esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

il
B
ide
Bide evden cikarken bana « ben annemlere gidiyorum(bize bir saat uzaktalar) » bende banane nereye gidersen git umrumda degilsin dedim, pesine « bisey olursa ara diye soyluyorum »dedi. Bende basima bisey gelirse en son ariycagim kisi sen olursun dedim. Pesine cikti gitti

Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Gelsin kendi eşyalarını kendisi toplasın o halde. Buyur gel topla de. Ciddiyse de yapacağın bir şey yok ki. Sen de ciddiyetini koru, geri adım atman demek herşeyi kabul etmen demek. Hatta sana ozaman der ki bak bidaha olursa kesinlikle biter. Bunu dedirtme.

Bende arkadaşlara katılıyorum aklı sıra sizi alt etmeye çalışıyor bişey olursa araymış o kadar düşünüyon madem evinde oturacaksın erkek gibi belli ki ailesi tarafından doldurulmuş size karşı gardını almış eğer ki o yanaşmadan siz bir şekilde gel felan derseniz hayatınız boyunca tüm ipler onun elinde olur kendinizi kıymete bindirin lütfen bu dünyaya o bir kere geliyorsa öyle düşünüp hareket ediyorsa sizde kazık çakmıcaksınız siz kendinize değer verdiğiniz takdirde değer görünsünüz.

Boşayacağından değil sırf sen krediye ikna ol her dediğini yap diye böyle şeyler yapıyor ben olsam aramam sormam susup normal hayatıma devam ederim köpek gibi gelecek nasıl olsa ayrıca sen onun uşağı mısın gelip kendi toplasın eşyalarını . Gelince hiç muhattap olma

İradesinin kaynağı sizin zayıflığınız. Artık eşinizin tavırlarını sorgulamaktan ziyade bu noktada sizin kendinizi sorgulamanız gerekiyor.

‘Neden onun bu tavırlarına gereken cevabı veremiyorum, neden bu kadar kaybetmekten korkuyorum, neden kendi değerimi bu kadar ayaklar altına alıyorum? Tüm bunlar bana şimdiye kadar bi şey kazandırdı mı?’ gibi..

Şimdiye kadar hep aynı yöntemleri deneyip aynı sonuçları aldınız gördüğünüz gibi. Demek ki artık bir tavır değişikliğine gidip kendinizde bazı şeyleri değiştirmeniz gerekiyor.

+1000
Konu sahibi hep yalvarip alttan almışsın sonuç bu olmuş bir de güçlü durmayı dene
Sakın sunguyu düşürüp ne olur geri don deme
Ömür boyu abisinin kredisi bitmez sonra

Zaten surekli dolduruyolar son zamanlar fark ettim ortalikta « erkek benim sen herseye karisiyosun karisma diye dolasiyodu »(buda eskiden yoktu yeni cikti) gelmeden zaten ablasiyla telefondaymis kendisi soyledi kim bilir neler soylediler alltan ustten. Yalniz birsey anladim korkunun ecele faydasi yok ne olucaksa olsun oda gaza geliyorsa kisiliksiz bir insan demektir ve omur boyu bir film olmaz kendisinden

Büyük ihtimalle ablası böyle böyle yap mecbur yapar diye akıl vermiştir o akılsıza
Konu sahibi şimdi güçlü durmazsa ömür boyu adamin abisinin ev kredisini ablasının arabasını kaynanasinin telefonunu oder durur
Üstelik bunların karşısında teşekkür olarak sürekli hakaret duyar

Meslek var cocuk yok dandik bir adam var ne çekicen arkadaşim yukarda bir arkadaş cok güzel demis erkek gibi evinde duracaksan gir eve yoksa al eşyami defol baktiniz gevşdi diğer sıkıntilari da dile getirin bir daha benimle saygisiz konuşmiycaksin anam anam diyceksen hiiiç girme eve güle güle sensiz hayat ohhh ne rahat deyip bir kahkaha yeter çatlasin asla zayıf görünme assslaaa

Bırak gitsin kardeşim hıc donup bakma arkana gelırsede cabuk sıkıldın bence tekrar git olmıyan olmuyor çocuk olunca daha zor hayatına bak

Bak mesleğin de varmış akıl yok sende neden bu adamı cekıyorsun yavrun yokken yolla gitsin gelirse de asla tavız verme arkadaşların dediği gibi ..kimse senden daha kıymetli değil..bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar..sakın sakın seviyorum aşığım gelsin diye düşünme ne olursun..kendine yapma bunu

Son lafinda ne yapmaya calistigini gostermis aklı sıra size göz dağı veriyor hayret ya bu erkeklere ne oldu zaman değişti erkekler kadın kadınlar erkek oldu şaka gibi bence siz hiç umursamayin evinizde mutlu mutlu pozlar verin onun göreceği yerlere atın umrunuzda değilmiş gibi davranin asla aramayin bekleyin o sizin burnunuzu surtmeye calisirken kendi burnu surtulsun bence geri adım atmayın yoksa siz ezileceksiniz

bu tavirda adam geri doner. geri donme niyeti olmasa esylarini o toplar giderdi. sen dik durdukca direnir biraz ama eninde sonunda doner. dik durmaz yalvarirsan 2 gune doner. Burcu ne bu adamin?

Önceki konunu okudum. Sana da çok sinirlendim. Ne varmış 30 yaşında? Bir silkelen kendine gel. Bu adam özgüvenini yıkmış

Ben de 30 yaşımdayım. Benimle yaşıt çoğu arkadaşım bekar. Ne demek bu adamdan boşanırsan anne olamayacaksın düzgün birini bulamayacaksın?? Zaten adam çocuk istemediğini söylemiş. Bu adamdan çocuk yaparsan o ailesinin küçük çocuğu olmaya devam edecek, sen de hem ana hem baba olacaksın. Bu forumda ne kadar çok kadın var, 2. evliliğinde mutluluğu bulan. Sen adama sana mahkumum mesajını ver, o seni peşinde sürüklesin oh ne hayat! Kendi kıymetini bil rica ediciim

Kahvemi içip keyfime bakardım beni istemeyeni ben hiç istemem gidene güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…