Eşim evden kovdu

10 saat dinlene dinlene gider. Doktoru gerekirse araba kullanmasına engel olmayacak dozda ağrı kesici verir. Tedavisini yapan doktoru bilir tabii ama uçağa binerse adamın kulak zarı bile patlayabilir, kalıcı işitme hasarı olabilir.
Benim hiç problemim yok ama uçuş sırasında en az 2-3 sefer burnumu kapatıp nefes veriyorum ki kulaklarım açılsın. Hava giriyor basınç yapıyor kulağa.

Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
Naptınız çok uzak okula mı verdiniz kızınızı?
Taksiye binersiniz ne var?
Siz işe mi gidiyorsunuz normalde kim bırakacak kızınızı okula eşiniz de varken?
Şu bahanelerinize çocuklarızı katmasanız keşke sanki idare edilmeyecek bir gün sayısı ya da dağ başında oturuyormuşsunuz gibi.

İki cocukla 10 günde olmezsiniz arabasız. Acil durumlar için taksi denen birşey var. Sizin gicikliginiz aileye. Yiyiciler deyip duruyorsunuz en fazla ne yapabilirler arabayimi kemirecekler anlamiyorumki. Arabanin gazını eşiniz dolduracak tabi kim dolduracak başka. Benim abim sözüme gelecek gaz parasını keşke cebimden odemesemde ailem ödese bedavaya getirsem diyecek içten içe, buz gibi sogurum ondan. Aile olunca bu gibi durumlarda elimizi taşın altına koyacağız tabiki. Ayrıca sizi evden kovmakla iyi etmiş içim rahatladı. Bu saatten sonra hiç birşey olmamış gibi evden gitmemeniz sizi rezil eder. Kendinizi gülünç duruma sokmuşsunuz.

Aileye olan nefretini anlıyorum ve hak veriyorum. Ama bazı durumlarda da küçülmemek lazım. Keyfi bir ziyaret değil kardeşinin sözü var. Sizin gitmemeniz bile bir garipken eşinizin nasıl gideceğine karışmamalısınız. Açıkçası kendim kalkıp onca yol gelirken ailemden benzin parası beklemem. Sizin ailenizin benzin vermesinin sebebi arabayı sizinle kullanmaları. Zaten bu araba meselesi gerçekten iğrenç ya araban olsa dert olmasa dert. Boşverin peşine düşmeyin gitsin arabayla bir daha uzun süre gidemez zaten iş okul vs. Gitsin harcasın gelsin abilik yapsın siz böyle konuştukça daha çok o tarafa kayıyor. Ben de aynı hatayı yapıyorum aslında ama baktım ki ailesinden hazzetmeyen adam ben konuştukça benim ailem muhtaç, cahil diye üstlerine titremeye başladı. O yüzden salıp kendisinin farketmesini beklemek en güzeli.

Evet haklısın çok haklısınz fakat kulağı ağrıyan adam 10 saat yolu nasıl tek gidecek bende gidemem kızım bire gidecek on gün okuldan alıkoyamam muhalefet olmak için sormuyorum o kadar saat nasıl araba kullanck
Kendisi tercih ediyor gitmek istiyor buna yapabileceginiz birşey yok . Gitmek istediği yer de kardeşinin sözü yabancının değil ki

Arkadaşlar ne yapacagimi şaşırmış haldeyim .
Geçen konu açmıştim eşim bana arabayı vermek istemiyor diye konum bu

Ben tatilden geldim eşim minik bir rahatsızlık geçirdi hastaneye alındı kontrol amaçlı ama Hastane de bile benimle kavga etmeyi başardı
Ben arabayi alıp ailemle tatil yaptım ama 1 TL bile gaz parası koymadım hep ailem yaptı
Şuan maddi durumumz belli bir sürü borç var iki çocuk tek maaş eşim tutturdu ailemin yanına gideceğim kardeşimin sözü var diye okul açıldığı için biz gidemiyoruz mesafe 10 saat
Diyorum ki uçakla git hem dha konforlu olur senin için hemde on gün biz burda tekiz nolur ne olmZ diyorum kardeşinin sözü de başka şehirde memleketine gidecek ordan söze gidip gelecek ailesi benim ailem gibi olsa ama nerde sürekli eşimi yeme peşindeler asla gaz parası koymaz
Eşim Hastane de birsey demedim sadece sırası değil ama araba ile gitme dedim diye bama Hastane odasında etmediği laf kalmadı
Araba seninse ev benim defol git karım değilsin bile dedim ne yapayım sinirle herşeyi toplayım ailemin yanına gitmek istiyorum ama yapamıyorum yarın çıkacak inş eve gelince ne tepki vereyim söylediği gibi çekip gideyim mi çünkü beni kovmaktan beter etti

Eşimi çok seviyorum hastanede kulağı ağrıyor onun için üzgünüm ama birsey dedim diye bunları haketmedim hata bende mi
Yani bazi insanlar o kadar yorucu o kadar yorucu ki ben okurken boguldum sizden. Arabayi kendi ailenizle gezmek icin kullanin. Tatile kendi ailenizle gidin. Ama esiniz kardesinin onemli gunune o arabaya binip gidemesin. Ben kendime boyle bi es istemezdim. Esiniz elbette size soylediklerini soylememeliydi. Ama insani cildirtmak icin ozellikle yapar gibisiniz. Delirtip delirtip sen delisin diyemezsiniz.

