- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.204
- 348
- Konu Sahibi Nazendedir
-
Bende haftasonları eşim evdeyken iş yapmıyorum :)İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Ben de öyleyim. Eşim de hep "ben yokken sen daha çok iş yapiyorsun, ben varken iş yapamiyorsun" der.İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bilmiyorum belki iki tane diyedir ama benim oğlum bebekte olsa ben yine de eşim işten gelmeden tüm işlerimi bitirirdim. Hala da öyleyim eşim asla bulaşık görmez mutfakta.İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Getir götürü mu bitmiyor ? Sonuçta evde çocukların senin saatlerin belli yedin kalktın ama adam çayı biter çorba ister çorbası biter kahve ister vs vsİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Eşim 2 ay raporlu 1aydır evde bende yapamıyorum geçen aynı şeyi ona dedimİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Eller yokmu bu adamın gidip kendi alamıyormuGetir götürü mu bitmiyor ? Sonuçta evde çocukların senin saatlerin belli yedin kalktın ama adam çayı biter çorba ister çorbası biter kahve ister vs vs
Esiniz evdeyken bulaşık çoğalıyordur.Size yardım etmiyorsa eee çocuklar da var bence normal.Çay, yemek vs derken bulaşık artar biraz tabi.Ben de öyleyim ama şuan bulaşık yok.Bence akşamdan mutfaktaki işleriniz bitirin sonradan zor geliyor sabah tertemiz bir mutfak cok iyi oluyor.Temizlikte mutfak çok vakit alıyor bence.İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Valla bazilari utanması altımı bağla da tuvalete gitmeyeyim diyecek modda dağlara taşlaraEller yokmu bu adamın gidip kendi alamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?