Esim eve gelince geriliyoru.

Terlik dedinde aklima bisey geldi, daha fazla satasmak istiyorsan, terkikleri kafasina firlat :KK71:belki satasmaktan vazgecersin.. nedense bu konu hosuma gitti.. :KK70:
kesinlikle ilginç bir konu oldu. aslında sebepsizlikten bir sebebe geldik.

Terlik dedinde aklima bisey geldi, daha fazla satasmak istiyorsan, terkikleri kafasina firlat :KK71:belki satasmaktan vazgecersin.. nedense bu konu hosuma gitti.. :KK70:
Siddete karsiyim ama rahatlatir dersen burda hala kirmizi ruj ve cicekli elbiseye takilan konuyla hic alakasi olmayan yorumlar yspan hatunlara atabilirim:)

bazı insanlar ilgiyi sever. iyi veya kötü ilgi farketmez. belki o kadar hazırlanmanıza rağmen aynı ilgiyi, özeni ondan göremeyince hırçınlaşıp sataşıyorsunuz ve ondan o şekilde ilgi almayı bekliyorsunuz. siz ona, o size. söylenmeler, bağırışlar, suçlamalar. alın size kötü de olsa bir etkileşim.

bazı insanlar ilgiyi sever. iyi veya kötü ilgi farketmez. belki o kadar hazırlanmanıza rağmen aynı ilgiyi, özeni ondan göremeyince hırçınlaşıp sataşıyorsunuz ve ondan o şekilde ilgi almayı bekliyorsunuz. siz ona, o size. söylenmeler, bağırışlar, suçlamalar. alın size kötü de olsa bir etkileşim.

Kırmızı ruj çiçekli elbise neden eşinle bunlarla ilgili bi anın mı var? Tanıştığınızda kırmızı ruj çiçekli elbisen mi vardı ? Ogünlere mi dönmek istiyosun ?

Eşin aşçıymış yemek mi kokuyo ben hazırlanıyorum bu adam soğan kokularıyla eve geliyo gibi derdin mi oluyo ?

Bi akşam dışarda buluşsanız deneyin yine sinirlenicek misiniz ? Terlikte olmaz hem

Eşin eve girdiğinde suratı asık mı oluyor beyindeki ayna yansımasından sizinde modunuz düşüyor olabilir aklınıza bir espri koyun onu yapın ilk gülümsemeden sonra gerisi gelir.

bütün bu hazirliklarin ardından adam kapıdan ilk aylardaki gibi sarılarak öperek girmiyorsa ondandir.
yada bazen tam tersi sirf adam çok mutlu geldi diye de gerilebilirsiniz.bende öyle oluyor bazen.
nedenini bende çözemedim henüzo_O

Bugün de sağsalim geldi şükür Hoppa
diye düşünüp mutlu olun :KK36:

Back
X