Esim eve gelmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi elgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzme kendini erken doğum olur, bebeğin için sakin olmaya çalış.
Gitme imkanın yok mu gerçekten?
Eve gelsin bulamasın bir oturup düşünür belki hatasını.
Anahtarini evde unutmus bnde ztn gitsem babama giderim orayada gelir alir bni buyuk ihtimal evdede hayirdir amacin ne zeytinyagi gibi uste cikmayi basarir ben yine suclu olurum adim gibi biliyorum

Evden gitsemde hamile oldugum icin mecbur donecek rahatligi olacak ustunde bigun kavga ettigimizde nabiz olcmek icin giderim dedim git dogurdugun gun alirim cocugu elinden fln gibi beylik laflar etmisti
Ayyy seninki fazla yüz bulmuş.Babasının köyü değil bura hak var hukuk var.Doğduğu gün cocuğu alabilecek baba daha anasının karnından cıkmadı.
Bu aksam sancım var diyosun,yat dinlen kendini yıpratma ama iyi hissettiğin bi gün kalk sende kaybol bakalım bi gece,anlasın ne halt yaptığını.

Hamilelik gecirdiniz mi bilmiyorum ama dun gecede simdide sol kaburgam batiyor bebek sanirm baskimi yapiyor anlamiyorum nefesim kesiliyor

Anahtarini evde unutmus bnde ztn gitsem babama giderim orayada gelir alir bni buyuk ihtimal evdede hayirdir amacin ne zeytinyagi gibi uste cikmayi basarir ben yine suclu olurum adim gibi biliyorum

Zeytinyağı gibi üste çıkabileceği bir hatası yok yalnız.

Babanın karakteri nasıldır bilemiyorum ama eğer sağlığı yerindeyse paylaş.

Evde geceleri yalnız bırakıyor iyi bir ders alsın istiyorum bu yüzden geldim de.
Seni almaya gelse de göndermiyorum kızımı eğer düzelmeye niyetin varsa gelir alırsın.
Gözüm de üstünüzde olacak devamlı yoklayacağım bundan sonra o şartla diye konuşsun.

Sahipsiz değilsin sen bu tek başına taşınacak yük değil.
Bir büyüğün devreye girip paylaması gerekiyor eşini canım.

1 saat once falan babami aradim anlattm uzun uzun konustuk arkamda kayinpederini ara dedi bende burda sordum ama ara diyenlr oldu arama diyenler oldu aramadim hala yarin sabah erkenden kalkip babama giderim sanirm yoldada ararim simdi ararsam herkes basima uşüşür yalniz kalmayay diye istemiyorum kimseyi yanimda

Bence herkes başına üşüşsün canım.

Yerinde olsam hemen arardım, gelsinler.

Eşin geldiğinde o kalabalığı görsün sıcağı sıcağına bir mahkeme kurulsun.
Herkesin içinde beni cepte sanıyor. Ama ben sahipsiz değilim babam da arkamda çok şükür.
Hepinizin önünde söylüyorum duysun, bu sondu. Bir daha onu beklemeyeceğim.
Evde bulamayacak ve mahkemede görecek yüzümü tekrar de sonlandır konuşmayı.

Onunla muhattap bile olma inan o çok koyar.

Yazık sana kendini düşün ve böyle onu bekleyerek geçirme geceleri artık.

Ariyorum

Off hemende agliyorum. soyledim tamam kizm ben konusucam onunla dedi kapattim bakalim ne olacak

Ağla.. Sorun değil dediklerimi söyle de ağlayarak söylemen sorun değil.
Elbette ağlayacaksın. Kolay bir şey mi bu?
Normalde bile zor hamile kadına bin kat zor bunlar.

Sen de isterdin şu saatte kocana sarılıp mutlu mesut uyuyor olmayı.
Aileler önünde mahkeme kurup bunları konuşmak kolay mı?
Ağlasan da dök ne varsa, onun yüzüme bakmadan söyle bunları.
Ne oluyor ya desin bi tutuşsun..

İnan böyle beklersen çocuk doğar kucağında çocukla beklersin, hep beklersin düzelmez.

