- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
- Konu Sahibi Nazendedir
-
Bende böyleyim ay gitde işim gücüm kaldı senin yüzünden diyorum. Evde 2 Ufak çocuğum var, onlarlada ilgilenmezİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Cebellesmektenİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bende öyleyim iş yapacağıma kocamın kucağına girerim,dibinde dururumİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bulaşık seviyesinde olmasa da. Bende eşim evdeyken pek iş yapmıyorum, zamanı birlikte geçirelim diye sanırım. Ütüm falan kalıyo, o maça gittiğinde hallediyorumİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
tek degilsin benim cocugum yok aynisi gercektenİki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Bizim de öyle. Hadi kahvalti biraz uzasın, çay içelim, iki muhabbetin belini kıralım derken bi bakıyoruz saat kaç olmuş? Sanırım birlikte vakit geçirme isteğinden oluyor. Mesela kavgaliyken işlet yürüyor...İki çocuğum var yaşları çok yakın ikisi de şuan bebek sayılır. Eşim işteyken çok güzel iş yapıyorum herşeye yetişiyorum. Ama eşim gelince daha rahat olmam gerekirken mutfaktaki bulaşığı bile toplayamiyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Herkes böyle mi öğrenmek istiyorum
Tabiki evimi bilemezsiniz de benim gibi hisseden yapan var mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?