Evet benim o konu sahibi
MAŞALLAH gelinimiz de beni çok seviyor bende onu şuan bizim evde yarın dönüyor evine ve oda bende çok üzgünüz ikimizde
10 gündür de birlikteyiz
Keske keşke keşke bende eşimin ailesinden böyle ilgi görseydim de onlara karşı biraz sevgim olsaydı on gündr aman gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Eşime gelince gideceği mesefa 10 saat araba ile tek gitmesini istememem kadar normal ne olabilir üstelik iki çocukla bu şehirde tekim araba her daim lazım nyse yarın taburcu olursa bakalım ne olacak
Yani lütfen küçük bebek hastayken arabada akıllı akıllı gitmez ki mecbur taksi cagiracaksiniz. Bakın siz hiç sevmeyin bende sevmiyorum ama eşimin kardeşinin böyle bir özel günü olsa bende giderim . Hadi diyelim iki çocukla gidemediniz. Bu kadar zorluk çıkardığınixi o adam hiç unutmayacak. Geçen gittiğinde de ayrı zorluk cikarttiniz. Böyle iş olur mu

Arkadaşlar gideceği şehir 10 saat ve tek başına kulağı rahatsız bir adamın araba ile gitmesini istemiyorum ben ne yazıkki gidemem kızım 1 e gidecek ve alışma sürecinden okuldan on gün ayrı kalamam eşim on gün kalacak
Sizin derdiniz eşinizi ağrıyan kulağıyla tek başına yapacağı yolculuk değil ki. Onu düşünüyormuş gibi yaparak kendinizi kandırırsıız ancak.
Siz ailesinin yanına arabayla gitmesini istemiyorsunuz.
Sizi göre haketmeye bilirler ama eşinizin ailesi onlar.
Yine evden kovulacaksiniz belli ki.
Artık gelininizin evine gidersiniz çoluk çocuk.

Gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Sürekli eşimin ailesi yiyici demişsiniz ama sizin gelininize yaptığınız nedir? Sizde kendi ailenizi yediriyorsunuz ne güzel.Heee bi dakika gelin nasıl davrandıysa size hoş kişi geçinmişsiniz😘

Evet benim o konu sahibi
MAŞALLAH gelinimiz de beni çok seviyor bende onu şuan bizim evde yarın dönüyor evine ve oda bende çok üzgünüz ikimizde
10 gündür de birlikteyiz
Keske keşke keşke bende eşimin ailesinden böyle ilgi görseydim de onlara karşı biraz sevgim olsaydı on gündr aman gelinimz yorulmasın diye el pençe divan durduk giderken etinden kiymasina yigenimn içeceği doğal meyve suyuna kadar hazırladım bende isterdm eşimin ailesi bana böyle yapsın ama bırakın yapmayı Bizden yeme peşindeler
Eşime gelince gideceği mesefa 10 saat araba ile tek gitmesini istememem kadar normal ne olabilir üstelik iki çocukla bu şehirde tekim araba her daim lazım nyse yarın taburcu olursa bakalım ne olacak
Siz laftan anlamazsınız ki 😂😂😂😂😂😂

yahu neyse ne ,ailesi de neyse ne
eşinizin kardeşinin sözü var ve adamı delirtme çabasındasınız
bir kere de bırakın nasıl isterse öyle yapsın
sürekli bir müdahale durumundasınız
sizin aileniz verici olabilir
adam ailesini seçemiyor napsın onlar da öyle demekki
normal zaman neyse de söz zamanı şu yaptığıız iş mi?
kocam illa benim dediğimi yapsın diye takmışsınız.

Evet benim o konu sahibi
10 gündür de birlikteyiz
Demek ki sizde iyi biri değilsiniz ki ailesi size karşı tepkili..

Böyle şeyler hep karşılıklı olur.

Gelininize yaptıģınız hürmeti eşinizin ailesine yaptınız mı?

Kıymalarını, etlerini, organik meyve sularını hazırladınız mı?

Belli ki gelin size yüz vermiyor o yüzden etrafında dönmüşsünüz.

İnanın ki gelinin umurunda değilsiniz çünkü sizin tarzınız belli asla değişmezsiniz..

Eşinizin ailesi size ne yapsa yaranamazlar. Daha eşinizle aile olup söze gitmiyorsunuz. Okul diye tutturmuşsunuz. İsteseni eşinizin yanında gider sözden sonra çocuğunuzla dönerdiniz tekrar hatta eşinizle bile erkenden dönerdiniz.. Siz aile gibi davranmadığınız için eşinizde aynısını yapıyor.

istiyorsunuz ki sizin ailenizin size yaptıklarını onun ailesi de ona yapsın masraf olmasın ama işler öyle ilerlemiyor maalesef bırakın gitsin adam daraltmayın boğmayın hayat yeterince stresli.

Kulağından rahatsız ve hastanede tedavi gören adama uçakla git demek nasıl bir cahillik? Uçak içi basınç ve kulak ilişkisini hiç duymadınız mı? Adam ağrıdan kıvransa yolculuk burnundan gelse mutlu mu olacaksınız? Bir de el mahkum dönüşte de binecek uçağa. Dağ gibi borç olsun, sadece kocam çalışsın, evin tüm ihtiyaçlarını karşılasın üstüne arabayı da bana bıraksın, ben ailemle takılayım gezeyim... Hastane odasında adama araba da araba diye tutturan bencil eş bence kovulmaya şaşırmamalı.
Bide uçak fiyatları normal sanki. Geçen İstanbul antalya arası 2300 dü. Git gel 4600. Bide bunun başka yerlere ulaşımı var. Etti 5600

Kıyamam. Kocanızı düşünmediğiniz buradan belli. Kulağı ağrıyan adam uçak basıncına nasıl dayanacak?? Sizde kalan araba mı hafifletecek ağrısını

çok bencilsiniz kulağı hassas adamı uçakla gönderecek kadar daha 1 hafta öne kendiniz arabayla tatil gittiniz

Kulaği ağriyorsa uçak tehlikeli olabilir zaten. Basincan dolayı.

Back
X