eşim eve geç geliyor...

canım bırde soyle denesen..mesela eve gec gelınce kavga etmesen surat asmasan hıc bısey olmamıs gıbı davranıp ustune bırde ılgı alaka gostersen???kımı erkek bekarlık gunlerını ozler ve kopamaz.bılıyorum zordur ama tartısma cıkarmak ıyıce kopmasına yol acar ve bunun ıcınde yuva yıkılmaz bence.sen bıde dedıgım gıbı dene.bu sefer o meraklanacak nıye bu kadın artık kızmıyor benı artık takmıyormu dıye.uzuna br muddet boyle yap hele olmazsa gene dusunursun sorgularsın.bence sen hıc aldırıs etmeyıp ılgı alaka goster daha baglı olacaktr evıne.ne yazıkkı erkekler bazen kadınlar kadar ınce ve dusunelı olmuyor ama kadının zekasıda dogru ıslerse alt eder herseyı kuzum sıkma canını sen

evet erkeklerın hemen hepsı boyle canım.adamı kudurtur cıleden cıkarırlar konusuncada huysuz gecımsız damgası yersın.konusmasanda bagrın catlar:)sonunda dogru kararı verdın ve karısmayacaksın artık bu gercekten ıyı.bak canım gercekten kendıne mesgulıyetler yarat degısık yemekler yap sacına cıldıne maskeler yap evde sporunu falan yap kıtap oku kı aklın fıkrın onda olmasın.o gelıncede hos geldın hayatım de sarıl en sevdıgı yemeklerı koy onune,tatlı tatlı sohbet et.asla nerdeydın nıye ge geldın benı dusunmuyosun polemıklerıne gırme.zaten soylesende fayda etmez cunku kadınlar sureklı benzer seylerı soyledıkce erkeklerde sınek vızıltısı seklınde algılıyolarmıssen boyle davranmaya basla ama ılk gunler ılgını cekmek ıcın yaptıklarını arttırabılır endıselenme v e devam et ılımlı uysal kadın moduna.bı sure sonra sönecektir davranısı canım bılımsel bı gerek bu.ama ıstıkrarlı olman onemlı.uc gun ses cıkarmayıp dorduncu gun mızmızlanmaya devam edersen basladıgın yere gerı donersın.davranısı kayboluncaya kadar umursamama ve tatlı kadın moduna devam.oldumu canım?

dün gece bana sarılıyor bırakmıyor ittim bende bağırdım bırak ya diye...
oda amaaaaan diyo..
sabahları hergün kim önce giderse diğerini öper öyle gider. bu sabah kalktım öpmeden çıktım en gıcık olduğu şeylerden biri...

artık onu aramıycam beklemiycem. ne yaparsa yapsın. dediğiniz gibi bana çocuk istemiyorum dedi yaaa. biliyorum deli oluyor aslında sırf canımı acıtacak ben çünkü ayrılıktan korkmuyorum deyince onunda çok canı yandı...

gerçi tel. özür diledi falan ama ben bıktım artık eve gelince gülümsedi suratım asık olunca tartışmaya başladık.

onun sülalesi çok boşanıp ayrılıyor. alışık böyle durumlara..babasının bile 3. eşi
ama babası çok saf ondan...
bu uyanık.

neyse bu akşam işten çıkınca aramadım hep arardım. nerdesin diyede aramıycam...
gerçektende merak etmiyorum. şuanda ona o kadar kızgınımki görmek zaten istemiyorum.

arkadaşlardan biri hem umursama hemde iyi davran demiş ama ben bunu yapamam. oyun oynayamam. keşke yapabilsem.
şuanda ona kızgınken ona rol yapıpta yola getirmek için iyi davranamam.
oda benim gibi..

hani millet eve misafir gelince küslüğü bırakır sanırsın az önce birbirine giren onlar değil. sonra misafir gider devam ederler.

biz öyle değiliz. misafir bize vız gelir. o yüzden tüm sülale duyar tartışınca...
şuanda 1 senedir uzaktayız kimsenin duyduğu yok.

eşinizin arkadaşlarını neden gerizekalı olarak tanımlıyosunuz?

Bizde dün küs yattık ayrı,sabahda ben erken çıktım,giderkende hiçbişey demedim,bu akşamada muhtemelen küs oluruz:)küstttttüm küsttttüm,sanırım bende işi deliliğe vurduruyom.evlilik bi politika,ama ben politikadan anlamıyorum.

