Eşim Eve Geç Geliyor

yoshino

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
23
0
16
İstanbul
Merhaba,
eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım var.. eşimle 7 ay önce evlendik. evliliğimizin ilk haftasından beri geç geliyor. en erken 12 de geliyor.. ne yapacağımı şaşırdım. böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum. özellikle hafta sonları geç geliyor. cuma akşamı ve pazar akşamı. gerçekten çok üzülüyorum. aile büyüklerimizle bile konuşuldu bu konu. ama laftan anlamıyor. ve yine devam ediyor. mutlaka bir bahanesi var ama mutlaka! kahveye gidiyormuş arkadaşlarıyla.. madem eski yaşantına devam edecektin neden benimle evlendin diyorum? eve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. bir yandan da çalışıyorum. bu moral bozukluğu ve üzüntüm işime de çok yansıyor. böyle giderse ayrılmak zorunda kalcaz dedim, o zaman işlemlere hemen başla dedi bana... ne yapcam ben akıl fikir verin bana nolur, ne yapacağımı şaşırdım artık.

Aslında eşin yapman gerekeni söylemiş
Gidip işlemleri başlatacaksın etekleri tutuşacak,kafasına dank edecek yaptığı

Evliliğin ne demek olduğunu anlamayan, evliliği sindiremeyen adamlarla iş çok zor..Allah yardımcın olsun..daha 7 ay olmuş çok yeni ama evliliği anlayamamış,sorumluluklarını da...

elimdeki parayı bilke aldı aylarca, hiç ihtiyacın var mı, kart borcun var mı, cep telefonu faturan var mı diye sormadı , hep cepten yedim.. doğruyu söyleyince ben kötü oldum.. artık maaşımın bir bölümü de olsa ben de kalıyor.. son iki aydır para meselesi de böyle.. dışarıçıkıoyr kimlerle harcıyor kimlerle görüşüyor belli değil.. inanılmaz yıprandımm

7 ayda neler yaşamışsın.. ya maaş kartın sende durur neden baştan verdin.. böyle konular evlenmeden konuşulmalı.. Evlenince teklif dahi edememeli..

Açık konuşmak gerekirse gidip dava açmak için neyi bekliyorsun anlamadım.. evlendiğin ilk günler böyleyse sonrasını düşünmek bile istemiyorum..
Karar senin, böyle kaç gün kaç ay kaç yıl devam edecek...

Hiç zaman kaybetmeden işlemlere başla derim.
Her günün kayıp sayılır.
Adamın koca olmaya niyeti yok besbelli.

daha çok yeni evlesin. ilk zamandan böyle yapan ilerde neler yapar. hemen işlemlere başla bence hayatını bu adamla geçirmeye değmez.

dün bana akıl almaz bir şey söyledi. ben böylesine mantıksız bir açıklama duymadım, görmedim. Bundan sonra evde olacağını dışarı hiç çıkmayacağını söyledi fakat tek bir şartla. o da şuymuş hafta sonu beraber bir daha hiç çıkamayacakmışız. zaten hafta sonu bir dışarı çıkıyorduk o da olmayacakmış! beni cezalandırıyor aklınca.. benim burada arkadaşım bile yok. başka bir şehirden geldim. o dışarılarda gecelere kadar dolaşırken ben hep evde yapayalnızdım ve kalkmış şimdi de bana bunu söylüyor.. aslında haklısınız neden boş yere acı çekiyorum ki, daha şimdiden böyleyse ileride beni döver bile. dün akşam yemekte konuştuk bunları ve "beni zorlama" dedim, "hemen yarın dilekçeni ver" dedi, bu kadar kolaymış demek.

Allah Allah pazarlığa bak.. Çok şımartmışsın canım tepene çıkmış.. yol ver gitsin zaten o da bunu istiyor böyle inatlaşma sadece sana zarar verir... ileride fiziksel şiddetin olacağı aşikar..

bu kadar kolaymış demek ki.. bence başkası var..dillendirmek, seni üzmek istemem ama yazdıkların bunu hissettirdi.. bütün hafta sonunu kiminle geçirecekmiş beyefendi...

bir de konunu "bir derdim var" bölümüne taşıtsan daha iyi olur..

