Evet eşiniz sizi aldatıyor ama bir kadınla değil,kahvehane ve futbol maçlarıyla!Siz zaten onun varolan kahvehane aşkının üzerine kuma olarak gelmişsiniz malesef.
Hemen ayrılın demek istemiyorum tabi,tekrar konuşmayı deneyin elinizden geleni yapın.Ağlama krizleri malesef erkeklerde bir yere kadar etkili oluyor,o da çözüm değil yani.Tabi siz haklı olarak sinirinizi öyle dışarıya vuruyorsunuz ama erkekler bunu malesef duygu sömürüsü olarak algılıyor.O nedenle mümkün oldukça konuşup anlatmaya çalışın.Yok anlamaya niyeti yoksa da fazla zorlamanın alemi yok bence.Nasıl istiyorsa öyle yapın.Onu sevgili kahvehanesi ve maçlarıyla başbaşa bırakın,mutluluklar dileyin.
Ben eşinin hayatında başka biri olduğunu düşündüm. Hiç bu açıdan bakmadın mı. Biraz gizliden gizliye araştırsan ?
kızlar söyledikleriniz o kadar doğru ki ama çok yıldım artık. gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.. ilk başlarda sesimi çıkarmadım düzelir diye. sakince konuştum ama olmadı anlamıyor. laftan anlamıyorsa bişey yapamam, hep lafı döndürüyor, çeviriyor, haklı çıkmak için elinden gelen tüm şeytanlığı yapıyor. kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek şeyler söylüyor. ailem ayrılmamı istiyor, çok konuştular benimle. ne olursa olsun arkandayız diyorlar. ayrıca kayınvalidemle beraber oturuyoruz. annesi de defalarca konuştu ama adam laftan anlamıyor. haftada bir gece çıkardı, sonra ikiye çıkardı.. düzelcem dedi söz verdi yine son iki üç haftadır geç geliyor.. toplasan iki kere dokuz buçukta eve geldi.. bu sefer de mesaiye kalacağım, akşam maç var geç gelirim, beni bekleme, uyu diyip duruyor. o sinirle üzüntüyle uyuyamam zaten. sözünde hiç durmuyor.. bir gece yatak odasının kapısını kitledim. odaya almadım. hiç bişey de yapmıyor. özür dilemiyor. hep haklı beyefendi. eve alışveriş yapmak zoruna gidiyor.. evde bir şey bitti diyorum suratını sallıyor. bu kadar sorumsuz olabileceğine gerçekten inanmazdım. verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. ayrı eve çıkacaktık ama hala annesiyle babasıyla beraberiz. tek odalı evdeyiz, hapis gibi.. tv izleyemiyorum, bilgisayara oturamıyorum.. kayınvalidemler şu anda yurt dışındalar da biraz rahatlayabildim. ama yakında geliyorlar. ooofff!!
@ danceofdeath
aklından geçen tüm şeylerei söyleyebilirsin.. gözümün tamamen açılması lazım, bekleme dönemindeyim sanki ama bişeyin olacağı da yok gibi.. herhangi bir düzelme sinyali göremiyorum.. mesela dün gittim teyzemde kaldım ve saat kaç oldu hala aramadı beni! gittiğimi dahi haber vermeyecektim ama onun gibi sorumsuz olmadığım için mesajla kısa kesip teyzeme gidiyorum dedim. daha doğrusu onun teyzesi benim öz teyzem değil. kadıncaz bile ne diyeceğini şaşırdı ama durumun pek de iç açıcı olmadığının farkında. "ben çok çektim diye sen de çekmek zorunda değilsin" dedi. doğru cevabı o verdi. ayrılsam sonrasını düşünüyorum, o yıkımı , o hüsranı derinlemesine yaşamayı kaldırır mıyım bilmiyorum.. geçmişte yeterince üzüldüm çok acı çektim , gerçekten kendimi cezalandırılmış gibi hissediyorum..
canım bende sizinkine benzer sorunlarla uğraşıyorum. Hatta buna benzer benim de bir konum var okuyabilirsin. Anlattıklarına göre elinden geleni yapmışsın ve adamın evliliği sürdürmeye hiç niyeti yok gibi gözüküyor. Hem çalışıyormuşsun hem de ailen yanındaymış kıymetini bilmeyen bir insanla ömrünü harcama. Baştan nasılsa öyle devam ederler sonradan düzelir diye düşünme. Zaten eşinin kendi ailesi de farkındaymış her şeyin demek ki ailesinin sözünü bile dinlemeyen bir insan. Sen de zaten kararını vermiş gibi gözüküyorsun. ALLAH yardım etsin canım.
teyzesinde kalmıştım ya kızlar, sonraki akşam işten eve gittiğimde eşimin bana yemek, salata gibi şeyler hazırladığını gördüm. çok sevindim, pilavı da lapa yapmış :) ama uğraşmış ya benim için çok mutlu oldum. çikolata almış, mısır patlattı , baktı ben hala yüz vermiyorum geldi sımsıkı sarıldı bana.. geçen hafta sonu teyzesinde beraber kaldık bu sefer.. eniştemiz aldı bizi karşısına oturttu saatlerce konuştu. özellikle eşimle konuştu. "git dilekçeni hemen ver" demiş olmasına eniştesi inanılmaz kızdı, öyle böyle değil.. çok ciddi bir konuşma oldu aralarında. kaybetme korkusu başladı sanırsam. pazar günü yine çıktı ama o kadar erken geldi ki 3-4 saat çıktı, traşını olup geldi.. ben de yemek yaptım bekledim.. o kadar erken gelmesine şaşırdım ki anlatamam.. umarım göstermelik yapmıyordur.
bende ilk sayfaları okudum kötü bir şey yazacaktım ama.inşallah düzelmiştir sadece bende yeni evli sayılırım ilk aylar çok daha güzel geçiyor senin anlattığın gibi değil çok sabrını tüketme insan en son kendine kalıyor ve olan hep kendine oluyor dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?