Eşim evden kovdu

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırmış haldeyim .
Geçen konu açmıştim eşim bana arabayı vermek istemiyor diye konum bu

Ben tatilden geldim eşim minik bir rahatsızlık geçirdi hastaneye alındı kontrol amaçlı ama Hastane de bile benimle kavga etmeyi başardı
Ben arabayi alıp ailemle tatil yaptım ama 1 TL bile gaz parası koymadım hep ailem yaptı
Şuan maddi durumumz belli bir sürü borç var iki çocuk tek maaş eşim tutturdu ailemin yanına gideceğim kardeşimin sözü var diye okul açıldığı için biz gidemiyoruz mesafe 10 saat
Diyorum ki uçakla git hem dha konforlu olur senin için hemde on gün biz burda tekiz nolur ne olmZ diyorum kardeşinin sözü de başka şehirde memleketine gidecek ordan söze gidip gelecek ailesi benim ailem gibi olsa ama nerde sürekli eşimi yeme peşindeler asla gaz parası koymaz
Eşim Hastane de birsey demedim sadece sırası değil ama araba ile gitme dedim diye bama Hastane odasında etmediği laf kalmadı
Araba seninse ev benim defol git karım değilsin bile dedim ne yapayım sinirle herşeyi toplayım ailemin yanına gitmek istiyorum ama yapamıyorum yarın çıkacak inş eve gelince ne tepki vereyim söylediği gibi çekip gideyim mi çünkü beni kovmaktan beter etti

Eşimi çok seviyorum hastanede kulağı ağrıyor onun için üzgünüm ama birsey dedim diye bunları haketmedim hata bende mi

Rabbena hep bana hep bana

Birşey deme bence hasta psikolojisi her zaman böyle değildir umarim

Birşey deme bence hasta psikolojisi her zaman böyle değildir umarim

Ne kadar irdeliyorsunuz arabayla gitme uçakla git senin ailen benim ailem onun ailesi şöyle benim ailem böyle neden biraz kendi haline birakmiyorsunuz neyle gitmek isterse onunla gitsin çok müdahalecisiniz farkindamisiniz kardesinin nişanı varsa tabiki gitcek siz olsaniz gitmeyecekmiydiniz

Kardeşinin sözünde ne araba ne gaz parası düşünülmeli bence. Tam tersi gidip gelirken rahat olur diye düşünmek gerekir. Diğer konuları bilemem ama adam kardeşinin sözüne nasıl gideceğine kendi karar verebilir.

Kocayı haklı bulduğum nadir konulardan biri herhalde, kardeşinin sözü sonuçta ihtiyaç olur taşıma gerekir tabiki arabayla gitmesi gerekir eğer istiyorsa. Siz tatile arabanızla giderken iyi eşiniz giderken hasta adama bir sürü soylenmissinizdir. Bence eşinizin size güzel bir ders vermesi gerekiyor zaten. Hep bana olmaz

Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
İnsan ailesini seçemiyor.
Napsın adam ailesi böyle diye kardeşinin sözüne gitmesin mi?
Arabaya gaz koyacak diye binmesin, ailesini de bindirmesin mi?
Çok değişik bir bakış açınız var gerçekten…

Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler

Bence farketmediginiz bisey var:Evlilik politik olmayi da gerektiriyor. Siz adamla didistiniz ve adam ömür boyu "kardesimin sözüne arabamla gondermemek icin hastane odalarinda beni sinir ettin" diye kafaniza kakacak. Ayda yilda bir olan durumlara karışmamak lazim.
Ayrica söz insanin hayatta sınırlı sayıda yasadigi bir durum. Birakin nasil istiyorsa gitsin

Siz fikrinizi söylersiniz yol uzun, yorulursun, kulağından rahatsizsin istersen uçak kullan diye. Ama adam arabayla gitmek istiyorsa da gider. Uçak arabadan çok daha pahalıya gelir zaten.

Ne yiyorlar mesela? Söze gelirken eşinizin arabasına katkı sağlanamamalari mi yemek?
Ailesi yiyorlarsa bile adam rahatsiz olmuyor demek ki siz bu adama aile oldunuz mu ki? Bir tek parayı düşünüyorsunuz.

Eşim ben zor durumdayken beni bırakıp ailesiyle keyif catip takılsa onu ailem gibi görmem kusura bakmayın. Adamı yalnız bırakmaya gelince bırakıp gidiyorsunuz para mevzu olunca kocayı düşünmeye başlıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…