Esim eve gelince geriliyoru.

belkiimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.651
2.734
133
Ankara
Benimki dert degil biliyorum ama bu duruma anlam veremiyorum.Esim gelmeden önce gayet iyiyim o yokken onu özlüyorum gelmeden hergün duşumu aliyor kirmizi rujumu süruyor çicekli elbiselerimi giyiyorum tamam ayaklarimda aptal ev terliklerim oluyor ama genel anlamda onun için kendimi hazirlamaya çalışıyorum taa ki kapidan girene kadar..ben olmuyorum adama surekli bir bahaneyle sataşiyorum farkindayim bu son iki üç yildir böyle ne yapacagimi kendimi nasil durduracagimi bilmiyorum..bana bir akil ben neden böyleyim..

Ne zamandir böyle? Hep mi gerilirdin adamdan nişanlıyken vs yoksa bi tartışma sonrası mı oldu ?

Peki adama neden satasiyorusnuz gecmose ait bir kieginlik bir kizginlikmi var

Sen ilgilisin esin senin evlilige gosterdigin degerin farkinda olmadigi icin sana karsi oda senin gibi olmadigi icin olabilirmi belkide bu seni icten ice kizdiriyor
Ilgisiz degilki yani oyle romantik asikta degil ama normal sartlara ozelikle buradaki bir cok kadina göre şanslı bile sayilirim

Hergun o kadar hazirlanip kasma kendini.Sen kendince hazirlanoyorsun adamdan da bi tepki bekliyorsun galiba.Bi gun pikamayla,bi gun elbiseyle ,bi gun jartiyerle,bi gun esorfmanla yani hergun hergun rujlari sur elbise giy adam da alisir sende sikilirsin.Ama ben tam derdini anlamadim

Benimki dert degil biliyorum ama bu duruma anlam veremiyorum.Esim gelmeden önce gayet iyiyim o yokken onu özlüyorum gelmeden hergün duşumu aliyor kirmizi rujumu süruyor çicekli elbiselerimi giyiyorum tamam ayaklarimda aptal ev terliklerim oluyor ama genel anlamda onun için kendimi hazirlamaya çalışıyorum taa ki kapidan girene kadar..ben olmuyorum adama surekli bir bahaneyle sataşiyorum farkindayim bu son iki üç yildir böyle ne yapacagimi kendimi nasil durduracagimi bilmiyorum..bana bir akil ben neden böyleyim..
bunu eşinle konuştun mu ? yada konuşmayı dene ?
aynen bu yazdıgın gibi onunla konuş. ne dersin ?
mutlaka birşey var. birilerinin dolduruşuna mı geliyorsnuz acaba ? yada farklı bir beklentiniz mi var eve geldiginde ?

Ooo be hergün oyle hzrlanıp acsam kapıyı adam gerilir.8 yıllık evlilik helal olsun cidden.herseyı akışına bıraksanız gundelık doğal olsa ne biliyim bazen erkeklerde dagınık saclı kadın gormeyı sevıyor rujsuz

Aslinda kizginliklarim var geneldede isle ilgili ama bu herkeste var benim anlamadigim o yokken kizgin degilimde neden gelince oluyorum
psikolojik. yüzünü görünce bilinç altın öfkeni dışa vuruyor demek ki...

Dogal mi olsan yani her karsilamada kirmizi ruj neden? Belki de o kadar hazirlanip bekledigin tepkiyi alamayinca bu hale geliyor olabilirsin
Olabildigince dogalim aslinda cok iyi
Hergun o kadar hazirlanip kasma kendini.Sen kendince hazirlanoyorsun adamdan da bi tepki bekliyorsun galiba.Bi gun pikamayla,bi gun elbiseyle ,bi gun jartiyerle,bi gun esorfmanla yani hergun hergun rujlari sur elbise giy adam da alisir sende sikilirsin.Ama ben tam derdini anlamadim
Derdim şu onun icin susleniyorumda ilgi görmüyorum demiyorum onun icin susleniyorum bundan zevk duyuyorum bununla ilgili bir sıkıntım yok ama o gelince bir garip oluyorum anlata bildim mi bilmiyorum

Ne kadardır evlisin? Her gün çiçekli elbise giyip hazırlanmak seni geriyor olabilir. Temiz ol tabi ama misafire hazırlanır gibi de olma, sal gitsin azıcık ya. Biraz oluruna bırak. Pijama giy, doğal ol :KK39:

Back
X