Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendimHepsi blöf. Sözde burnunu sürttürüyor. Geri adım atma, suçlu olduğunu kabul ettiğini düşünür.
Eşyalarını neden sen topluyormuşsun yahu. Pazar günü gelirse artık senin için kılımı kıpırdatmayacspım eşyalarını kendin topla moodunda olun.Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Bence de gerçek blöf asla değilVallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Eskiden cok korkuyodul biliyordu ama son zamanlar biraktim artik Tukendim. Bide gider ayak yalvarmadigim icin bana « korkmuyomusun pisman olucaksin diyor » saka gibi!!! Su an dusunuyorum neye pislan olim??? Bu kadar taviz verdiyimemi?? Simdi ailesi guzel gaza getiri bosver salla gitsin diye cok yazik boyle insanlar iste kendiside zaten kim nereye cekse oraya giden bir tipKorktuğun yerle sınıyor sanırım seni. Asla geri adım atma “sensiz de yapabiliyorum” u göster ona. Blöf yapıyor ve geri dönecek. İlişkinizin bundan sonraki durumunda sözünüzün geçmesini istiyorsanız asla taviz vermeyin.
Cocugunuz var mı? Bunun cevabına göre yapılacak seyler öyle degisiyor kiMerhaba arkadaslar,
Esim surekli beni bosanmakla tehdit ediyordu, susturmak bastirmak icin buraya konu acmistim 1 ay once ( abisine kredi yapip ev almamizi istiyordu, ailesi surekli baski yapiyordu...) neyse en son iki gun once bir konu hakkinda konusmaya calistim bana « sus tamam bak giderim annemlere falan dedi (yani terk ederim) sus gidicem falan bende yeter gidersen git hayatim boyunca senin pesindenmi kosucam dedim derken cikti gitti. O gun bugun ses yok artik istedigi oldu bosansin. Ama cok zoruma gidiyor boyle olmasi adamin buyuk aski bitti saygisida bitti sanki cocuk oyuncagi.
Sanki su an bosluktayim onun umrunda degil hayata bisey olmamis gibi devam edicek hersey bu kadar basit onun icin olan bana oldu. Gider ayak bide bana « korkmuyomusun pisman olucaksin »dedi!!!! Saka gibi!!!!! Yapmadigini birakmadi ve pisman ben olucam??? Zaten yeterince ezildim daha ne yapabilirimki???
Lutfen bosluktayim yardiminiza ihtiyacim var boyle benzer durum yasiyanlar nasil atlattiniz..
Gitcek adam gerçekten ama o an eşylatı toplardı sizi tanıyo pazar günü nolur gitme diyeceğinizi düşünüyo aklı sıra sözde size düşünme süresi vermiş daha önce gitmişmiydi yoksa sadece laftamı giderim diyodu çünkü sadece lafta olunca isteklerini yaptıramamış bu sefer gideyimde evi aldırayım demiştir pazar günü gelirse hizmetli miyim gidecek olan sensin kalkta topla eşyalarını deyin yapacağı R yi keyifle izleyin yapmazsada yine kendi kaybeder eşiniz belli ki taktik değişmiştir lafta olmadı gideyimde pazara kadar 1000kere pişman olur dedi herhalde zaten gidersede emin olun kaybetmez çok şey kazanmış olursunuz mesela huzurlu bir hayatVallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Sana toplacak esyalarını??? Heheytt ber ne adammıs, derdest et esyalarını koy kapının önüne! Cocugn var mı diye sordum ama varsa varbu ne böyle!! Simdi daha önemli bsy soracgm?? Bir mesleginiz var mı??Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Yok hic bir zaman kendisine guvenemedimkk hep bir bosanma kelimesi ortadaydiCocugunuz var mı? Bunun cevabına göre yapılacak seyler öyle degisiyor ki
Gittiyi gun kiz kardesime mesaj atmis aynen soyle « ben annemlere gittim iste sedayi (beni yani) yalniz Biramka ». resmen komediGitcek adam gerçekten ama o an eşylatı toplardı sizi tanıyo pazar günü nolur gitme diyeceğinizi düşünüyo aklı sıra sözde size düşünme süresi vermiş daha önce gitmişmiydi yoksa sadece laftamı giderim diyodu çünkü sadece lafta olunca isteklerini yaptıramamış bu sefer gideyimde evi aldırayım demiştir pazar günü gelirse hizmetli miyim gidecek olan sensin kalkta topla eşyalarını deyin yapacağı R yi keyifle izleyin yapmazsada yine kendi kaybeder eşiniz belli ki taktik değişmiştir lafta olmadı gideyimde pazara kadar 1000kere pişman olur dedi herhalde zaten gidersede emin olun kaybetmez çok şey kazanmış olursunuz mesela huzurlu bir hayat
Cocugum yok arkadasim, evet guzle bir meslegim var allah sukurSana toplacak esyalarını??? Heheytt ber ne adammıs, derdest et esyalarını koy kapının önüne! Cocugn var mı diye sordum ama varsa varbu ne böyle!! Simdi daha önemli bsy soracgm?? Bir mesleginiz var mı??
Bide gider ayak yalvarmadigim icin bana « korkmuyomusun pisman olucaksin diyor »
Eşyalarını topla valize kapının önüne koy sonrada kapıyı kilitle :))Vallah arkadasim eskiden blöfdü biliyorum ama simdi hic oyle degil cok ciddi hissediyorum. Giderkeb bana « esyalarimi topla lutfen pazar gunu gelip alicam dedi » zaten aramayada niyetim yok resmen tukendim
Bırakın boşverin işte vicdanınıza oynuyo çok belli geri adım atmayın lütfen sonra nasıl ayaklarınıza kapancak dediğim gibi kapanmazsada ömür boyu çekebilecekmisiniz bu adamı hayır kendi ile ilgili bişeyler ister izib vermezseniz yine gitmekle tehdit etmesin ama küser eder anlarım yaa abisi için neden borca girecekmişsniz hem bunun ardı arkasıda kesilmez ömür boyu başkaları içinmi çalışcaksınızGittiyi gun kiz kardesime mesaj atmis aynen soyle « ben annemlere gittim iste sedayi (beni yani) yalniz Biramka ». resmen komedi
Iradesinin kaynagi benim onun umrunda olmamam. Zaten bosluktayim ama arayip ne diycem neye ozur diliycem??? Cok uzgunum yalvarmadim tutmadim senimi diycem?? Resmen aylardir terör estiriyor hayatimda ! Gecen futbola gitti yilda bir, bacaklarina agri girmis o gunden beri aa sus yorgunum falan sus tamam ustume gelme sacma sapan laflar. Kendisi eglense bile çilesini pesine ben cekiyorum sankiŞu sözleri bile aslında nasıl bi tavır sergilemeniz konusunda çok yeterli bence. Lütfen kaygılanmayın ve panik yapmayın yoksa bu kaygı sizi adım atmaya itecektir. Bu durumda kesinlikle adım atmayın, ihtiyacınız olan tek şey sabırlı olmak. Çünkü şuan uzlaşma zamanı değil. Kendinize güvenin o iradeli davranabiliyorsa siz de iradeli davranabilirsiniz.
Son olarak; sessizlik herkesi çıldırtır bunu hiç unutmayın. Sessiz ve sakin kalın.
Bak seni düşünüyormuş gibi yapıp kardeşine msj atıyor..Gittiyi gun kiz kardesime mesaj atmis aynen soyle « ben annemlere gittim iste sedayi (beni yani) yalniz Biramka ». resmen komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?