eşim eve gellmedi aldatıyor sanırım benii

Ayrica telefonunu komple kapatip "canim aceleyle ciktim ya, sarjim bitmis" diyebilirdi. Ne diye ugrassin sana telefon acip, mesaj atip dert anlatmakla öyle degilmi ama?

Elinde delil falan yokken kendini bosuna yiyip bitirme derim ben canim. Birgün hersey ortaya cikar, hicbir gercek gizli kalmaz. O yüzden bu sekil kendini yipratmana gerek yok diye düsünüyorum. Yani eger esin seni aldatiyorsa mutlaka ortaya cikar. Eger aldatmiyorsa ama evliligini bosu bosuna yipratirsin bu düsüncelerle, huzursuz edersin kendini. Gerek yok. Ne bileyim hem ayrilmissiniz bir süre sonra esin gelmis barismak istemis. Ne güzel bekar hayati yasiyormus esin, ohhhh istedigini yapardi ozaman. Ne diye gelsin seninle barissin, kendini zora soksun, yalanlar uydurmak zorunda biraksinki kendini? Barismayip hayatini yasardi bi güzel
..

öyle karışık ki düşüncelerimmm hiç bu kadar telefonunu kapattığını bilmem
biraz olsun önemsese eşim evde yalnız arayayım demez mi idi..
aldatıyorsa elbet bi yerden fire verir ama yaşaya yaşaya artık o kadar gücsüz kaldım ki ..dayanıcak pek güvüm kalmadı ayrılamıyorumda ailem biz demiştik der ler hergünüm azap olur oturma kalkma konusma ıse gıtme vs vs...
ama bır haftadır soguk hallerı nı dusuncukce hıc ben burdayım dıyerek caba sarfetmeyısı dırek telefonu kapatması bılmıyorum

Canim iyice durumu ogrenmeden hukum verme olur mu,dogru da olsa bekle sen...
Bakarsin gercekten dedigi gibidir ve sikinti olmustur oda senden cikarmistir sinirini...
Yada kendi boyle birsey yapti ki seni sogutmak icin...
Bilemiyoruz,herkez her turlu yorum yapabilir durum karisik...
Onun icin iyice delil topla derim bende...
Cikar altinda ne varsa yarina...

şirine öncelikle erkeklerin üzerine gidince ve yapmadıkları birşey konusunda onları suçlayınca deliye dönüyorlar.(tecrübeyle sabittir) belki bir şeyler farketmiş olabilirsin ama en mantıklısı temkinli davranmaktır. anladığım kadarıyla eşin sinirli ve bir anda parlayan biri. onu alttan almaya çalışmalısın ve kızacağını bildiğin yerlerde sakin davranmalısın. belki bulunduğu ortam müsait değildir. olumlu tarafından bak ve bana sorarsan onu gördüğün anda ona sarıl ve hata yaptığını ona güvenmemenin yanlış olduğunu ve onun verdiği tepkinin de yanlış olduğunu söyle. ama sen yine tetikte ol eşine çaktırmadan kontrollerini yap. ve şayet ailenle görüşeceksen bu durumdan bahsetme.

arkadaşım senin konularını hatırlıyorum... taa okuduğun dönemden hemde... yazık ediyorsun kendine... ne yazık ki eşin değişmiyor ve değişmeyecek gibi de görünüyor... hala çok gençsin ve çok şanslısın ki çocuğun yok... eski konularını bildiğim için sana gönül rahatlığıyla ayrıl artık bu adamdan diyorum...neden hayatını devamlı merak korku ve şiddetle geçireceksin ki... sana değer vermeyen bir adam var karşında...sen değerlisin unutma....hayat daha güzel olabilir... güçlü ol yeter....

belkıde esınz dogru soyluyodur ıhanetıde hemen yapıstırmıssınız ben esınızı tanımam ama dedıklerı dogruysa kı oyle gozukuyor adamorda kazayla karakolloa ugrasıyor zırt pırt arayıp paronoyaklık yapan bır bayan ofkelendırmıus olabılırsınız yok polıs telsız sesı gelsın yok orda telfonu acıp bırak duyayım karakolda oldugunu o ortamda bır erkegın ıstedıklerınızı yapması ıcın bırazcık pısırık bır koca olması gerekıyo sınırlenmesı gayet normal kım olsa sınırlenır.sızı yadırgamıyorum olabılır esınız sızın guvenınızı kaybetmıs cok korkuyosunuz aldatılmaktan ama bu korkuyla yasanmaz.esınız sızı aldatıyo olsaydı aksıne telefonda gayet yumusak davranırdı dıye dsunuyorum

