eşim eve gellmedi aldatıyor sanırım benii

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba kızlar
7 yıllık evliyim.Evliliğimde şiddet eşimin msn sohbet sitelerine olan üyelikleri vs ben,m 2 yıla yaklasıkk öğrenim sebebiyle ayrı kalmam derken zorlu bir evlilik süreci geçirdim.
gerek sevdigimden gerek yaşımın o dönemde küçük olmasından gerek ailemin baskısından korktugum ıcın esımden ayrılamadım.takı okul bıtıp ıse gırınceye kadar ..
uzun çalışma saatlerim eşimin ilgisizliği gece eve gelmemeleri derken kavgamız ile birlikte ailemi aradım ailem geldi beni aldı.
eşimde bu ayrılık sonrası bir hafta kadar ailesinin yanına gitti görüşmedik ben yeni bir ev tuttum kendime tabi üzgün kırgın mutsuz zamanlar yasadım 7 yılımı bır anda cope atmıs gıbıydım.8 ay kadar ayrı evlerde ıdık ama gorusuyoduk esımde duzelmeler vardı sozler verıldı .
bosanmıs olmaktan korkularım ayrı kaldıgımdakı ozlem yenıden barısma yoluna ıttı benı aılem se hıc ıstemedı barısmamı.
vee barıstık aılem 4 ay benımle konusmadı esımle barıstıgım ıcın..
7 ay oldu bız barısalı eskısı gıbı degıldı daha anlayıslı bırı oldu tabı kavgalarımız oldu ama eskısı gıbı degıl sıddet yoktu..kısa kusluklerdı.
ve son bır haftadır esım gayet ılgısız bır hale geldı arıyorum ne var ne uyuyorum ıse gıdıcem seklınde tersledı durdu benı maddı problemlerımız var ondadır dedım.
bugun aradım hadı dedım yemege gotureyım senı neyse yemege gıttık yemegımızı yedık arkadaslarımı gordum esım hadı sen otur bıraz arkadaslarınla sonra ;cay bahcesıne gecerız dedı tamam dedım.
aradan bır on dakıka sonra esım arayarak bır arkadasının kardesının trafık kazası yaptıgını yarın mahkemesı olacagını ızmıre gıdeceklerını soyledı tamam dedım eve geldım aradım nerdesın dedım yola cıkmadık dedı .bak dedım arayacagım ac telefonu sende ara benım aklıma kotu bır sey gelmıyor neyse ıkı saat gectı arıyorum acmıyor mesgule atıyor .emnıyetde olduklarını amır ıle gorustugunu arayacagını soyledı tabı tabı dedım bana guvenmıyorsan eve gelmıyorum bosanıyorum senden dedı.aradan bır yarım saat sonra benı aradı nasıl bagırıyor dedım nerdesın hıc telsız sesı vs gelmıyor hıc arkadaslarında yok gıbı yanında musaıt oldun kenara cekıldın arıyosun bana dedım bulunguun emnıyetın orda bır fotograf cek veya telefon acık kalsın demem le bırlıkte senden bosanıyorum mahkemeye kadar yuzumu goremeyeceksın vs dedı kapattı telefonu saatlerdır acılmadı o telefon.
normalde ofkesı gectımı merak eder arar bılıyorum.
sımdı oturmus bır yandan aglıyor bır yandan arıyorum delı gıbı kapalı kapalı kapalıı
ben hıc ınanmadım bu kaza vs olayına gercekten arkadasları ıle gıttı ıse telefonunu acmamalar sonra acıp bagırıp kapatmalar gece eve gelmemesı.sucsuz olan bır ınsan neden boyle tavır alsınkııı
benı aldattıgını dusunuyorum arkadasları da pek tekın ınsanlar degıl belkı yanında arkadası bıle yok..
elımde bır delıl bır kanıt yokkii bileyimm beni aldattın diyeyim yarın işe gitmeden aksam mecbur eve gelıp ustunu degıstırecek mutlaka karsılasacagım ama bılıyorum huyunu bagırıp cagırıp cıkıp gıdecek evden ..
zehır oldu gunum gecem belkı dıyorum ben burda uzulurken o keyıf catıyorr nasıl davranmalıyım

üste çıkması tabi dikkat çekici.geçmişte yaşananlar yüzünden haliyle güveninde kalmamış.belkide bu güvensizlik yüzünden oda öfkeleniyordur.hemen aldatıyor diye kötü düşünme yıpratma kendini.eğer gerçekten öyle bi kaza olmadıysa illaki ortaya çıkar.sakin ol ağlama

yani desem ki tasarladı gitti bana demezdi o zaman yemek sonrası hadi gidelim cay bahcesıne dıye dıyorum bır yandan bır yandan da telefonunu normalde musaıt olmasa bıle acar esım mesaj cekebılıyor olması ama telefonu acmaması ılgınc ne olacak bılmıyorum yarın eve gelısını tahmın edebılıyorum oyle bır ınat kı asla gozu gormez ayrılmısız vs alır esyalarını gıder

