Ne bekliyorsun sen cek git! Sen ayrıl! Hayatına yeniden basla! Sırf ayrılman bile seni mutlu edecek.Cocugum yok arkadasim, evet guzle bir meslegim var allah sukur
BBak seni düşünüyormuş gibi yapıp kardeşine msj atıyor..
Kardeşin seni arayıp soracak eniştem seni yalnız bırakmamamı söyledi diyecek..
senin ayy canım benim oda hala beni seviyor deyip aramanı sağlıyor..
Sakın yeme..
Eşinin sana blöf yaptığı burdan belli sakın geri adım atma...
Ne zamandır yok evde...
ideBak seni düşünüyormuş gibi yapıp kardeşine msj atıyor..
Sakın yeme..
Ne zamandır yok evde...
Bide evden cikarken bana « ben annemlere gidiyorum(bize bir saat uzaktalar) » bende banane nereye gidersen git umrumda degilsin dedim, pesine « bisey olursa ara diye soyluyorum »dedi. Bende basima bisey gelirse en son ariycagim kisi sen olursun dedim. Pesine cikti gittiBak seni düşünüyormuş gibi yapıp kardeşine msj atıyor..
Sakın yeme..
Ne zamandır yok evde...
Kendi toplasın kölesi mi varVallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Gelsin kendi eşyalarını kendisi toplasın o halde. Buyur gel topla de. Ciddiyse de yapacağın bir şey yok ki. Sen de ciddiyetini koru, geri adım atman demek herşeyi kabul etmen demek. Hatta sana ozaman der ki bak bidaha olursa kesinlikle biter. Bunu dedirtme.Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Bende arkadaşlara katılıyorum aklı sıra sizi alt etmeye çalışıyor bişey olursa araymış o kadar düşünüyon madem evinde oturacaksın erkek gibi belli ki ailesi tarafından doldurulmuş size karşı gardını almış eğer ki o yanaşmadan siz bir şekilde gel felan derseniz hayatınız boyunca tüm ipler onun elinde olur kendinizi kıymete bindirin lütfen bu dünyaya o bir kere geliyorsa öyle düşünüp hareket ediyorsa sizde kazık çakmıcaksınız siz kendinize değer verdiğiniz takdirde değer görünsünüz.il
B
ide
Bide evden cikarken bana « ben annemlere gidiyorum(bize bir saat uzaktalar) » bende banane nereye gidersen git umrumda degilsin dedim, pesine « bisey olursa ara diye soyluyorum »dedi. Bende basima bisey gelirse en son ariycagim kisi sen olursun dedim. Pesine cikti gitti
Iradesinin kaynagi benim onun umrunda olmamam. Zaten bosluktayim ama arayip ne diycem neye ozur diliycem??? Cok uzgunum yalvarmadim tutmadim senimi diycem?? Resmen aylardir terör estiriyor hayatimda ! Gecen futbola gitti yilda bir, bacaklarina agri girmis o gunden beri aa sus yorgunum falan sus tamam ustume gelme sacma sapan laflar. Kendisi eglense bile çilesini pesine ben cekiyorum sanki
+1000İradesinin kaynağı sizin zayıflığınız. Artık eşinizin tavırlarını sorgulamaktan ziyade bu noktada sizin kendinizi sorgulamanız gerekiyor.
‘Neden onun bu tavırlarına gereken cevabı veremiyorum, neden bu kadar kaybetmekten korkuyorum, neden kendi değerimi bu kadar ayaklar altına alıyorum? Tüm bunlar bana şimdiye kadar bi şey kazandırdı mı?’ gibi..
Şimdiye kadar hep aynı yöntemleri deneyip aynı sonuçları aldınız gördüğünüz gibi. Demek ki artık bir tavır değişikliğine gidip kendinizde bazı şeyleri değiştirmeniz gerekiyor.
Zaten surekli dolduruyolar son zamanlar fark ettim ortalikta « erkek benim sen herseye karisiyosun karisma diye dolasiyodu »(buda eskiden yoktu yeni cikti) gelmeden zaten ablasiyla telefondaymis kendisi soyledi kim bilir neler soylediler alltan ustten. Yalniz birsey anladim korkunun ecele faydasi yok ne olucaksa olsun oda gaza geliyorsa kisiliksiz bir insan demektir ve omur boyu bir film olmaz kendisindenBende arkadaşlara katılıyorum aklı sıra sizi alt etmeye çalışıyor bişey olursa araymış o kadar düşünüyon madem evinde oturacaksın erkek gibi belli ki ailesi tarafından doldurulmuş size karşı gardını almış eğer ki o yanaşmadan siz bir şekilde gel felan derseniz hayatınız boyunca tüm ipler onun elinde olur kendinizi kıymete bindirin lütfen bu dünyaya o bir kere geliyorsa öyle düşünüp hareket ediyorsa sizde kazık çakmıcaksınız siz kendinize değer verdiğiniz takdirde değer görünsünüz.
Büyük ihtimalle ablası böyle böyle yap mecbur yapar diye akıl vermiştir o akılsızaZaten surekli dolduruyolar son zamanlar fark ettim ortalikta « erkek benim sen herseye karisiyosun karisma diye dolasiyodu »(buda eskiden yoktu yeni cikti) gelmeden zaten ablasiyla telefondaymis kendisi soyledi kim bilir neler soylediler alltan ustten. Yalniz birsey anladim korkunun ecele faydasi yok ne olucaksa olsun oda gaza geliyorsa kisiliksiz bir insan demektir ve omur boyu bir film olmaz kendisinden
Son lafinda ne yapmaya calistigini gostermis aklı sıra size göz dağı veriyor hayret ya bu erkeklere ne oldu zaman değişti erkekler kadın kadınlar erkek oldu şaka gibi bence siz hiç umursamayin evinizde mutlu mutlu pozlar verin onun göreceği yerlere atın umrunuzda değilmiş gibi davranin asla aramayin bekleyin o sizin burnunuzu surtmeye calisirken kendi burnu surtulsun bence geri adım atmayın yoksa siz ezileceksinizMerhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Onun ablası varsa konu sahibininde koskoca bir kadınlar kulübü varBüyük ihtimalle ablası böyle böyle yap mecbur yapar diye akıl vermiştir o akılsıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?