- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi evlatkokusucennetkokusu
-
Meraba 6 yıllık evliyim bir kac gündür eşimle saçma sapan sebepler yüzünden tartisiyoduk ve ben hamileliginde etkisiyle aglama krizlerine giriyodm tartışmalar esnasında aslında böyle değildim gayet sakin ve mantıklı davranabiliyordm kavga etsekte ama eşimin birkaç hatasını gordukten sonra ona karşı tahammulsuzlestm üstüne de hamilelik her dediği yaptığı batmaya başladı pazartesi akşamı yine tartıştık bu defa o da altta kalmadı ben bir dediysem o on dedi en son yatak odasına geçip hickirarak ağladım bir yarım saat sonra gelip kollarımı sarsarak yeter artık bitti deyip gitti iki gündür telini kapatmış amcasina hakkını helal et ben şehir dışına çıkıyorum çocuklar sana emanet diye mesaj atmış ben biraz telaslandm hatta polise haber verdim esim kayıp intihar edebilir diye gidip isyerine falan bakmışlar neyse sonra ulaşıldı ama benim telefonlarıma cevap vermiyor ve bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş artık neredeyse her tartismamizda evi terk edip günlerce gelmiyor bu beşinci oldu üstelik 2 yasindaki bir kizim var ve altı aylik hamileym bizi bu halde beş kurussuz bırakıp gitti kizim mama kullanıyor süte alerjisi olduğu için onu ac bırakmayı bile göze alıyor bizi bu halde bırakıp günlerce koybolacak kadar büyük bişey geçmedi ki aramızda ben onun afedersiniz pisliklerini yakaladığında bile evimizi terk etmedim sırf çocuklarıma kiyamadigim için daha önce kizim daha çok küçükken baba evine küsüp gitmiştim orda babamın ilk dediği kelime senin çocuğuna bakmam kızını vereceksin dedi sırf o yüzden geri döndüm ve babam güle gitmeyi bir daha aklımdan bile geçirmedim şimdi misafirliğe gittiğimizde bile bize ters davranıyor o yüzden aileme değil gitmek kavga ettiğimizi bile diyemiyorum neyse eşimin böyle yapmasi çok agrima gidiyor biran önce bende evden çıkıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kızamıyorum herşey onlar için kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum bir kerede gittim kizim orda mikrop kaptı çok kötü bir ortam tuvaletin banyonun bile kapısı yoktu pislik yuvasiydi resmen o yüzden ne yapsam bilmiyorum evden kalmakta bana çok ağır geliyor ama en azından kizim temiz bir ortamda istediğim gibi ilgilenebiliyor um ne yapcam gerçekten bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Dimi ben artık sormuyorum bile az ilerliyorum sayfada korunurken oldu yazıyor. Bize de inanmak düşer tabi.Hepte sorunlu evliliklerde oluyo bu korunarak hamile kalma, acaba neden?
iyi yorum falan beklediğim yok evet belki ikinci cocuk suan eşime güvenip çalışmıyor olmamam bir hata olabilir siz veya çoğu arkadaş öyle diye herkes öyle olamayabilir ordan ben böyleyim ben söyleyim sen değilsin deyip tu kaka sana demek kolay bütün kadinlar sizin gibi de bir ben mi degilim ayrıca çalışacak gücüm de var çok şükür o kadar mahkum degilim kocama sadece ikincisi bir hata da olsa sonuç itibariyle suanda hamileyim ve sorunuma fikir istiyorum sadecekonu sahibi durumun gerçekten zor.benim sorunsuz bir evliliğim olduğu halde çok şükür,17 yıldır afedersin eşşek gibi çalışıyorum çocuğum kreş köşelerinde büyüdü 1 yaşından beri,neden mi senin gibi evim kira ve eşim maaşşıyla evi geçindiriyor, ben çocuğumun masraflarını karşılıyorum, hala da geriye birikim yapıyorumki 2 .bebeğim olursa sıkıntı yaşamayım diye ,hayatta insanın başına ne geleceği belli olmaz şuan eşimin başına bir iş gelse Allah korusun gül gibi kendime de bakarım çocuğumada ,şimdi siz konu açıyorsunuz napıcam diye ailenizden darbe almışsınız oraya gidemiyorsunuz eş zaten sizi terk edip gidiyor,burada daha önce konu açıp gebe kalmadan önce napıcam diye yazsaydınız size çok farklı mesajlar gelirdi,çünkü sorunlar hamileliğinizden önce varmış zaten siz bile bile lades demişsiniz şimdi bu yorumlar kimsenin zoruna gitmesin siz de dahil,cahilmisiniz,körmü ?, bu durumunuzla nasıl bir iyi yorum bekliyorsunuz bilmiyorum.burda yaşça küçük yeni evli vs kim varsa her zaman söylüyorum ve de söyliycem eşimin durumu iyi deyip sakın çalışmamazlık yapmayın kesinlikle kadının ekonomik özgürlüğü olacakkkkkk.bi arkadaş da at gözlüğüyle bakmayın demiş ya ,biz değil bence o at gözlüğüyle konuya siz bakıyorsunuz,