Merhaba kızlar
7 yıllık evliyim.Evliliğimde şiddet eşimin msn sohbet sitelerine olan üyelikleri vs ben,m 2 yıla yaklasıkk öğrenim sebebiyle ayrı kalmam derken zorlu bir evlilik süreci geçirdim.
gerek sevdigimden gerek yaşımın o dönemde küçük olmasından gerek ailemin baskısından korktugum ıcın esımden ayrılamadım.takı okul bıtıp ıse gırınceye kadar ..
uzun çalışma saatlerim eşimin ilgisizliği gece eve gelmemeleri derken kavgamız ile birlikte ailemi aradım ailem geldi beni aldı.
eşimde bu ayrılık sonrası bir hafta kadar ailesinin yanına gitti görüşmedik ben yeni bir ev tuttum kendime tabi üzgün kırgın mutsuz zamanlar yasadım 7 yılımı bır anda cope atmıs gıbıydım.8 ay kadar ayrı evlerde ıdık ama gorusuyoduk esımde duzelmeler vardı sozler verıldı .
bosanmıs olmaktan korkularım ayrı kaldıgımdakı ozlem yenıden barısma yoluna ıttı benı aılem se hıc ıstemedı barısmamı.
vee barıstık aılem 4 ay benımle konusmadı esımle barıstıgım ıcın..
7 ay oldu bız barısalı eskısı gıbı degıldı daha anlayıslı bırı oldu tabı kavgalarımız oldu ama eskısı gıbı degıl sıddet yoktu..kısa kusluklerdı.
ve son bır haftadır esım gayet ılgısız bır hale geldı arıyorum ne var ne uyuyorum ıse gıdıcem seklınde tersledı durdu benı maddı problemlerımız var ondadır dedım.
bugun aradım hadı dedım yemege gotureyım senı neyse yemege gıttık yemegımızı yedık arkadaslarımı gordum esım hadı sen otur bıraz arkadaslarınla sonra ;cay bahcesıne gecerız dedı tamam dedım.
aradan bır on dakıka sonra esım arayarak bır arkadasının kardesının trafık kazası yaptıgını yarın mahkemesı olacagını ızmıre gıdeceklerını soyledı tamam dedım eve geldım aradım nerdesın dedım yola cıkmadık dedı .bak dedım arayacagım ac telefonu sende ara benım aklıma kotu bır sey gelmıyor neyse ıkı saat gectı arıyorum acmıyor mesgule atıyor .emnıyetde olduklarını amır ıle gorustugunu arayacagını soyledı tabı tabı dedım bana guvenmıyorsan eve gelmıyorum bosanıyorum senden dedı.aradan bır yarım saat sonra benı aradı nasıl bagırıyor dedım nerdesın hıc telsız sesı vs gelmıyor hıc arkadaslarında yok gıbı yanında musaıt oldun kenara cekıldın arıyosun bana dedım bulunguun emnıyetın orda bır fotograf cek veya telefon acık kalsın demem le bırlıkte senden bosanıyorum mahkemeye kadar yuzumu goremeyeceksın vs dedı kapattı telefonu saatlerdır acılmadı o telefon.
normalde ofkesı gectımı merak eder arar bılıyorum.
sımdı oturmus bır yandan aglıyor bır yandan arıyorum delı gıbı kapalı kapalı kapalıı
ben hıc ınanmadım bu kaza vs olayına gercekten arkadasları ıle gıttı ıse telefonunu acmamalar sonra acıp bagırıp kapatmalar gece eve gelmemesı.sucsuz olan bır ınsan neden boyle tavır alsınkııı
benı aldattıgını dusunuyorum arkadasları da pek tekın ınsanlar degıl belkı yanında arkadası bıle yok..
elımde bır delıl bır kanıt yokkii bileyimm beni aldattın diyeyim yarın işe gitmeden aksam mecbur eve gelıp ustunu degıstırecek mutlaka karsılasacagım ama bılıyorum huyunu bagırıp cagırıp cıkıp gıdecek evden ..
zehır oldu gunum gecem belkı dıyorum ben burda uzulurken o keyıf catıyorr nasıl davranmalıyım

Şuan tek yapman gereken sakin olman arkadaşım kanıt bulabilirsin imkansız değil... Kullandıgı telefondan baslayabılırsın herseyı sılebılır belkı ama artık internetten bile kimi aramaış kıme msj atmıs hersey cıkıyor.. benim hattım vodafon internntn bakıyorum arada mesela ilk yapman gereken şifresini öğrenmek ordan girmek.. Eminim diğer hatlardada vardır elbet bıryerden patlak verecek ama erkeklerde boyle kendını svaunma halı genelde haksız olduklarını gosterırı bızım vıcdan azabı cekmemızı saglıyolar...

