- 17 Aralık 2014
- 10
- 25
- 88
- 30
- Konu Sahibi Nazendedir
-
Aa ben de böyleyim. Nedenini bilmiyorum.İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Biz nerden bilelim yahuİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Ben de hep eşimle vakit geçirmek istiyorum evdeyken. Sanırım sebebi bu doğruBen de öyleyim, dün dedim hatta bi git hadi evi toparlıcam diye. O evdeyken onla vakit geçirmeye çalışıyorum ben ondan ama bebeli evde nasıl olur bilmiyorum
Yalnız olmadığıma sevindimAa ben de böyleyim. Nedenini bilmiyorum.
Tabiki evimi bilemezsiniz de benim gibi hisseden yapan var mı merak ettimBiz nerden bilelim yahu
Eşinizdenmi çekiniyorsunuz heyacanlaniyormusunuz eliniz ayaginizami dolaniyor.Yoksa hep uzanmak eşinizle vakitmi geçirmek istiyorsunuz?
Tam tersi olması gerekmez mi ya? Biriniz çocuğa bakar biriniz işleri yapar yada dönüşüm
Dün aynı şeyi kendime soruyordumİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Ben işim olunca oturamiyorum hep aklim kalıyor tercihim yapıp oturmaktan yana öyle daha iyi vakit geçire biliyorum tabi oglum izin verirseTabiki evimi bilemezsiniz de benim gibi hisseden yapan var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?