- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
en büyük hatamız kendimizden taviz vermemiz ve aramadan alttan alarak ilşkiyi ilerletmemiz en büyük yanlış bu kadar zaman aramadan iyi durmuşsunuz bence arayın dökün içinizi rahatlayın içinize attıkça daha da kurgulayıp paranoyak düşüncelere inanır olursunuz . bir buçuk ayda ise bu 8 gün geç gelmesi belki normal olabilir arkadaşlarını tanıyorsanız vs ama kıskanıyorsanız açık açık söyleyin size saygı duyması gerekir en doğru yanıt eşinizde. ama onu sorgular gibi yapmayın ona güvendiğinizi hissetsin güvensizlik hissederse daha çok geç gelebilir samimiyetinize ianır ve sizin de kalbinizi yumuşatır eşinizŞu 1buck ay icnde toplam sayi o kadar dananin kuyrugu koptu bu aksam aradim coktan dayanamadim artik ilk defa aradim
Hayatinda biri olduguna tirnagimin ucu kadar inanmam arkadas cevresi bozuk onlara takiliyor
Sabah aradim acmadi ogleden sonra mesaj attim (bu sure icinde hala donmemisti bana) artik samimiyetine inanmiyorum telefonunun caldigini duymamana sonrada saatlerce telefonu eline almayip cevapsiz cagrimi gormedigine inanmiyorum bundan sonra olcegimi bilsem elim telefona gitmez diye bi mesaj attim benimle dalga gecer gibi ne dese begenirsin yuru bee kim tutar seni sonrasida bu iste gelmedi ne yaptim ki ben simdi
El üstünde tutulan kadınlar eşlerine kaybetme korkusunu veriyorlar.yeri geliyor postayı koyuyor da ondan el üstündeler.eşim benden habersiz hiçbir yere gidemez.(ben de gitmem).eşim böyle bir şey yapsa inanın bilir yapacaklarımı kendini paralasa da eve almam.suratına tükürmek için bile kapıyı açmam.beni hamile halimle evde bırakıp ortadan kaybolacak öyle bir dünya yok.
bu kadar ezdirmeyin kendinizi.size de bebeğinize de yazık.geldiğinde karşınıza alıp sakin bir dille konuşun.tekrar ederse bsancım var diye yaygarayı kopar ara onu ulaşamayınca mesaj at,sonra ara kayınpederini sancım çok oğlunuz ortada yok diye ortalığı ayaklandır.gerekirse git hastaneye.
stres yapmamaya çalışın diyeceğim ama ne mümkün.
NeySabah aradim acmadi ogleden sonra mesaj attim (bu sure icinde hala donmemisti bana) artik samimiyetine inanmiyorum telefonunun caldigini duymamana sonrada saatlerce telefonu eline almayip cevapsiz cagrimi gormedigine inanmiyorum bundan sonra olcegimi bilsem elim telefona gitmez diye bi mesaj attim benimle dalga gecer gibi ne dese begenirsin yuru bee kim tutar seni sonrasida bu iste gelmedi ne yaptim ki ben simdi
Ya çok sinirlendim işine bak ne demekmiş asıl o işine baksın da karısını yalnız bırakmasın.sekiz aylık hamilesin.bilerek gitmek için bile tartışma çıkarıyordur kim bilir...nefret ettim bu erkeklerden ya2 ay icinde bu gece dahil 6. Kez eve gelmedi bugunde gelmicek kesin nerde ne yapiyor bilmiyorum 8 aylik hamileyim eve geldigindede nerdeydin dedigimde isine bak lafiyla karsilasiyorum kin tutmayi beceremedigimden 2.gun eskiye donuyoruz sebebi yok ennn ufak birsey yasamissak gece gelmiyor kayinpederimi bu zamana kadar hic arayip esimi sikayet etmedim birazdan arayacagim agzimda laf yapmaz ne desem
