- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
her şeyin altında muhakkak bir sebep vardır.incelemek ve sorgulamak gerekir.bizde konu sahibi ile bunu yaptık.Vay be konu nereye geldi... Etkilendim valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyin altında muhakkak bir sebep vardır.incelemek ve sorgulamak gerekir.bizde konu sahibi ile bunu yaptık.Vay be konu nereye geldi... Etkilendim valla :)
kesinlikle ilginç bir konu oldu. aslında sebepsizlikten bir sebebe geldik.Terlik dedinde aklima bisey geldi, daha fazla satasmak istiyorsan, terkikleri kafasina firlatbelki satasmaktan vazgecersin.. nedense bu konu hosuma gitti..
![]()
Evet baktim sey ben bunu yaparim genelde onaylamadigim her seyeevet videolara da baktın mı ?
Ama küçümsemek niyetiyle degil kiEvet baktim sey ben bunu yaparim genelde onaylamadigim her seye![]()
üzgünüm bu hareketin sadace tc de degil tum dunyada adı küçümsemedir. bunun hakkında bol bol oku derim.Ama küçümsemek niyetiyle degil ki
Siddete karsiyim ama rahatlatir dersen burda hala kirmizi ruj ve cicekli elbiseye takilan konuyla hic alakasi olmayan yorumlar yspan hatunlara atabilirim:)Terlik dedinde aklima bisey geldi, daha fazla satasmak istiyorsan, terkikleri kafasina firlatbelki satasmaktan vazgecersin.. nedense bu konu hosuma gitti..
![]()
Görmeyince goresin görünce olduresin geliyorsa o kocandir. Normal bence