esim evi terk etti lutfen yardim edin ........

Hepsi blöf. Sözde burnunu sürttürüyor. Geri adım atma, suçlu olduğunu kabul ettiğini düşünür.
Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim

Korktuğun yerle sınıyor sanırım seni. Asla geri adım atma “sensiz de yapabiliyorum” u göster ona. Blöf yapıyor ve geri dönecek. İlişkinizin bundan sonraki durumunda sözünüzün geçmesini istiyorsanız asla taviz vermeyin.

Annemlere giderim ne demek ya ?

Sen kocasin kadin degilsin

Icim soguyor boyle olaylari gordukce

Sen erkeksin gerekirse karin annenlere gitmek isterse sen dur diyeceksin ama sizde tam tersi olmus cok ilginc

Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Eşyalarını neden sen topluyormuşsun yahu. Pazar günü gelirse artık senin için kılımı kıpırdatmayacspım eşyalarını kendin topla moodunda olun.

Bence de gerçek blöf asla değil
Para versen ayrılmaz ama parasız da durmazzzzz!!!!
Benimki de gitmişti eşyalarını topluyup

Gerçek diilmiş diceksen özel msj at bana
Gerçek olsa da at
Ben Emin’im
Keşke haksız çıksam da ayrılmasa

Eskiden cok korkuyodul biliyordu ama son zamanlar biraktim artik Tukendim. Bide gider ayak yalvarmadigim icin bana « korkmuyomusun pisman olucaksin diyor » saka gibi!!! Su an dusunuyorum neye pislan olim??? Bu kadar taviz verdiyimemi?? Simdi ailesi guzel gaza getiri bosver salla gitsin diye cok yazik boyle insanlar iste kendiside zaten kim nereye cekse oraya giden bir tip

Cocugunuz var mı? Bunun cevabına göre yapılacak seyler öyle degisiyor ki

Gitcek adam gerçekten ama o an eşylatı toplardı sizi tanıyo pazar günü nolur gitme diyeceğinizi düşünüyo aklı sıra sözde size düşünme süresi vermiş daha önce gitmişmiydi yoksa sadece laftamı giderim diyodu çünkü sadece lafta olunca isteklerini yaptıramamış bu sefer gideyimde evi aldırayım demiştir pazar günü gelirse hizmetli miyim gidecek olan sensin kalkta topla eşyalarını deyin yapacağı R yi keyifle izleyin yapmazsada yine kendi kaybeder eşiniz belli ki taktik değişmiştir lafta olmadı gideyimde pazara kadar 1000kere pişman olur dedi herhalde zaten gidersede emin olun kaybetmez çok şey kazanmış olursunuz mesela huzurlu bir hayat

Sana toplacak esyalarını??? Heheytt ber ne adammıs, derdest et esyalarını koy kapının önüne! Cocugn var mı diye sordum ama varsa varbu ne böyle!! Simdi daha önemli bsy soracgm?? Bir mesleginiz var mı??

Gittiyi gun kiz kardesime mesaj atmis aynen soyle « ben annemlere gittim iste sedayi (beni yani) yalniz Biramka ». resmen komedi

Sana toplacak esyalarını??? Heheytt ber ne adammıs, derdest et esyalarını koy kapının önüne! Cocugn var mı diye sordum ama varsa varbu ne böyle!! Simdi daha önemli bsy soracgm?? Bir mesleginiz var mı??
Cocugum yok arkadasim, evet guzle bir meslegim var allah sukur

Bide gider ayak yalvarmadigim icin bana « korkmuyomusun pisman olucaksin diyor »

Şu sözleri bile aslında nasıl bi tavır sergilemeniz konusunda çok yeterli bence. Lütfen kaygılanmayın ve panik yapmayın yoksa bu kaygı sizi adım atmaya itecektir. Bu durumda kesinlikle adım atmayın, ihtiyacınız olan tek şey sabırlı olmak. Çünkü şuan uzlaşma zamanı değil. Kendinize güvenin o iradeli davranabiliyorsa siz de iradeli davranabilirsiniz.

Son olarak; sessizlik herkesi çıldırtır bunu hiç unutmayın. Sessiz ve sakin kalın.

Eşyalarını topla valize kapının önüne koy sonrada kapıyı kilitle :))
Görsün gününü hödük..

Gittiyi gun kiz kardesime mesaj atmis aynen soyle « ben annemlere gittim iste sedayi (beni yani) yalniz Biramka ». resmen komedi
Bırakın boşverin işte vicdanınıza oynuyo çok belli geri adım atmayın lütfen sonra nasıl ayaklarınıza kapancak dediğim gibi kapanmazsada ömür boyu çekebilecekmisiniz bu adamı hayır kendi ile ilgili bişeyler ister izib vermezseniz yine gitmekle tehdit etmesin ama küser eder anlarım yaa abisi için neden borca girecekmişsniz hem bunun ardı arkasıda kesilmez ömür boyu başkaları içinmi çalışcaksınız

Iradesinin kaynagi benim onun umrunda olmamam. Zaten bosluktayim ama arayip ne diycem neye ozur diliycem??? Cok uzgunum yalvarmadim tutmadim senimi diycem?? Resmen aylardir terör estiriyor hayatimda ! Gecen futbola gitti yilda bir, bacaklarina agri girmis o gunden beri aa sus yorgunum falan sus tamam ustume gelme sacma sapan laflar. Kendisi eglense bile çilesini pesine ben cekiyorum sanki

Bak seni düşünüyormuş gibi yapıp kardeşine msj atıyor..
Kardeşin seni arayıp soracak eniştem seni yalnız bırakmamamı söyledi diyecek..
senin ayy canım benim oda hala beni seviyor deyip aramanı sağlıyor..
Sakın yeme..
Eşinin sana blöf yaptığı burdan belli sakın geri adım atma...
Ne zamandır yok evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…