Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi gitse derin bir nefes alacağım gitmez kendi rahatına çok düşkün düzenini asla bozmaz. Zorla evlilik gibi bir durum olmadı tabi ki ikimizin karşılıklı isteğiyle gerçekleşti. Evlendiğinizden beri aklı bekarlığında ve ailesinde. Ben de zamanla her şey yoluna girer diyordum ama bu sözlerden sonra toparlanacak bir şey yok benim gözümde
Sende gitme bebekle nereye gitceksin bozma düzenini adamlar iyice kadınları kadınlar erkeklesti

Sakın sakın gebeyken sitresli ortamda durma dişini falan da sıkma doktora danış.sitres bebeğin beyin gelişimi olurken en son olması gereken şey.karşına al konuş ama bu sefer bebek için konuş.gidecek yerinin olmadığını çocuğun sağlığı için iyi bir yer yardımcı birine ihtiyaç duyacağını söyle.eğer gerçekten baba ise sana tüm imkanları sağlar. Ama senden ve çocuğundan vazgeçmiş ise ne haliniz varsa görün der.bak benim eşimde dedi 3 aylık çocukla aldım başımı gittim.yapamıcağımı sandı.ev tuttum.eşya hepsini sağladım.baktı gerçekten boşanıcam geldi iş sitresi korona sitresi dedi bebek yordu dedi.şimdi eşşşek gibi bize bakıyo.senin yalvarmanı mı istiyor yoksa dik mi durucan onu mu istiyor.hayatına birini mi aldı kurtulmaya mı çalışıyo.yoksa sadece sitres mi para kaygısıı mı var

Kimse yapılması gereken tek öneri olan kürtaj önerisinde bulunmamış.
Şaşırdım mı? Yoo neden şaşırayım ne de olsa "Allah isteyen herkesin kucağını doldursun." diye saçma sapan bir duayı edenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir forum sitesi...

Tebrikler konu sahibi ölmeden önce yapılması gerekenler listenden Anne olma satırına tik atabilirsin.
Çocuğun için olan listeye de Bencil, silik bir anneye, Berbat bir babaya sahip olarak dünyaya gelme seçeneğine tik koymayı da ihmal etme...
Gerçi bu kadar ufak bir mesele sizin gibi Mükemmel genlere sahip üstün insanların üremesinden daha mühim değil.
Çocukları daha doğar doğmaz hayata 2-0 geride başlatmanız sizin üreme misyonunuzla mukayese bile edilemez.
İnsanlık adına bu çetrefilli göreviniz için size minnettarım.

kınayan kınadığını yaşamadan ölmezmiş siz boşverin düşünmeyin öyle şeyler negatif enerjinizi bebişine yansıtmsyın sağlıkla gelsin :)
lakin benim sormak istediğim net bir şey var
nedir bu adamı szden bu kadar soğutan bunu anlayabilirseniz verilecek tavsiyeler ona göre şekillenir.
Genel anlamda karakterimi beğenmiyor en son evden kovduğunda ben senin gibi biriyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim dedi. Benim istediğim Eve geldiğinde biraz tebessüm biraz hoş sohbetti bir hafta yapabildi. Demek ki kendini fazlasıyla bastırmış çok kötü bir şekilde açığa çıktı

Genel anlamda karakterimi beğenmiyor en son evden kovduğunda ben senin gibi biriyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim dedi. Benim istediğim Eve geldiğinde biraz tebessüm biraz hoş sohbetti bir hafta yapabildi. Demek ki kendini fazlasıyla bastırmış çok kötü bir şekilde açığa çıktı
e bu zamana kadar neden demedi de simdi dedi? neden sizinle evledi? neden çocuk yaptı ?
veee en önemlisi de bu zamana kadar sizi böylesine istemeyen bir adamın sizi sevmediğini nasıl anlamadınız?

Tahmin ettiğim gibi. Bu durumda yaşadığınız evde beraber kalacaksınız( bunu istemediğinizi yazmışsınız). Onun evden gitmeyeceğini de yazmışsınız. Ailenizin evinize gitmeniz daha mantıklı. Ailenizde düşmanınız değil. Şimdi bir de can taşıyorsunuz. Size karşı daha hassas davranırlar. Çocuğun üstünde eşinizinde söz hakkı var. Restleşirseniz Boşanma davanızın yanında velayet davasıyla da uğraşmak zorunda kalırsınız. Tedavi yöntemiyle hamile kaldığınızı söylediğiniz. Bunları kim karşıladı. Kocanız karşıladıysa beni hamile kalmak için kullandı diye size karşı maddi manevi davada açabilir.
Bu konuda ailemin yanına girmektense davanın açılıp ayrı eve lokmayı tercih ederim. Ailemin de yaklaşımlarını az çok tahmin edebiliyorum. Hiç aklıma gelmemişti böyle bir konuda dava açabilmesi

Kimse yapılması gereken tek öneri olan kürtaj önerisinde bulunmamış.
Şaşırdım mı? Yoo neden şaşırayım ne de olsa "Allah isteyen herkesin kucağını doldursun." diye saçma sapan bir duayı edenlerin çoğunluğu oluşturduğu bir forum sitesi...

Tebrikler konu sahibi ölmeden önce yapılması gerekenler listenden Anne olma satırına tik atabilirsin.
Çocuğun için olan listeye de Bencil, silik bir anneye, Berbat bir babaya sahip olarak dünyaya gelme seçeneğine tik koymayı da ihmal etme...
Gerçi bu kadar ufak bir mesele sizin gibi Mükemmel genlere sahip üstün insanların üremesinden daha mühim değil.
Çocukları daha doğar doğmaz hayata 2-0 geride başlatmanız sizin üreme misyonunuzla mukayese bile edilemez.
İnsanlık adına bu çetrefilli göreviniz için size minnettarım.
sizin önerizi de harikaymış bravo ?
adama kızıyorsa kadın neden annelik hakkından mahrum kalsın ki? kadın bebeğini istiyor neden aldırsın?

e bu zamana kadar neden demedi de simdi dedi? neden sizinle evledi? neden çocuk yaptı ?
veee en önemlisi de bu zamana kadar sizi böylesine istemeyen bir adamın sizi sevmediğini nasıl anlamadınız?

