- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
mıçmıç olmak derken☺ beklenti içinde oturursàniZ bekler durursunuz atağa geçin ozaman ve siz yaklaşıp bguzel sözler söylemeye başlayıp sizin deyiminizle mıçmıç olun bakalım tepki ne olucak?Eşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı
Futboldan hoslanıyor tv izlemeye bayılıyo bunlar benim ilgi alanlarıma uzak şeyler. Bana bişeyler katacak aktivitelerden zevk alıyorum.Peki siz bunun için çaba sarfediyor musunuz ?
Mesela ise eşinizin hoşlandığı şeyleri yaparak başlayın sürekli tekliflerde bulunun.
Aktiviteleri eşinizin hoşlanacağı şekillerde yapmaya çalışın :)
Benim de eşim zamanında çok oyun oynuyordu hatta bursa konum bile var bende sınır olurdum .
Sonra oyunu bende indirmeye karar verdim ve o günden beri beraber oynuyoruzbende oyunun müptelası oldum.
Aşılmayacak sorunlar değil bence umarım bir yolunu bulursunuz.
Bilmiyorum o öyle buz gibi dururken içimden gelmiyomıçmıç olmak derken☺ beklenti içinde oturursàniZ bekler durursunuz atağa geçin ozaman ve siz yaklaşıp bguzel sözler söylemeye başlayıp sizin deyiminizle mıçmıç olun bakalım tepki ne olucak?
Ne gibi aktivitelerden hoslaniyorsunuz mesela ?? Evet kendimize birşeyler tabiki katmalıyız ama her aktivitede bunu yapmak için kasmaya gerek yok bence .Futboldan hoslanıyor tv izlemeye bayılıyo bunlar benim ilgi alanlarıma uzak şeyler. Bana bişeyler katacak aktivitelerden zevk alıyorum.
Bilmiyorum o öyle buz gibi dururken içimden gelmiyo
Ayağa kalkmadan yuruyemessin dimi?? Ozaman yürütmek için kaldirmalisin der susarim sen anlamak istediğini anla artık ☺Bilmiyorum o öyle buz gibi dururken içimden gelmiyo
Film izlemekten hoslanıyorum onu yapıyoruz zaten ama ben duygusal anlamda tatmin olamıyorumNe gibi aktivitelerden hoslaniyorsunuz mesela ?? Evet kendimize birşeyler tabiki katmalıyız ama her aktivitede bunu yapmak için kasmaya gerek yok bence .
Eşinizle konuşun mesela haftada bir gün onun sevdiği birseyi birlikte yapın , bir günde sizin hoşlandığınız birşeyi birlikte yapın. Böyle böyle aşabilirsiniz belki aranızda ki sorunu .
Teşekkür ederim :))Ayağa kalkmadan yuruyemessin dimi?? Ozaman yürütmek için kaldirmalisin der susarim sen anlamak istediğini anla artık ☺
Bilmiyorum sevdiğinden emin değilim böyle ilgisizkenKendi Kişiliği öyledir belki.. siz cıvıl cıvılken, eşiniz durgun ve sessiz sakindir..
Değişmesi için sizin çaba göstermeniz lazım...
Evet öyle olacak orası ayrı bi yer benim için önemli olan gündelik hayatNormalde söylemeyen her adam, istisnasız yatak da söyler. Yatak olmazsa, hiç söylemeyecek o zaman.
Bence evdeyken yokmuş gbi davranjn ben öyle yapıyorum kafam daha rahat
O zaman neden evlendim?Ah bu erkekler... İş yatağa geldim mi resmen çığır açıyorlar türlerinde.. Haklı olarak ilgi bekliyoruz. Aynı durumda olduğumdan biliyorum. Ama kendimce buna bir çözüm buldum.. Az beklenti çok mutluluk.
Bence erkekler bizim kdr ince düşünmüyorO zaman neden evlendim?diyorum kendime
Eşinizde dğeişme oldu mu pekiBence erkekler bizim kdr ince düşünmüyor
Evdeyse az yardım etmesni bekliyoruz ama onlara uzanıp TV izlemek daha hoş geliyor
İlk zamanlar çok yiprandm ama şuan alistm yapmasa da yapsa da kafama takmiyirm mesela
Bu ara çok yoruldugmu gördüğü için ben demeden de yapıyor artik cnki ona sunu yapmadan bunu yapmadin dedikce hep geri teptiEşinizde dğeişme oldu mu peki
O zaman neden evlendim?diyorum kendime
aynı ben elınde telefon kumanda var mı yok mu belli değil, birşey desen cevap vermez, verse saatler geçer bende artık evde olmadığında daha mutlu hissediyorum kendimi, sevmiyor muyum seviyorum ama onunla birşeyler yapmak içimden gelmiyor en çokta sevişmek gelmiyor bu aralar hep reddediyorumEşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı
Git adama sırnaş. Akıllı kadınlar kendilerine sözün söylenmesini beklemezler. Sözü söylettirirlerEşim evdeyken hep kendi halinde takılır. Beraber yaptığımız aktivite film izlemek ve beraber olmaktan ileri gitmez. Mıç mıç olmayı sevmez. Güzel hiçbi şey söylemez. Yatakta söyler sadece. Duygusal boslukta olduğumu düşünüyorum. Evde bu haldeyse bana batıyo yaptığı şeyler. Evde yokken ya da uyuyoken daha mutluyum malesef. Çünkü beklenti içinde olmuyorum. Onsuz bi hayat düşünmek de zor. Benim durumumda olanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?