esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

camila87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
142
116
103
38
Merhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???

Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..

Bosanmayacak seni krediye ikna etmeye çalışıyor senin zaafini bulmuş ordan vuruyor hiccccc umrunda olmasın tıpış tıpış gelecek sessiz bekle
yalniz gitmeden onceki tartisma kredi olayiyla alakali degildi (biliyordu istemediyimi krediyi ama ) baska bisey konusunda tartistik (eve gelmeden telde ablasiyla konusmus 30 dakka boyunca) bana gicik olmus bir halde geldi artik ne olduyasa ne dediyse bende ne var derdin ne derken basladi giderim bosanirima bende hic bekleme cik git derken iste bitti

Önceki konularını okudum şimdi bu adam için kilini kipirtdatmaya değmez hiçbir hamle yapma otur evinde o düzeltebilirse düzeltsin olanları yok yapmazsa sal ipini gitsin bunla ömür tükenmez

sessizce bekle. adım attığın an kaybedersin, o adım atınca ise tartışma. gelsin evine
Gelsede ne fayda bunlarin bitmeyen para derdinden biktim esimde zaten gelmez ukalanin teki dunya kendi ayaklarinin altinda saniyor cok kendini begenmis asla kendine yediremez zaten oyle bir niyetide yok belliki hic umrunda degil

Afedersinde böle kadınların yaptığı şeyleri yapan erkekler bence mide bulandırıcıGiderim bakmış, sen erkeksin la kendine gel. Kollayıp kanat gereceğine. Bizim Adana'da bişe derlerde öle erkeklere neyseAdım atma. atarsan kaybedersin. Evi terkeden o. Çocuk oyuncağı değil bu. Giden gelemez

Bu yolun sonunda boşanmak olsada, asla adım atmazdım ben olsam acımdan olsem, Cocugum hastalansa dahı aramazdım msj atmazdım.
Cocuk oyuncagı mı boyle? Kımı neyle tehdıt edıyor?
Aradıgın an kaybedersin. Biz ne burnu havada olanlar gorduk tıpıs tıpıs donen. Karısını yalvar yakan evıne dondurmeyr calısan? Hem bırak senın demenle donecekse hıc donmesın daha iyi! Bosanmak olum degıl bunu unutma lutfen

eşine de ki; sana dul erkek derler.
kötü yola düşersen karışmam.

boşan. zaten bir kaybın olmaz.
adam evcilik oynuyor, sıkılınca anasının koynuna sığınıyor.

Gitsin bırak .ya tehdit ederler ya da babanın evine git diye kapıyı gösterirler.defolup kendisi gitmiş.sen notmal güne devam eder gibi et,kendini sorgulama bile,o elbet tıpış tıpış gelcek.tilkinin dönüp dolaşacağı geleceği yer kürkçü dükkanı

Senın kocan resmen kız gibi naz yapıyor. Iyı yapmışsın nereye kadar tahammül edecektin bak gıderım laflarına. Ben kufur ederdim şahsen sen gene kızar konuşmuşsun. O boşanmayacak senı kredıye ıkna edecek sadece bu. Havlayan kopek ısırmazmış

Eskiden tehdit savuruyodu demek 1000 kere soylediyi icin bu lafi her tartismada ne olursa olsun, kendi kafasinada yerlestirdi bosanmayi. Hicte pisman olucagini sanmiyorum kesin simdi abisinle gezip tozuyorlardir zaten abisi 32 yasinda hayla 17yas hayati suruyo. El ele tutussun ne hali varsa gorsunler olan bana oldu

Sana olan bu adamla evlenmekle olmuş. En ufak bı tartışmada bak gıderım haaa gıdıyorum haaa dıyen bırıyle ömür geçer mi ki ?? Eğer bu evlılık sürecekse böle ıyı bı ders vermen lazım senı sındırmış o. Kaybetme korkusu yok.

Beni de eski eşim tehdit ediyordu annesine gidiyodu bazen
Ben yalvarıyodum tamam tamam gitme die
Ama ne oldu temenni gitti ben de bıkmıştım git dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…