• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin önerizi de harikaymış bravo ?
adama kızıyorsa kadın neden annelik hakkından mahrum kalsın ki? kadın bebeğini istiyor neden aldırsın?
Ben de sizin gibi düşünüyorum çocuk sahibi olmak isteyenlere de olmak istemeyenlere de saygı duyuyorum. Elbette bir insan yetiştirmek kolay değil. Anne baba ile büyüyen her çocuk mükemmel bir psikoloji sevgi huzur ortamında büyümüyor. Tabi ki gönül ister ki her çocuk anne babasıyla sevgi dolu büyüsün.

Benim kizim da tup bebek, ben de yedim o hormonlari, beynim yandi, salter, kayis koptu, kocama dunyayi dar ettigim zamanlar oldu, ama adam gik demedi, simdi o da koca bu da koca, degil ki evden kovmak, kizardi bozardi cogu zaman agzini acmadan ne dediysem eyvallah dedi, sorun bu evlilik oturmadan cocuga erken karar vermek, ama olan olmus, dilerim hersey gonlunce olur.

Kavga konusu nedir ve eşiniz size karşı neden bu kadar öfkeli ve nefret dolu küçük bişeyden kavga ettik diyorsunuz ama karşı taraf için büyük Bi sorun olabilir detaylı yazarsanız daha iyi olur
Keşke konuşsa anlatsa ben de bilsem. Ama yok iletişim kuramıyoruz.

Benim kizim da tup bebek, ben de yedim o hormonlari, beynim yandi, salter, kayis koptu, kocama dunyayi dar ettigim zamanlar oldu, ama adam gik demedi, simdi o da koca bu da koca, degil ki evden kovmak, kizardi bozardi cogu zaman agzini acmadan ne dediysem eyvallah dedi, sorun bu evlilik oturmadan cocuga erken karar vermek, ama olan olmus, dilerim hersey gonlunce olur.

Ben hiç durmadım ev işi de yaptım yeri geldi. Zaten olacağına hiç inancım yoktu o süreçteki stres sıkıntı. Ben sana bakarım yardımcı olurum demişti. Eleştirme konusunda haklısınız. Benim çocuk sahibi olma ihtimalim çok düşük bir ihtimaldi. İnanın olacağına bile ihtimal vermiyordum. Teşekkür ederim 🙏🏻

Ama anlattığınıza göre bu bir konuşmalık iş değil diğer yorumlarım hepsini de okudum herkes neden bu hale gelindi neden bu kadar nefret ediyo demiş size göre belki bir konuşma ama belki de sürekli suçlayıcı ufak şeyleri bile tedavi yüzünden sorun ettiniz belki de sürekli suçladınız ben tamamen siz haksızsınızds demiyorum asla eşinizin yaptığı çok....kkk yanlış ama işte iki tarafı da dinlemek gerekiyor bence bu tarz şeylerde bakalım o ne hissediyo neden bu kadar tahammülsüz mesela benim ilişkimde de sevgilim çok tahammülsüzdü oda bana ağır konuşuyordu ama ben farkettim de hiç kimsenin sorun etmeyeceği şeylerden bile kavga çıkarıyormuşum yada düzgün iletşim kuramıyormuşum istediğim şeyi düzgünce değil de hep suçlayıcı tarzda söylemişim yada bişey olmayınca hemen ani öfkeye kapılmışım bunu birçok psikolog yayını kitapları okuduktan sonra farkettim ve kendimi geliştirdikçe onun da hareketlerinin daha naifleştiğini gördüm
Ben de kendimi yeri geldi sizin gibi eleştirdim. Alttan aldıkça kendimi törpüledikçe ben geri plana atıldım yok sayıldım. Ezildim. Keşke ben de sizin gibi öyle bir sonuç görebilseydim

Ben çocuk aşkıyla yanan üyeyim.imkanım olsa 5 tane yaparım bu benim kendi isteğim.koca olmasada ben yine bakar büyütürüm.annesiz kalmasınlar yeterki.annelik hakkımı kocamda elimden alamaz.istemiyorsa gider ben yine anne olurum.imkanı olan bakabilecek olan herkes anne olmalı tatmalı bu duyguyu dünyadaki en eşsiz yerini dolduramıyacak bir duygu Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

