Eşim evi terketti nolur nolurr yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanizla yemege gitmissiniz ne guzel birbirinizin yuzune baksaniz ya.Bende sinirlenirim elinde tel olsa oraya buraya baksa.Ama sizinki baska.Uzun sure baktiysaniz o adami nasil gormediniz yahu.Hadi siz gormediniz bunca yillik karsisin sen onun hic mi guveni yok.Ben kocaniza hic inanmadim.Ve ne hakla iftirasini millete yayar!

çocuk gibi hareket eden çocuk gibi de pişman olur sonra, eşiniz çocuk gibi davranıyor

Esinizin bu durumu normal degil. Kendine guveni olmayanlarin sergiledigi tavir bu. Oraya baktin buraya baktin diye omur gecer mi? Iyi eve kapatmamis sizi bari.
Babaniz almasin sizi. Siz de evi terk etmeyin. Bir kac gun sonra siniri yatisinca doner merak etmeyin. Bu arada asiri kiskanclik bosanma nedeni...

Bu ne saçma boşanma sebebidir. Bence destek alması gerek yoksa mahkemede üzülen kendi olur. Babanız sizi almasın siz kendiniz gidin zaten size iftira atıyor resmen. Aşırı kıskançlık değil bu saçmalamak belkide boşanmaya bahane aramaktır bilemedim...

Niye evde oturup ağlıyorsunuz? Beklemeniz hata toplayın eşyalarınızı siz gidin babanızın evine. Böylesine hakarete uğramışsınız evde oturup ağlıyor musunuz? Bırakın şu insan müsveddesini zararın neresinden dönerseniz kardır. Gözyaşlarınıza yazık

İste bende ona yaniyorum. Ben onun kac yillik karisiyim ben heleki karsimda kocam var elin pis adamlarinami bakcam ya bu nasil birsey

Bunun kiskanxliktan ote hastalik olabilceni dusunuyorum ben. Hayatimda boyle bisey kendimden baska ne gordum ne duydum.

Madem gitmiyorsun ki gitme orası senin evin ... topla bavula onum kıyafetlerini mesaj at bana attıgın iftiraya katlanamıyorum eşyalarını topladım yarın evde olmıcam gel al nerde kalıyorsan oraya git ... yapmadıgım şey için ailemi huzursuz edemem... madem benden bu kadar eminsin baktıgıma açarsın davanı mahkemede yüzleşiriz hiç bi yere gitmiyprum sen git de...

konu sahibi niye gitsin?

başka konularda görmüştüm boşanırken evi terk etmek kusur sayılıyordu sanırım

ya eşinizin sizden nafakasız boşanma taktiğiyse tüm bunlar?

insanlara anlatması da şahit bulmak içinse? erkek kafası bu sizi suçlu çıkarıp kendi çıkar.

asla kabul etmeyin. hatta siz de ondan şüphelendiğinizi belirtin çevrenize kişi kendinden bilir işi diyorum. kimbilir ne haltlar yedi hiç bötle bi şüpheniz var mıydı daha önce?

aynı seyı ben yasasam
5 yıl boyunca boyle davranmayan adam bı anda boyle donse
derım kesın bır halt yedı gunah kecısı lazım benı sectı derdım ...
kendı kımbılır ne haltlar yedı kı kabahatını bastırmak ıcın sızı öne suruyor
sız gıtmeyın onun defolması ısabet olmus
toplayın esyasını msj atın kapıya koyun gelsın kapıdan alsın

tatlım bu kıskançlık mıı ? bence hastalık babama giderim süründürürm onu benım namusuma laf edicek adamı kocam da olsa deşerim :) benimkide kıskançtır ama nereye bakıyosun der gözüm takıldı derim hal ve haretlerimizden anlarız 5 yıldır evlisiniz sizde ? ama suanki düştüğünüz durum farklı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…