eşim eve geç geliyor...

sevgısızlık,sıddet,sapıklık,ıhanet yoksa bı yuva bozulmamalı asla.sende hassas donemler yasadıgın ıcın gozunde buyutup dunyanın en buyuk sorununu yasıyor gıbı bunalmıstın ama ıste hersey bı vesıle oluyor.bıraz kurnazlık ıyıdır boyle durumlarda.ınsallah devamınıda getrırsınız evınızde hayırlı ugurlu gelır canım.guzel haberlerını beklıyoruz canım

bizimde işte 4 yıldır yuva yıkılmasada çok hasar gördü. Ama tartışmak bağırmak olayın tekrarlanmasını engellemiyor canım.
taktik ve stratejiyi değiştirmeye çalışıcam omarım o da beni üzecek şeyler yapmaz yine...

haklısın canım bak uzmanlar cocuklarınıza bıle bagırmayın vurmayın daha beter arsızlasırlar dıyor.kaldıkı karsındakı yetıskın onu kavgayla suratla afra tafrayla degıstrmek mumkun degıl.kavgada kavgayı doguruyor hıc gerek yok valla.ne demısler tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarırmıs.tartısmak yerıne ıstedıgımız seyler yapınca onu ödullendırerek yönlendırmek cok daha mantıklı.boylece o ödül için mutlu edılmek ıcın farketmeden dönusecektır.masallah ıyı bı evlılıgın surat assanda sarılan bı esın var.kıymetını bıl ve unutma huzursuz ev ortamından bunalan erkeklerı pusuda bekleyen tonla kadın var dısarda

kızlar slm..isoves hadi geçmiş olsun,sevindim inanki:) bizde barıştık,konuştuk,şimdi daha iyiyim,ama tabii bu sinir harbinden sonra insanın gönlünde genede kırıklık oluyo,burukluk..

hayat bu gene olucak tartışmalar kavgalar,ama umarım artık daha az yıpratırız birbirimizi..umarım olgunlaşırız,umarım birbirimizi ısırmadan öpmeyi öğrenebiliriz...

haydı bakalım ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur........

çok sevindim barıştığınıza ...sıkıntınızı paylaştığınız zaman bayanlar ayy çok haklısın deyip geçseydi ne olcaktı.. birazda insanın kendisini eleştirmesi lazım dimi ilk yorumlara bak seni ilk kendine getirende ben olmuştum tamam biraz bozulmuştun belki ama senin göremediyin şeyleri sana göstermekti amacım böyle küçük şeyleri dert edip boşanmayı aklınızdan geçirmeyin aşımayacak sorunlarınız yoksa mutlu olmanın yollarını bakın

tatlım bende biraz paronayak olmuşum bes belli
ama bizimkide beni kızdırmaktan bayılıp ayılıyor çok hoşuna gidiyor
akşam beni yine kızdırdı sonra surat astım öpüyoo sarılıyooo karıcımcımlar

neyse çok önemli değildide şaka yapıyo sözde abarttı ... eşşek :)

YİNE AŞK GALİP GELDİ...

:)

AYSULTAN BENİM İÇİMDDE BİR ŞEY KALMIYOR GENELDE AMA BİZİM SORUNUMUZ TEKRARLAMAMIZ.
hep başa dönüyorum ben kızınca gözüm bir şey görmüyor...

ayyy sorma yaaaa
birgün metrodayız taksime gezmeye gitçez karşımızda oturan kız yiycek gibi bakıyor eşime...
bende triplere girmeyeyim dedim ama taksimin ortasında dayanamadım başladım söylenmeye tartıştık ayrı ayrı döndük eve....
ne bu yaaaa
gerizekalı yanında karısı var parmağında yüzüğü halaaa bakıyor...
böyle kızlardan korusun Allah...

ayyy sorma yaaaa
birgün metrodayız taksime gezmeye gitçez karşımızda oturan kız yiycek gibi bakıyor eşime...
bende triplere girmeyeyim dedim ama taksimin ortasında dayanamadım başladım söylenmeye tartıştık ayrı ayrı döndük eve....
ne bu yaaaa
gerizekalı yanında karısı var parmağında yüzüğü halaaa bakıyor...
böyle kızlardan korusun Allah...19:

iyi iyi maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…