Eşim Eve Geç Geliyor

Ben eşinin hayatında başka biri olduğunu düşündüm. Hiç bu açıdan bakmadın mı. Biraz gizliden gizliye araştırsan ?

Evet eşiniz sizi aldatıyor ama bir kadınla değil,kahvehane ve futbol maçlarıyla!Siz zaten onun varolan kahvehane aşkının üzerine kuma olarak gelmişsiniz malesef.
Hemen ayrılın demek istemiyorum tabi,tekrar konuşmayı deneyin elinizden geleni yapın.Ağlama krizleri malesef erkeklerde bir yere kadar etkili oluyor,o da çözüm değil yani.Tabi siz haklı olarak sinirinizi öyle dışarıya vuruyorsunuz ama erkekler bunu malesef duygu sömürüsü olarak algılıyor.O nedenle mümkün oldukça konuşup anlatmaya çalışın.Yok anlamaya niyeti yoksa da fazla zorlamanın alemi yok bence.Nasıl istiyorsa öyle yapın.Onu sevgili kahvehanesi ve maçlarıyla başbaşa bırakın,mutluluklar dileyin.

Kesinlikle kahvehane ve futbol maçlarıyla aldatıyor! size katılıyorum. uzun vadede böyle bir ilişkiyi ne kadar sürdürürüm bilmiyorum. tekrar konuşmayı deneyeceğim hem de en kısa zamanda.

Ben eşinin hayatında başka biri olduğunu düşündüm. Hiç bu açıdan bakmadın mı. Biraz gizliden gizliye araştırsan ?

ben de bu açıdan çok baktım, hem de defalarca. aldatmadığını söylüyor ama ha başka kadınla aldatmış ha başını alıp kahveye gitmiş.. benim için aynı şey gibi oldu.

işin cok zor Allah yardımcın olsun ve kendını bu kadar helak etmeye değmez adam sana yolunu zaten söylemiş adamda kaybetme korkusu yok

Off.. Söyleyecek çok şey var ama...
1.maalesef evlenince düzelmez! bunu yaşayarak öğrenmişsin..üzgünüm.. Hele çocuk olunca asla düzelmez!

2.boşanmak kolaya kaçmak değildir! İnan hiç bir anı kolay değil...ama ömründen kaybettiğin ve kaybedeceğin yılları düşününce...karar senin..
3. Sen sanki evli değil de o evin sıradan bir bireyi gibisin..belki geçinemediği kız kardeşi gibi.. bilemedim..
4. Eşinin sorumluluk kelimesinin ne olduğundan bile haberi yok..
5. Eşinin sana saygısı sıfır,ilgisi sıfır,sevgisi var mı..bilemedim..

@ danceofdeath
aklından geçen tüm şeylerei söyleyebilirsin.. gözümün tamamen açılması lazım, bekleme dönemindeyim sanki ama bişeyin olacağı da yok gibi.. herhangi bir düzelme sinyali göremiyorum.. mesela dün gittim teyzemde kaldım ve saat kaç oldu hala aramadı beni! gittiğimi dahi haber vermeyecektim ama onun gibi sorumsuz olmadığım için mesajla kısa kesip teyzeme gidiyorum dedim. daha doğrusu onun teyzesi benim öz teyzem değil. kadıncaz bile ne diyeceğini şaşırdı ama durumun pek de iç açıcı olmadığının farkında. "ben çok çektim diye sen de çekmek zorunda değilsin" dedi. doğru cevabı o verdi. ayrılsam sonrasını düşünüyorum, o yıkımı , o hüsranı derinlemesine yaşamayı kaldırır mıyım bilmiyorum.. geçmişte yeterince üzüldüm çok acı çektim , gerçekten kendimi cezalandırılmış gibi hissediyorum..

arkadaşım sen bekleme döneminde değilsin, kafanda ve kalbinde boşanma sürecine girmişsin. Erkek dediğin "terliklerimi getirmedi" diye bile dava açabilir ama biz kadınlar sıfırı tüketmeden, vicdanımız ilişkimize artık katkı koyamayacağımızı bize söylemeden adım atamıyoruz. adamın ele alınacak tarafı yok ,sen sadece kafanda bazı şeyleri oturtuyorsun. Elinden geleni yapmış olmak için bekliyorsun. adım atacağın zaman gelince "tamam" diyeceksin. boşanma bir karar değil süreçtir.