İçinde bir zerre dahi anne dulgusu olmayanda hiçbir zaman anne olmasın.çocuklar sevgiyle büyür
Ben de en azından bir çocuğum olsun hep istedim. Ben böyle davranacağını bilsem isteğimi bastırır yine düşünmezdim. Ama lütfen kimse kimseyi bu konularda kınamasın. Herkesin hayata bakış açısı aynı değil. Kimi anne olmayı ister anlam yükler kimi istemez. Hepsi doğal ve hepsi bir tercih. Ben hayvanlara da annelik yaparım mesela. Ama kendi çocuğumun olmasını da istedim sevgimi onunla paylaşmak istedim

Ne alakası var?5 yıllık evli 38 yaşında kadınım.Çocukları çok sevmeme ve eşimde deli gibi çocuk istemesine rağmen sizin tabirinizle “içimde hiç de çocuk sahibi olma hissi” yok.Bu tip konular çok kişisel olup genelleme yapmaya uygun değildir.Her kadın anne olmak zorunda olmadığı gibi çocuk sahibi olmamak da bir kadının “kadınlığını” elinden almaz.Zira kadınlık sadece doğurmaktan ibaret değildir.Ayrıca konu sahibi evliliğinin başlangıcından beri eşiyle anlaşmazlık yaşadıklarını ve sık sık tartıştıklarını dile getirmiş.Sürekli psikolojik baskı uygulayan bir eşle ve bir yılını bile doldurmamış böyle bir evlilikle hem de tedavi görerek çocuk yapmaya karar vermek mantıklı mı sizce? Biz anne baba olmayı istiyoruz diye o çocuğun günahına girmiş olmuyor muyuz?Hangi çocuk bu şekilde dünyaya gelmeyi ister?Ben size söyleyeyim, o çocuk aklı ermeye başlayınca “iyi ki bu şartlarda beni dünyaya getirdin çok sağol anne” demeyecek.Aksine,”madem anlaşamıyordunuz beni niye yaptınız?” diyecek.Ben kötü giden evliliklerde göz göre göre çocuk sahini olmayı bencillik olarak görüyorum. Benim anne olma isteğimi tatmin etme arzum,bir çocuğun geleceğiyle oynanması ihtimalinden daha önemli olmamalı.
Belki de benim gibi bir annesi olduğu için çok şanslı olduğunu düşünecek. Ben sizin yaşam tarzınıza düşüncenize saygı duyuyorum.

Aynen öyle bize de o tarz psikolojik şiddet yoktu annem babam severdi bizi ama o huzursuzluk ruhumuza işledi resmen ve ömür boyu da iz bırakıyor aynı benim anneme sizin dediklerinizi bende dedim aynı oda sizin anneniz gibi sizin için katlandım dedi ama her şey daha beter oldu teşekkürler yorumunuz için sağduyulu insanların olması çok hoş ben konu sahibine hep pozitif yorum yaptım onlara bile cevap vermedi uzun uzun yazdım belki çözerler zavallı masum çocuk bi aile ortamında büyür diye ama nerde destekleyen yorum var oo iyi yapmışsın annelik hakkın diyen insanlara cevap veriyor ortada bi anlaşmazlık varsa her zaman iki tarafın da dinlenilmesi taraftarıyım bakalım karşı taraf neler söyleyecek

Çözülmesini ben de isterim ama çok zor bu saatten sonra. En azından ayrıldıktan sonra birbirimize bakacak yüzümüz kalsın. Evlilik devam ettikçe daha çok çirkinleşecek. Karşı taraf hatalarını kabul edip 2 günlük değişip sonra daha kötüsünü yapıyor

Cok doğru bende tüp bebek aşamasındayım. Hormonlar tavan sinirler alt üst yemek yapmadığım oldu evi temizlemediğim oldu hala da psikolojim tam yerinde değil. Sürekli sert çıkışıyorum ister istemez. Kolay değil yani. Ama gıkı çıkmıyor sabrediyor , anlıyorum. Yani kolay değil hiç. Koca var koca var. Baba nasıl olur bilemem 😕

Cok doğru bende tüp bebek aşamasındayım. Hormonlar tavan sinirler alt üst yemek yapmadığım oldu evi temizlemediğim oldu hala da psikolojim tam yerinde değil. Sürekli sert çıkışıyorum ister istemez. Kolay değil yani. Ama gıkı çıkmıyor sabrediyor , anlıyorum. Yani kolay değil hiç. Koca var koca var. Baba nasıl olur bilemem 😕
Yok ben bu süreçte çoğunlukla yalnız kaldım zaten. Sonrasında da yaptıkları çabası. Herkes öyle yerinden kalkmıyor. Ben oturmadım:)

