Merhaba,
eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım var.. eşimle 7 ay önce evlendik. evliliğimizin ilk haftasından beri geç geliyor. en erken 12 de geliyor.. ne yapacağımı şaşırdım. böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum. özellikle hafta sonları geç geliyor. cuma akşamı ve pazar akşamı. gerçekten çok üzülüyorum. aile büyüklerimizle bile konuşuldu bu konu. ama laftan anlamıyor. ve yine devam ediyor. mutlaka bir bahanesi var ama mutlaka! kahveye gidiyormuş arkadaşlarıyla.. madem eski yaşantına devam edecektin neden benimle evlendin diyorum? eve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. bir yandan da çalışıyorum. bu moral bozukluğu ve üzüntüm işime de çok yansıyor. böyle giderse ayrılmak zorunda kalcaz dedim, o zaman işlemlere hemen başla dedi bana... ne yapcam ben akıl fikir verin bana nolur, ne yapacağımı şaşırdım artık.
Aslında eşin yapman gerekeni söylemiş
Gidip işlemleri başlatacaksın etekleri tutuşacak,kafasına dank edecek yaptığı
Evliliğin ne demek olduğunu anlamayan, evliliği sindiremeyen adamlarla iş çok zor..Allah yardımcın olsun..daha 7 ay olmuş çok yeni ama evliliği anlayamamış,sorumluluklarını da...
elimdeki parayı bilke aldı aylarca, hiç ihtiyacın var mı, kart borcun var mı, cep telefonu faturan var mı diye sormadı , hep cepten yedim.. doğruyu söyleyince ben kötü oldum.. artık maaşımın bir bölümü de olsa ben de kalıyor.. son iki aydır para meselesi de böyle.. dışarıçıkıoyr kimlerle harcıyor kimlerle görüşüyor belli değil.. inanılmaz yıprandımm
dün bana akıl almaz bir şey söyledi. ben böylesine mantıksız bir açıklama duymadım, görmedim. Bundan sonra evde olacağını dışarı hiç çıkmayacağını söyledi fakat tek bir şartla. o da şuymuş hafta sonu beraber bir daha hiç çıkamayacakmışız. zaten hafta sonu bir dışarı çıkıyorduk o da olmayacakmış! beni cezalandırıyor aklınca.. benim burada arkadaşım bile yok. başka bir şehirden geldim. o dışarılarda gecelere kadar dolaşırken ben hep evde yapayalnızdım ve kalkmış şimdi de bana bunu söylüyor.. aslında haklısınız neden boş yere acı çekiyorum ki, daha şimdiden böyleyse ileride beni döver bile. dün akşam yemekte konuştuk bunları ve "beni zorlama" dedim, "hemen yarın dilekçeni ver" dedi, bu kadar kolaymış demek.
Merhaba,
eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım var.. eşimle 7 ay önce evlendik. evliliğimizin ilk haftasından beri geç geliyor. en erken 12 de geliyor.. ne yapacağımı şaşırdım. böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum. özellikle hafta sonları geç geliyor. cuma akşamı ve pazar akşamı. gerçekten çok üzülüyorum. aile büyüklerimizle bile konuşuldu bu konu. ama laftan anlamıyor. ve yine devam ediyor. mutlaka bir bahanesi var ama mutlaka! kahveye gidiyormuş arkadaşlarıyla.. madem eski yaşantına devam edecektin neden benimle evlendin diyorum? eve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. bir yandan da çalışıyorum. bu moral bozukluğu ve üzüntüm işime de çok yansıyor. böyle giderse ayrılmak zorunda kalcaz dedim, o zaman işlemlere hemen başla dedi bana... ne yapcam ben akıl fikir verin bana nolur, ne yapacağımı şaşırdım artık.
kızlar söyledikleriniz o kadar doğru ki ama çok yıldım artık. gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.. ilk başlarda sesimi çıkarmadım düzelir diye. sakince konuştum ama olmadı anlamıyor. laftan anlamıyorsa bişey yapamam, hep lafı döndürüyor, çeviriyor, haklı çıkmak için elinden gelen tüm şeytanlığı yapıyor. kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler söylüyor. ailem ayrılmamı istiyor, çok konuştular benimle. ne olursa olsun arkandayız diyorlar. ayrıca kayınvalidemle beraber oturuyoruz. annesi de defalarca konuştu ama adam laftan anlamıyor. haftada bir gece çıkardı, sonra ikiye çıkardı.. düzelcem dedi söz verdi yine son iki üç haftadır geç geliyor.. toplasan iki kere dokuz buçukta eve geldi.. bu sefer de mesaiye kalacağım, akşam maç var geç gelirim, beni bekleme, uyu diyip duruyor. o sinirle üzüntüyle uyuyamam zaten. sözünde hiç durmuyor.. bir gece yatak odasının kapısını kitledim. odaya almadım. hiç bişey de yapmıyor. özür dilemiyor. hep haklı beyefendi. eve alışveriş yapmak zoruna gidiyor.. evde bir şey bitti diyorum suratını sallıyor. bu kadar sorumsuz olabileceğine gerçekten inanmazdım. verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. ayrı eve çıkacaktık ama hala annesiyle babasıyla beraberiz. tek odalı evdeyiz, hapis gibi.. tv izleyemiyorum, bilgisayara oturamıyorum.. kayınvalidemler şu anda yurt dışındalar da biraz rahatlayabildim. ama yakında geliyorlar. ooofff!!
eşinde sorumluluğun s si yokmuş ki
baba evine getirmiş seni ev kira fatura derdi yok 12 lere kadar gezmelerde canı isteyince eve gel oldu
ben insanların bi iki lafla değişeceğini sanmıyorum resti çekmen gerekir
olmadı ayrılırsınız zaten evli gibi değilsiniz ki bütün gün kv kp le oturmak için mi evlendin sen
sadece yatağa gelen kocadan ne hayır gelir
Ayrıl demesi kolay tabi ama aklınca seni cezalandırması kötü bir şey.
Onunla vakit geçirmek istediğini söyle. Naz yap, cilve yap ne bileyim.
Yani onu bu şekilde uyarmışsın falan ama belki inadı tutmuştur. Başka şekilde onu eve çekmeye çalış.
görücü usulümü evlendiniz..
yani birden bu kadar ilgisizleşmiş olamaz..
boşan demek kolay değildir ama daha cicim aylarınızda seni ailesinin evine tıkıp ,gezip tozan adam 5 yıl sonra nasıl olur bi düşün..
çocuk yokken bişeyler yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?