Eşim evden kovdu yardim edin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Opmesinin sebebi bence ailesi ona kızmıştır siz yokken oda ailesine aramız iyi görüntüsü veriyordur,bı oyun yüzünden bunu yapmış yazıklar olsun eşinize insan olan bunları yapar mı,birdaha tekrar ederse rapor felan gerekeni yapın atın evden onu

Eşekk kadar adam oyun oynayıp kızlarla fingirfiyor. Sende çocuklarına bakıyorsun. Çocuk gibi benim kızı sen mi sildirsin diyor. Ulan p... Deseydin. Çok fena küfür edesim geldi. Ama kendime yedirmedim pislik herif o assıl senin hayatından defolup gitsin

Şu online oyunlar yüzünden ne kadar insanın aile huzuru bozuluyor. Eşinizin derdi oyun falan değil o kızla muhabbet edip fingirdemekmiş. Yoksa kızı listesinde göremeyince kudurup size sataşmazdı. Biraz kaba bir üslupla yazdım kusura bakmayın. Ama cok sinir bozucu bir olay o sebeple düzgün cümle kurmak zor bu adam için.

Aslında o oyuna girip sizde elalemin adamlarıyla konuşsaydınız bakalım normal mi karşılardı bunu. Ortalığı ayağa kaldırmış namustan girip nerden çıkardı Allah bilir.

İyi misiniz siz?
Eşiniz o kızdan dolayı o kadar öfkeli ki saatler sonra bile öfkesi geçmiyor ve sizi dövüyor. Ne idüğü belirsiz bir kadın yüzünden dayak yediniz. Nasıl hazmedip evde tutuyorsunuz adamı?
Hiç mi gururunuzu incitmedi bu yaşananlar?

Hayatta ne sblasina giderdim ne de o oyun konsolunu evimde tutardım!

Bak güzelim bulunduğun ülke Türkiye olsaydın işler pek istediğin gibi olmazdı ama Almanya'daymışsın istersen o pis herifin canına okursun, tabi ki istersen....
Yasalar arkandayken bence tekmeyi bas.

Hayatta ne sblasina giderdim ne de o oyun konsolunu evimde tutardım!
Eve gitmeyi geç başka bir kadın için bunu yapicak heleki gözümün önünde oyunda fingirdeyecek boşarim adamı git istediğini al derim kapının önünde bulur kendini,arkadaşın dediğine göre yazdım barismis aile ziyaretleri başlamış normale döndük mesajı veriyor herkese ama o adam düzelmez,yinede tercih onun

Bu şekilde küfür eden, şiddetle tehdit eden sahsiyetsize böyle derse evden ceset çıkar.

Pasiflik bilmem neylik durumu değil ki bu.

Polisi ara direk heime gitme cok kötü orasi rezil olursun alma iceri bagirirsa direk 110 ara hemen gelirler anzeige yap

Mutluluklar sana kaldir bakalim kicini esinin o vurdugu yanagi deil öpmek rüyasinda göremezdi ama sizin gibiler sindiriyor

Yemin ediyorum bu erkekler beni sinir sahibi edecek ya evli adam ne oyunu ya valla deliricem

Almanya'daki kadına şiddete tolerans yok diye biliyorum. Türkiye'deki gibi öpüşün barışın demiyorlar. Bu konuda şanslısın. Haklarını sonuna kadar kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…