evet erkeklerın hemen hepsı boyle canım.adamı kudurtur cıleden cıkarırlar konusuncada huysuz gecımsız damgası yersın.konusmasanda bagrın catlar:)sonunda dogru kararı verdın ve karısmayacaksın artık bu gercekten ıyı.bak canım gercekten kendıne mesgulıyetler yarat degısık yemekler yap sacına cıldıne maskeler yap evde sporunu falan yap kıtap oku kı aklın fıkrın onda olmasın.o gelıncede hos geldın hayatım de sarıl en sevdıgı yemeklerı koy onune,tatlı tatlı sohbet et.asla nerdeydın nıye ge geldın benı dusunmuyosun polemıklerıne gırme.zaten soylesende fayda etmez cunku kadınlar sureklı benzer seylerı soyledıkce erkeklerde sınek vızıltısı seklınde algılıyolarmısGELDİ
TARTIŞTIK
O DA BENİ ANLAYIŞSIZ HUYSUZ GEÇİMSİZ BULUYORMUŞ YOK BANA ÇOK YYÜZ VERMİŞ BEN ONA HER ŞEYİ DİYEBİLİYORMUŞUM
ayrılıktan korkmuyorum dedim tel. da
oda şimdi bizim sonumuzu ben göremiyorum çocuk istemiyorum dedi.
yani beni en çok bu şekilde kırabilirdi. istediğide canımı yakmak o da düşünmüyormuş artık sonumuz ne olursa olsun diyoo...
gerçi o anlık konuşur.
neyse sinirim zıpladı gene...
artık ne yapıyorsan yap dedim...
karışmıyorum artık bakalım ne olacak.
neyse yazarken görmesin. yarın akşam yazarım ben yine...
ama karar verdim ne buya takmıyorum artık. bencede ne olacaksa olsun...
onuda saldım sinirimi öyle bozduki ...
çocuğu katması ağır oldu...
bunu unutmayacağım...
yaa moralim bozuk.
şimdi acaba başka kadınmı diye düşünebilirsiniz. yok yok...
eşimin çok (gerizekalı) arkadaşı var. hepsi geç saate kadar çalışır gezer eve geç gider.
ben 4 yıldır bunun savaşını veriyorum. her kavgada tamam erken gelicem diyor ama gelmiyor. yine 2 gün olmadan yok traş olucam yok arabayla ilgili sanayiye gidicem... yani sebebi çokk...
ama ben çok yoruldum her kavgada boşanmaktan bahsediyoruz.
he birde şiddetli kıskançlığı var bunu es geçemem çalışıyorum ve beni iş ortamından deli kıskanıyor ve kıyafetime saçıma ona buna karışıp beni bunaltıyor. ileri derece olmasa razıyım.
geç geliyor derken kışın 8-8.30 diye anlaşmıştık. ama 2 günde bir sebep bulup saati 10 yapıyor. bazen 11 i bile buluyor. senede 2-3 kez diyeyim 1 de 2 de geldiği oluyor. dediğim gibi ne var bu sokakta ne var bu arkadaşlarında...
yani annesiz büyümüş olması arkadaşlarına düşkün olmasına sebep olmuş olabilir ama ben sabredemiyorum...
sinirlerim zıplıyor..
şuanda traş olmaya gitti bide yakın yerde değil arabayla 45-50 dk. olcakta gelcekte...
yani bu ayrılık sebebi olabilirmi bilmiyorum ama bunun yüzünden kavga etmekten ve söylenen yıpratıcı sözlerden bıktımm...
Bizde dün küs yattık ayrı,sabahda ben erken çıktım,giderkende hiçbişey demedim,bu akşamada muhtemelen küs oluruz:)küstttttüm küsttttüm,sanırım bende işi deliliğe vurduruyom.evlilik bi politika,ama ben politikadan anlamıyorum.
beterin beteri var arkadaşım...
benim eşim son 1 aydır iyice zıvanadan çıktı..
önceden bu kadar geç kalmazdı.şimdi 1-2buluyor yani...
kağıt oynuyor bazen içiyor....
ne kavgalar ettim KIRILMADIK sandalye bardak kalmadı evde..en önemlisi
birbirimizi çok KIRDIK..yıprattık..
eskiden ağlardım uyumazdım pencerede onu beklerdim..
şimdi umursamıyrm.uyuyorum o geç gelince yataktan bile kalkmıyorum.
ne susmak alttan almak çözüm nede kavga..
daha bulmuş değilim bi orta yolunu bulursam sana yardımcı olucamm
ama ne kadar üstüne gidersen o kadar oraya yöneliyolar maalesef
yaaaaa
iyi ama beyfendi ya hepten gezerseee
bide ben ona bana haber ver diyorum.. ben arayınca öğreniyorum traşa gittiğini...
tabi oda gidince arıyoo gitmeden arasa kavga edip engel olcam...
ben uyanık o da benden uyanıkk
yaa ben onla uğraşmaktan yoruldum...
ama yinede ne yaparsa yapsın diyemiyorum...
bende de var suç nefes aldırmıyorum. ama o da güvenimi sarsıyor. sırf eve geç geliyor diye kızıcam diye yalan bahaneler uyduruyoor...
eşimin arkadaşları gerizekalıda ondan...
sorun zaten burda ben onun çevresini sevmiyorum ve onlarla birarada olması beni deli ediyor.
çünkü bizimki bu durumu abartıyor...
saat 7 oldu. haber vermedi geçmi gelecek geliyormu ne yapıyor.
ama çok kızgınım aramıycam...
bana evine geç giden sonra yine çıkan adamları örnek gösteriyor. iyilerini gözü görmüyor...
ben senden çok istiyorum ama olmuyor gelemiyorum. diyor geç kalacağımı arayıp söyleyemiyorum telefonda beni yanımdakilere rezil etçen diyor...
bide 9.30 geç değil demezmi
ya bak yine sinirim zıpladı.
burayada durmadan yazıp onu düşünmek istemiyorum.
ne yaparsa yapsın ya... canımı o kadar sıktıki isterse hiç gelmesin..
Hadi cnmAllah yardimcin olsun (dualarima bunu da eklerim keske soyleseydin onceden) konustun mu tatlim neden boyle yapiyormus diye hic
bunlarınki genetik 5erkek kardeşler hepsi böyle..en küçükleri eşim...
onları örnek alıyo..özünde iyi biri tek sorumuz bu..
2yıl bitti hala evliliği idrak edebilmiş değil maalesef
off yaa bune ya. adam gibi satinde gelseler ya...
vallahi psikoloğa gidicem. çözemedim artık nasıl davranacağımı...
o kadar geç saatte bir kaç kez geldi açmadım ben kapıyı. ya arabada yattı ya babasında...
ama şimdi arabada yok aileside uzakta ...
dün o kapı bana açılmazsa bir daha sen yalvarana kadar gelmem diyoo.
gelmezsen gelmeeee
zaten yüzünümü görüyoruz...
ya varya şuan ona olan sevgimi bile hissedemiyorum öfkemden. ama onun karşısında rahat olcam. o kudursun...
Insallah senle daha cok vakit gecirir cnm. Sonucta calismalariniz icin eve erken gelmesi gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?