Son düzenleme:
canim cok uzuldum durumuna Allah yardimcin olsun oncelikle. evet su an zor durumdasin ama ayril demek kolay iste. en kolayi bu. bence esinin duzelmesi evliliginin duzelmesi icin bol bol dua et. Allah tan yardim iste. unutma sabir aci meyvesi tatlidir.

bir de canim bu durumdan rahatsizligini esinle zitlasarak tartisarak kavga ederek cozmeye calisma.esin bu duruma uzuldugunu bilsin ona bu konudaki uzuntunu goster.Allah herkesin yuvasina dirlik duzen versin.

kızlar söyledikleriniz o kadar doğru ki ama çok yıldım artık. gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.. ilk başlarda sesimi çıkarmadım düzelir diye. sakince konuştum ama olmadı anlamıyor. laftan anlamıyorsa bişey yapamam, hep lafı döndürüyor, çeviriyor, haklı çıkmak için elinden gelen tüm şeytanlığı yapıyor. kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler söylüyor. ailem ayrılmamı istiyor, çok konuştular benimle. ne olursa olsun arkandayız diyorlar. ayrıca kayınvalidemle beraber oturuyoruz. annesi de defalarca konuştu ama adam laftan anlamıyor. haftada bir gece çıkardı, sonra ikiye çıkardı.. düzelcem dedi söz verdi yine son iki üç haftadır geç geliyor.. toplasan iki kere dokuz buçukta eve geldi.. bu sefer de mesaiye kalacağım, akşam maç var geç gelirim, beni bekleme, uyu diyip duruyor. o sinirle üzüntüyle uyuyamam zaten. sözünde hiç durmuyor.. bir gece yatak odasının kapısını kitledim. odaya almadım. hiç bişey de yapmıyor. özür dilemiyor. hep haklı beyefendi. eve alışveriş yapmak zoruna gidiyor.. evde bir şey bitti diyorum suratını sallıyor. bu kadar sorumsuz olabileceğine gerçekten inanmazdım. verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. ayrı eve çıkacaktık ama hala annesiyle babasıyla beraberiz. tek odalı evdeyiz, hapis gibi.. tv izleyemiyorum, bilgisayara oturamıyorum.. kayınvalidemler şu anda yurt dışındalar da biraz rahatlayabildim. ama yakında geliyorlar. ooofff!!

Peki siz eski yaşantısında bu alışkanlığın olduğunu bile bile neden evlendiniz?
Değişir diye düşünerek mi?
Değişir evet daha beter olurlar..
10 da eve giriyorsa 12 olur o..

Evlenmeden önce sözler verirler evlenince sen varken kahvede işim ne derler.
Evlenince de böyle git ayrıl diye rest çekerler işte.
Genç kızlara sesleniyorum..
Bekarken kahveden çıkmayan bir adam için evlenince eve bağlanır diye düşünerek kendinizi
riske atmayın lütfen...
Belki çok cazibeli bir kadınsınız ama bazı heriflere kahve daha cazibeli geliyor

Ayrıl demesi kolay tabi ama aklınca seni cezalandırması kötü bir şey.
Onunla vakit geçirmek istediğini söyle. Naz yap, cilve yap ne bileyim.
Yani onu bu şekilde uyarmışsın falan ama belki inadı tutmuştur. Başka şekilde onu eve çekmeye çalış.

eşinde sorumluluğun s si yokmuş ki
baba evine getirmiş seni ev kira fatura derdi yok 12 lere kadar gezmelerde canı isteyince eve gel oldu

ben insanların bi iki lafla değişeceğini sanmıyorum resti çekmen gerekir
olmadı ayrılırsınız zaten evli gibi değilsiniz ki bütün gün kv kp le oturmak için mi evlendin sen
sadece yatağa gelen kocadan ne hayır gelir

bekar hayatına devam etmek istiyor belli ki. arada sadece bir imza var ve o yine istediği gibi hareket ediyor. evde olduğu zaman da sadece maç, elinde iphone, oyun oynuyor deli gibi, ne ilgi var ve sorumluluk ama ona göre ben ilgisizim. hiç de ilgisiz değilim. kayınvalidemler gittiğinden beri yemeğini yapıyorum, ütüsüydü, temizliğiydi.. sohbet konusu açıyorum konuşalım diye hemen kısa kesiyor, devamını getirmiyor. kütük gibi.

