eşim evi terk etti

Konu sahibi ilk konundan devam etmen lazım
Üst üste aynı konular açmak yasak
Birer cümle ile hergün yeni konu açıyosun

Aslına bakarsan gittiyse gitti bu kadar yıpratma kendini
Daha ne kadar arkadaşta kalınabilir ki, elbet döner
Hem suçlu olan o, kendi bu kadar rahatken sen niye dert ediyosun ki

2 gündür evde yoktu. dün gece sabaha kadar arkadaşının dükkanındaydı ve aramızada ki sorun tamamen onun suçuydu. arkadaşınıda nişanlısınıda çok iyi tanıyorum. bizim evlliğimizde bi sorun olsa yuvamız dağılıcak olsa arkadaşının umrunda olmaz çok netim bu konuda o derece rahat. kız öyle değil ama. ve eşim daha 1 hafta önce bak herkes hayatını yaşıyo bize biz lazımız derken böyle bir konuda o kişinin yanına gidip abuk subuk paylaşımlar yapması yok çok huzurluyum yok bilmem ne çok ağrıma gitti.
daha geçen ne konuştuk yazık değil mi bana. borcuda derdi hastalığı beraber çekerken her sıkıştığında değmicek birine kaçıyosa insan inan benimde ağzımdan çıkı verdi akşam o küfür. dayanamadım

bide bikaç eşyasını toplamıştı gerçekten bikaçgün daha orada kalıcak sandım. oysa spor eşyalarını toplamış .
sorun şu ki eşim sinirlenmeden küfür ediyo sorun bu zaten. laf arasında öylesine ediyo.

Sevgili gunner, zor günler geçirdiğin belli...ancak benim anlamadığım''küfür'' diyorsun başka birşey demiyorsun.. Bir adam (hoş değil elbet ama) durduk yerde mi küfür ediyor ? ya da durduk yerde zaten hiç bir adam poposunun rahatını bozup başka yerlerde takılmayı sevmez...
'' eşim daha 1 hafta önce bak herkes hayatını yaşıyo bize biz lazımız derken .... '' eşiniz sizinle bu sözü paylaşmış ;kaldı ki -bize biz lazımız- sözünü kullanmasının altında nedenler olmalı . . Şu an en büyük hatanız ; hırs ve öfke içine düşmüş olmanız... beni yanlış anlamayın ama paylaşımlarınız da eksik bir şey var gbi hissediyorum... Kaldı ki TAMAMEN küfüre karşı olsanız ;inanın kullanmazsınız;ya da kullanmak aklınıza gelmez.Ama siz mesajınızda küfür edecek cesareti kendinizde buluyorsunuz.Eşiniz haklı demiyorum ama biraz empati ,özeleştri gerekiyor gibi düşünüyorum

kızlar yeni bir konu açtım tekrar yazıcak halim kalmadı ağlamaktan eşim bu gecede evde yok. arkadaşında bikaç eşyasını toplamış ve gitmiş

Oyun mu oynuyor bu adam :19: çocuk oyuncağı sanki ben senin yerinde olsam eğer gelirse eve almam yada burnundan getiririm o adamın eve alırsan birde güleryüzlü olursan vay haline oh bu nasılsa bir şey demiyor eskisi gibi diyip her sorunda alır başını gider sorumsuz adam çok ayıp çok :20: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:

Sevgili gunner, zor günler geçirdiğin belli...ancak benim anlamadığım''küfür'' diyorsun başka birşey demiyorsun.. Bir adam (hoş değil elbet ama) durduk yerde mi küfür ediyor ? ya da durduk yerde zaten hiç bir adam poposunun rahatını bozup başka yerlerde takılmayı sevmez...
'' eşim daha 1 hafta önce bak herkes hayatını yaşıyo bize biz lazımız derken .... '' eşiniz sizinle bu sözü paylaşmış ;kaldı ki -bize biz lazımız- sözünü kullanmasının altında nedenler olmalı . . Şu an en büyük hatanız ; hırs ve öfke içine düşmüş olmanız... beni yanlış anlamayın ama paylaşımlarınız da eksik bir şey var gbi hissediyorum... Kaldı ki TAMAMEN küfüre karşı olsanız ;inanın kullanmazsınız;ya da kullanmak aklınıza gelmez.Ama siz mesajınızda küfür edecek cesareti kendinizde buluyorsunuz.Eşiniz haklı demiyorum ama biraz empati ,özeleştri gerekiyor gibi düşünüyorum[/QU

