Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yıllık eşiniz size o. diyor, eliniz yüzünüz mosmor olacak şekilde şiddet uyguluyor size, hala basit bir sebepten yuvam yıkılmasın mı istiyorsunuz? Daha ciddi ne sebeple olabilir mesela ayrılmak için sizin mantığınızda elinizin yüzünüzün mosmor olması yetmez daha mı şiddetli olsaydı dayağı, cidden anlamıyorum nasıl reva görüyorsunuz kendinize de hafifletiyorsuuz gördüğünüz şiddeti.

basit sebep dediğiniz namusunuza hakaret etmesi ve sizi dövmesi mi?

yuh ya.

insan yaşarsa onuru için yaşar gururu için yaşar. iyi düşünün ne için yaşadığınızı.

Kiyamam.. nasil biliyorum o duyguyu bi bilsen..

Iftira bu cok agir cok can yakar..

Ama bence bir sakin ol icini dinle senin bi gunahin yok.. bundan eminsin! Karsindakine bunu anlatamassin.. o anlamak istedigini anlar.. oyüzden sakin kal mevlam mazlumun yanindadir unutm bunu..

Suan durum ne bilmiyorum ama öfkeyle kalkan zararla oturur..
Bence esine tavrini koy.. sakinlediginde.. cok kirildigini söyle.. bana böyle biseyi kasirtirman beni cok üzdü seklinde..
suclamadan..

Icini ferah tut..

Saglicakla kal

Çocuğun okulu ne alaka? Darp raporunuz var. Uzaklaştırma çıkartıp gönderin evden gitsin nereye gidiyorsa.
Her yeriniz morarana kadar dövüp hakaretler ederken çocuğun düzenini düşündü mü? Çocuk duymadı mı bunları? Görmedi mi? Okula gitmesini mi bekledi saldırmak için?

Basit dediğiniz olayın büyüklüğünün farkında mısınız? Adam hakaret etmiş, dövmüş ama iki güzel söz söylese koştur koştur barışacaksınız. Sizin gözünüzde olayın büyük sayılması için bir tarafınızı kırması lazımdı galiba.

İnanamıyorum ya bu anlattıklarınıza göre can güvenliğiniz bile yok aynı evin içinde siz yazdıklarınıza basit sebep mi diyorsunuz gerçekten pes. Hanımefendi çocuğunuz 6 yaşında , yani etrafında olan bitenleri anlayacak yaşta , ona da yazık günah şu ortamlara maruz kalmış.Ayrıca yapmayın etmeyin yahu yüzünüz gözünüz morarmış, adam namusunuza laf etmiş nasıl aynı evde durabiliyorsunuz hala, hadi mecburiyet diyorsunuz tamam diyelim, bunları yapan adamdan iğrenmeniz lazım ne duygusu ya, nasıl duygularınız var anlayamıyorum.

Evde kalın o gitsin asıl. Gözünüz takılmış belli bir anlik bir hata bunu bahane edecek kendi bahanesi var mi bilemem.

Aklinizi bulandirmak gibi olmasın da esinizin sebebi çok saçma.

Başka bir şeyi örtme çabası gibi olmuş.. evi terk edeceksin kadın kendi terketti diyecek belki sizi suçlu çıkaracak !!!

son bir kez daha konus eger hala sacmaliyorsa kendin cik git

Bir insan biseyi yapmak istiyorsa kimse engel olamaz yapar sizi anliyorum bence siz bi sure esinize dusunme ve kendine gelme firsati verin ve babanizin evine gidin.

Sizce bu basit bi sebep mi? Yaptığınız yanlış olayın neyden çıktığı değil sonucu nasıl geliştiği. Şiddet affedilmez, birde o.. ne demek kabullenecek mi o duygularınız bunu.

Bence eşiniz tedavi olmalı.Tam teşekküllü bir hastaneden.Benimde refleksim çok kuvvetlıdır.İnsanız bakabılırız.Ne kadar ağır yakıştırmalar.

