eşim evi terk etti

Ha, bişeydaha var, benim çok inandığım bir sözdür: "bazen fırtınalar iyi gelir insana, tekne biraz yıpranır, ama güvertede hiç pislik kalmaz"....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

zaten kavga ede ede bi çok huyunu yonttum eskiden daha fenaydı. çok değişti bazı konularda. bunuda böyle halletçez galiba

akşam döndü ben yattım 1 sat sonra evdeydi. ama ayrı yattık. sabahta aradı beni konuşmak istedi ama çok oralı olmadım. bana ben başkasının yanında kalmak istemiyorum serseri gibi diyo . ben mi dedim sana git diye kızdım. valla konuşmak istemiyorum senle ne istiyosan onu yap dedim

sorumsuz gibi geldi bana :ssz:

sorumsuz gibi geldi bana :ssz:

evet malesef sorumsuz bir eşim var evde 3 yaşında çocuk var bide 32 yaşında yeminle daralıdım. allahtan çalışıyorum geçen sene daha fenaydı dedim ya yontuyorum diye ama ben ufak bi depresyon geçirdim ve 5 ay kadar ilaç kullandım. bana diyoki kavgada istersen ilaçlarını tekrar almaya başla. ki sinirli biri değilim her kadın gibi bende gururuma düşkünüm ve tarafıma edilen hakaretlerde karşı taraf hatasını anlamıyosa anlayana kadar uğraşıyorum

evet malesef sorumsuz bir eşim var evde 3 yaşında çocuk var bide 32 yaşında yeminle daralıdım. allahtan çalışıyorum geçen sene daha fenaydı dedim ya yontuyorum diye ama ben ufak bi depresyon geçirdim ve 5 ay kadar ilaç kullandım. bana diyoki kavgada istersen ilaçlarını tekrar almaya başla. ki sinirli biri değilim her kadın gibi bende gururuma düşkünüm ve tarafıma edilen hakaretlerde karşı taraf hatasını anlamıyosa anlayana kadar uğraşıyorum

iyi mücadele ediyosunuz gene :31:

iyi mücadele ediyosunuz gene :31:

gerçekten iyi biri ve güveniyorum seviyorum.. ama eskiden alışa gelmiş davranışları ve sapma sapan düşünceleri vardı. ben belki biraz daha politik olsam daha kısa sürede düzelme olurdu ama bende yengeç burcuyum duygularım apaçık.. valla yuva bozmak çok kolay arkadaşım insan gerçekten seviyosa mücadele etmeli ama yıpranıyosun çok o ayrı. diyorum ya duygularımı biraz daha kontrol edebilsem politik olabilsem azıcık bu yontma işini daha az hasarla atlatıcam

biraz önce gene o arkadaşında olduğunu öğrendim bu sefer sakin olmaya çalışıcam :43:

Yine mi orada kalacak yani?
Bastan sona okumadim ama ana hatlariyla anladim sayilir.
Arkadasim, bence busbuyuk bir tepkiye ihtiyaci var esinizin.
Cok ayip ediyor.

eve geldi ama geç saate kadar ordaydı yine. evet o tepkiyi vericem ama sabrediyorum elbet bi adım atıcak bana o zaman görücek tepkimi

o kadar stres yapmışım ki kendime 1 hafta önce adet oldum hala devam ediyo kanamam. normalde 3 gün sürer

eve geldi ama geç saate kadar ordaydı yine. evet o tepkiyi vericem ama sabrediyorum elbet bi adım atıcak bana o zaman görücek tepkimi

niye gitmiş gene oraya
adamın hiç çekincesi yok mu yaa nişanlıymış bide arkadaşı
tepkiyi çok göstermenin zamanı gelmiş canım...

niye gitmiş gene oraya
adamın hiç çekincesi yok mu yaa nişanlıymış bide arkadaşı
tepkiyi çok göstermenin zamanı gelmiş canım...[/QUOT

gttii yer ev değil dükkan herhaftasonu beraber giderdik. ama bu tartışmadan dolayı kendi gidiyo.. tepki vericem arkadaşım ama bekliyorum sessizce elbet bi adım atıcak o zaman afedersin köpek yerine koymıcam. inan 3 gündür nasıl stresliyim iyiki burası varda yazıyorum biraz rahatlıyorum.

Back
X