Canım sen hatayı tekrar barışarak yapmışsın. Ve de çok taviz vermişsin. Sorgusuz sualsiz ben gidiyorum dediğinde iyi git demen çok yanlış bence. Neymiş efendim arkadaşının kardeşi pehhh. Sen aradığında bu kadar üste çıkmaya çalışması da şüphelerinde haklı olduğunu gösteriyor. Yani aldatma mıdır nedir tam bilemeyiz ama hoşuna gitmeyecek birşeyler olduğu apaçık ortada

Canım sen hatayı tekrar barışarak yapmışsın. Ve de çok taviz vermişsin. Sorgusuz sualsiz ben gidiyorum dediğinde iyi git demen çok yanlış bence. Neymiş efendim arkadaşının kardeşi pehhh. Sen aradığında bu kadar üste çıkmaya çalışması da şüphelerinde haklı olduğunu gösteriyor. Yani aldatma mıdır nedir tam bilemeyiz ama hoşuna gitmeyecek birşeyler olduğu apaçık ortada

ve bu kadar ofkelenıp eve gelmeyecek ben bosanıyorum dıyecek bır sey yokkı ortada ben ısrarcı olunca baktı ben arayacagım ortamı musaıt degıl ısın ıcınden cıkamayacak uste cıkıp telefonu kapatarak ekmegıne yag surmus olduu tamam kızdı ofkelendı ama eve gelebılırdı su saatte kadar mı dısarıda

yani desem ki tasarladı gitti bana demezdi o zaman yemek sonrası hadi gidelim cay bahcesıne dıye dıyorum bır yandan bır yandan da telefonunu normalde musaıt olmasa bıle acar esım mesaj cekebılıyor olması ama telefonu acmaması ılgınc ne olacak bılmıyorum yarın eve gelısını tahmın edebılıyorum oyle bır ınat kı asla gozu gormez ayrılmısız vs alır esyalarını gıder

tasarlanmış bişey olduğunu bende sanmıyorum yazdıklarına göre.ama neden müsade ettinki gitmesine hemen.hangi arkadaşın kim bu diye sormadın mı?gittiği arkadaşını tanıyormusun?eğer tanıdık bi isim verdiyse yalan ihtimali düşük ortaya çıkar nasıl olsa diye düşünür.tanımadığın biriyse durum daha ciddi:50:

ve bu kadar ofkelenıp eve gelmeyecek ben bosanıyorum dıyecek bır sey yokkı ortada ben ısrarcı olunca baktı ben arayacagım ortamı musaıt degıl ısın ıcınden cıkamayacak uste cıkıp telefonu kapatarak ekmegıne yag surmus olduu tamam kızdı ofkelendı ama eve gelebılırdı su saatte kadar mı dısarıda

Eşinin şu anda öfkelenmesi ve kızması sadece sığınıcak bir liman... Sinirlenip seni alttan almaya zorluyor aklınca. Gerçekten dediği gibi olsaydı ve hatta daha ileri gideyim seni önemseseydi eşimle aram bozulmasın, huzurumuz kaçmasın diye düşünüp dediğin gibi bir resim yollayabilirdi ya da kanıtlayacak birşeyler.. Neyse canım zaten üzgünmüşsün seni daha fazla üzmek istemem.. Ahh ahh neden dinlemeyiz anne babalarımızı halbuki onlar herşeyi hissederler..

pek tanımasam da gormuslugum var arkadasını ole soylebılırım ılk keske acmasaydım telefonu acınca mecbur kaldım sımdı gelmıyorum dıyemedım demıstı ama bu kadar uste cıkması bosanıyorum demesı dusunduruyor benı

yarın aılemın yanına gıdıp onları zıyaret edecektım kırk yılda bır ıznım oldu oda zehır yarın cekıp gıdeyım gelsın evde bulamasın pazar aksamı geleyım eve dıyorum ama ordada huzur bulamayacagım annemlerın yanında huzursuz olacagım gıder evın kılıdını vs degıstırır yapar yanı

canım sen kocanı iyi tanıyorsundur kesinlikle o giderken onun gözlerinde ne gördüysen ona inan bence ama kendini asla yıpratma

yanı yarın karsılastıgımızda burnundan kıl aldırmayacak bılıyortum ofkelı ofkelı davranacak ben bu denlı uzulurken belkı o gununu gun edıyor keyfınde belkı yanında bırılerı vardıı.yanı dusundukce delıye donuyorum

yanı yarın karsılastıgımızda burnundan kıl aldırmayacak bılıyortum ofkelı ofkelı davranacak ben bu denlı uzulurken belkı o gununu gun edıyor keyfınde belkı yanında bırılerı vardıı.yanı dusundukce delıye donuyorum

kaza olduysa hangi karakolda sabahlanmış..
kim kaza yapmış,arayıp ulaşabileceğin biri mi..
vs bu konuya yoğunlaş istersen..

