Eşim evden kovdu

Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
Kardeşinin sözü var. Aynı karında büyüdüğü kardeşinin . Sizin kardeşiniz gelip eşinizle ortak malınız olan arabayı kullaniyor adam kardeşinin sözüne arabayla gidemiyor. Siz niye gitmiyorsunuz ki arada kavga yoksa çocuk bahane . Yani bu kadar büyütmeyin ya. Aile sadece sizin aileniz mi ?

Bende diyorum ismi nerden hatırlıyorum sen çok yaşa

Birde bazı noktalarda insanın yerini bilmesi lazım . Eş bile olsan karisabilecegin yerler vardır karisamayacagin yerler vardır. Siz ilişkinin tüm sınırlarını ihlal etmişsiniz bu sebeple eşinizin verdiği bu tepkiyi sirtlayip ya bundan sonra devam edeceksiniz . Ya da ailenizin yanına doneceksiniz . Bence en güzeli bir eşle bu kadar yüz göz olmamak

Bende diyorum ismi nerden hatırlıyorum sen çok yaşa
Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri

Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri
Evet evet hatırladım. Sanki hamileyken de eşi bir seyahate gidecekti ya doğum olursa demişti. Acaba ikisi de bu hanımefendi mıydı? O zamanin yine konusuydu. Ama geline gitme olayını net hatırladım.

Evet evet hatırladım. Sanki hamileyken de eşi bir seyahate gidecekti ya doğum olursa demişti. Acaba ikisi de bu hanımefendi mıydı? O zamanin yine konusuydu. Ama geline gitme olayını net hatırladım.
Evet kendisi hamileyken de bir şeyler oldu orasını unuttum ben . Gelin olayını net hatirliyorum çünkü hamileydim konu beni çok sinirlendirmisti

Evet kendisi hamileyken de bir şeyler oldu orasını unuttum ben . Gelin olayını net hatirliyorum çünkü hamileydim konu beni çok sinirlendirmisti
Anne babasını görmek için gidecekti eşi. 5 aylık galiba hamileydi. Gitmesin mi demişti zorluyorum hatırlayacağım

Demekki hamilelik ve lohusalikta insan cok etkileniyo boyle seylerden. Benim bebiste kucuktu o zamanlar, sinir olmustum o konuya
Hepimiz kıyısından ucundan bu tür olaylara maruz kaldığımızdan sinir uclarimiza dokunan bir konu oldu

Anne babasını görmek için gidecekti eşi. 5 aylık galiba hamileydi. Gitmesin mi demişti zorluyorum hatırlayacağım
Evet evet öyle bir şeydi herhalde ya . Konu sahibi sadece kendi ailesine gelince aile olduğunu hatirlayanlardan. Kendisi pek gelinlik yapmıyor ama maşallah okkalı bir ,"görümce"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…