- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Gokyuzummm
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama cok ergence kararlar alip veriyorsunuz. Esinizle bir iki gun hersey yoluna girdi diye, size iyi davrandi diye hadi hemen cocuk yapalim mi dediniz? Kac yillik evlisiniz? Iyice adami bir gozleseydiniz emin olsaydiniz. Ne olacak o cocuk simdi? Siz cocuk buyutmek kolay mi saniyorsunuz? Evliligi evcilik gibi gorup daha kendileriniz buyumeden yurumeyen evlilige neden cocuk yaptiniz?Daha önce boşandım ama o süreci burda anlatmak istemiyorum. Benim haberim olmadan dava açılmıştı ben de sadece hiçbir şey talep etmeden imzaladım bitti. Eşimle yavaş yavaş bir şeyler yoluna girmişti evet haklısınız ama insan çocuk konusunda daha inçe düşünmeli ama ben eşimden bu cümleleri duymayı asla beklemezdim.
Daha onceki evliliginizde de haberiniz olmadan dava acilmis ne demek? Nasil haberiniz olmadan dava acilir? Haberiniz oadsn dava acildi, siz de o ne koyduysa onunuze imzaladiniz mi? Siz ne kadar ergence davraniyorsunuz? Kendiniz buyumemissiniz, o cocugu nasil buyuteceksiniz? En iyisi avukata gidin.