Evlenene kadar çok istiyordu. Her şey çok normaldi evlendikten kısa bir süre sonra başladı yavaş yavaş çatlamalar.

Sakın sakın gebeyken sitresli ortamda durma dişini falan da sıkma doktora danış.sitres bebeğin beyin gelişimi olurken en son olması gereken şey.karşına al konuş ama bu sefer bebek için konuş.gidecek yerinin olmadığını çocuğun sağlığı için iyi bir yer yardımcı birine ihtiyaç duyacağını söyle.eğer gerçekten baba ise sana tüm imkanları sağlar. Ama senden ve çocuğundan vazgeçmiş ise ne haliniz varsa görün der.bak benim eşimde dedi 3 aylık çocukla aldım başımı gittim.yapamıcağımı sandı.ev tuttum.eşya hepsini sağladım.baktı gerçekten boşanıcam geldi iş sitresi korona sitresi dedi bebek yordu dedi.şimdi eşşşek gibi bize bakıyo.senin yalvarmanı mı istiyor yoksa dik mi durucan onu mu istiyor.hayatına birini mi aldı kurtulmaya mı çalışıyo.yoksa sadece sitres mi para kaygısıı mı var
Söyledim ailenin yanına git dedi. Ya da git ailenin olduğu şehirde eve çık. Şu an biraz altınım var ev tutup eşya alabilirim onları satıp. Ben onca şeye rağmen olumlu konuştum çocuk var düzeltelim dedim. Yok ben istemiyorum seninle yaşama fikrini aklımdan bile geçiremiyorum dedi bağırmalar ittirmeler. Ben artık bunları yaşamak istemiyorum. Çocuğum birbirini sevmeyen anne baba ile neden büyüsün ki? Asıl insanların çocuklara bunları yapmaya hakkı yok

Söyledim ailenin yanına git dedi. Ya da git ailenin olduğu şehirde eve çık. Şu an biraz altınım var ev tutup eşya alabilirim onları satıp. Ben onca şeye rağmen olumlu konuştum çocuk var düzeltelim dedim. Yok ben istemiyorum seninle yaşama fikrini aklımdan bile geçiremiyorum dedi bağırmalar ittirmeler. Ben artık bunları yaşamak istemiyorum. Çocuğum birbirini sevmeyen anne baba ile neden büyüsün ki? Asıl insanların çocuklara bunları yapmaya hakkı yok
Nerde istiyosan orda yasarsin, pasa hazretleri buyurmasin artik napicagini

sizin önerizi de harikaymış bravo ?
adama kızıyorsa kadın neden annelik hakkından mahrum kalsın ki? kadın bebeğini istiyor neden aldırsın?

🙏🏻 Öyle bir durumdayım ki yazan üyenin fikrine saygı duymakla beraber yorum yapamadım. Benim yerime yazmışsınız teşekkür ederim

Size ne desem bilemedim. Lütfen bundan sonra bari çocuğunuz için sağlıklı ve mantıklı kararlar alıp öyle adım atın.

Ben şimdi haklı olduğunuz noktalar çok diyeceğim ama bir şeyi değiştirmeyecek şu anda. İnsan bazen o anın güzelliği ile yanlış kararlar verebiliyor
Hayatta her sey bizim icin sonucta cok iyi anlasan çiftlerde bosanabilir hicbirimizin garantisi yok..
Ama sizinki de goz gore olunca uzuldum sadece adınıza
tabii ki yasiniz geregi 2. Evlilikmis sanirim bir de arkadasimiz yazmis.
Kendinizinde bakabilecek maddi manevi gucu varsa hic eyvallah etmenize gerek yok.
Ama lutfen bu adamdan tazminat filan ne gerekiyorsa alın avukatiniz yol gosterecektir.

Hayatta her sey bizim icin sonucta cok iyi anlasan çiftlerde bosanabilir hicbirimizin garantisi yok..
Ama sizinki de goz gore olunca uzuldum sadece adınıza
tabii ki yasiniz geregi 2. Evlilikmis sanirim bir de arkadasimiz yazmis.
Kendinizinde bakabilecek maddi manevi gucu varsa hic eyvallah etmenize gerek yok.
Ama lutfen bu adamdan tazminat filan ne gerekiyorsa alın avukatiniz yol gosterecektir.
Çalışıyorum ama çocukla kira vs zor olur. O yüzden maddi manevi gereken neyse avukatla konuşup kendimi mağdur etmem

Kavga konusu nedir ve eşiniz size karşı neden bu kadar öfkeli ve nefret dolu küçük bişeyden kavga ettik diyorsunuz ama karşı taraf için büyük Bi sorun olabilir detaylı yazarsanız daha iyi olur

Bir sey merak ediyorum, başından beri hep böyle idi ben hep alttan alıyordum demişsiniz..
Bir evlilik geçmiş daha önce basınızdan sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemez mi?
Bastan bu sekilde olduğunu biliyordunuz neden evlendiniz?
Bir de bu sekilde pasif agresif bir adama zorlu bir süreçten geçerek neden çcouk yapıyorsunuz ki?

Bunları cidden merak ediyorum.... Ve hakkınızda en hayırlısı olur umarm 🙏🏿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X