Artik burnuma kadar geldi nerdesin diye sorulmuyor ki sabah zile basacak eve girip yatip uyuyacak en azindan oyle yapiuordu son 5inde sonrada aksam kalkip disari cikip bu sefer eve erken gelicek ellerinde meyve posetleriyle askim askim[/QUOTE
yanlış anlamadıysam biraz üstüne fazla düşmüşsün farketmeden.bi süre çek kendini bakalım onunla ilgilenmemen arayıp sormaman işe yarayacak mı?hiç bişi olmamış gibi davran ama çok Sıcakta değil.o aradıkça Konuş.eğer ki bu şekilde devam ederse al karşına kocan sonuçta bilirsin ince noktasını ona göre bi konuşursun.yine bi işe yaramazsa aile büyüklerini sokarsın araya.
Amin insallah rabbim hidayet nasip etsin onaNe diyim canım valla senin yerinde olim ya o kapıyı açmam yada bende giderim onun gibi evden yaparımda yani,hepimizin hayatında kötü günler oluyor hemen çekip gidelimmi,bazı konulara yorum yazarken kal geliyor yine geldi banayanlış anlama inanamıyorum hamile Eş niye bırakılır bi sebep yokken,Allah yardımcın olsun ben yanlız bile uyuyamam inş düzelir.
1 sene yeni dolacak iki gun sonra barisacagimizi bildigi icin boyle yapiyor beni elinde saniyor hamileyim birde gidemez ayrilamaz ben istedigimi yaparim erkek tripleri iste dun gece sancidan uyuyamadim biliyor insanin hicmi aklina gelmez ya bugunde vurursa diye ne yapsam simdi ben 1 degil 3 degil hepsinde alttan aldim bu boyle gidecek dur demem lazim bu saatte insan disardami olur
Sagol icimi ferahlattin Allah razi olsun ..1 yıl olmamış evleneli 8 aylık hamilesin.
Başka konunda eşinin madde kullandığını yazmışsın.
Eve gelmemesinden daha ciddi bir sorun.
Nasıl bir cesaret bu adamdan hemen hamile kalmak hayret doğrusu.
Onun yerinde olsam senin gibi kadını bende cebimde görür rahat davranırdım yani.
Dur diyecek şartlarda değilsin şimdi zaten geç kalmışsın ne önersem bilemedim üzgünüm.
Beceremiyorum sanirm baksanizaTavrını koy canım, seni çantada keklik sanmasın.
Cinsel hayatimiz hala guzel ilerliyor bilincindeyim bu konunun o yuzden daha onemsiyorum acikcasiKonunuzu okurken aklıma cinsellik geldi hanımefendi. Bayanların hamilelik sürecinde bazı erkeklerin gözü kayabiliyor dışarı maalesef nefslerine hakim olamıyorlar. Aklıma direkt bu geldi. Umarım doğru değildir.
Sagol icimi ferahlattin Allah razi olsun ..
Çok merak ettim acaba ne olabilir ki ya ? Hani 6 gece de az değil. Ben olsam sanırım takibe alırdım kendisini.Hatali oldugundan karsima gecip konusamaz ki tekl
Cinsel hayatimiz hala guzel ilerliyor bilincindeyim bu konunun o yuzden daha onemsiyorum acikcasi
Daha ne kadar uzulebilirim ki dert etme ☺sancim yine basladi bakalim ne olacakÜzmek istemedim canım tersine üzüldüm senin için.
Dört dörtlük bir eşe ve evliliğe sahip değilim yanlış anlama bu sebeple 3 buçuk yıl olacak
hala çocuk konusunda acabalar yaşıyorum.
Adamlar içim imza bile rahatlamaya yetiyor, hamile kadını daha bir cepte görürler yani bu bir gerçek.
Şu saatten sonra bilmiyorum yapabilir misin imkanın var mı ama eve geldiğinde bulamasın seni.
Ailenin yanına falan git biraz burnu sürtsün derim ben.
Başka türlü düzelmez imkanı yok seni güçlü ve kararlı görmeli.
Ben olsam giderdim o evden,bi akşamda o beni merak etsin ki yaptığının nasıl birşey olduğunu anlasın.
Iphone kullaniyordu o zaman takipteydim iphonumu bul uygulamasiyla suan taka bi telefon kullanmak zorunda kaldi tel serviste o yuzden icim icimi yiyiyor burda bi taksi cagirsam nereye bakicam hadi dukkanda gordum insem taksiden bulsam beni gorse ne dicemÇok merak ettim acaba ne olabilir ki ya ? Hani 6 gece de az değil. Ben olsam sanırım takibe alırdım kendisini.
Daha ne kadar uzulebilirim ki dert etme ☺sancim yine basladi bakalim ne olacak
Sorunca cevap alamiyorum ki ..Sabah gelip uyuyup akşama doğru kalktığına göre bu adam gece uyumuyor bir de bunu sorun bakalım gece nerde uyumuyormuş. Allah sabır versin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınaza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?