• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evden kovdu sizce ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gokyuzummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
924
842
53
Merhaba sevgili kk üyeleri, umarım dertleşmek ve artık kendime yol çizmek istediğim bu durumda kınamak yerine gerçekten destek olursunuz. Eminim bir çok kadın benim gibi paylaşamadıklarını paylaşıyor burda. Eşimle çok büyük olmayan bir tartışma yaşadık ben biraz büyüttüm daha fazla büyüdü. Tartıştık ve eşim beni evden kovdu. Onun gitmesini söyledim bu evi ben tuttum ben gitmem diyor. Bu evliliğin kesin bir şekilde biteceğini benden nefret ettiğini artık sevmediğini söyledi yüzümü görmeye bile tahammülü yokmuş. 5 haftalık gebeyim ama zaten bu kadar stresle gebelik devam eder mi onu da bilmiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum şu an. Bulunduğumuz yerde kimseyi tanımıyorum gidecek bir yerim de yok. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Dava açarsa kusurlu görünmek istemiyorum. Eşyalarımın hepsini topladım gidecek bir yer yok. Ailemin yanına dönmek istemiyorum çalışıyorum. Benim ikinci evliliğim ailem de çok üzülür kaldıramaz toparlanana kadar onlara da bir şey söylemek istemiyorum. Kafam şu an çok karışık. En doğru davranış ne olur şu an bulunduğum durumda?

Merhaba inanın çok üzüldüm durumunuza. Eşiniz ergen filan mı acaba? Madem sizden nefret ediyormuş yüzünüzü bile görmek istemiyormuş neden yardımcı üreme teknikleri gibi sizi maddi manevi yorucu zorlu macera olan sürece sokuyor??? Bu iki günde olan bir şey değildir herhaldee??? O kadar tedavi görün ve sonunda bir gebelik olsun ama afra tafrayı beyefendi yapsın üstüne bir de sizi evden kovsun??? Ne biçim erkekmiş?? Çok rahatsızsa o çektirsin gitsin cadı görümcelerin yanına.

Merhaba inanın çok üzüldüm durumunuza. Eşiniz ergen filan mı acaba? Madem sizden nefret ediyormuş yüzünüzü bile görmek istemiyormuş neden yardımcı üreme teknikleri gibi sizi maddi manevi yorucu zorlu macera olan sürece sokuyor??? Bu iki günde olan bir şey değildir herhaldee??? O kadar tedavi görün ve sonunda bir gebelik olsun ama afra tafrayı beyefendi yapsın üstüne bir de sizi evden kovsun??? Ne biçim erkekmiş?? Çok rahatsızsa o çektirsin gitsin cadı görümcelerin yanına.
Çocuğu değil seni istemiyorum diyor. Bakamam diyorsan doğur ver ben en iyi şekilde bakarım. Bu süreçte de çok sıkıntılar yaşattı. Ben artık mutlu olmak istiyorum. Çocuğum olacağı için tabi olursa bunca stresle pişman değilim istiyorum çocuğumun olmasını. Öncesinde de sürekli tartışmalarımız olurdu. Öncesinde de boşanma tehdidi yaşadım.

Biraz oturup sakınlesmeyı bekleyin oyle hemen yıkmayın yuvanızı, emınım sinirle soylenmıs sozlerdır, iki tarafta sakınleşsin, sonra oturup, güzelce aranızdaki problemi çözün

Konuşabildiğim iletişim kurabildiği biri değil. Zaten evlendiğimiz zamandan beri her şeyi alttan alıyordum ama bakıyorum tek başına olabilecek bir şey değil. Konuşmaya çalıştım istemiyorum diyor senin yüzünü bu evde varlığını istemiyorum

Evden ayrılmayın yüzü görmek istemeyen gitsin.
Bu kadar nefreti içinde barındıran çocuk istemeyecekti

Gitmez bu evden. Çocuğuma bir şey olmasından korkuyorum bu üzüntüyle. Ev üstüme üstüme geliyor. Gitsem ne olur onu düşünüyorum. Ayrı eve çıksam ben mi kusurlu olurum

Çocuğu değil seni istemiyorum diyor. Bakamam diyorsan doğur ver ben en iyi şekilde bakarım. Bu süreçte de çok sıkıntılar yaşattı. Ben artık mutlu olmak istiyorum. Çocuğum olacağı için tabi olursa bunca stresle pişman değilim istiyorum çocuğumun olmasını. Öncesinde de sürekli tartışmalarımız olurdu. Öncesinde de boşanma tehdidi yaşadım.
Fevri davranıp yanlış bir şey yapıp sonrasında haksız duruma düşmekten çekiniyorsunuz anlıyorum sizi. En doğrusu bir hukukçuya danışmanız.