Acaba dinen ne yapmam gerek bu olayin hukmu ne bi arastirmak lazim cunku inan igne ucu kadar kalbini kirmadim ama benim kalbim paramparca iste kadin olmak bumu o kadar ozeniyorum ki el ustunde tutulan kadinlara hamilelere benm ne migdem bulandi ne basim dondu ne bisey aserdim iki gundur sancim var sadce hepsi bu ne nazimi cekti ne simdiye kadar bikere hasta oldum bunyem cok kuvvetli (sabrimdan anlasiliyordur) babama gitsem yine eninde sonunda donecegim o burun surttueyi ben hic bilmiyorum nasil yapilor iliskiler konusunda yetersizim bunu anladim bu gece şöyle avcumun icinde bi dondursem şu adami ahh ah

Gelmedi mi hala eve?
Kp ulaşamadı mı acaba eşine

Hamilesiniz, sizi üzmek istemiyor kimse, kırmadan yorum yapmaya çalışıyor. Eşiniz sizi umursamıyor, sizi üzüyor ve kırıyor ama siz onu iki günde affediyorsunuz. Buradaki kişiler bile sizi eşinizden daha çok umursuyor farkındasınız dimi?

Sorun bence büyük. Başka bir kadın olup olmaması da önemli değil. Önemli olan sizin yanınızda olmaması. Kimin yanında olduğunun ne önemi var ki? Alıp karşınıza kavga etmeden güzelce konuşun. Bu durumdan rahatsızlığını açıkça söyleyin. Kendisini yanınızda görmek istediğinizden, birlikte uyumak istediğinizden söz edin. Bu durumun sizi çok üzdüğü belirtin. Kesinlikle bağırmayın. O cevap vermemekte direttikçe siz de cevap almakta diretin. Ben böyleyim ve böyle devam edeceğim derse de üzgünüm ama boşanın. Böyle bir adama ne ihtiyacınız var ki?

Kendini el üstünde tutturan kadın canım çünkü.

Basit şeyler için olay çıkaranlar, nazları, tripleri bitmeyen kadınlar baş tacı.

Bu kadar güçlü olmak zorunda değilsin olma da zaten.

Sen bu kadar sabırlı olduğun için her şey böyle.
Bir cinnete bakar, evde eşyaları kır dök, fırlat.
Topla eşyalarını git sonra da.
Telefonunu, hattını kır kendine güvenmiyorsan da.
İletişim kuramayacak hale gel.

Bak nasıl pervane oluyor peşinde.

Bir kadın hamileyken bile şımartılmayacaksa ne zaman şımartılır ki zaten?

Başka kadınlara özenerek yaşama artık, o hayata sahip olmak için savaş.

Çok çok boşarsın üç beş ay ağlar unutursun, yeniden seversin güzel bir evlilik de yaparsın.

Kendini kıymet bilmeze harcama.

Bu şartları değiştirecek olan sensin.

Gelmedi cnm bilmem aradimi aramadimi haberim yok kesin aramistir ama buraya yazmakla iyi etmisim biraz duruldum sayenizde
Durul tabi,kim bilir nerde içti mi sızdı mı keyfinin peşindedir,sen niye kendini bebeğini sıkıntıya sokuyosun. Hamile olmasan başka türlü konusurum kalk git şu dakka dicem ama düşünmen gereken bi can var karnında fevri hareket etme o yüzden. Sabah ola hayrola demişler.

Dimi cani cehenneme bak ben 5 kere susmuşum 6.da ipler koptu yapicam arkadasim uygun zamani kollayip yapicam

Biliyomusun yarin besikle dolap almaya gidicektik

Ahh ah hamile olmasaydim dururmuydum bi dk şu dort duvar arasinda pesındeydim golge gibi simdi kiralamistim bile bi araba

Ahh ah hamile olmasaydim dururmuydum bi dk şu dort duvar arasinda pesındeydim golge gibi simdi kiralamistim bile bi araba
Bu çözüm olmaz ki. Ofiste olması neyi değiştirir,yine her kavgada gider ofiste kalır misal yani. Senin tavrını koyman,rengini belli etmen lazım.bunun zamanınıda kendin seç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…