• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim tup bebek konusundan taniyoruz seni:s kac yillik evlisiniz ne konuda bu kadr tartistiniz?daha once bosanma lafi gecti mi aranizda evden kovmak ne demek ya kacga edilir ama evden kovmak hemde senin bu surecinde nasil yapabilir?

Bir yılımız dolmadı daha. Basit bir konuydu her basit konumuz boşanmayla tehdite dönüyor. O kadar strese zaten ne gebelik dayanır ne bebek. O kadar üzgünüm ki o kadar emek çaba. Eğer çocuğuma bir şey olursa asla ama asla affetmem

İstiyorsan gidebilirsin deyin kafanıza göre takılın evde geçinmeye gönlü varsa da aile terapisti ne gitmeyi teklif edebilrsiniz

İstiyorsan gidebilirsin deyin kafanıza göre takılın evde geçinmeye gönlü varsa da aile terapisti ne gitmeyi teklif edebilrsiniz

Bu evi ben buldum diyor sen git. Ben tahammül edemiyorum artık onca laftan sonra aynı çatı altında kalmaya. Aile terapistini defalarca söyledim yanaşmıyor ben de tek başıma gitmeye başladım

Siz gitmeyin. Davayı açın aynı evde yabancı gibi yaşayın. Boşanma gerçekleştiğinde gideceğim deyin.
Yazıklar olsun.
Pek çok erkekten daha erkek kadınlarımız..

Bir yılımız dolmadı daha. Basit bir konuydu her basit konumuz boşanmayla tehdite dönüyor. O kadar strese zaten ne gebelik dayanır ne bebek. O kadar üzgünüm ki o kadar emek çaba. Eğer çocuğuma bir şey olursa asla ama asla affetmem
Kendisi gidiyirsa gitsin sen biryere gidemezsin canim:s

Siz gitmeyin. Davayı açın aynı evde yabancı gibi yaşayın. Boşanma gerçekleştiğinde gideceğim deyin.
Yazıklar olsun.
Pek çok erkekten daha erkek kadınlarımız..
Bugün avukat ayarlamaya çalışacağım. Çok ağır şeyler duyunca sarsıldım ister istemez ama bir an önce kafamı toplayıp gereken adımları atarım. Bu tür şeylerin sonu gelmiyor.

Gidecek yerim de yok ki zaten. Eşyaları topladım kaldım öyle. Dava açılmadan gitmem kusur sayılıyor. Dava açılsın çoksa giderin
Allah yardimcin olsun canim hic kendini uzme hersey olacagina varir sen kendini dusun bebegini dusun sadece

Allah yardimcin olsun canim hic kendini uzme hersey olacagina varir sen kendini dusun bebegini dusun sadece
Zaten en büyük korkum o yaşadığım stresle ona bir şey oldu mu korkusu. Çok teşekkür ederim nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Ben de bundan sonra hayatımda daha temkinli adımlar atıp daha doğru kararlar veririm.

Zaten en büyük korkum o yaşadığım stresle ona bir şey oldu mu korkusu. Çok teşekkür ederim nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Ben de bundan sonra hayatımda daha temkinli adımlar atıp daha doğru kararlar veririm.
Insallah enndogru karari verirsin canim bebisin Allaha emanet 💚💓💙

Calisiyormussunuz,kendinize ayri bir ev acabilirsiniz. Kovan adamla ayni cati altinda yasanmaz,sinirlerinize yazik,strese girer daha kotu olursunuz.

Evden gitme. Ne münasebet sen gidecekmişsin ki. Boşanmak isteyen kendisi değil mi? .ittirsin o gitsin o zaman. Üstelik hamilesin. Bu halde seni zorla evden çıkaramaz. Daha çok üstüne gelirse bu konuda git diye, hemen polis çağır. Bu ev benim diyerek seni sokağa atmak gibi kanuni bir hakkı yok merak etme. Avukatla görüş mutlaka. Boşanınca mal paylaşımı da yapılacak. Evden eşyaların bir kısmını alarak giden o olsun bu işin sonunda. Nasılsa yine bütün eşyaları alamayacak. Ama cidden bak üzerine gelirse polis çağırmaktan çekinme. O evde höt zöt edenler karşılarında kolluk kuvvetlerini görünce süt dökmüş kediye dönüyorlar. Bi bok yapamaz rahat ol.