Aldatsın yada aldatmasın senin evde karın var çocuğun var ne işin var dışarda
Bu erkekleri anlamk güç ya senin namusun evde yalnız Allah korusun dünya hali başına ne gelir ne gelmez
Arkadaşı kaza yaptıysa yaptı uğraşacak adam mı yok
Vardır bunun altında bi bit yeniği
Bi de zeytinyağ gibi üste çıkıyor boşanacakmışmış
Bu sebepten boşanılır mı siz haksız bile olsanız

kızlar olayları hemen size özetlemek istiyorum cumartesi sabahı ;saat 09:00 sıralarında geldi benim izinli olduğumu unutmuş ;ben işe gitmişimdir diye tahmin etmiş.
beni görünce şaşırdı neden gitmedin izin mi aldın dedi.
ben biraz daha sakin yaklaşmayı denedim biliyorum üzerine gidersem;kavga çıkaracaktı.
neden gelmedin eve dedğimde beni çok kızdırdın o yüzden gelmedim dedi.inanmıyorum ama bir gün elbet karşıma çıkar saklı kalmayacak bu hareketlerin yüzünden senden soğuyorum dedim.
gece eğer ben neredesin diye ısrarla sormasa imişim ;gelecekmiş.saat 1:00 sularında sözde evin yakınlarına gelmiş.
bütün gece sandalye lerde oturdum bekledim dedi.
eve geldiğinde belli ayakkabılarını hiç çıkarmamış söylenmez pek ama çok kötü bir koku vardı .akşam boyu ayağımdan çıkmadı da ondan dedi.içki filan kokmuyordu.sigara kokusu vardı .ne bu böyle çok sigara kokmuşsun dedim.bütün gece sigara içtim dedi.
sen bu şekilde üzerime geldikçe sana karşı hareketlerim soğuyacak dedi sesimi çıkarmadım annemlere gittim.bir akşam annemlerde kaldım.hiç aramadı ben aradım bir yere çıkıyoruz gidiyoruz şeklinde haber vermek için.
ertesi gün eve geldim uyuyodu zaten pc ye baktım msn vs bulamadım.
geçmişi silmiş te olabilir ama girilen bazı siteler duruyordu.
fakat eskiden ortada duran telefonu nu gece yatarken bile cebine koyuyor.sabah uyandığımda baktım cebinden düşmüş alıp bakacaktım ki benim hamle yapmam la irkildi zaten.
hani insan eşini zamnala tanır ya var birşeyler zamanında her güvenip arkamı döndüğümde bir açığını yakaladım.
hani bir şüphemdede yanıldım diyemiyorum her seferinde bir açık.
bundan bir ay önce eşimin telefonunda bir numara gördüm aradım bir bayan çıktı.bayana eşimi tanıyıp tanımadığını sorduğumda ben okuluma devam ederken eşim şark görevini yaptığı dönemde eşim ile abisi aracılığı ile tanıştığını şu an bayan evli olduğunu o dönemde de sözde kanka kadar iyi oldukarını.kız kardeşi varmış birde bayanın onunla eşimin daha uzun süre görüştüklerini söyledi yıl 2006 civarı..yıllar sonra bayan arkadaş eşimin numarası değiştiği için bulamıyor 118 li numaradan aratıyor eşimin babası çıkıyor .babasından numarayı istiyor sözde emniyet ile ilgili bir durumu olduğunu aklına eşim in geldiğini akıl almak istediğini bu sebeble aradığını belirtti.
benim eşinle aramda hiç bir şekilde bir samimiyetim olmadı ama yalan söyleyemem kız kardeşimle konuştular ama sevgili olmadılar biz sornadan zamanla tanıyınca evli olduğunu öğrendik zaten bize de baştan söylemedi dedi.
yıllar sonra arayacak bayn arkadaş samimiyeti buluyor.evli olduğunu bile bile emniyete ait hiç personel kalmamış gibi 118 leri aratıyor kız kardeşimöle konuştular am asevgili olsalar bilirdim belki hoşlanmışlardıor birbirlerinden gibi iğneliyici bir laf ediyor.ben aradan yıllar geçtği için ve elimde somut bir delil olmadığı için ve bayan gayet samimi konuştuğu için bir şey diyemedim.yanı bu bile beni çok rahatsız etti.ben okurken onu el memleketde özlerken onu n aklı bende değilmiş maşallah benimde üniversiteden iş ortamımdan arkadaşlarım var eşim tanır asla samimiyetimin bir sınırıı vardır...bilmiyorum üzerinden 5 yıl geçmiş bu olayın bir ey diyemiyorum ama takipteyim eğer bulursam birşeyini artık tahammül edebileceğimi sanmıyorum.
evden gitmesini isticem

Back
X