Haklısın galiba zaten onların peşine dusersem hem onlardan hem duzenimden cocuklarimin buyuyecegi huzurlu ortamdan olcam galiba tek çıkar yol evlatlarımı düşünmek onlara sarılmak çünkü bosansamda
iyi yorum falan beklediğim yok evet belki ikinci cocuk suan eşime güvenip çalışmıyor olmamam bir hata olabilir siz veya çoğu arkadaş öyle diye herkes öyle olamayabilir ordan ben böyleyim ben söyleyim sen değilsin deyip tu kaka sana demek kolay bütün kadinlar sizin gibi de bir ben mi degilim ayrıca çalışacak gücüm de var çok şükür o kadar mahkum degilim kocama sadece ikincisi bir hata da olsa sonuç itibariyle suanda hamileyim ve sorunuma fikir istiyorum sadece
Hadi ilk çekip gidişinde bir daha yapmaz diyerek affettiniz 2. 3.de nasıl affettiniz??Meraba 6 yıllık evliyim bir kac gündür eşimle saçma sapan sebepler yüzünden tartisiyoduk ve ben hamileliginde etkisiyle aglama krizlerine giriyodm tartışmalar esnasında aslında böyle değildim gayet sakin ve mantıklı davranabiliyordm kavga etsekte ama eşimin birkaç hatasını gordukten sonra ona karşı tahammulsuzlestm üstüne de hamilelik her dediği yaptığı batmaya başladı pazartesi akşamı yine tartıştık bu defa o da altta kalmadı ben bir dediysem o on dedi en son yatak odasına geçip hickirarak ağladım bir yarım saat sonra gelip kollarımı sarsarak yeter artık bitti deyip gitti iki gündür telini kapatmış amcasina hakkını helal et ben şehir dışına çıkıyorum çocuklar sana emanet diye mesaj atmış ben biraz telaslandm hatta polise haber verdim esim kayıp intihar edebilir diye gidip isyerine falan bakmışlar neyse sonra ulaşıldı ama benim telefonlarıma cevap vermiyor ve bu adam bunu alışkanlık haline getirmiş artık neredeyse her tartismamizda evi terk edip günlerce gelmiyor bu beşinci oldu üstelik 2 yasindaki bir kizim var ve altı aylik hamileym bizi bu halde beş kurussuz bırakıp gitti kizim mama kullanıyor süte alerjisi olduğu için onu ac bırakmayı bile göze alıyor bizi bu halde bırakıp günlerce koybolacak kadar büyük bişey geçmedi ki aramızda ben onun afedersiniz pisliklerini yakaladığında bile evimizi terk etmedim sırf çocuklarıma kiyamadigim için daha önce kizim daha çok küçükken baba evine küsüp gitmiştim orda babamın ilk dediği kelime senin çocuğuna bakmam kızını vereceksin dedi sırf o yüzden geri döndüm ve babam güle gitmeyi bir daha aklımdan bile geçirmedim şimdi misafirliğe gittiğimizde bile bize ters davranıyor o yüzden aileme değil gitmek kavga ettiğimizi bile diyemiyorum neyse eşimin böyle yapmasi çok agrima gidiyor biran önce bende evden çıkıp gitmek istiyorum ama çocuklarıma kızamıyorum herşey onlar için kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum bir kerede gittim kizim orda mikrop kaptı çok kötü bir ortam tuvaletin banyonun bile kapısı yoktu pislik yuvasiydi resmen o yüzden ne yapsam bilmiyorum evden kalmakta bana çok ağır geliyor ama en azından kizim temiz bir ortamda istediğim gibi ilgilenebiliyor um ne yapcam gerçekten bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Konu sahibi arkadasim ikinci cocuk hataydi deyip durman beni rahatsiz etti istenmeyen bi bebek haline gelip onu sevgi ve sefkatle ona sarilamayacaginizdan korkmaya basladim acisini ondan cikarmayin size hayirli dogumlar dilerim cok strese girip bebegi uzmeyin esinizlede konusup aranizi duzeltmeye calisinHaklısın galiba zaten onların peşine dusersem hem onlardan hem duzenimden cocuklarimin buyuyecegi huzurlu ortamdan olcam galiba tek çıkar yol evlatlarımı düşünmek onlara sarılmak çünkü bosansamda
iyi yorum falan beklediğim yok evet belki ikinci cocuk suan eşime güvenip çalışmıyor olmamam bir hata olabilir siz veya çoğu arkadaş öyle diye herkes öyle olamayabilir ordan ben böyleyim ben söyleyim sen değilsin deyip tu kaka sana demek kolay bütün kadinlar sizin gibi de bir ben mi degilim ayrıca çalışacak gücüm de var çok şükür o kadar mahkum degilim kocama sadece ikincisi bir hata da olsa sonuç itibariyle suanda hamileyim ve sorunuma fikir istiyorum sadece
saçma sapan yorum yapma sen de...Yav bizde senelerdir bosuna hastanelere gidiyormusuz halbuki bebek yapmak bu kadar basitmiş kkdan öğrenmiş oldum
Ben bu ay korunucam üstünede yerli yersiz didişirim adamla sonrada gelsin bebiş;-)
Beni takip edin canlar bakalım yüzyılın taktiği işe yarayacak mı
Magdur kadın konusunu acacak mıyım..
Konu sahibine dua ettim Allah yardımcınız olsun selamete cıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?