- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
- Konu Sahibi Dilara55333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geline cümbür cemaat gitmişlerdi enişteye varana kadar. Yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz ona ekstra yükümüz yok demişti. Ama kendi koca tarafı gelmesin demişti böyle şeylerde geliyor aklımaEvet evet öyle bir şeydi herhalde ya . Konu sahibi sadece kendi ailesine gelince aile olduğunu hatirlayanlardan. Kendisi pek gelinlik yapmıyor ama maşallah okkalı bir ,"görümce"
Ben daha beterini yaşadım Yarabbi ŞükürBen yasamadim oyle bisey ama yasama ihtimalimi dusunup sinir olmuştum![]()
Birde kardeşime giderken uçak masrafı yaptık altın aldık demişti e es tarafına gelince araba gitmesinGeline cümbür cemaat gitmişlerdi enişteye varana kadar. Yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz ona ekstra yükümüz yok demişti. Ama kendi koca tarafı gelmesin demişti böyle şeylerde geliyor aklıma![]()
Biraz empati yapsa hiç zor değil aslında.Birde kardeşime giderken uçak masrafı yaptık altın aldık demişti e es tarafına gelince araba gitmesin![]()
Arkadaşlar ailesi bildiğinz gibi bir aile degil sürekli yeme peşinde yiyici tipler
Kardeş bu yahu kaç kere sozleniyoe. Kendisi zaten gitmiyor kaç zamandır eşinin de arabayı goturmesine kadar karışıyor .Biraz empati yapsa hiç zor değil aslında.
Altın götürüyorum diye maile konu sahibinin kocasi kayinvalide kayınbaba gelinin evine gittiler gelin yemek yapmadı lohusayken diye sinirlendi kendileri![]()
Sürekli erkeği yönetme derdinde olan kadınlardansınız anlaşılan.Allah kocanıza sabır versin.Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırmış haldeyim .
Geçen konu açmıştim eşim bana arabayı vermek istemiyor diye konum bu
Benden gizli iş yapan eşim
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.. Aylar sonra kardeşimle ve ailemle plan yaptık biz burdan, kardeşim bulunduğu şehirden, ailemde kendileri gelecekti. Fakat eşim izin alamadı gideceğimiz yer 4-5 saat otobüsle iki çocukla gidemem ve kardeşimin eşi de uçaktan bu şehirde inecek bende...www.kadinlarkulubu.com
Ben tatilden geldim eşim minik bir rahatsızlık geçirdi hastaneye alındı kontrol amaçlı ama Hastane de bile benimle kavga etmeyi başardı
Ben arabayi alıp ailemle tatil yaptım ama 1 TL bile gaz parası koymadım hep ailem yaptı
Şuan maddi durumumz belli bir sürü borç var iki çocuk tek maaş eşim tutturdu ailemin yanına gideceğim kardeşimin sözü var diye okul açıldığı için biz gidemiyoruz mesafe 10 saat
Diyorum ki uçakla git hem dha konforlu olur senin için hemde on gün biz burda tekiz nolur ne olmZ diyorum kardeşinin sözü de başka şehirde memleketine gidecek ordan söze gidip gelecek ailesi benim ailem gibi olsa ama nerde sürekli eşimi yeme peşindeler asla gaz parası koymaz
Eşim Hastane de birsey demedim sadece sırası değil ama araba ile gitme dedim diye bama Hastane odasında etmediği laf kalmadı
Araba seninse ev benim defol git karım değilsin bile dedim ne yapayım sinirle herşeyi toplayım ailemin yanına gitmek istiyorum ama yapamıyorum yarın çıkacak inş eve gelince ne tepki vereyim söylediği gibi çekip gideyim mi çünkü beni kovmaktan beter etti
Eşimi çok seviyorum hastanede kulağı ağrıyor onun için üzgünüm ama birsey dedim diye bunları haketmedim hata bende mi
Profili gizli ya çok merak ettim o konularıAhaha simdi oldu bende diyorum bir yerden tanidik
Profili gizli ya çok merak ettim o konuları![]()
Profiline tiklayinca opps diyo sınırlama getirmiş galibaMsjlardan arayin eski bir konuydu
Siz neden sürekli esinizle kavga ediyorsunuz? Eşiniz size fikrini soyledigi ya da şunu istemiyorum dediği zaman bile sanki dünya savaşı gibi davraniyorsunuz. Adamın kardeşinin sözü belki araç lazım olacak orada . Koskoca adam kardeşinin sözünde babasına arabama gaz koy diyemez ki. Araba seninse ev de benim demiş bu noktada aşırı hatalı o da. Ama iki uyumsuz çocuk gibi sürekli kavga oluyor sizde. Önceki konuda da tatilden döneyim kavga edeyim diyordunuz. Kavga anında sinirle olur ama kavga için plan yapiliyorsa toksik bir ilişki istiyorsunuz demek ki. Çocuklarınızı düşünün nornalize etmesinler durumu. İleride böyle mi evlilikleri olsun sürekli kavga dolu? Esinizle oturup konuşun nedir olay can sıkıntısı mı monoton mu evlilik neyin kavgası bu konuşun bence.Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırmış haldeyim .
Geçen konu açmıştim eşim bana arabayı vermek istemiyor diye konum bu
Benden gizli iş yapan eşim
Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.. Aylar sonra kardeşimle ve ailemle plan yaptık biz burdan, kardeşim bulunduğu şehirden, ailemde kendileri gelecekti. Fakat eşim izin alamadı gideceğimiz yer 4-5 saat otobüsle iki çocukla gidemem ve kardeşimin eşi de uçaktan bu şehirde inecek bende...www.kadinlarkulubu.com
Ben tatilden geldim eşim minik bir rahatsızlık geçirdi hastaneye alındı kontrol amaçlı ama Hastane de bile benimle kavga etmeyi başardı
Ben arabayi alıp ailemle tatil yaptım ama 1 TL bile gaz parası koymadım hep ailem yaptı
Şuan maddi durumumz belli bir sürü borç var iki çocuk tek maaş eşim tutturdu ailemin yanına gideceğim kardeşimin sözü var diye okul açıldığı için biz gidemiyoruz mesafe 10 saat
Diyorum ki uçakla git hem dha konforlu olur senin için hemde on gün biz burda tekiz nolur ne olmZ diyorum kardeşinin sözü de başka şehirde memleketine gidecek ordan söze gidip gelecek ailesi benim ailem gibi olsa ama nerde sürekli eşimi yeme peşindeler asla gaz parası koymaz
Eşim Hastane de birsey demedim sadece sırası değil ama araba ile gitme dedim diye bama Hastane odasında etmediği laf kalmadı
Araba seninse ev benim defol git karım değilsin bile dedim ne yapayım sinirle herşeyi toplayım ailemin yanına gitmek istiyorum ama yapamıyorum yarın çıkacak inş eve gelince ne tepki vereyim söylediği gibi çekip gideyim mi çünkü beni kovmaktan beter etti
Eşimi çok seviyorum hastanede kulağı ağrıyor onun için üzgünüm ama birsey dedim diye bunları haketmedim hata bende mi
Profiline tiklayinca opps diyo sınırlama getirmiş galiba