Son düzenleme:
Merhaba sevgili kk üyeleri, umarım dertleşmek ve artık kendime yol çizmek istediğim bu durumda kınamak yerine gerçekten destek olursunuz. Eminim bir çok kadın benim gibi paylaşamadıklarını paylaşıyor burda. Eşimle çok büyük olmayan bir tartışma yaşadık ben biraz büyüttüm daha fazla büyüdü. Tartıştık ve eşim beni evden kovdu. Onun gitmesini söyledim bu evi ben tuttum ben gitmem diyor. Bu evliliğin kesin bir şekilde biteceğini benden nefret ettiğini artık sevmediğini söyledi yüzümü görmeye bile tahammülü yokmuş. 5 haftalık gebeyim ama zaten bu kadar stresle gebelik devam eder mi onu da bilmiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Bulunduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum gidecek bir yerim de yok. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Dava açarsa kusurlu görünmek istemiyorum. Eşyalarımın hepsini topladım gidecek bir yer yok. Ailemin yanına dönmek istemiyorum çalışıyorum. Benim ikinci evliliğim ailem de çok üzülür kaldıramaz toparlanana kadar onlara da bir şey söylemek istemiyorum. Kafam şu an çok karışık. En doğru davranış ne olur şu an bulunduğum durumda?
İçime dogmus gibi ben sizi merak ediyordum ikinci evliliğinizi sorunlar yaşıyorsunuz
Ama eşiniz bukadar nasıl ileri gitti
Siz anlatirken çok büyük sorunlar yok gibiydi
Birden bire mi oldu
İşiniz var mı bu arada
İşiniz yoksa mecbur siginacaginiz yer anne yani olmali

Evden gitme. Ne münasebet sen gidecekmişsin ki. Boşanmak isteyen kendisi değil mi? .ittirsin o girsin o zaman. Üstelik hamilesin. Bu halde seni zorla evden çıkaramaz. Daha çok üstüne gelirse bu konuda git diye, hemen polis çağır. Bu ev benim diyerek seni sokağa atmak gibi kanuni bir hakkı yok merak etme. Avukarla görüş mutlaka. Boşanınca mal paylaşımı da yapılacak. Evden eşyaların bir kısmını alarak giden o olsun bu işin sonunda. Nasılsa yine bütün eşyaları alamayacak. Ama cidden vak üzerine gelirse polis çağırmaktan çekinme. O evde höt zöt edenler karşılarında kolluk kuvvetşerini görünce süt dökmüş kediye dönüyorlar. Bi bok yapamaz rahat ol.

Şu an ailenin yanına git diye baskı yapıyor. Ben de ailemle değil kendime bir düzen kurarak yaşayacağımı söyledim. Dava açılmadan evden gitmek istemiyorum. Davayı açıp çıkıp giderim

İçime dogmus gibi ben sizi merak ediyordum ikinci evliliğinizi sorunlar yaşıyorsunuz
Ama eşiniz bukadar nasıl ileri gitti
Siz anlatirken çok büyük sorunlar yok gibiydi
Birden bire mi oldu
İşiniz var mı bu arada
İşiniz yoksa mecbur siginacaginiz yer anne yani olmali

İşim var devlet kurumunda çalışıyorum. Birden bire değil demek ki içinde biriktirmiş ufak bir tartışmada açığa çıktı. Defalarca üstüste ben istemiyorum ben sevmiyorum nefret ediyorum suratını bile görmek istemiyorum demek aniden olacak bir şey değil

İşim var devlet kurumunda çalışıyorum. Birden bire değil demek ki içinde biriktirmiş ufak bir tartışmada açığa çıktı. Defalarca üstüste ben istemiyorum ben sevmiyorum nefret ediyorum suratını bile görmek istemiyorum demek aniden olacak bir şey değil
Hmm bebek ozaman tedavi olmuşsunuz bunu nasıl kabul etti
Ayrılmayı planladığı kişiden neden çocuk yapti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X