tabi yıprandım hep ağlıyorum yani ömrüm böyle geçermi yıllar sonra pişman olurmuyum.
yoksa benmi abartıyorum. bilemiyorum inanın. kimine göre normal olabilir belki ama
ben sabredemiyorum artık...
boşanmak kolay değil üstelik seviyoruz birbirimizi biliyorum ama sevmek yetmiyor. evlilik anlayışımız farklı...
bunlr basit şeyler güya,boşanma sebebi değil,ama normal bir evliliğin devamınada sebep değil.basit şeyler insanı birike birike yıpratıyo
ben nasıl ilgilenmeyeyim bana hemen çok başım ağrıyor diyoor migreni var.
yani ya başı ağrıyor diye ilgilenmek zorunda kalıyorum. sonuçta sağlık bu...
yada affedilene kadar peşimden koşuyor sarılıyor af diliyor falan.
yani boşanmaktan ikimizde korkuyoruz ya ikimizde birbirimizi gizli kelimelerle tehdit ediyoruz.
ona göre ben anlayışsızım. bana göre o düşüncesiz bencil.
ama iki aşık. gelde çık işin içinden.
yoksa aşk bu değilmi...
yıpranıyorum yoruluyorum. gözlerimde bir pusu var her daim.
mutluluğum 1 gün sürmüyor. şimdi gelir tartışırız.
ama birgün bu tartışmalar bizi ayrılığa götürecek yada biz hasta olucaz.
ben nasıl ilgilenmeyeyim bana hemen çok başım ağrıyor diyoor migreni var.
yani ya başı ağrıyor diye ilgilenmek zorunda kalıyorum. sonuçta sağlık bu...
yada affedilene kadar peşimden koşuyor sarılıyor af diliyor falan.
yani boşanmaktan ikimizde korkuyoruz ya ikimizde birbirimizi gizli kelimelerle tehdit ediyoruz.
ona göre ben anlayışsızım. bana göre o düşüncesiz bencil.
ama iki aşık. gelde çık işin içinden.
yoksa aşk bu değilmi...
yıpranıyorum yoruluyorum. gözlerimde bir pusu var her daim.
mutluluğum 1 gün sürmüyor. şimdi gelir tartışırız.
ama birgün bu tartışmalar bizi ayrılığa götürecek yada biz hasta olucaz.
benim eşimde 10'da 11 e geliyo..ama arkdaşlarıyla gecdiginden degil,iş çıkış saati o..fakat haftada 1 gün izini var,ve o izini ya annesinde ya yengesinde yada benım annemde geciriyoruz,ne onun annesine ne bnm anneme gitmedgmz günlerde ise,cıkıp kahveye gidiyo,yada oda aynı sekılde sanayıde işim var dio arabayla ilgili cıkıp gidiyo,benle hiç zaman gecirmiyo,ve benim eşimde aşırı kıskanç,en azından seninki çalışmana izin vermiş.. ben eşimin yüzünü sadece yatarken görüyorum... boşanma sebebi olmamalı bu... hemen hemen her ailede yaşanan şeyler aslında,yaş ilerledikce,arkadaş akraba zart zurt yalan tek gercek eşi ve cocugu oldugnu anlicaktr..üzme kendini..
benim eşimde 10'da 11 e geliyo..ama arkdaşlarıyla gecdiginden degil,iş çıkış saati o..fakat haftada 1 gün izini var,ve o izini ya annesinde ya yengesinde yada benım annemde geciriyoruz,ne onun annesine ne bnm anneme gitmedgmz günlerde ise,cıkıp kahveye gidiyo,yada oda aynı sekılde sanayıde işim var dio arabayla ilgili cıkıp gidiyo,benle hiç zaman gecirmiyo,ve benim eşimde aşırı kıskanç,en azından seninki çalışmana izin vermiş.. ben eşimin yüzünü sadece yatarken görüyorum... boşanma sebebi olmamalı bu... hemen hemen her ailede yaşanan şeyler aslında,yaş ilerledikce,arkadaş akraba zart zurt yalan tek gercek eşi ve cocugu oldugnu anlicaktr..üzme kendini..
eşinin arkadaşlarının eşlerıyle hıç konuştunmu onlar şikayiçimi bu durumdan
cnm uzuldum senın bu durumuna ama bende aynı durumdayımsen 4 senelık evlesın ben daha 4 aylık evlıyım ustelıkte hamıleyım tartısmaktan bıktım artık onunla tavan yaptı sınırlerım kaldırmıyo artık.Benımle vakıt gecırmekten acız bı ınsan napılabılır boyle kocalara bılemıyorum kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?