Yok ben bu süreçte çoğunlukla yalnız kaldım zaten. Sonrasında da yaptıkları çabası. Herkes öyle yerinden kalkmıyor. Ben oturmadım:)
Ah canım ya 😔 neden bile isteye insan kendine bunu yapar ki. Of...
Allah yardımcın olsun ne denir ki. Hamile oldugun halde vicdansızlık yapıyor. Hiçmi vicdanı sızlamıcak. Bu kadar nefret edecek ne oldu yani kanlı bıçaklı olsa bebeğini doğuracak kadına böylemi davranılır. İnsan değil işte

Çözülmesini ben de isterim ama çok zor bu saatten sonra. En azından ayrıldıktan sonra birbirimize bakacak yüzümüz kalsın. Evlilik devam ettikçe daha çok çirkinleşecek. Karşı taraf hatalarını kabul edip 2 günlük değişip sonra daha kötüsünü yapıyor
Boşanmakta kararlı mısınız?

Belki ikinizde anlık sinirlerinize hakim olamayıp bu duruma geldiniz.

Kesinlikle ikiniz bebeğiniz için biraz daha düşünün. Pişman olacağınız bir karar almayın.

Boşanmakta kararlı mısınız?

Belki ikinizde anlık sinirlerinize hakim olamayıp bu duruma geldiniz.

Kesinlikle ikiniz bebeğiniz için biraz daha düşünün. Pişman olacağınız bir karar almayın.
Ben kendim huzursuz bir ortamda büyüdüm. Ben çocuğum olursa o ortamı görsün istemiyorum. Çocuğa babalık yapar ama sevgisiz bir aile ortamını görmesin çocuk.

Ah canım ya 😔 neden bile isteye insan kendine bunu yapar ki. Of...
Allah yardımcın olsun ne denir ki. Hamile oldugun halde vicdansızlık yapıyor. Hiçmi vicdanı sızlamıcak. Bu kadar nefret edecek ne oldu yani kanlı bıçaklı olsa bebeğini doğuracak kadına böylemi davranılır. İnsan değil işte

Bugün sakinleşti ama yine aynı şeyler olacak. Çocuk için evliliği devam ettirme mantığı bana oldum olası yanlış geliyor belki bencillik dersiniz belki başka bir şey.

Fevri davranıp yanlış bir şey yapıp sonrasında haksız duruma düşmekten çekiniyorsunuz anlıyorum sizi. En doğrusu bir hukukçuya danışmanız.
Evet öyle yapmam en doğrusu ama herkesin yazdıklarını okudum tekrardan. Bazen insan dışarıdan daha iyi görüyor içinde bulunduğu durumu

Bugün sakinleşti ama yine aynı şeyler olacak. Çocuk için evliliği devam ettirme mantığı bana oldum olası yanlış geliyor belki bencillik dersiniz belki başka bir şey.
Zaten çocuk olduktan sonra da kavgalar kıyametler kopacaksa bastan bosanmak en mantıklısı. Cocugun Psikolojisinin bozulmasındansa hiçbir kötü anısı olmadan ayrılmaktır çözümü.

Kusura bakma arkadaşım ama Eşinde olduğu kadar sende de suç var.. Fevri karar verme hamilesin hormonların zaten tavan da biraz sakin ol... Eşinde Daha büyüyememiş zavallı nın teki... Kendine ait maaşın var ise Psikologa git terapi al çok ihtiyacın var...

Kusura bakma arkadaşım ama Eşinde olduğu kadar sende de suç var.. Fevri karar verme hamilesin hormonların zaten tavan da biraz sakin ol... Eşinde Daha büyüyememiş zavallı nın teki... Kendine ait maaşın var ise Psikologa git terapi al çok ihtiyacın var...
Psikologa geçen ay gitmeye başladım. Devam etmeyi düşünüyorum. Bende gördüğünüz eksiklik ne?

Psikologa geçen ay gitmeye başladım. Devam etmeyi düşünüyorum. Bende gördüğünüz eksiklik ne?
Öfke kontrolü... Öfke kontrolü altında bir çok psikolojik nedenler var... Bende de vardı ben de gittim Terapistte iyi geldi malesef yarım kaldı benim tedavim ama biraz daha iyiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X