- 30 Eylül 2022
- 2.564
- 3.453
- 63
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Çok maddiyatcisinizArkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
Kardeşinin sözü var. Aynı karında büyüdüğü kardeşinin . Sizin kardeşiniz gelip eşinizle ortak malınız olan arabayı kullaniyor adam kardeşinin sözüne arabayla gidemiyor. Siz niye gitmiyorsunuz ki arada kavga yoksa çocuk bahane . Yani bu kadar büyütmeyin ya. Aile sadece sizin aileniz mi ?Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
Bende diyorum ismi nerden hatırlıyorumBence siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Tum konularda hemen hemen boyle. Gelinle ilgili actiginiz, linkini koydugunuz ve bu konuda dahil. Memleketinden baska sehre söz icin gidecekmis. Ekstrem bi durum bu.birakin gitsin yani.
Ayrica evden gitmeyin, istemiyorsa kendisi baska yerde kalsin.
Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileriBende diyorum ismi nerden hatırlıyorumsen çok yaşa
Yahu söze gidip gelmek ne kadsr sürecek ne kadar yiyebilirler? Salın bi adamı. Belki de dediğiniz gibi olmayacak.Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
Bende diyorum ismi nerden hatırlıyorumsen çok yaşa
Evet evet hatırladım. Sanki hamileyken de eşi bir seyahate gidecekti ya doğum olursa demişti. Acaba ikisi de bu hanımefendi mıydı? O zamanin yine konusuydu. Ama geline gitme olayını net hatırladım.Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri
Ay bu o dimiiii başka konularda da bir sürü falsosu vardı hatırladım.Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri
Evet kendisi hamileyken de bir şeyler oldu orasını unuttum ben . Gelin olayını net hatirliyorum çünkü hamileydim konu beni çok sinirlendirmistiEvet evet hatırladım. Sanki hamileyken de eşi bir seyahate gidecekti ya doğum olursa demişti. Acaba ikisi de bu hanımefendi mıydı? O zamanin yine konusuydu. Ama geline gitme olayını net hatırladım.
Konu sahibi gelince bana kızacak ama evet oAy bu o dimiiii başka konularda da bir sürü falsosu vardı hatırladım.
Evet kendisi hamileyken de bir şeyler oldu orasını unuttum ben . Gelin olayını net hatirliyorum çünkü hamileydim konu beni çok sinirlendirmisti
Anne babasını görmek için gidecekti eşi. 5 aylık galiba hamileydi. Gitmesin mi demişti zorluyorum hatırlayacağımEvet kendisi hamileyken de bir şeyler oldu orasını unuttum ben . Gelin olayını net hatirliyorum çünkü hamileydim konu beni çok sinirlendirmisti
Hepimiz kıyısından ucundan bu tür olaylara maruz kaldığımızdan sinir uclarimiza dokunan bir konu olduDemekki hamilelik ve lohusalikta insan cok etkileniyo boyle seylerden. Benim bebiste kucuktu o zamanlar, sinir olmustum o konuya
Evet evet öyle bir şeydi herhalde ya . Konu sahibi sadece kendi ailesine gelince aile olduğunu hatirlayanlardan. Kendisi pek gelinlik yapmıyor ama maşallah okkalı bir ,"görümce"Anne babasını görmek için gidecekti eşi. 5 aylık galiba hamileydi. Gitmesin mi demişti zorluyorum hatırlayacağım
Ya doğurursam demiştiAnne babasını görmek için gidecekti eşi. 5 aylık galiba hamileydi. Gitmesin mi demişti zorluyorum hatırlayacağım
Hepimiz kıyısından ucundan bu tür olaylara maruz kaldığımızdan sinir uclarimiza dokunan bir konu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?