Benim öküz de gitmiş 20 bin lira kredi çekmiş babasına araba almış. Ben burda eşşek başıyım tabi.
Haber vermek aklına gelse şaşarım zaten.
Neyine güveniyosa akılsız. Duyanda fabrikatör sancak benimkini.
Aldığı 2 bin lira maaş. Kira mı ödiycez krediye mi para vercez.
Bıktım yemin ediyorum.
yazıklar olsun bu erkek milletine! size sormadan nasıl böyle bişey yapabilir? gerçekten nerelerine güveniyorlar! kadınlar çalıştı çalışalı bu erkekler erkekliğin ne demek oldugunu unuttular.. biz de ev kredisi ödüyoruz malesef. bin beş yüz maaşı var benim de maaşım o kadar.. ne yaptığını sanıyorlar. borç üstüne börç, ömür törpüsü başka bişey deil.. evlenmeyi düşünen arkadaşlar çok dikkatli olsun diyorum başka da bişey diyemyorum.. böyle ömür geçmez.. ayrılmayı düşünüyorum ama sonradan çok depresyona gircem zaten tımarhanelik oldum.. sonrasını hiç düşünemiyorum...
Ben daha evlenmedim bile
3 ay sonra düğünüm var ve evliliğe kayınbabamın arabasının borcuyla başlıyoruz.
Çok kırıldım şuan diyecek hiç bişey bulamıyorum.
Ve ben evlenince başka şehre gidicem iş bulacağım bile belli değil.
Ne yapsam ne desem içim soğur hiç bilmiyorum..
bence bi kere değil 500 kere daha düşünmelisin evlenip evlenmemek için.. eğer ki daha kayınbabanın arabasının borcunu siz ödüyorsanız, daha doğrusu evlenmeden borç batağına düşüyorsanız iyi düşün derim... ben de başka şehire geldim ailem çok uzakta ve bunu kesinlikle kullanıyorlar. adam olsa bi kere çalıştırıp elinden paranı almaz.
Benimde böyle bir sorunum var, evimizde akşam yemeği yemeyeli 4 ay olmuştur, her gün kahvede, ona göre orası kahve
değil, arkadaşlarıyla takılıdığı mekan.. 1,5 yıl oldu evleneli düzelmedi düzelmiyorAilesine anlattım, çok kavga ettik, bir iki
gün düzeliyor sonra yine aynı... Bir erkek evliliğe ancak 5 yılda alışırmış,evli arkadaşlarımdan hep bunu duyuyorum. Bekarlık hayatlarına devam ediyorlar.Sadece pazar günleri
birlikte geçiririz, o da söylene söylene sonunda kabullendi. Bu paçavra hayatı bana neden yaşatıryorsun ben düzen istiyorum diyorum, sabret diyor şimdilik sabrediyorum. Belki çocuk olursa eve bağlanır diye aklımdan geçiyor ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte
Merhaba,
eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama yardıma ihtiyacım var.. eşimle 7 ay önce evlendik. evliliğimizin ilk haftasından beri geç geliyor. en erken 12 de geliyor.. ne yapacağımı şaşırdım. böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum. özellikle hafta sonları geç geliyor. cuma akşamı ve pazar akşamı. gerçekten çok üzülüyorum. aile büyüklerimizle bile konuşuldu bu konu. ama laftan anlamıyor. ve yine devam ediyor. mutlaka bir bahanesi var ama mutlaka! kahveye gidiyormuş arkadaşlarıyla.. madem eski yaşantına devam edecektin neden benimle evlendin diyorum? eve elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. bir yandan da çalışıyorum. bu moral bozukluğu ve üzüntüm işime de çok yansıyor. böyle giderse ayrılmak zorunda kalcaz dedim, o zaman işlemlere hemen başla dedi bana... ne yapcam ben akıl fikir verin bana nolur, ne yapacağımı şaşırdım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?