Gitmiyorum ben aynennSen niye gidiyorsun o gelmesin inanmıyor madem
İste bende ona yaniyorum. Ben onun kac yillik karisiyim ben heleki karsimda kocam var elin pis adamlarinami bakcam ya bu nasil birseyKocanizla yemege gitmissiniz ne guzel birbirinizin yuzune baksaniz ya.Bende sinirlenirim elinde tel olsa oraya buraya baksa.Ama sizinki baska.Uzun sure baktiysaniz o adami nasil gormediniz yahu.Hadi siz gormediniz bunca yillik karsisin sen onun hic mi guveni yok.Ben kocaniza hic inanmadim.Ve ne hakla iftirasini millete yayar!
Namusla bahane olmamali yaİnsan nereye bakiyodun diye sorar. Esin ya paranoyak hasta ya da bahane aramis
Bunun kiskanxliktan ote hastalik olabilceni dusunuyorum ben. Hayatimda boyle bisey kendimden baska ne gordum ne duydum.Esinizin bu durumu normal degil. Kendine guveni olmayanlarin sergiledigi tavir bu. Oraya baktin buraya baktin diye omur gecer mi? Iyi eve kapatmamis sizi bari.
Babaniz almasin sizi. Siz de evi terk etmeyin. Bir kac gun sonra siniri yatisinca doner merak etmeyin. Bu arada asiri kiskanclik bosanma nedeni...
Coook coookçocuk gibi hareket eden çocuk gibi de pişman olur sonra, eşiniz çocuk gibi davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?