ben bu erkekleri hiç anlamıyorum haddinden fazlamı değer veriyoruz bilmiyorum ama fazlasını hak etmediklerini anladım ben 13 yıllık evliydim ama evliliğim bitti nedenide 13 yıldır eşimin küsmesi ve sürekli evi terketmesi ve ensonunda ortak aldığımız evimizi annesine kaçırması oldu neden böyle bişey yaptı bunuda anlamış değilim bana canım cicim deyipte arkamdan iş çevirmesi bitirdi herşeyi ve ayrılalı 4 yıl oldu 2 tane çocuklarım var allah onların açısını göstermesin diyorum bir daha hayatıma kimseyi sokmam diyordum fakat yanlızlık ta zor şimdi 1 yıllık nişanlıyım bundada aile sorunları başlıyor bende ne yapacağımı da şaşırdım kaldım çocuklarımın üzülmesinede dayananmam çocuklarıma ve bana iyi davranıyor ama ailemginin laf sokması ve oda lafa karşılık vermesi beni sıkıntıya sokuyor ne ailmden nede nişanlımdan vaz geçmek istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum acaba buda iyi olmazda ayrılırmıyım aileme fırsatta vermek istemiyorum ne yapmam lazım banada yardımcı olursanız sevinirim :(

Canim bilmiyorum ama belkide esinin günahini aliyorsundur. Bence bekle bakalim, takipte ol ama sakin ol.
Simdi diyelimki esin seni aldatiyor. Neden cikmasinki telefonlarina? Sonucta aldattigi bayan onun evli oldugunu biliyordur. Bir saniye sus esim ariyor deyip telefonlarina cikardi. Bu benim düsüncem. Demekki gercekten müsait degildi, yada sürekli aradigin icin arkadaslarindan cekinmiste olabilir.
Karakoldaysan resim cekin ozaman demen onu sinirlendirmis olabilir, madem bana güvenmiyorsun bosan ozaman demis olabilir sinirden.

Ama bir haftadir bana soguk davraniyor diyorsun, ozaman sessice tetikte ol derim. Hergün sen beni aldatiyormusun diye sorarsan yapmiyorsa bile yapacagi tutmasin sonra.

malesef arkadasına da ulasabılecegım bır numara yok olsa arayacagım ama delıye dondum face ıne fılan baktım esımın ama yok ordada <arkadası

eve gelince belli etmeden telefonunu alıp araştırsan,arama kayıtlarını falan..

Canim bilmiyorum ama belkide esinin günahini aliyorsundur. Bence bekle bakalim, takipte ol ama sakin ol.
Simdi diyelimki esin seni aldatiyor. Neden cikmasinki telefonlarina? Sonucta aldattigi bayan onun evli oldugunu biliyordur. Bir saniye sus esim ariyor deyip telefonlarina cikardi. Bu benim düsüncem. Demekki gercekten müsait degildi, yada sürekli aradigin icin arkadaslarindan cekinmiste olabilir.
Karakoldaysan resim cekin ozaman demen onu sinirlendirmis olabilir, madem bana güvenmiyorsun bosan ozaman demis olabilir sinirden.

Ama bir haftadir bana soguk davraniyor diyorsun, ozaman sessice tetikte ol derim. Hergün sen beni aldatiyormusun diye sorarsan yapmiyorsa bile yapacagi tutmasin sonra.

kotu duusnmek ıstemıyorum ama yanında bayan olsa esımın telefonu calıp uzerıne mesaj attıgını gorunce hıc mı ses etmezdı dıyorum bır anda bulustularr ve bu kısı bu kadar musaıt olsun gece yarısı dıssarda olsun yapacagı varsa ben butun gun ıs teyım 12 saat yokum uyuyodum der telefonu acmaz bole suphelendırerek yapmasına gerek yokkı rruhum duymazz yaptıktan sonra ramazan ayı gıdıp bır yerde ıcemezler dıyorum ...

kotu duusnmek ıstemıyorum ama yanında bayan olsa esımın telefonu calıp uzerıne mesaj attıgını gorunce hıc mı ses etmezdı dıyorum bır anda bulustularr ve bu kısı bu kadar musaıt olsun gece yarısı dıssarda olsun yapacagı varsa ben butun gun ıs teyım 12 saat yokum uyuyodum der telefonu acmaz bole suphelendırerek yapmasına gerek yokkı rruhum duymazz yaptıktan sonra ramazan ayı gıdıp bır yerde ıcemezler dıyorum ...

Elinde delil falan yokken kendini bosuna yiyip bitirme derim ben canim. Birgün hersey ortaya cikar, hicbir gercek gizli kalmaz. O yüzden bu sekil kendini yipratmana gerek yok diye düsünüyorum. Yani eger esin seni aldatiyorsa mutlaka ortaya cikar. Eger aldatmiyorsa ama evliligini bosu bosuna yipratirsin bu düsüncelerle, huzursuz edersin kendini. Gerek yok. Ne bileyim hem ayrilmissiniz bir süre sonra esin gelmis barismak istemis. Ne güzel bekar hayati yasiyormus esin, ohhhh istedigini yapardi ozaman. Ne diye gelsin seninle barissin, kendini zora soksun, yalanlar uydurmak zorunda biraksinki kendini? Barismayip hayatini yasardi bi güzel

Back
X