insanın karısına küfür etmesi için gerçekten büyük bi sebep olması lazım öyle her kızdığında her hoşuna gitmeyen bi durumda küfür edilmez ayıptır. anlık öfkeler küfür ettirir. ama anlık öfkelerde küfür etmiyor ki eşim. laf arasında normal bi konuşma gibi yapıyor bunu.

düşün yoldasın çok eski bi arkadaşını gördün konuşuyosun eşin aradı özel bişey anlatıyo telde sende diyosun ki canım ben seni 5 dk arıyayım. durumu anlatıyosun oda sana diyoki arkadaşının bilmem neresine koyim.. eve bi gidiyosun hiç bişey olmamış gibi davranıyo çünkü yaptığı terbiyesizliğin farkında bile değil. allah aşkına söyle ne özeleştirisi yapayım bu olayda ve bunun gibi bi çok olayda ....

benim küfür etmem sınırlarım son noktasında oldu hatalıyım belki ama empati yapamıyorum :50:

arkadaşlar merhaba akşam eşim eve geldi hemde ben yattım 1 st sonra. arkadaşım aradı çıktı eve geliyor diye çok huzursuzdu zaten falan dedi. bende yattım oğlumla. geldi aldı yastığını başka odada yattı. ben ne kalktım ne bişey dedim. sizin dediğiniz gibi taş gibi olucam ona gerçekten tavır koymazsan ne yaptığının farkına bile varmıcak.

arkadaşımda diyo ki hiç evi terk etmiş gibi değildi. spora gidicekti saatini kaçırmış güya onlara gitmiş. kızla da konuşmuşlar aslında büyük bi sorun yok ama çok abartıo olayı. çocuk var evde şimdi kavga etmiyelim onun yanında demiş.

ben bu yaptıklarını sineye çekersen tepeme binicek

bencede burnundan getir ama kavga ortamı yaratmadan nasıl yaparsın onuda bilemedim :44:

'' eşim daha 1 hafta önce bak herkes hayatını yaşıyo bize biz lazımız derken .... '' eşiniz sizinle bu sözü paylaşmış ;kaldı ki -bize biz lazımız- sözünü kullanmasının altında nedenler olmalı . . Şu an en büyük hatanız ; hırs ve öfke içine düşmüş olmanız... beni yanlış anlamayın ama paylaşımlarınız da eksik bir şey var gbi hissediyorum... Kaldı ki TAMAMEN küfüre karşı olsanız ;inanın kullanmazsınız;ya da kullanmak aklınıza gelmez.Ama siz mesajınızda küfür edecek cesareti kendinizde buluyorsunuz.Eşiniz haklı demiyorum ama biraz empati ,özeleştri gerekiyor gibi düşünüyorum[/QU

insanın karısına küfür etmesi için gerçekten büyük bi sebep olması lazım öyle her kızdığında her hoşuna gitmeyen bi durumda küfür edilmez ayıptır. anlık öfkeler küfür ettirir. ama anlık öfkelerde küfür etmiyor ki eşim. laf arasında normal bi konuşma gibi yapıyor bunu.

düşün yoldasın çok eski bi arkadaşını gördün konuşuyosun eşin aradı özel bişey anlatıyo telde sende diyosun ki canım ben seni 5 dk arıyayım. durumu anlatıyosun oda sana diyoki arkadaşının bilmem neresine koyim.. eve bi gidiyosun hiç bişey olmamış gibi davranıyo çünkü yaptığı terbiyesizliğin farkında bile değil. allah aşkına söyle ne özeleştirisi yapayım bu olayda ve bunun gibi bi çok olayda ....

benim küfür etmem sınırlarım son noktasında oldu hatalıyım belki ama empati yapamıyorum :50:

Tatlım elbette zor ve kırıcı bir durum . . ama bu adamın bir anda değişmesini beklemen hata.. çünkü o toleransı ona zaten önceden sağlamışsın;yani önceden set çekmemişsin...dünde yazmıştım,huyunu suyunu biliyorsun,arkadaşını mı gördün,bırak,o 5 dk önceliği eşine ver.. zamanla o da saygısızlığını azaltacaktır.. sen şu an olaya ''pişman olsun'' sürünsün'' beni anlasın'' modunda yanlış yerden giriş yapıyorsun.yani senin derdin çözüme ulaşmak değil şu an ki ruh halinle sadece ''çeksin'' istiyorsun.Bunlar naçizane benim görüşüm,üzmek istemem seni,ama tamamen hatan yok diyemiyorum.. Derdiniz yuvanızı kurtarmak değilse o ayrı . . .

Tatlım elbette zor ve kırıcı bir durum . . ama bu adamın bir anda değişmesini beklemen hata.. çünkü o toleransı ona zaten önceden sağlamışsın;yani önceden set çekmemişsin...dünde yazmıştım,huyunu suyunu biliyorsun,arkadaşını mı gördün,bırak,o 5 dk önceliği eşine ver.. zamanla o da saygısızlığını azaltacaktır.. sen şu an olaya ''pişman olsun'' sürünsün'' beni anlasın'' modunda yanlış yerden giriş yapıyorsun.yani senin derdin çözüme ulaşmak değil şu an ki ruh halinle sadece ''çeksin'' istiyorsun.Bunlar naçizane benim görüşüm,üzmek istemem seni,ama tamamen hatan yok diyemiyorum.. Derdiniz yuvanızı kurtarmak değilse o ayrı . . .

aradı biraz önce iş yerindeyim konuşmak istemiyorum dedi. konuşalım diye ısrar etti. çıktım toplantı odasına. akşam eve gelmedim çünkü bana küfür ettin kızdım çok dio ee diyorum sende bana ettin benimde aynı düşüncelerim olduğunu anlamıyomusun. benim gururum yok mu dedim. ama sen beni çok aradım o yüzden etim diyor. ee diyorum sende beni her çok aradığında bende mi küfür edicem böylemi olsun dedim susuyor. sonra ben milletin yanında kalmak istemiyorum serseri değilim bilmem ne değilim. dedim ben mi sana git dedim. yok konuşalım ben otelde falan kalayım diye benim ağzımı arıyor dedim gerçekten nerde istersen orda kal ama senle konuşmak istemiyorum şuan dedim .daha da sınırlarımı zorluyo boşansak mı diyo git boşan o zaman dedim. te kapı orda ... :47:

aradı biraz önce iş yerindeyim konuşmak istemiyorum dedi. konuşalım diye ısrar etti. çıktım toplantı odasına. akşam eve gelmedim çünkü bana küfür ettin kızdım çok dio ee diyorum sende bana ettin benimde aynı düşüncelerim olduğunu anlamıyomusun. benim gururum yok mu dedim. ama sen beni çok aradım o yüzden etim diyor. ee diyorum sende beni her çok aradığında bende mi küfür edicem böylemi olsun dedim susuyor. sonra ben milletin yanında kalmak istemiyorum serseri değilim bilmem ne değilim. dedim ben mi sana git dedim. yok konuşalım ben otelde falan kalayım diye benim ağzımı arıyor dedim gerçekten nerde istersen orda kal ama senle konuşmak istemiyorum şuan dedim .daha da sınırlarımı zorluyo boşansak mı diyo git boşan o zaman dedim. te kapı orda ... :47:

konuşmalıydın bence tatlım ; kestirip atmasaydın yani... adam zaten dışarıda kalma sıkkınlığını dile getirmeye çalışmış;hatta bence konuşmaya çalışmış ama önünü kesmişsin:ssz::ssz:

Bak, sessiz kal, konuşma, hatta tavrını göster. Ama sakın hanımlığını boşlama. Yemeğini pişir, temizLiğini yap. Hatta getir önüne koy, ama laf atma. Bisüre böyle devam ettirirsen,bişeylerin değişmesi gerektiğini anlıcaktır. Kavga edildiğinde, ayrı yatılmasını doğru bulmuyorum. Ama madem almış, yastık yorganı, bırak bakalım. Ama önce pes edenler hep erkekler oluyor malum.Bence orda bile tavrını koy,ama tersleme. Kocan sonuçta.dışarı çıkarsa, üzülürsün.Olay büyürse,başka şeyler olur.hadi akıllı olun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ha, bişeydaha var, benim çok inandığım bir sözdür: "bazen fırtınalar iyi gelir insana, tekne biraz yıpranır, ama güvertede hiç pislik kalmaz"....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

kontürüm yok anca mesaj atabiliyorum kızla konuştuk sakin ol ben arıcam seni falan diyo dahada aramadı dedim ya herkes kendi havasında mesaj atsam ne dicem adam yaptığının farkında değil ki

hemen 1 mesaj döşe kısa ve net
ben senin karınım buda çocuğun
bize haber vermeden yok sayarak nereye gidiyorsun
hemen eve gel konuşacağız yok eğer gelmiyorsan bir daha bu kapı sana açılmayacak
de ve kes başka bişi yazma hatta sana yazsa da yazma
gelmezse kendi bilir taviz verme alttan alma süründür
haddini bilsin terbiyesiz

Son düzenleme:
canım çok saol dönüceğini biliyorum ama çok pişman etmek istiyorum kaybetmeyi göze alabilcekse beni tekrar gider. Aslında alıp yıllık izinimi annemlerede gidebilirim ama büyükleri üzüp kırmak istemiyorum. Hem ikimizde biliyoruz boşanmıcamızı. O yüzden yapıyo zaten nede olsa evde bekleyen var

üzgünüm ama işte hata
annenlerin evinde oturuyorsunuz muhtemelen kirada vermiyorsunuz
boşanmayacağınızıda biliyor emin yani
kafasına göre takılıyor arkadaş
bekar gibi
ohh ne ala memleket

üzgünüm ama işte hata
annenlerin evinde oturuyorsunuz muhtemelen kirada vermiyorsunuz
boşanmayacağınızıda biliyor emin yani
kafasına göre takılıyor arkadaş
bekar gibi
ohh ne ala memleket

tabi canım kira falan vermiyoruz. bak normalda çok dikkatli her akşam evde yani arada çıkar abartmadan çocuğuylada çok ilgili hakkını o anlamda ödiyemem. ama bizim işte bi bu küfür sorunumuz var adama anlatamadığım

kocanız döndü mü ?:ssz:

naptınız konuştunuz mu ?:52:

sonuç nedir ?
:ssz:

ne yalan söyleyeyim bende anlamadım :50:

bi anlat da konu sahibi daha güzel yardımcı olmaya çalışalım sana

eşim biraz küfür eder bana. ama bunu normal cümle gibi kullanıyo yani bana hakaret olarak düşünmüyor. bende ağrıma gidiyo tepki veriyorum. kızma ağlama konuşma her türlü tepki.. ama anlamıyor. 2 gün önce gene aynısını yaptı işteydim kapadım suratına telefonu. aradı açmadım sonra o gece eve gelmedi arkadaşında kaldı. dün gecede işten eve geldim bi baktım bikaç eşyası yok. aradım arkadaşının nişanlısını (benimde arkadaşım ) bizde değince delirdim . ama gece geldi eve . ayrı yattık bugünde güya benle konuşmak için aradı ama yüz vermedim fazla

kocanız döndü mü ?:ssz:

naptınız konuştunuz mu ?:52:

sonuç nedir ?
:ssz:

akşam döndü ben yattım 1 sat sonra evdeydi. ama ayrı yattık. sabahta aradı beni konuşmak istedi ama çok oralı olmadım. bana ben başkasının yanında kalmak istemiyorum serseri gibi diyo . ben mi dedim sana git diye kızdım. valla konuşmak istemiyorum senle ne istiyosan onu yap dedim

Back
X