Fevri davranıp yanlış bir şey yapıp sonrasında haksız duruma düşmekten çekiniyorsunuz anlıyorum sizi. En doğrusu bir hukukçuya danışmanız.
Evet üstüne onca laftan sonra. Söylediklerini zaten kanıtlayamam. İnanılmaz bir insan söylediği hiç bir şeyi kabul etmiyor yeminler ediyor. Büyük ihtimalle yine yarın öbür gün inkar eder söylediklerini. Dediğiniz gibi bu konularda bir hukukçuya danışmak en doğrusu

Benim bildiğim ayrılırken erkek gider o evden. Sizi zaten kapının önüne koymakla tehdit ederken sığıntı gibi görüyor. 5 haftalık hamileyim yazmışsın. Daha çok başındasın ve stres Allah korusun düşük yapmana sebep olabilir. Şu an en büyük sorumluluğun taşıdığın can. Bence hamileliğin bitene kadar sık dişini. Eşinle çok muhattap olma. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeye ve çocuğunu doğurmaya odaklan. Ayrı bir ev açma fikrine gelince boşanma öncesi aldattı filan diyebilir. Öyle bir karar aldığında ailenin evine gitsen daha doğru gibi. Ama şu an onları düşünme bence. Çocuğuna odaklan.

Konuşabildiğim iletişim kurabildiği biri değil. Zaten evlendiğimiz zamandan beri her şeyi alttan alıyordum ama bakıyorum tek başına olabilecek bir şey değil. Konuşmaya çalıştım istemiyorum diyor senin yüzünü bu evde varlığını istemiyorum
Sizinle zorla mi evlendi?neden sizden bu kadar nefret ediyor?hem nefret ediyor hem affedersiniz sizden çocuk yapıyor? Kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır ya..evleliktede bu böyle...erkek kadını evden kovamaz, kendi gider..kural böyledir..eşinize kocaman bir sıfır

Benim bildiğim ayrılırken erkek gider o evden. Sizi zaten kapının önüne koymakla tehdit ederken sığıntı gibi görüyor. 5 haftalık hamileyim yazmışsın. Daha çok başındasın ve stres Allah korusun düşük yapmana sebep olabilir. Şu an en büyük sorumluluğun taşıdığın can. Bence hamileliğin bitene kadar sık dişini. Eşinle çok muhattap olma. Sağlıklı bir hamilelik geçirmeye ve çocuğunu doğurmaya odaklan. Ayrı bir ev açma fikrine gelince boşanma öncesi aldattı filan diyebilir. Öyle bir karar aldığında ailenin evine gitsen daha doğru gibi. Ama şu an onları düşünme bence. Çocuğuna odaklan.
Ben de hamileliğim bitene kadar kalmayı düşündüm ama onunla aynı evde durmak çok büyük stres bana. Zaten ara aileni gelip alsınlar seni ya da ben ararım gelip alsınlar diye dedi. En büyük korkum çocuğuma bir şey olması şu anda. Asla affetmem onu öyle bir şey olursa. Ailemin evine gidemem bir defa gittim çocuksuz bir şekilde, ailem ikinciyi kaldıramaz. Destek te olamazlar artık.