Bizde dün küs yattık ayrı,sabahda ben erken çıktım,giderkende hiçbişey demedim,bu akşamada muhtemelen küs oluruz:)küstttttüm küsttttüm,sanırım bende işi deliliğe vurduruyom.evlilik bi politika,ama ben politikadan anlamıyorum.

eşimin arkadaşları gerizekalıda ondan...
sorun zaten burda ben onun çevresini sevmiyorum ve onlarla birarada olması beni deli ediyor.
çünkü bizimki bu durumu abartıyor...

saat 7 oldu. haber vermedi geçmi gelecek geliyormu ne yapıyor.
ama çok kızgınım aramıycam...

bana evine geç giden sonra yine çıkan adamları örnek gösteriyor. iyilerini gözü görmüyor...

ben senden çok istiyorum ama olmuyor gelemiyorum. diyor geç kalacağımı arayıp söyleyemiyorum telefonda beni yanımdakilere rezil etçen diyor...
bide 9.30 geç değil demezmi
ya bak yine sinirim zıpladı.

burayada durmadan yazıp onu düşünmek istemiyorum.
ne yaparsa yapsın ya... canımı o kadar sıktıki isterse hiç gelmesin..

ya bende ayrı yatardımda diğer odada çok gürültü oluyor uyuyamıyorum. o da orda yatmıyor. mecbur beraber yatıyoruz... bide gece sımsıkı sarıldı korktup. bağırdım. onca haltı ye lafı söyle bide sarıl...

ya ben anlamıyorum bu erkekleri zaten anlasam buraya yazmama gerek kalmazdı

beterin beteri var arkadaşım...
benim eşim son 1 aydır iyice zıvanadan çıktı..
önceden bu kadar geç kalmazdı.şimdi 1-2buluyor yani...
kağıt oynuyor bazen içiyor....
ne kavgalar ettim KIRILMADIK sandalye bardak kalmadı evde..en önemlisi
birbirimizi çok KIRDIK..yıprattık..
eskiden ağlardım uyumazdım pencerede onu beklerdim..
şimdi umursamıyrm.uyuyorum o geç gelince yataktan bile kalkmıyorum.
ne susmak alttan almak çözüm nede kavga..
daha bulmuş değilim bi orta yolunu bulursam sana yardımcı olucamm
ama ne kadar üstüne gidersen o kadar oraya yöneliyolar maalesef

off yaa bune ya. adam gibi satinde gelseler ya...

vallahi psikoloğa gidicem. çözemedim artık nasıl davranacağımı...

o kadar geç saatte bir kaç kez geldi açmadım ben kapıyı. ya arabada yattı ya babasında...
ama şimdi arabada yok aileside uzakta ...
dün o kapı bana açılmazsa bir daha sen yalvarana kadar gelmem diyoo.

gelmezsen gelmeeee
zaten yüzünümü görüyoruz...

ya varya şuan ona olan sevgimi bile hissedemiyorum öfkemden. ama onun karşısında rahat olcam. o kudursun...

Hadi cnm Allah yardimcin olsun (dualarima bunu da eklerim keske soyleseydin onceden) konustun mu tatlim neden boyle yapiyormus diye hic

aaaa adamı bırak biraz nefes alsın canım, bune, sürekli dedektif gibi adamı izliyosun didkliyosun sıkboğaz ediyosun seni aldatıyomu yok içkisi kumarı varmı yok telefon açıp izin istesede vermiyomuşsun zaten e adam ne yapsın yzık ya acıdım eşine valla rahat bırak adamı biraz ya nefes alsın... valla seni eleştirmek için söylemiyorum şöyle bir okudumda çok üstüne gidiyosun adamın be

kavga etmeyin duygu sömürüsü yapın. ve emin olun çok işinize yarayacaktır.

beni adam yerine koymuyorsun ben senin içn değerli değilim. gibi şeyler söyleyin. o da aksini kanıtlamak için birşeylerden fadakarlık edecektir elbette.

ve bu süreçte süslenin püslenin seksi geceliklerle uyuyun. onu geç geldiğinie de pişman edin. ama asla kötü sözler söyleyp kavga etmeyin.

bakın eşiniz sizi aramaktan bile çekiniyormuş.. tlfnda beni yanımdakilere rezil ediyosun diyo ..arasa olmuyo aramasa olmuyo dikkatimi çektide siz her yazınızda sinirlerim zıpladı diyosunuz birazda kendinizde arasanız hatayı

Hadi cnm Allah yardimcin olsun (dualarima bunu da eklerim keske soyleseydin onceden) konustun mu tatlim neden boyle yapiyormus diye hic

bunlarınki genetik 5erkek kardeşler hepsi böyle..en küçükleri eşim...
onları örnek alıyo..özünde iyi biri tek sorumuz bu..
2yıl bitti hala evliliği idrak edebilmiş değil maalesef

bunlarınki genetik 5erkek kardeşler hepsi böyle..en küçükleri eşim...
onları örnek alıyo..özünde iyi biri tek sorumuz bu..
2yıl bitti hala evliliği idrak edebilmiş değil maalesef

Insallah senle daha cok vakit gecirir cnm. Sonucta calismalariniz icin eve erken gelmesi gerek :)

benimde eve almadığım günler oldu ama çare değil..daha çok uzaklaşılıyor.
bu sefer 2.geç gelmesinde yapack bişey kalmıyor..yada o kavgada boşancan ayrılcam dersen
2.sinde ne dicen???
o yüzden ben eve almamaları ayrılcam demeleri rafa kaldırdm..
çünkü arsızlaşır bu sefer..
düzelcek elbet onlarda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…