- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
Ben zaten sizi çok iyi anlıyorum çok da hak veriyorum ama bi insan özellikle bebeğini taşıyan kadına bunları bile isteye yapabileceğine bir türlü inancım gelmiyor siz burda hayatınızın belli bi kesitini yansıtıyorsunuz sizi anlamak demek yürü koçum sen haklısın demek olduğunu düşünmüyorum hani ben evinizde yaşayan üçüncü bi kişi olsam belki bambaşka detaylar yakalayacağız hani bilinçsiz bi insana benzemiyorsunuz bu derece zaten sebepsiz sinirlenen bi erkek olduğunu farkederdiniz sanki en başında ama bunda sebepsiz değil de sanki böyle sinir krizleri geçiriyormuş gibi geldi ki o zamanlar dediği gibi cidden kendinde olmuyordur ama tedaviye yanaşmadıkça yapabileceğiniz hiç bişey yok bi insan önce kendisi değişmeyi istemeli tekrar hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniz hayırlı akşamlarÇok teşekkür ederim. Pozitif yöndeki yorumlarınız çok değerli. Hepsini tekrar tekrar okudum. Ama bu durumda bana bunca şeyi yapan. Daha karnımdayken çocuğunu düşünmeyip benden nefret ettiğini istemediğini vs daha bir sürü hakaret edip sonrasında tek savunması kendimi kaybettim olan biri ne verebilir ki bu evliliğe? İnşallah huzur versin kararım çok yoruldum artık