- Konu Sahibi Sirine_4553
Ayrica telefonunu komple kapatip "canim aceleyle ciktim ya, sarjim bitmis" diyebilirdi. Ne diye ugrassin sana telefon acip, mesaj atip dert anlatmakla öyle degilmi ama?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..Elinde delil falan yokken kendini bosuna yiyip bitirme derim ben canim. Birgün hersey ortaya cikar, hicbir gercek gizli kalmaz. O yüzden bu sekil kendini yipratmana gerek yok diye düsünüyorum. Yani eger esin seni aldatiyorsa mutlaka ortaya cikar. Eger aldatmiyorsa ama evliligini bosu bosuna yipratirsin bu düsüncelerle, huzursuz edersin kendini. Gerek yok. Ne bileyim hem ayrilmissiniz bir süre sonra esin gelmis barismak istemis. Ne güzel bekar hayati yasiyormus esin, ohhhh istedigini yapardi ozaman. Ne diye gelsin seninle barissin, kendini zora soksun, yalanlar uydurmak zorunda biraksinki kendini? Barismayip hayatini yasardi bi güzel
Merhaba kızlar
7 yıllık evliyim.Evliliğimde şiddet eşimin msn sohbet sitelerine olan üyelikleri vs ben,m 2 yıla yaklasıkk öğrenim sebebiyle ayrı kalmam derken zorlu bir evlilik süreci geçirdim.
gerek sevdigimden gerek yaşımın o dönemde küçük olmasından gerek ailemin baskısından korktugum ıcın esımden ayrılamadım.takı okul bıtıp ıse gırınceye kadar ..
uzun çalışma saatlerim eşimin ilgisizliği gece eve gelmemeleri derken kavgamız ile birlikte ailemi aradım ailem geldi beni aldı.
eşimde bu ayrılık sonrası bir hafta kadar ailesinin yanına gitti görüşmedik ben yeni bir ev tuttum kendime tabi üzgün kırgın mutsuz zamanlar yasadım 7 yılımı bır anda cope atmıs gıbıydım.8 ay kadar ayrı evlerde ıdık ama gorusuyoduk esımde duzelmeler vardı sozler verıldı .
bosanmıs olmaktan korkularım ayrı kaldıgımdakı ozlem yenıden barısma yoluna ıttı benı aılem se hıc ıstemedı barısmamı.
vee barıstık aılem 4 ay benımle konusmadı esımle barıstıgım ıcın..
7 ay oldu bız barısalı eskısı gıbı degıldı daha anlayıslı bırı oldu tabı kavgalarımız oldu ama eskısı gıbı degıl sıddet yoktu..kısa kusluklerdı.
ve son bır haftadır esım gayet ılgısız bır hale geldı arıyorum ne var ne uyuyorum ıse gıdıcem seklınde tersledı durdu benı maddı problemlerımız var ondadır dedım.
bugun aradım hadı dedım yemege gotureyım senı neyse yemege gıttık yemegımızı yedık arkadaslarımı gordum esım hadı sen otur bıraz arkadaslarınla sonra ;cay bahcesıne gecerız dedı tamam dedım.
aradan bır on dakıka sonra esım arayarak bır arkadasının kardesının trafık kazası yaptıgını yarın mahkemesı olacagını ızmıre gıdeceklerını soyledı tamam dedım eve geldım aradım nerdesın dedım yola cıkmadık dedı .bak dedım arayacagım ac telefonu sende ara benım aklıma kotu bır sey gelmıyor neyse ıkı saat gectı arıyorum acmıyor mesgule atıyor .emnıyetde olduklarını amır ıle gorustugunu arayacagını soyledı tabı tabı dedım bana guvenmıyorsan eve gelmıyorum bosanıyorum senden dedı.aradan bır yarım saat sonra benı aradı nasıl bagırıyor dedım nerdesın hıc telsız sesı vs gelmıyor hıc arkadaslarında yok gıbı yanında musaıt oldun kenara cekıldın arıyosun bana dedım bulunguun emnıyetın orda bır fotograf cek veya telefon acık kalsın demem le bırlıkte senden bosanıyorum mahkemeye kadar yuzumu goremeyeceksın vs dedı kapattı telefonu saatlerdır acılmadı o telefon.
normalde ofkesı gectımı merak eder arar bılıyorum.
sımdı oturmus bır yandan aglıyor bır yandan arıyorum delı gıbı kapalı kapalı kapalıı
ben hıc ınanmadım bu kaza vs olayına gercekten arkadasları ıle gıttı ıse telefonunu acmamalar sonra acıp bagırıp kapatmalar gece eve gelmemesı.sucsuz olan bır ınsan neden boyle tavır alsınkııı
benı aldattıgını dusunuyorum arkadasları da pek tekın ınsanlar degıl belkı yanında arkadası bıle yok..
elımde bır delıl bır kanıt yokkii bileyimm beni aldattın diyeyim yarın işe gitmeden aksam mecbur eve gelıp ustunu degıstırecek mutlaka karsılasacagım ama bılıyorum huyunu bagırıp cagırıp cıkıp gıdecek evden ..
zehır oldu gunum gecem belkı dıyorum ben burda uzulurken o keyıf catıyorr nasıl davranmalıyım