de dıle getir bence konuya hakım değilim buarada ne gectı bılmıyorum aranızda canım .
Gunlerden bahsediyorum ben oturuyorum zaten annemi uzmeye gerek yok su anE ayrılmışsınız işte adam gitmiş. Otur evinde sorun ne? Sana istediğin ayrı kalmayı sunmuş.
Ben hassasim biraz. Ama bu tavri ilk defa gördüm esimden. Konusmak istemiyorum dedi. Esiyim ben onun bi daha konusmaya gelme diyor rahat rahat. Ilk basta konusmak istedim zaten ben bu sözleri duyunca ayri kalmak istedigime karar verdim. Bence de gelir de bir sey degisir mi? Sanmiyorum
bir uzmanla görüşseniz iyi olacak gibi. eski konularınızı okudum. Çok takıntılısınız ve bireysel yaşıyorsunuz gibi geldi bana. Önce siz sonra çift olarak bir yardım alırsanız kurtarılır bence bu ilişki başlarda çok güzeldi diye anlatmışsınız çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?