Canım benim bir şey söylememe gerek yok sen zaten soğumuşsun.. justitia arkadaşın söylediklerine aynen katılıyorum..
Eşinin teyzesi bile anlamış.. sonuçta eşinin de huyunu biliyorlar,oğulları sayılır..

Devam ettiğini düşün.. her gün yeni ve bambaşka yıkımlar yaşamak da var.. Keşke aile terapisi gibi çözüm yolu olsa.. Evet boşanma zor ama her gün yaşamaktansa bir kere zorluğu yaşayıp ,sağlam durmak var..
Ailenin bu süreçte yanında olması en güzel tarafı... Ailen boşan gel diyor,eşinin ailesi bile çekme bunu diyor...

Yaşamak isteyip de yaşamadıklarına değil,yeni yaşamak istediklerine odaklanırsan daha kolay karar verirsin.. Kendine yeni hedefler koy.. Ne bileyim ufak bir seyahat sonrasında ailenle kavgasız gürültüsüz huzurlu bir tatil.. Yeni hobiler.. belki bir dans kursu.. hayatında yaşamak istediğin ama ertelediğin bir şeyler mutlaka vardır..

İnan hayat kavgayla,umutsuzlukla,huzursuzlukla,mutsuzlukla tüketilemeyecek kadar değerli..

Son düzenleme:
canım bende sizinkine benzer sorunlarla uğraşıyorum. Hatta buna benzer benim de bir konum var okuyabilirsin. Anlattıklarına göre elinden geleni yapmışsın ve adamın evliliği sürdürmeye hiç niyeti yok gibi gözüküyor. Hem çalışıyormuşsun hem de ailen yanındaymış kıymetini bilmeyen bir insanla ömrünü harcama. Baştan nasılsa öyle devam ederler sonradan düzelir diye düşünme. Zaten eşinin kendi ailesi de farkındaymış her şeyin demek ki ailesinin sözünü bile dinlemeyen bir insan. Sen de zaten kararını vermiş gibi gözüküyorsun. ALLAH yardım etsin canım.

allah ikimize de sabır versin canım, az önce senin açtığın konuyu okudum.. işimiz zor gerçekten

teyzesinde kalmıştım ya kızlar, sonraki akşam işten eve gittiğimde eşimin bana yemek, salata gibi şeyler hazırladığını gördüm. çok sevindim, pilavı da lapa yapmış :) ama uğraşmış ya benim için çok mutlu oldum. çikolata almış, mısır patlattı , baktı ben hala yüz vermiyorum geldi sımsıkı sarıldı bana.. geçen hafta sonu teyzesinde beraber kaldık bu sefer.. eniştemiz aldı bizi karşısına oturttu saatlerce konuştu. özellikle eşimle konuştu. "git dilekçeni hemen ver" demiş olmasına eniştesi inanılmaz kızdı, öyle böyle değil.. çok ciddi bir konuşma oldu aralarında. kaybetme korkusu başladı sanırsam. pazar günü yine çıktı ama o kadar erken geldi ki 3-4 saat çıktı, traşını olup geldi.. ben de yemek yaptım bekledim.. o kadar erken gelmesine şaşırdım ki anlatamam.. umarım göstermelik yapmıyordur.

Son düzenleme:

Senin adına sevindim.. Hadi hayırlısı, umarım hep böyle devam eder

bende ilk sayfaları okudum kötü bir şey yazacaktım ama.inşallah düzelmiştir sadece bende yeni evli sayılırım ilk aylar çok daha güzel geçiyor senin anlattığın gibi değil çok sabrını tüketme insan en son kendine kalıyor ve olan hep kendine oluyor dikkat et.

canım biz ilk ayları da yaşayamadık, o yüzden tam bir alışma ve bağlılık olamadı ne yazık ki.. isterdim ki kayınvalidemler ile ayrı evlerde olsaydık ve birbirimize yakınlaşabilseydik.. eğer ki göstermelik yapıyorsa, bu hareketleri geçiciyse ve yeniden saçmalarsa o zaman yapabileceklerim kötü olabilir.. eskisine göre daha mantıklı düşünebiliyor insan.

