Eşim Eve Geç Geliyor

yazıklar olsun bu erkek milletine! size sormadan nasıl böyle bişey yapabilir? gerçekten nerelerine güveniyorlar! kadınlar çalıştı çalışalı bu erkekler erkekliğin ne demek oldugunu unuttular.. biz de ev kredisi ödüyoruz malesef. bin beş yüz maaşı var benim de maaşım o kadar.. ne yaptığını sanıyorlar. borç üstüne börç, ömür törpüsü başka bişey deil.. evlenmeyi düşünen arkadaşlar çok dikkatli olsun diyorum başka da bişey diyemyorum.. böyle ömür geçmez.. ayrılmayı düşünüyorum ama sonradan çok depresyona gircem zaten tımarhanelik oldum.. sonrasını hiç düşünemiyorum...

ha bi de unutmadan bana hala kredi çek diyor, borcunu ödeyecek ya!! eşya alcaz onun için bile para yok!! kredi çekip eşya alacakmışız , onu da ben çekecekmişim ve miktar 30,000 kadar olacakmış.. oldu canım oldu!! kalanıyla da iddaa borcunu ödeyecekmiş. ölsem de kurtulsam ya , böyle evlilik mi olur , lanet ettim yaşadığıma!!!

Ben daha evlenmedim bile
3 ay sonra düğünüm var ve evliliğe kayınbabamın arabasının borcuyla başlıyoruz.
Çok kırıldım şuan diyecek hiç bişey bulamıyorum.
Ve ben evlenince başka şehre gidicem iş bulacağım bile belli değil.
Ne yapsam ne desem içim soğur hiç bilmiyorum..

bence bi kere değil 500 kere daha düşünmelisin evlenip evlenmemek için.. eğer ki daha kayınbabanın arabasının borcunu siz ödüyorsanız, daha doğrusu evlenmeden borç batağına düşüyorsanız iyi düşün derim... ben de başka şehire geldim ailem çok uzakta ve bunu kesinlikle kullanıyorlar. adam olsa bi kere çalıştırıp elinden paranı almaz.

Düğün mekanı altın ev eşyası vs her şeyin en iyisinden aldılar. Bu saydığım şeyler için 90 bin liraya yakın para ödediler. Üstelik hiç istemedim ben. Bu kadar çok para verince başıma kakabilirler diye düşünmüştüm. 30 milyarlık mobilyaya verilen paraya resmen acıdım.Düğün için daha fazlasını verdiler. Ve daha evlenmeden karşılığını almaya başladılar.
Ya hu arabası olan adama niye araba alıyoruz biz. Diğer arabayı da ihtiyacımız olduğunda biz kullanıcakmışız.
Yemin ediyorum beynim durdu ne düşüncem bilmiyorum

Benimde böyle bir sorunum var, evimizde akşam yemeği yemeyeli 4 ay olmuştur, her gün kahvede, ona göre orası kahve
değil, arkadaşlarıyla takılıdığı mekan.. 1,5 yıl oldu evleneli düzelmedi düzelmiyor Ailesine anlattım, çok kavga ettik, bir iki
gün düzeliyor sonra yine aynı... Bir erkek evliliğe ancak 5 yılda alışırmış,evli arkadaşlarımdan hep bunu duyuyorum. Bekarlık hayatlarına devam ediyorlar.Sadece pazar günleri
birlikte geçiririz, o da söylene söylene sonunda kabullendi. Bu paçavra hayatı bana neden yaşatıryorsun ben düzen istiyorum diyorum, sabret diyor şimdilik sabrediyorum. Belki çocuk olursa eve bağlanır diye aklımdan geçiyor ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte

erkekler evliliğe 5 yılda alışırmış tespitine bayıldım :))

başka bır kadından süphelendın mı yada kahvede kumarr olayını getırdın mı aklına.kardeş boşan demek kolay ..ama gercekten 7 ayda bu adamın boyle olmasıyla 7 yıl sonra aynı olması eşdeger..bence kesınlıle kendını garantıye almadan kafanda tamamen bıtırmeden boşanma..ama boşan!! bu adam evlılık nedır bı haber...!

yoshino..bak beni dinle sakın ha sakın krediçekme...!!!! o kocan allem der kullem eder aşkım sevgilim bitanesin der yine çektirir!!! sakın inanma..ben de çektim 25binlira kredi düğün ve eşya için..kayınpeder ve valide ödeyecekti sözde...düğün bi oldu....bi telefon biz ödeyemeyecez kusura bakma!!! krediyi bana çektirrirken kayınvalidem telefonda ağladı!!! kızım bana banka en fazla 7 bin veriyor nolur sen çek güven bana biz ödeyecezz..düğününüzü eşyanızı yapın dedi..ağladı ya..şaka değil..şimdi ödemiyor..kocam zaten para getirdiği yok eve...kaldı bütün yük bana..sakın ha sakın sen beni dinle....üstüne kalır borç yıllarca elilni kolunu bağlar kocan..

Kır kafasını erken gelsin

Son düzenleme:
Böyle adamlara sinir oluyorum, kendi kardeşleri olsa kendileri gibi biriyle evli olmalarını ister miydiler acaba?
Valla hayatınıza bakın siz, ayrılmak istiyorsa yol yakınken dönün derim. Bir ömür geçmez bu şekilde. Evlenmişsin be adam belli ki hayatın değişecek alışkanlıkların değişecek.

Evet keşke aynı şeyi onların kardeşleride yaşasa belki biraz iman a getirdiler.Ne olurdu sanki hep aynı insanlar birbirini bulsalardi iyi iyi kötü kötü ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…