görücü usulümü evlendiniz..
yani birden bu kadar ilgisizleşmiş olamaz..
boşan demek kolay değildir ama daha cicim aylarınızda seni ailesinin evine tıkıp ,gezip tozan adam 5 yıl sonra nasıl olur bi düşün..
çocuk yokken bişeyler yap..

Birlikte vakit geçirelim dediğimde, "hafta içi evdeyim" diyor. ben de akşamları eve yorgun geldiğim için evi toparladığım için en fazla iki-üç saat yüzünü görebiliyorum. saat sekizde eve geliyorum, yorgunluktan dolayı kaliteli vakitler olmuyor. o benden en az 2 saat önce eve geliyor.. ona söyledim "kaliteli vakit" geçirmek istiyorum. haftasonları beraber olalım istiyorum. c.tesi akşam üstü çıkıyoruz sadece.. o da 4-5 saat... evde vakit geçirmekten sıkılyormuş.. arkasını dönüyor maç izliyor hep, delicesine izliyor.. dünyayla ilşkisini kesiyor o an.. konuşmak istiyorum "hıı , hoo"" diye mırıldanıyor... iddaa oynuyor.. hem de 10-20 liralık kupon yapıyor.. ben kendime bir şey alsam batıyor. sigarası elinde emzik gibi, elinden düşürmüyor.. hiç memnun değilim.
inanılmaz inatçı zaten. sesimi çıkarmadım devam etti, sesimi çıkardım daha da dozu yükseltti.

Dün 1 mayıs diye tatil yaptı, ben özel sektörde olduğum için çalıştım.. benden habersiz gitmiş yine kahveye.. insan bi arar bir haber verir.. mesaj dahi atmamış bana.. eve geldim. zaten kapının kilitli olması bir anda moralimi alt üst etti. bunu yapma bana ya dedim merdivenlerde.. girdim içeri adam yok! aradım uzun uzun çaldırmam sonunda telefonu açabildi ve sesi de tuhaftı.. "seni beş dakika sonra arıycam" dedi. sakince "nerdesin canım, evde yoksun"dedim, "seni, arıycam beş dk sonra"dedi, "kahvedesin değil mi" dedim, "evet" dedi yüzüme kapattı, ben de o sinirle duvara telefonumu fırlattım. hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. yemin ederim şimdiden bıktım. artık ne olacaksa olsun. ben bu eziyeti çekmeye gelmedim. yarım saat sonra eve geldi. ben üstümü bile değiştirmedim, attım kendimi yatağa ağladım.. ne oldu? dedi. uzun bir süre sesimi çıkarmadım. hatasını kabul etmedi , hiç bir şekilde kabul etmedi. ağız kenarıyla özür diledi. onu da ben oturayım yemeğimi yiyeyim diye.. bu mudur evlilik bu mudur erkeklik!!?

hayır arkadaş vasıtasıyla tanışıp evlendik.
biz zaten cicim aylarını da yaşayamadık. evde onun annesi babası olduğu için öyle bi şey olmadı ne yazık ki.. annesi bizim odanın yan odasında duvar kenarında yattığı için çoğu zaman kardeş gibi uyurduk. şu anda yurtdışındalar da biraz rahat uyumaya başlamıştık ki yakında geliyorlar..
çocuk kesinlikle düşünmüyorum zaten..

Son düzenleme:
sizce beni aldatıyor olabilir mi? ne yapmaya çalışıyor? bu hareketleriyle beni yıldırıp gitmemi mi istiyor?
kendimi çok kötü hissediyorum hüsrana uğrattı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…