Bipolar teşhisi konması için dsm’e göre hateket edilmesi, kriterlerin olması lazım. Ha bir de psikiyatrist lazım. Zira onlardan başkası teşhis KOYAMAZ bizim ülkemizde. Ama bizim milletimiz yaftalamayı sever (yukarıda yorum yapan arkadaş için konuşmuyorum. Söz meclisten dışarı.). O yüzden boşver konu sahibi sen.
Belki eşin bir adım atmıştır. Eşini en iyi sen tanıyorsun, bunun ne olduğunu da en iyi sen bilebilirsin. Şahsen söz konusu benim eşim olsaydı (o asla sevişmezdi sevişmeyi isteyen ben olurdum kesin :) ) hadi oldu da seviştik/yakınlaştık diyelim, bu kesinlikle bir adımdır. O yüzden o maç izlerken gidip koca bir kova mısır patlatır önüne koyardım. (Maç izlerken patlamış mısır yemeyi sever) maç boyunca da maçını bölmeden rahatsız etmeden sırnaşırdım sanırım. :) çünkü bizim ilişkimi böyle, kedi gibiyiz, barışmak istiyorsak sırnaşır dururuz. Öbürümüz de dayanamaz zaten. :)
İnsanlar kararlarından pişmanlık duyabilir. Eşinin evden gitmesini isteyip gittikten sonra pişman olmuş olabilirsin. Önemli olan bundan sonrası. Eşine kalıp kalmayacağını sor bence, çekinme.