Şöyle durumlarda bu tip adamlara saatlerce ağlayıp yalvarıp kendinizi inandırmaya çalışmak yerine, bir kez insan gibi izah edin - ki bunu bile yapmak zorunda değilsiniz insan karısına böyle bir şeyi konduramamasi lazim, ama yanlış anlaşılma diyelim, ne münasebet saatlerce, "aşkım gerçekten bakmadım ben arka masaya bakıyordum" diye kendimi küçük düşüreyim,? aksine resti çekeceksin ki o utanacak pişman olacak yaptığından. Böyle üstlerine gidince triplere giriyorlar. Bırak inanmazsa inanmasın, baban alsın falan demiş sanki kendin gidemeyeceksin.. Senin yerinde olsam çeker giderim hatasını anlayana kadar da asla muhatap olmam

kendinizden eminseniz neden yalvarıyorsunuz? 5 kez anlatmada anlamadı belki 6.da anlar diye bir olay mı var?

bazı konular var babanızın oğlu size böyle iftiralarda bulunsa eyvallah denmez, 5 yıldır evli olduğunuz adam namusunuza şerefinize dil uzatıyor daha yalvarıyorsunuz ne garip.

bir yandan da milleti gözünüzle taciz etmemeniz gerektiğini kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldunuz.

Bu kadin robotmu her saat, her dakika davranislarini esine göre ayarlasin? Ayarlamak zorundami? Kiskanc es niye demiyor "ben evliligime zarar veriyorum, biraz kendimi törpüleyim, gerekirse psikologa gideyim"? Bes yillik karisini, olmayan bir bakisma ile aldatmak ile suclamak nedir ya? Bunun icin bosanmaya kalkmak??

Ve bende bakiyorum, bazen hosuma gidiyor o sevgililere bakmak, esim ile ilk zamanlari hatirlatiyor. Yada güzel bir kadin yada iyi giyinmis bir erkek ise bende bakarim. Eminim konu sahibi öküz gibi bakmamamistir. Esi biraz psikopat oldugundan dolayi, konu sahibin baksinlar takip etmistir.

Gercekten bu konudada kadin haksiz bulunuyor ya. Sonrada erkek egenmenligine laf atiliyor. He canim he.

Canım benim bak ben o mesajıma da yazdım
Yanımda eşim olmasa da ben insanlara öyle dikkat çekecek derecede uzun uzun bakmam!

Baktığım yerde bir erkek varsa ona baktığımı sanma htimalim doğacaksa bakmam ne münasebet evliyim ben!

Ben demiyorum ki kadın robot olsun vs vs
Ya insan olmanın gereğidir bu

Nasıl baktığı konusunda sizin de benim de bilgimiz yok orda değildik

Ama 5 yıllık eşi kıskanç olan bir kadında nereye baktığına dikkat eder ne kadar baktığına yani lütfen ama ya

Ha bir de konuyu ters çevirip düşünelim bakan erkek olsun o zaman topa tutardık sapık adam utanmaz ahlaksız diye

Bırak defolsun gitsin.
Bunun adı kıskançlık değil, hastalık!
Arama babanı da onu da o eve sokma.. sen gelme bu eve de!

Sende de suç var.. ne kendini anlatmak için yalvarıyorsun! Adam resmen namusuna laf etmiş. Kendni ne aklamaya çalışıyorsun..
Ben olsam sen nediyorsun be kes sesini al eşyalarını defol git bu evden derdim!!
Senin yapman gerekeni o yapmış

Böyle bir sebepten yıkılmasın mı? Daha nasıl bir sebep olması lazım.. ölüm mü seni ayıracak onu mu bekliyorsun

Hiç de öyle değil, kadın gelip hakaret küfür ettim bağırdım evi terk ettim çok kıskancım dese kimse sen haklısın demez burada bence sizin gibi 1-2 kişi hariç. Ben hasta mısın derdim mesela, kendisinin eşi de hastalıklı.

Ayrıca biri birine bakıyorsa illa onu yatakta hayal ediyor falan mı olmalı, belki birine benzetti belki ilginç bir şey gördü belki de gözü daldı sadece. Ancak pis düşünceli insanlar bu bakışlara bu kadar çok anlam yükler.

Madem o kadar erkek neden yanımdaki kadına bakıyorsun diye adamla kavga etmemiş.. Sana mı erkekliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…