Esim eve gelmiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi elgur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 aylık hamilesiniz ve esiniz kafası esince eve gelmiyor bu nasıl bir lux ve siz kin tutmayp 2.gün barışıyorsunuz.
Üstüne birde aldatmadgına çok eminsinz (aldatmıyor olabilir)
Ama bu rahatlığı esinize veren sizsiniz bu gayet net

Tavrını koy canım, seni çantada keklik sanmasın.

Amin insallah rabbim hidayet nasip etsin ona

1 yıl olmamış evleneli 8 aylık hamilesin.
Başka konunda eşinin madde kullandığını yazmışsın.
Eve gelmemesinden daha ciddi bir sorun.

Nasıl bir cesaret bu adamdan hemen hamile kalmak hayret doğrusu.

Onun yerinde olsam senin gibi kadını bende cebimde görür rahat davranırdım yani.

Dur diyecek şartlarda değilsin şimdi zaten geç kalmışsın ne önersem bilemedim üzgünüm.

Sagol icimi ferahlattin Allah razi olsun ..

Konunuzu okurken aklıma cinsellik geldi hanımefendi. Bayanların hamilelik sürecinde bazı erkeklerin gözü kayabiliyor dışarı maalesef nefslerine hakim olamıyorlar. Aklıma direkt bu geldi. Umarım doğru değildir.

Aklıma yaprak dökümündeki Fikret' in eşi geldi. İnşallah öyle değildir. Gece ev gelmemek, dükkanda yatmak, arkadaş çevresi. . .

Hatali oldugundan karsima gecip konusamaz ki tekl
Cinsel hayatimiz hala guzel ilerliyor bilincindeyim bu konunun o yuzden daha onemsiyorum acikcasi

Sagol icimi ferahlattin Allah razi olsun ..

Üzmek istemedim canım tersine üzüldüm senin için.

Dört dörtlük bir eşe ve evliliğe sahip değilim yanlış anlama bu sebeple 3 buçuk yıl olacak
hala çocuk konusunda acabalar yaşıyorum.

Adamlar içim imza bile rahatlamaya yetiyor, hamile kadını daha bir cepte görürler yani bu bir gerçek.

Şu saatten sonra bilmiyorum yapabilir misin imkanın var mı ama eve geldiğinde bulamasın seni.
Ailenin yanına falan git biraz burnu sürtsün derim ben.

Başka türlü düzelmez imkanı yok seni güçlü ve kararlı görmeli.

Hatali oldugundan karsima gecip konusamaz ki tekl

Cinsel hayatimiz hala guzel ilerliyor bilincindeyim bu konunun o yuzden daha onemsiyorum acikcasi
Çok merak ettim acaba ne olabilir ki ya ? Hani 6 gece de az değil. Ben olsam sanırım takibe alırdım kendisini.

Daha ne kadar uzulebilirim ki dert etme ☺sancim yine basladi bakalim ne olacak

Ben olsam giderdim o evden,bi akşamda o beni merak etsin ki yaptığının nasıl birşey olduğunu anlasın.

Çok merak ettim acaba ne olabilir ki ya ? Hani 6 gece de az değil. Ben olsam sanırım takibe alırdım kendisini.
Iphone kullaniyordu o zaman takipteydim iphonumu bul uygulamasiyla suan taka bi telefon kullanmak zorunda kaldi tel serviste o yuzden icim icimi yiyiyor burda bi taksi cagirsam nereye bakicam hadi dukkanda gordum insem taksiden bulsam beni gorse ne dicem

Daha ne kadar uzulebilirim ki dert etme ☺sancim yine basladi bakalim ne olacak

Üzme kendini erken doğum olur, bebeğin için sakin olmaya çalış.
Gitme imkanın yok mu gerçekten?
Eve gelsin bulamasın bir oturup düşünür belki hatasını.

Sabah gelip uyuyup akşama doğru kalktığına göre bu adam gece uyumuyor bir de bunu sorun bakalım gece nerde uyumuyormuş. Allah sabır versin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınaza alın

Evden gitsemde hamile oldugum icin mecbur donecek rahatligi olacak ustunde bigun kavga ettigimizde nabiz olcmek icin giderim dedim git dogurdugun gun alirim cocugu elinden fln gibi beylik laflar etmisti

Sabah gelip uyuyup akşama doğru kalktığına göre bu adam gece uyumuyor bir de bunu sorun bakalım gece nerde uyumuyormuş. Allah sabır versin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınaza alın
Sorunca cevap alamiyorum ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…