Sizinle zorla mi evlendi?neden sizden bu kadar nefret ediyor?hem nefret ediyor hem affedersiniz sizden çocuk yapıyor? Kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır ya..evleliktede bu böyle...erkek kadını evden kovamaz, kendi gider..kural böyledir..eşinize kocaman bir sıfır

Kendi gitse derin bir nefes alacağım gitmez kendi rahatına çok düşkün düzenini asla bozmaz. Zorla evlilik gibi bir durum olmadı tabi ki ikimizin karşılıklı isteğiyle gerçekleşti. Evlendiğinizden beri aklı bekarlığında ve ailesinde. Ben de zamanla her şey yoluna girer diyordum ama bu sözlerden sonra toparlanacak bir şey yok benim gözümde

Ben de hamileliğim bitene kadar kalmayı düşündüm ama onunla aynı evde durmak çok büyük stres bana. Zaten ara aileni gelip alsınlar seni ya da ben ararım gelip alsınlar diye dedi. En büyük korkum çocuğuma bir şey olması şu anda. Asla affetmem onu öyle bir şey olursa. Ailemin evine gidemem bir defa gittim çocuksuz bir şekilde, ailem ikinciyi kaldıramaz. Destek te olamazlar artık.
ailenizin arkanızda olmadığını bildiği için bu kadar rahat davranıyor. Çalışan kendi ayakları üstünde duran belli bir yaşa gelmiş kadınsınız siz. Ne demek ailen gelsin alsın. Siz biblo musunuz? Çapsız herif.

ailenizin arkanızda olmadığını bildiği için bu kadar rahat davranıyor. Çalışan kendi ayakları üstünde duran belli bir yaşa gelmiş kadınsınız siz. Ne demek ailen gelsin alsın. Siz biblo musunuz? Çapsız herif.
Evet ailemin arkamda duramayacağını biliyor yani beni yalnız görüyor. Muhtemelen kendisine muhtaç olarak her şeye boyun eğeceğimi zannediyor ya da yapmak istediği bu. Bir ara ben demiştim yine anlaşamadığımız bir dönemde eşyalarımı ailemle almaya geliyim diye şimdi o sözü bana karşı kullanıyor. Ailemin yanında olmadan ayakta duramayacağımı düşünüyor.

Evi onun tutmasi evde onun hakki oldugunu gostermez. Erkekse hamile bir kadini sokaga atmazdi. Evden seni gondererek seni kusurlu duruma sokmaya calisiyor. Ben gitmezdim o evden. Cok istiyorsan sen git derdim. Utanmadan ara aileni gelsin alsin demis bir de. Erkek mi simdi bu? Adam mi saniyor kendini? Bir kadini, hem de hamile bir kadini evden gonderiyor.
Anladigim kadariyla oturmamis bir evliliginiz varmis. Bastan beri problemliymis. Boyle bir evliloge neden cocuk yaptiniz? O cocuga yazik degil mi?
Istemiyorsa sevmiyorsa zorla evlilik olmaz. Ancak bosanmak da istiyorsa bosanma biyene kadar o evde yasama hakkin var. O ciksin gitsin evden.

Evi onun tutmasi evde onun hakki oldugunu gostermez. Erkekse hamile bir kadini sokaga atmazdi. Evden seni gondererek seni kusurlu duruma sokmaya calisiyor. Ben gitmezdim o evden. Cok istiyorsan sen git derdim.
Anladigim kadariyla oturmamis bir evliliginiz varmis. Bastan beri problemliymis. Boyle bir evliloge neden cocuk yaptiniz? O cocuga yazik degil mi?
Istemiyorsa sevmiyorsa zorla evlilik olmaz. Ancak bosanmak da istiyorsa bosanma biyene kadar o evde yasama hakkin var. O ciksin gitsin evden.
Ben de beni evden göndererek kusurlu duruma düşürmeye çalıştığını düşünüyorum. Söyledim sen git diye. Burası benim Evim bu evi evlenirken ben tuttum diyor. Ayrı odalardayız zaten. Böyle takılırım umrumda değilsin gitmek istiyorsan sen git diyor. Evet çocuk için erken bir dönemdi. Ama ben yine de çocuğumu çok istiyorum. Anne baba ayrı da olsa sonuçta çocuğa ebeveynlik yapmak zorunda. Biz ailelerimizden farklı bir şehirdeyiz. Git bu şehirden diyor niye kalıyorsun burda

Evden gitmeyin. O istiyorsa gitsin. Bir avukata gidin. Dava acildiktan sonra evdeki tum esyalarinizi alip kendinize ayri bir ev tutun. Dava acildiktan sonra evden gitmeniz kusur sayilmiyor. Kendi aldiginiz evdeki herseyinizi alin. Kendinize bir duzen kurun. Ama once bir avukata gidin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X