yoshino ben de konunu takip ediyorum okudum baştan sona kadar gerçekten kötüymüş ilk başlarda ama sonradan yemek falan hazırlamış ya sevindim senin adına. ben evli değilim ama 5 yıllık bi beraberliğim var ciddi düşünüyoruz bazen benm sevgilim de böyle ufak tefek sorumsuzluklar yapıyo ama ufak tefek... bazen ağlıyorum ben de sinirimden ama pek de kafama takmıyorum. erkekler bizim gibi düzenli sorumlu değil bence ewet dönem dönem çok ilgili gibi görünüyolar ama bunu sürekli böyle devam ettirmiyolar. en iyisi erkeklerden çok çok çok şeyler beklememek. tabiki sorumluluğunu bilcek, ilgi göstercek ama dört dörtlük de olmalarını beklememek lazım. çünkü ne kadar çok şey beklersen o kadar çok kırılıyosun hayal kırıklığı yaşıyosun. işin açığı senin durumun ilk başlarda iç açıcı değilmiş hatta yorum yapıcaktım hemen boşanın diye ama sonrasını okuyunca sevindim. inşallah eşin bu şekilde devam eder. hatta eşine kızdım bile içimden. neden dersen insan 7 aylık karısına böyle yaparmı ne kadar zor durumda olduğunu anlıyorum arkadaşın yokmuş internet ortamından yardım istiyosun. bu senin suçun değil tabikide eşinin suçu ona kızdım sana değil yanlış anlama. inşallah çektiğin eziyetlerin balını bi gün olur da yersin. Allah bütün yuvalara dirlik düzen versin.

@benkuzucuk
amin canım teşekkür ederim.. inşallah böyle devam eder, yoksa benim yüreğim bunu kaldırmaz... gerçekten nasıl bir bunalım yaşadığımı erkeklerin hiç biri anlayamaz. tabii kusursuz olmalarını da bekleyemem ama çabalasın, gayret göstersin, beni sevdiğine inandırsın... eğer yine kötü şeyler başlarsa buradan yine yazacağım, çünkü dertleşecek arkadaşım yok..

huylu huyundan vazgeçmiyor, anlamış bulundum.. yine kahve yine geç gelmeler.. başladı yine
ayrıca benim adıma kredi çekmek istiyor otuz bin kadar........ tabi ki de o krediyi çekmiycem.. sanırsam ileride beni dövebilir , g,d,şat bunu gösteriyor. çok baskıcı bir kişiliği var, hep sıkıştırıyor, hep istediğini yaptırtıyor...
delircem.. mide ağrılarımdan ölüyorum sürekli ishal olmaya başladım ve kemiklerim ağrıyor resmen

ben ne yapacağımı şaşırdım artık... dün akşam konuştuk ve öğrendiklerime şok oldum!!! beyfendi borca girmiş bundan üç ay önce... iddaa oynamış oynamış, kenardaki paramızı da iddaaya yatırmış.. o parayla beraber altı bin harcamış!! ben bu adamı napayım ya??? sorun üstüne sorun , sorun üstüne sorun.. tepki gösterdim ben suçlu oldum.. babama söylesem hemen ayrıl der. o kadar üzgünüm ki.. o kadar hayal kırıklığına uğrattı ki beni anlatamaya kelimelerim yetmiyor dün banyoya kapattım kendimi ağladım suyun altında bir saat... çok bunaldım.. içimi dökecek kimsem yok.

Al işte bi öküz daha. Madem borç yaptı ödesin.
Bu ömür böyle geçmez yarın bi gün çocuğunuz olursa napıcaksınız :s
Bu adamın burnunun sürtmesi lazım.
Birlikte psikologa falan gitmeyi teklif edin. Yoksa boşanacağınızı söyleyin.
Seviyosa biraz çaba göstermesi lazım.

Benim öküz de gitmiş 20 bin lira kredi çekmiş babasına araba almış. Ben burda eşşek başıyım tabi.
Haber vermek aklına gelse şaşarım zaten.
Neyine güveniyosa akılsız. Duyanda fabrikatör sancak benimkini.
Aldığı 2 bin lira maaş. Kira mı ödiycez krediye mi para vercez.
Bıktım yemin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…