Canım kıyamam sana ne biçim birine gönül vermişsin hiçmi belli etmedi onunla evli değilken ailenle konuşmayı denedinmi ? Kızları kanları canlarısın ne hata yapmış olursan ol arkanda durmaları şart çok üzücü bir durum inşallah herşey gönlünce olsun. Canım böylede yaşanmaz sevgisiz saygısız lütfen ailenle irtibata geç belki yalnız kalmadığını görünce eşin olacak sana aşkı depreşiverir Allah yar ve yardımcın olsun sana vede konu sahibine aminEvliliğini kendi evliliğime benzettim..bende 1.5 yıllık evliyim ve 6 günlük anneyim..Eşim hamileliğim süresince herşeyi burnumdan getirdi benim..küsmesi,kızması,kaprisi vs vs..yeri gelir 1 ay aynı evin içinde küs kalırız.sorsam ya cvp vermez yada sanane kardeşim, işine bak tarzında salakça cvplar verir..seninkinden farkı aradığımda tlfnu acmadığı ve eve gelmediği olmamıştır..her kavgada her tartışmada malesef bende senin gibi hep alttan alan, hep yumuşayan oldum..neden?evdeki huzursuzluğu mutsuzluğu sevmiyorum diye..haklı olan hep odur..bi süre sonra özgüvenimi kaybettim ve sindirildim..sürekli o suçladı ben savunmaya geçtim..hastanelere ağlaya ağlaya hep tek başıma gittim..doğuma gitmeden bi gün öncesinden bile ağlattı beni sinirlerimi bozdu..ben aileme de anlatamadım çünkü ailem bu adamla evlenmemi istemiyordu..
şimdi bi tane evladımız var sanırsın hamileliğim süresince en büyük desteği o göstermiş, evladı için herşeyi yapmış edalarında..beni tehdit ediyor ona bi şey olursa karışmam diye..ve artık benim umrumda bile değil..kimse boşanmak için evlenmiyor..ben aşkla evlendim,severek evlendim ama anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..kızımla birlikte bende doğdum ona inandırıyorum kendimi..kızımla ilgileniyorum, onu izliyorum uykudayken...eğer ailen arkandaysa 1 dk bile bekleme git..sessizce ve herşeyi göze alarak git.beklerken zamanın hiç geçmediğini,1 dk nın bile nasıl 1 yıl gbi geldiğini iyi bilirim ben..daha doğumuna 1 ay var..seni koşulsuz seven ailenin yanında huzurla geçir o zamanını..emin ol şu anki yaşadığın durumdan daha kötüsü yok olamaz da..kapat telini filan onun çevresinden de kimseyle iletişime geçme..kararlı olamıyosan bile öyle görün..çoçuğun doğunca zaten gözüne gelmicek..şu düşünceye gireceksen de baştan söylim hata edersin..çoçuğum doğunca değişir biraz sabredeyimm....ben doğurdum bi şey değişmedi..ben kızımın odasında yatıyorum, o salonda..mecbur olmadıkça konuşmuyoruz..alınacak bi şey yapılacak bi iş varsa söylüyorum yapıyor..genelde evde evet..ama yeni doğum yapmış karısına ilgi,sıcaklık, sevgi sıfır..bende isterdim elbet birbirimize sarılarak bakalım kızımıza, bende isterdim nasıl oldun ağrın geçti mi die sormasını ama bazen olmayınca olmuyor..kimse vazgeçilmez değil bunu bil...
Terbiyesiz pisliiik, nasil sinir oldum! Sizin gidecek bir yeriniz yok mu? Siz gidin o arasin sizi! Cikmayin telefonlarina falan. Hatta mesaj atarsa nerdesin diye, sanane diye cevap verirsiniz.Sabah aradim acmadi ogleden sonra mesaj attim (bu sure icinde hala donmemisti bana) artik samimiyetine inanmiyorum telefonunun caldigini duymamana sonrada saatlerce telefonu eline almayip cevapsiz cagrimi gormedigine inanmiyorum bundan sonra olcegimi bilsem elim telefona gitmez diye bi mesaj attim benimle dalga gecer gibi ne dese begenirsin yuru bee kim tutar seni sonrasida bu iste gelmedi ne yaptim ki ben simdi
Aynen oyle gitmek icinde durup dururken yapiyorYa çok sinirlendim işine bak ne demekmiş asıl o işine baksın da karısını yalnız bırakmasın.sekiz aylık hamilesin.bilerek gitmek için bile tartışma çıkarıyordur kim bilir...nefret ettim bu erkeklerden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?